The last line of defense

Generalen över mitt immunförsvar har skött sig väl. Igår var det finaldhisco. Imorse 07:30 gick jag upp för att riva matfestivalens tält med mitt fotbollslag. Efter en veckas nollande känner jag hur immunförsvaret mobiliserat sista kraften runt de mest vitala delarna, hjärta, lever & lungor. Andra delar börjar domna bort. Snytningar, hosta och feber ökar bland andra studenter. Alla studenter har fått mejl om att svininfluensan härjar på Högskolan. Mitt immunförsvar håller linjen. Jag är minsan en envis jävel. Jag sov fyra timmar i natt men är pigg, frisk och har skärpan i behåll! Det kan vara så att jag har en släng av hybris - jag är osårbar.

Jag har iallafall haft jävligt kul :D Imorgon börjar plugget för min del och efteråt har jag match med laget. Livet går tillbaka till det normala. Mitt uppdrag fortskrider.

Kunskap omfamna mig!

Knölvalar kan åstadkomma ljud som är 190 dB högt. Det motsvarar ljudet runt en jumbojet som lyfter.

Ventilering pågår

Det finns inget adjektiv som kan beskriva några av dagens mest efterblifvna minuter.

Arsenal regerar. Unitedsmuts, som de är kapar hit och dit. As usual. Arsenal drar ett dunderskott i krysset. As usual. Livet var som så sig bör. Kanske finns det en gud där ute tänkte jag funderande.

Andra halvlek. Den där tjocka tunnhåriga killen med hårfästet mitt på huvudet "ordnar en straff". På repriserna slänger han sig naturligtvis innan. Får Eduardo två matcher avstäning och inte Gruppboende Rooney, då, då DÖDAR jag någon. Vem som helst. Nån random. Jag gör det. Kall avrättning. Minus och minus blir plus har jag läst.

Arshavin skulle naturligtvis haft straff däremot. När det kommer upp youtubeklipp på det där ska jag fan länka och visa världen hur pskykiskt stört det är att Arsenal inte fick straff.

Tur, något som alltid smutsunited lyckas ha. Ett självmål, amen varsågod. Och på tilläggstid gör Arsenal 2-2. Bara det är orättvist, det var Arsenals match, allt utom seger var liksom fel i facit. Alla vi inne på Harrys med hjärnan i behåll jublar. Men vad gör den lönnfeta linjedomaren a lá scrambled eggs? Han vevar flaggan. Ett gäng gruppboenden utsöndrar ljud.

Min läpp darrar. Jag börjar gråta. Kan inte fan, har massa nollor med mig, jag är ju den coola faddern. Inte gråta. Inte, inte gråta.

Hade jag inte fått fängelse för att sticka en kniv i folk hade jag garanterat gjort det. Precis sådär som Akilles gör i Troy. Springa fram, hänsynslöst, *zack*, le och ta en tugga av ett äpple.

JÄVLA SKIT. Tur att jag har lite isländsk vodka jag fick från Ricky i somras. "HRISTIST!!!" står det på den. Den skall tömmas. Farväl grymma värld. Det finns ingen gud.
Kor kan äta vit flugsvamp utan att ta skada medan en människa kan dö om hon imundigar svampen.

Wöööowööööööö

Jag känner mig som paco ser ut efter att han haft semester.

Fan, jag fipplade iväg ett sms om att jag skulle vara aktivitetsansvarig och därför inte kunde resa några tält inför matfestivalen med mitt lag. Sen träffade jag alla dom när jag gick pubrundan med en hord av studenter. Mitt lag ska alltid ha synpunkter, vem fan planerar in en tältresning när vi har pubrunda? Tjack.

Det var jävligt roligt igår, alltså inte som en vanlig utgång utan sjukt jävla kul! Vi har börjat drilla våra ekonomstudenter och tagit dom bakom våra vingar. Vi ekonomer får många attacker av avundsjuka mäsk och behöver därför mobilisera oss och skapa ett försvar. Ingengörer är jävligt ocharmiga, körde många hata ekonomramsor. Well, ser man ut som skit, klär sig fult och har kass lön förstår jag att man är bitter men dom borde veta bättre än att skälla på deras boss kan man ju tycka...

Ikväll fortsätter nollningen. King. 

Jag trivs rätt bra nu :)
Världens största älg heter alaskaälg, alces alces gigas. Den kan väga upp till ett ton. 

Jälligt oskönt.

Gårdagens skattjakt & allsång gick bra och idag är det tredje dagen på denna nollning. Ikväll är det pubrunda, speed dejting och sen beach-party. Dock, har det uppstått ett jävligt oskönt scenario för min del.

Jag borde givetvis inställa mig hos mitt fotbollslag, men i måndags var det match och igår var träningen inställd så jag tänkte gå på torsdag. Men igår fick jag ett sms "glöm inte att vi ska resa tält på stan till matfestivalen. Det är obligatorisk närvaro" Det här lilla uppdraget krockar med vår pubrunda. Det värsta av allt är att matfestivalen i skövde är i hela stan, med andra ord: Jag kommer troligtvis att stöta på mina lagkamrater när vi förflyttar oss mellan pubar.

Jag brukar verkligen inte vara en person som tiger bort problem, jag brukar slå en pling, säga sårry, få en utskällning och sen är det bra. Men det här är lite annorlunda. Alla vinner nämligen på att jag inte säger nåt till någon och dyker upp på träningen på måndag. Jag har ju fått ett ansvar av skolan att vara aktivitetsansvarig i form av fadder den här veckan - det är mitt försvarsmantra jag rabblar i huvudet för att hålla mitt samvete i schack.

Så, nu har jag en idé. Jag ska maskera mig! Det är beach-tema ikväll och det är min avsikt att gå pubrundan med cyklop, plattat hår, ekonomoverall och lösmustasch. Om någon läsare kan sminka mig till kongomedborgare får du gärna säga till. ¨

Det här måste gå.
De flesta fiskar är mer eller mindre vakna hela sitt liv, men det finns fiskar som sover i vattnet. De lutar sig då mot en sten eller står lodrätt i vattnet.

Åh vuxna jag!

Hej blogg, hej läsare!
När jag och Tobias satt upp vår forward base här i min lägenhet så låg det 3 månader samlat damm på golvet. En väggspegel hade ramlat ner och en lampa i hallen var pajjad.  Vattnet i toaletten hade givetvis möglat och det luktade ungefär som jag avrättat en man, skurit honom i delar och spolat ner i toaletten men tyvärr hade en arm fastnat någonstans i systemet. Erik hade stulit mitt playstation och mitt kylskåp var tomt. Mina tomater hade föresten självdött. Egentligen borde jag fått panik. Men jag var king i trässlöjd mellanstadiet och är mitt anti-byggutseende till trots, jävligt händig ;) Så det här har ordnat sig nu.

Efter en sjukt aktiv dag igår blev alla faddrarna och ansvariga helt lobotomerade, det var rätt mycket att göra :) Men sakta men säkert startade förfester runt om i staden. Det här härliga ljudet som uppstår när man öppnar en läsk/ölburk *PSCH-TTH* ekade från balkonger.

Vi var i överfulla lägenheter och hade jävligt roligt innan alla sällade sig till kåren för en sjukt skön kväll.

Idag har jag hängt upp en hängmatta på balkongen och betalat massa räkningar, el, hyra, internet, kåravgift. Allt återgår till det normala :)
Men nu ringde Erik, ska kila över på en kaffe, tjohooooo
Rå sparris är svagt giftig.

Schööövdeeeee

Ikväll somnar jag i min mjuka säng i Skövde. En veckas nollande ligger framför mig innan studierna sätter igång. Jag brottas med tanken om jag skall vänta en vecka med att ansluta till mitt fotbollslag där eller ej? Jag minns en gång i våras när det var samling till match på morgonen dagen efter en tentaphest. Hmpf. Vad är det för pucko som planerar in en match dagen efter en tentaphest? Dom hade iallafall lite synpunkter.
Föresten! Så var det en idiot i gårdagens 3-3 match som sparkade sönder mitt benskydd nik emo kahpe sharmota "#¤%&!!. Vad ska jag säga till csn? "Vahettereee, det kom en tunnhårig version av Hagrid och förstörde mitt ena benskydd. Jag behöver 70 spänn extra, ska vi säga att vi är överens?" Fan, problemen hopar sig.

För övrigt kommer jag att ha en sambo under en veckas tid. Jag som alltid trott att den första skulle vara en vacker tös, men ack. Det är Tobias, 90ian från brunnsäng. Det är så jag känner igen honom. Han ska bo hos mig i en vecka innan han får sin lägenhet och det är hans pappa som kör ner oss idag. Fair enough.

Ptja, jag har vässat mina hörntänder och köpt ett högtalarsystem. Skövde, I am back!

Det tar tre timmar och 30 minuter med bil från Södertälje till Skövde. X2000 gör samma sträcka på 1 timme och 40 minuter.


Modell. Gant. Hösten 2010.

Tema: Nordisk undervegetation - dammkärr urskog

Det vore nåt va ;D

Fasen, appro på dammkärr gjorde jag världens fynd i familjen Rosenbergs Garage! Det var inte riktigt det jag letade efter, men när jag blåste av dammet från föremålet så såg jag en glödande potential! Allt jag behöver är en borr, lite skruvar och en måttstock...

Här skall det byggas!
Engelska språket anses vara det ordrikaste språket med runt 455000 aktiva och 700000 döda ord.

Ställ mig på en pyramid

Man kommer hem efter en ledig dag som erbjudit kantareller, skogspromenad, bad, tacos, nybakat bröd, vackra kvinnor, blåbärspaj, deckare och högkvalitativ fotboll. Jag slår på datorn och min startsida, di.se, slås upp på skärmen. Som vanligt kikar jag igenom lite nyheter och alldeles nyss genomsyrades jag av en sån där hopplös känsla. Ni vet, man skrattar på utsidan men gråter av hjärtskärande sorg på insidan.

Jag citerar rakt från di.se

När Saabfrågan kom upp på onsdagen exploderade Reinfeldt:

"Jag noterar att man försöker ändra ordningen för hur företag ska tas om hand i Sverige. Först ska den som köper inte använda tillräckligt med egna pengar. Den riskkapital- och kreditmarknad som blir allt bättre ska heller inte ställa upp. Utan helt plötsligt ska den största riskkapitalisten bli staten, som med välfärdens pengar ska gå in och ta risker som ingen annan vill ta, sade Reinfeldt.

Näringsminister Maud Olofsson (C) lämnar samma budskap.

"Vanligtvis har man tillräckligt mycket pengar när ett privat företag köper ett privat företag. Det fattas ju en del privat kapital och det är upp till ägarna att se till att få fram det", sade hon till TT på onsdagen.

Socialdemokraternas näringspolitiske talesman Tomas Eneroth kontrar:

"Regeringen måste anstränga sig för att hitta en lösning, annars äventyras både jobb och välfärd. Jobben för 4.000 på Saab, de 8.000 anställda bland leverantörerna och ytterligare några tusen inom servicesektorn försvinner."


Vet ni vad jag gillar? När man kan dra en grupp över en och samma kam. Socialdemokrater är ett utmärkt exempel! Vafan är alla såssarnas problem? Låt oss säga att jag hade ett företag med en miljon anställda och tillverkade en tandborste som också fungerar som toalettborste, en liten 2 in 1-kombo så att säga. Är det okej om staten pröjjsar om ingen vill ha min produkt? Hallå, jag har massa anställda som blir arbetslösa annars!?  

Shit, ibland vill jag höja upp mig själv på en pyramid och samla alla puckon nedanför och vara sådär härligt primitiv och urbrista: Ni. är. slut. i. huvudet. Gör något åt det.
Det skulle jag må bra av.


Genom förädling och förbättrade produktionsmetoder har man ökat sockerinnehållet i sockerrör från det ursprungliga 3 procent till ungefär 17 procent i dag.

Man måste inte så frön för att skörda!

Heppåre
Idag var en Sån dag. Folk jobbade och vädret var efterblivet. När klockan slog ett hade jag och syrran suttit bredvid varandra med varsin bärbar dator i två timmar och verkligen inte gjort något, så jag utbrast:
"Hörrö! Vi går ut och plockar svamp!!"
"Öh?"
"Ja, det blir skitbra!"
"...Okay, vi gör oboy!?"
"Ja, bra idé!"

Sen var vi ute i två timmar. Det spöregnade bitvis. Jag raserade ett dussintals spindelnät med mitt ansikte men vi traskade på ändå. Här och där stod det några gula kantareller i gläntor, på stubbar eller kring mossa som vi plockade åt oss. Under vår färd genom undervegetationen strålade det solljus genom lövverken medan fåglarna tjoade på. Det var rätt shyst.


När vi kom hem var vi rätt blöta och var täckta av frön, gräs & grejs. Men det var skönt att göra något och ikväll, ikväll äter jag en rostad macka med smörstekta saltade kantareller med en skiva ost på. Mums... 
Gotland är Sveriges sjöfattigaste län med endast 87 sjöar.

@ Calles

Igår kväll kilade jag hem till Calle och hade tv-spelskväll med Ann-marie & Evelina. Hela världen var upp & ner. Vi skulle spela mariocart, ni vet? Det man spelade när man var liten på nintendo 64. Man kan ju spela fyra samtidigt så vi behövde två kontroller extra!

Klockan var halv tolv på kvällen och vi kom på att Tove hade två kontroller extra så vi åkte dit. Bara det här var konstigt: Evelina körde bilen och Ann-marie satt fram. Vi killar satt bak i bilen och skulle iväg till deras tjejkompis för att hämta två stycken tv-spelskontroller. Fel i facit?

Efter diverse stopp för godis- & hamburgareköp slog vi oss ner och började power-spela! Efter många: "YESS!!!", "Men vafan gör du!?", "HAAAAAAHAHAHAHAAHAH", "ja, ja, JAAAAA!!!!!!" och "Men vad i helvete!?" så började det urarta när vi spelade "mini-games" som iallafall är nytt för mig och båda tjejerna sa: "Det här är skitenkelt, practice behövs inte!"

Det sjukaste av allt var nog att både jag och Calle förlorade mer än vad tjejerna gjorde. Jag var liksom inte arg, utan svävade omkring i ett mullrande moln av ursinne. Det hjälpte inte när Evelina kallade mig för min valda karaktärs namn, med den här rösten som man pratar till bebisar och djur: "Duktigt yoishi, det här går ju jättebra!"

Jag kände mig som den feta killen i gympan som fick beröm av gympaläraren för att jag träffade bollen.

Flera gånger ville jag skrika: "Amen ska vi spela ett riktigt jävla spel som har mer än 16 färger och fyra pixlar, va va VA!? Möt mig på warcraft era jävlar, era töntiga "golden mushrooms" är totalt värdelösa, fattarni? Värdelösa! KOM AN BA!"
Men vi hade trots allt en väldigt trevlig kväll och det vore ju synd att förstöra den.

Nu ska jag ner på stan, jobba & köpa ett nintendo 64 och öva. Öva som fan.

En trollslända kan flyga baklänges lika fort som den kan flyga framlänges.Karriär som spågumma?

Vavarejagsa...? ;)


Feat. Everton, tearing apart.

Scoring Summary
Everton Arsenal
Louis Saha (90)Denilson (26)
 Thomas Vermaelen (37)
 William Gallas (41)
 Cesc Fábregas (48)
 Cesc Fábregas (70)
 Eduardo (89)

Tamtaram, tamtaram ra ra ram tam tam dam ram ta ram..... (8)
En blixt värmer i genomsnitt upp luften omkring blixten till cirka 3000 grader.

Premier League!

Idag börjar det! Det här har jag väntat på sen i november förra året när det ligan blev ointressant.

Arsenal kommer att dräpa, alltså verkligen avrätta Everton idag som symbolisk signal. Därefter lämnas inte förstaplaceringen fören till nästa säsong. Nice. 


Fire your guns!
Om du multiplicerar 111111111 med 111111111 får du produkten 12345678987654321.

Whatever...

Det finns många saker man inte bryr sig om ett dugg. När det kommer på tal så himlar man med ögonen och vill bara flyta ihop i en pöl och försvinna så att detta onödiga inte lägger sig på minnet eller dylikt. Ni är med på vad jag menar va?

Vet ni vad som kan vara det värsta? Kanske Internets mest idiotiska ting?  Det är bokstavligen talat besvärligt att läsa! Jag tänker på alla dessa "event" vars "wall" fylls utav ursäkter varför personen i fråga inte kan närvara.
"Skulle JÄTTEGÄRNA komma men jag ska till Thailand två veckor"
"Sårry, röjjer sönder Strängnäs då"
"kan inte komma, är barnvakt under den helgen"

HERREGUD!?  På eventets wall måste det vara meningen att diskutera själva tillställningen, ingen i hela världen bryr sig om anledningen varför en person inte kan komma. Antingen kommer man eller inte. Är man rädd att såra värden och vill förklara sin frånvaro - Ring, o gör det i god tid. Själv hatar jag folk som ringer i sista stund o langar till med nån idiotisk ursäkt, typ; "du, sårry Larry, kante komma, jag sitter i karantän - svininfluensan du vet..."

Här sitter man och blir tvungen att sortera intressanta wall-posts med massa trams. Och om nu Evelina inte kan komma för att hon ska ta crack i Karlstad så rör det mig inte i ryggen.
Detta ting kanske inte uppfattas som ett problem såhär hux flux. Men! Detta fenomen upprepar sig på varje event och jag har verkligen svårt att förstå själva grejjen. Den gör mig de facto, komplett psykisk. Tror denna ursäktsägande människa att resterande gäster finner det intressant att veta att den ska fika i Västerås i helgen? Nej. Om jag tar i alldeles för mycket? Nej. Detta störda beteende måste bekämpas. 

"Kan tyvärr inte närvara på ditt namnsdagskalas, jag ska ut och sjunga med kören just den helgen"

Det måste ju finnas en motståndsgrupp på fejsbuck jag kan gå med i. Alltså, jag står verkligen inte ut. Jag skulle kunna spontandräpa någon om jag mötte den på stan. Alltså inte mörda med blicken utan verkligen sticka något föremål i personen. Om någon läsare här vet en sådan motståndsgrupp: Låt mig få veta och omfamna mina likasinnade.

Det är en sak jag kommit underfund med: om man tycker en sak - finns det alltid minst en miljon människor som håller med en.
När ett piggsvin är i fara springer det snabbt bakåt mot angriparen och sticker in piggar i dennes hud.


En vecka i Södertälje

* Forex-kontoret rånat av män med vapen.
* Husvagn uppeldad i Fornhöjden varav brandbilarna blev stenkastade vid ankomst.
* Kolgrillen i Mariekäll "började brinna" först en gång, då brann den inte ner utan någon prövade ytterliggare än gång då  resultat uppnåddes.
* Kriminella mc-gäng röjjer femfemnoll och slår folk till höger & vänster.
*...och nu senast; Hovsjöskolan står i brand.Det glädjer mig att jag är skriven i Schövde och betalar skatt där. Jag lider med er andra som finansierar eldpjäser...

Södertälje är en himla fin stad, utan alla invånare. Skulle jag vara Reinfeldt skulle jag glömma bort att dela ut tamiflu till Södertälje. Finns gud sorterar han väl ändå ut dom goda i himlen ;) länge leve fågelinfluensan!

Vart är Batman när man behöver honom?
Lider du av hydrofobi är du rejält rädd för vatten.Snart så...

Jag registrerade mig på de kurser jag ska läsa i höst idag:
Finansiell Styrning b
Matematiska metoder för ekonomisk analys b
Statistik a
Regressions- & tidsserieanalys a

Jag har fem pass kvar på Gant innan jag packar mitt pick & pack och beger mig till den Sjögrenianska utposten i Skövde. Tillbaks till staden med studentrabatter, SS-bänkar och rolig dialekt. För att inte tala om mina vänner, mitt fotbollslag och öl för 20 spänn.
 
I jul är jag en alkoholiserad mastermind.


En bil står i genomsnitt stilla 23 av dygnets 24 timmar.

Årsbokslut

I september förra året började jag föra kassabok, jag skrev alltså upp varje liten utgift och varje inkomst för att få översikt hur mycket pengar som gått hit eller dit. Nu är det bara två veckor kvar innan den är fulländad men jag gjorde en sammanställning igår ändå för att jag var så nyfiken.

På 11 månader och två veckor har jag handlat kläder för 14810 schpänn, alkohol för 10634 och skräpmat för 7391. Det roliga är väl att jag handlat kurslitteratur för 2456:-.

osv osv... Man gör fan av med väldigt mycket pengar. Alex skäller jag iof ut varannan dag för att han köper minst en red bull om dagen. Om en sån kostar 17 spänn är det 6205 kronor på ett år, men det hajjar inte alex, gälla mäsk.

För att inte tala om er idioter som röker där ute. Säg att ni drar 3 paket i veckan, ett paket kostar väl typ 45 spänn? Det blir iaf 7020 kronor. Det hatar jag nog mest av allt. Rökare som säger att dom har dåligt med pengar. Rätt åt dig gälla stolpskott.


Under kommando av alkoholkontots kraft.

Ekonom Sjögren, till eder tjänst!


Den största svenska eken är Rumskulla-eken som växer i Norra Kvill i Småland. Stammens omkrets är 14 meter och eken är troligen 1000 år gammal.


Superettan, nästa för Djurgården!

Jag, Paco & Freddan gick på derbyt igår, Hammarby-Djurgården. Det fanns dock ett problem, matchen började fyra och Paco var dyngrak redan vid ett. Att åka pendeln upp med honom tog energi... för att inte säga när vi väl steg av vid Stockholms central. Typ 35 gårdare försökte sjunga någon hata bajen ramsa varav paco är påväg att rycka tag i någon för att prata vett med.
Lyckligtvis fick jag & Fredde tag i honom först och örfilade han i ansiktet... Pacos ena öga tittade rakt fram, det andra titta snett bakåt. Rätt ballt men...

Längs ena långsidan räknade jag till 19 piketpolisbilar, 5 vanliga polisbilar och 8 polishästar och trots det var det bråk här och där, dom har nog många hogskolepoäng, dom grabbarna... haha. Till slut ramlade vi in på Råsunda borta stå, sjöng hem tre poäng och åkte hem. Men herregud vad svensk fotboll är dålig, tur att Premier League börjar snart.


Lägg märke till pacos pekfinger. gb'ish, haha..

Syrianska-Djurgården nästa år, kul ;D
I ett digitalur vibrerar kvartskristallen 32 768 gånger per sekund.

Musik

Jag brukar tycka att jag har koll på saker och ting. Jag håller mig uppdaterad om det mesta. Men med musik är det inte riktigt så. Jag kommer aldrig på vad en låt heter och när jag väl spelar nåt jag kommer på, typ boten anna, då, då lirar alla rap das armas. Happ.

Jag fattar aldrig varifrån folk får all sin nya musik. Alright om man sitter vid alla musiksidor, o letar upp listor på mest omtyckta osv. Då är det klart att man får koll. Men sånt har jag inte tid till. Alla andra gör det ju ändå.

Denna process fortsätter, jag lirar las ketchup, alla andra lirar Micheal Jackson för att han tydligen dött. Jag har lagt ner det här nu. Andra får göra spellistor så tar jag det jag gillar ifrån dom. Bra bra.
Stäppfolket watusierna som lever i Kongo är världens längsta folkslag. De blir upp till 2,1 meter. Lustigt nog är de grannar med pygméerna som är världens kortaste folk.

*pang, pang, pang, pang!*

Lyckos Storbrittanien. Dom har James Bond. License to kill. Dom kan få bukt med individer som inte är menat att gå runt på jorden. Som mänsklighetens virus. Det är en fin idé iallafall.

Vad har vi i Sverige? Det enda jag ser är "Utredning läggs ner i brist på bevis", "bombattentat mot åklagare" och Anders Lundin.
Vi sjunger istället.

Stackars Jhon :(

Nej, ett krypskyttegevär ska jag önska mig i julklapp... pang...pang...pang...pang! Och under tiden ska jag ha Sam Cooke - Wonderful world på repeat.


Från början såldes Coca-Cola på recept mot melankoli, hysteri och migrän.

Det sjukaste av det sjuka

har hänt!
Mina päron har dragit iväg och ska fira min faster på deras land och vad gör min farsha? Han snor mitt hårgelé! Världens stöld. Nu sitter jag här, nyduschad och blöt och ska rejsa ner till stan på min bike.

Idag är jag herr Fluff.
Området SoHo i New York har fått sitt namn efter att området ligger nedanför Houston Street - "South of Houston".

Otippat

Vi gick ut till Flamingo i onsdags. Det var trevligt förutom att någon idiot där, säkert Alex Ataseven ;) höjt priserna på drinkarna. Nu är jag en stackars student och hade precis börjat vänja mig vid att en drink kostade 40 schpänn.
Sen fick jag väl fejsa reality och har betalat 80-105 kronor för en drink hela sommaren, men nu!? HUNDRATJUGOÅTTA SPÄNN! 128kr! Gälla partydämpare. Om det är värt att stå stilla en timme och en kvart på gant för att få en drink. Mja. Nä...Vi fick iallafall rädda Calle från att få spö av två schnubbar. Värre schnubbar får man ju leta efter: "Kallade du mig fitta?" "nä, min tjejkompis där borta" "men vadå, sa du det till mig, ska du ha stryk!?"
Ni vet, dom kanske inte var den typen som räddar världen. Snarare dom som håller polisen sysselsatta. Kanske blir dom nettoskattebetalare när dom fyllt 63. Men sen slutade det i nån form av vänskap. Annars skulle det ha blivit ett intressant resultat. Vi var 8 stycken. Dom var två. Stolpskott.

Dagen efter kilade jag, Sebban och Bäcke till farstanäs.. där joina två till, Thomas & Patrik. Det var alltså jag Alex's brosha och tre extremt försvenskade syrianer. Rätt otippat. Men vi hade trevligt, spelade karnib och pratade utbildning.

På kvällen lirade vi beachvolley tolv stycken. Plötsligt blev jag våldshungrig. Jag hade ätit en sallad på hela dagen och sen när jag såg att Alex baxat min handduk kunde jag inte annat än skrida till handling. Alex förstår likosm inte rätt & fel. Så jag snodde hans bil. Jag var ju tvungen att äta - och han hade ju ändå snott min handduk så det tyckte jag var rättvist. Sen plingade min mobil rätt mycket. Alex hade lite synpunkter...
Grisen är det enda djuret som liksom människan kan bli solbränd.

Sol, fik & kubb

Igår var jag Andrea, Pacs & Emelie och badade i solen på stan. Glass, smoothie och läsk höll oss vid liv. Jag kom och tänka på en sak: Varför fikar bara extremt gamla syriangubbar på fiket på storgatan, egentligen? Det är ju rätt soft ställe att sitta på. Jag & Vesper satt oss föresten där här om dagen och plötsligt kom det fram två gamla tanter och sa: "hare bra grabbar"
"...öh.. va?" sa vi
"ja, ha det så bra, det är så kul o se att det fortfarande finns svenskar kvar i stan"
jahapp sa vi. Gälla skummisar.

Men nevertheless. Jag ska nog börja fika där. Köra iväg gubbarna. Göra det till ett ungdomsfik. Problemet med det är att då kommer det dit emos till slut och så var det befläckat, förstört, besudlat! Café Tratten var drabbat förut, kommer ni ihåg? HEMSKT! Man gick in och trodde att det var en film från amerikanskt 30-tal. Usch!

Igårkväll lirade Jag, Pacs, Vesper, Elin & Emelie iaf kubb och hade syriansk "hejjarklack". Det var ett gäng 7åringar som skrek "MISS!" när vi missade och det gjorde Emelie sjukt arg. Alltså arg arg arg. När Åsa, Erika & Kerstin anslöt sig till oss för ett parti dundrade ramsorna högt:
"VI HATAR SVENNAR *klapp, klapp, klapp, klapp*
VI HATAR SVENNAR *klapp, klapp, klapp, klapp*"

Paco extremt laddad för kubb

Våra töser stod och lyssnade med ögonen helöppna, som i chock. Vad säger ungarna egentligen!?
Vi killar log mest och var rädda att nån av tjejerna skulle be oss göra nåt åt saken. Jag såg det framför mig: Vesper går fram "Nu håller ni käften annars ringer jag migrationsverket och ni har väl inget pass så det blir Afghanistan nästa OCH DÄR SPRÄNGS MÄNNSIKOR VARJE DAG! Skitungar!!!"
Det skulle liksom bara bli fel. Som tur var kom det fram en mamma till slut och skällde ut dom rejält. Trevligt.

Idag har jag sprungit likt en polack sprang den där dagen Tyskland rullade in. Jag sprang, lite för långt och lite för snabbt. Träningsvärk att vänta. Yä.

Gud är emot mig

Den andra augusti fanns det inga moln på himlen.

Jag stod inne på Gant och det kom väldigt få kunder under hela dagen. När jag väl gick därifrån och var påväg att låsa upp min cykel så såg jag något som fick min toleranscentral i hjärnan att explodera.

Det var liksom inte bara en fågel, utan en hel jävla hord av fåglar som skitit, nej, sprutlackerat min sadel... Efter många könsord svor jag en ed på att äta mycket fågel i höst. Därefter började jag klättringen, jag var vid havsnivå och skulle 55 meter över havet. Det är nämligen så högt Fort Sjögren befinner sig. Jag var sjukt arg. Det var varmt, fuktigt och jävligt.

Lyckligtvis träffade jag Espirit-Jossan vid birkakorset och gick med henne en lång bit. Töser har en sådan lugnande effekt. Vanliga män gör liksom inte som Vesper när de är arga (han mordhotade fröken uebel utan anledning). Ilskan svalnade till slut. Bra bra bra.

Beachvolley dags!

Redan i slutet av 1800-talet fanns det kvinnliga poliser i Stockholm. De kallades "polissystrar" och jobbade uteslutande på prostitutionsbyrån - avdelningen där huvudstadens "glädjeflickor" skulle registreras och undersökas medicinskt varje vecka.Dödsolycka

...utanför Ulricehamn tydligen. Där bor Blond-Erik. Gälla schiiiiit om han dött. Alltså, det finns ju fler blonda Erik i Sverige, men ingen av dom har extranyckel till min lägenhet. Fan vad arg jag blir om du dött Erik. Vilken pundare som helst kan ju ha tillgång till mitt playstation då! ....brrrr hemska tanke.

Fatta om jag kommer tillbaka till Schövde och så är min lägenhet en knarkarkvart? Hmpf!

Dö ej tack.
Kreml är det ryska ordet för "befästning".