Nattvarden...

Den unge prästen var så nervös inför sin första nattvard så han kunde inte ens prata ordentligt. Inför sin andra nattvard söndagen därpå berättade den äldre ärkebiskopen hur man kunde göra för att slappna av lite. Han föreslog följande: Nästa gång, ta ett par droppar fernet branca i ett vattenglas och drick det. Du kommer genast att märka hur avslappnad du blir.

Söndagen därpå gjorde prästen som han hade blivit tillrådd och kände genast hur avslappnad han blev. Nattvarden flöt på fint och han stammade inte alls. Efter nattvarden hittade prästen ett brev från Ärkebiskopen på sitt rum. Käre fader, nästa gång ska ni lägga ett par droppar fernet branca i ett vattenglas, inte ett par droppar vatten i ett fernetglas. Jag tänkte berätta om några fel jag lade märke till, så att de inte upprepas nästa söndag:

Den lilla skålen bredvid altaret är inte en toalett. Försök att undvika att luta er mot statyn som föreställer jungfru Maria och speciellt att krama henne och känna henne på brösten. Budorden är 10, inte 12. Lärjungarna var däremot 12, inte sju. Och ingen av dem var dvärg.

Vi hänvisar inte till vår herre Jesus Kristus som "jonas lindberg and the boys". Vi hänvisar inte heller till Judas som en "jävla skvallertacka". Bin Laden hade ingenting med Jesu död att göra. Syndarna hamnar i helvetet, inte mellan lenin & stalin (även fast det var nära). Fader vår skall läsas mot himlen, inte genom att göra vågen. Den typen som satt i hörnet på altaret som ni hänvisade till som "bögen" och "mögelkäftad transvestit", var jag.

Jag hoppas att dessa saker skall rättas till tills nästa nattvard.


HAAAAAAAAAHAHAHAHAHA, HUMOR HUMOR.
akej, akej, den härå:

I en tågcupé satt en kommunist, en tjeckisk man, en yngre och en äldre dam.
När tåget körde genom en lång tunnel blev det alldeles svart. Plötsligt hörde man ett smack och sedan ett pang. När tåget hade kört ut ur tunneln hade kommunisten en blåtira.
Den äldre damen tänkte:
Vilken fräck kommunist som kysste den unga damen, bra av henne att slå till honom.
Den yngre damen tänkte:
Hur kunde den där kommunisten hoppa på den där damen, härligt att hon slog till honom. 
Kommunisten tänkte:
Smart drag av den där tjecken, kyssa den unga damen och låta mig få slaget.
Den tjeckiska mannen tänkte:
Vilken bra idé, kyssa mig själv på handen och slå till kommunisten.

haha^^

Tjingelong

Nu var det ju en tid sen jag skrev här så nu är det dags!

Fredagen är ju värd några ord. vi var först hos rickard och pimpla vin, och sen runt 11 snåret halkade vi ner mot TK.  där hade S04, asså vår klass dårå, en slags studentskiva - warmup i form av minst 20 st från klassen. det var ganska kul, för vi är ju faktiskt en riktig röjjarklass ;)

jag har ju blivit übernyttig så nu dricker jag bara i måttliga mängder ^^ ...inte som lindberg som stoppar i sig både det ena och de andra och vipps rabblar alla klasskamraters farshors inkomster "FÖR JAG HAR KOLLAT UP ER PÅ RATSIT.SE HAHAHAHAHAHAAAAA" roligast var väl duellen mellan fröken höeg & lindberg.

jaja, allt var bra egentligen, förutom en grejj, jag roggan & anton visade upp våra dancing-skills, då en kavajpajas puttar på lilla mig och genast när han möter våra ragnhildblicker utbrister han: "erhm, jag är otroligt full" och hans kompis ger sig på roggie och frågar om det var han som spotta han i ansiktet typ 51 gånger (som om man skulle svara "ja" i så fall...), men när de vänt sig om stog vi där bakom och anton får för sig att hälla sin smirre ice på kavajpajasen, och snubben märker inget... så där står vi o glor medan anton tömt halva sin flaska och sen går vi därifrån...
just då var det ganska kul ^^

sen på lördagen så hjälpte jag elias at flytta hela dagen, och på söndagen jobbade jag och absolut ingenting hände som är värt att notera, förutom att jag fick en extra kafferast för att vi hade för lite att göra.

och idag har jag tränat som ett psykfall och träningsverk tåmårråw är oundvikligt. appro på det så är det ju ganska kul och se de hära snubbarna som går omkring på gymmet och raggar brudar där. liksom, precis när en snygg tjej går förbi så lägger dom på 1890 miljoner kg till och tar i allt vad de kan. man blir ju för jävla imponderad alltså.

sen har ju jag o gustav startat en kapitalisttråd på FC, (ragnhilds community) och den börjar ta fart, det är fina grejjer. ibland känns det bra att inte vara emot lindberg. kolla på re här ba när han äger sönder den stackars  kommunisten.
Adam Sam writes:


Keep your friends close, and your enemies closer, Sun-tzu Chinese general & military strategist (~400 BC).och den som undrade vad den allmänna egendomen är;
Den allmänna egendomen är allt vi föds till. med allt menas att marken, träden, månen och allt runt omkring oss i naturen
tillhör oss som föds, det är det ända logiska sätt att dela upp allt rättvist. dom som föds efter att andra har förädlat naturen har aldrig haft en möjlighet att tävla och konkurera därmed skapar konkurrens fattiga och rika, inte tillväxt.
 
kapitalister har inte som mål att nå en utopi därmed kommer dom aldrig att få en.
om du sattsar på vg kommer du aldrig att få mvg men sattsar du på mvg så har du större chans på vg.

Jag är bekant med begreppet, men det jag efterfrågade var en härledning om teorins giltighet, vilket är en helt annan sak än att beskriva vad begreppet innebär.
Var vänlig att presentera en logisk härledning, det vill säga en härledning utan motsägelser (identitetslagens axiom omöjliggör motsägelsers existens) om din teoris universella giltighet. Härledningen bör vara av filosofiskt slag, vilket innebär att grundantagandet ligger i ett (eller flera) axiom.

Med frihetliga hälsningar
eder kapitalist,
Jonas H Lindberg

Ropen skalla, axiom åt alla ;)

Den enes katastrof, den andres blogg ^^

well, jag o johan toan drog ut till almnäs igår för o sladda lite med bilen på deras megastora lastbilsparkering på ett övergivet militärfält.

och medan vi satt där och sjöng ikapp med vår vän bob marley så glider vi förbi en brinnande villa. helt gigantiskt övertänd. vi tveka inte en sekund, jag menar, hur många gånger får man chansen att ringa 112 på riktigt?
så vi ringde, drog 2-3 sladdar, åkte tillbaka och guidade in FYRA brandkårbilar, världens action. dom jobbade effektivt måste jag säga. och morshan i familjen vars hus höll på o brinna ner, var förståeligt chockad. hela deras familj var ute i morgonrockar med 7.5 minus ute, så jag erbjöd dom en plats i min varma lexus, men de tackade o satt sig i sin egen bil, hmpf.

aja, och idag har varit en helt värdelös dag i skolan, en sån där dag som när man tänker efter dagens slut "vad lärde jag mig idag?" - ingenting. det hade varit smartare att dansa fågeldansen inför en publik bestående av ankor & troll.

Jag o gustav har iaf spammat FC med lite kapitalism, dagens goda gärning.

hay då

Dessa småläxor känns lite som...

...ett pack bolsjeviker. de tar massa kraft ur en utan anledning och man får ingenting tillbaka.

just läsloggar måste vara det värsta man kan göra av sin tid. En bättre gärning vore att skriva dikter på danska om vårblommor i polen till judar i afrika. de kanske känner någon uppskatting iaf ^^

här sitter man o bläddrar upp ett random uppslag i boken, blundar, drar med pekfingret, säger "STOPP O BELÄGG" och vips så har man ett citat som man ska ljuga ihop någonting mumsigt om.

och det hela känns faktiskt oerhört värdelöst. jag känner mig inte direkt som någon hyperforskare för jag petat ner nåra rader om hur najs det är med demokrati och hur dåligt det är med maffia. jag känner mig bara deprimerad för att skolan tvingar en till dessa handlingar. det går under beteckningen psykologisk och onödig tortyr, ett pack sadister de dära lärarna.
...och jag kan inte låta bli att tänka på det, man säger att den totala kunskap som kommer användas från gymnasiet i framtiden är 5%. Fatta hur många timmar man lägger ner på något som egentligen är helt onödigt?
och skulle man någon gång hamna i "vem vill bli miljonär" så ställer de ju ännu dummare frågor än vad man lär sig i skolan, typ "vem var vise president i finland 1943" eller "hur lång mustasch hade hitler när han var 23 år och låg i sängen med muschen tryckt mot väggen" eller "hur lång är Islands mest amputerade dvärg?"

aja, Von Pluring skall åter till verket... har ju bytt mitt fyllo-motto mot ett något mycket mer latare, något "det här är Pontus" motto

Google är en förbannat bra uppfinning

resten av internet kan slänga sig i väggen, men google är ju så underbart. kolla vad jag hitta när jag google 'Pontus':

Pontus von Pluring (orig. John D. Rockerduck) är en figur som i de tecknade serierna om Kalle Anka är Joakim von Ankas rival. Hans engelska namn är inspirerat av den amerikanska oljemiljardären John D. Rockefeller.

Carl Barks skapade von Pluring i en kort serie 1961, där han ställer upp mot von Anka i en motorbåtstävling. Carl Barks använde dock aldrig figuren igen, utan det var istället italienska Disney-tecknare som gjorde honom till en populär figur.

Hans förnamn Pontus förekommer sällan i serierna, första gången var i Farbror Joakim i storslösartagen (KA 29/1966). Sedan millennieskiftet har det dock börjat figurera oftare. Det första namnet som användes i Sverige på von Pluring var John D. Rockeranka (KA 5/1963). Han har också benämts P. Luring.

kolla här då

Pontus (Greek Π?ντος), is a geographic term of with a variety of usages. In ancient times the Black Sea and its shores were referred to as the Pontos (the main) following the exploration and the colonization of the Anatolian and other Black Sea cities by the Ionian Greeks beginning about 800 B.C. The name eventually became more specific to the area of northeast of Anatolia in late classical times. In modern Greek it can refer to either.

The term did get a definite connotation of being a separate state after the establishment of the 'kingdom of Pontus', founded beyond the Halys during the troubled period following the death of Alexander the Great, shortly after 302 BC, by Mithradates I Ktistes, son of Mithridates II of Kios (Mysia) a Persian ruler in the service of Antigonus, one of Alexander's successors. The kingdom of Pontus was henceforth ruled by a succession of kings, mostly bearing the same name, till 64 BC.
 
Ha, snart är det fanimig dax för en lite rebirth av 'kingdom of Pontus', helt klart asså.

vi hade redovisning idag i skolan, i marknadsföring. skönt o få det avklarat. redovisningen skulle vara mellan 10-20 min, o vi gjorde den på 12 minuter. o ändå säger lars med en negativ ton "jaha, var ni redan klara"
jag menar, kan man säga något på 12 minuter istället för 20 så är det ju bara ett plus. typiskt alla tjejer i vår klass, som vill ha det exakt till 20 mintuter. egentligen så ska man ju redovisa om domedagen eller nåt likande för o fånga upp intresset i 20 minuter, inte ens lars lyssnar uppenbarligen hela tiden...

skolan borde vara lite mer som jeoperdy, lite mer tävling, lite mer "snabba-svar" inriktat, och det mest självklara; vissa elever (tävlande) kan åka ut/bli diskvalifierade eller bara hamna på minus. det vore kul ^^

luv yao


När det goda vinner över det onda

Substitute Robin van Persie had cancelled out Wayne Rooney's early first-half strike with just seven minutes left, before captain Thierry Henry powered in a stoppage-time header to seal a dramatic win for the Gunners and signal their intent to have a say in the destiny of the title and the race for automatic Champions League qualification.
Arsenal - Man U     2-1
end of discusion ;)

*Eskalerande Dracula-skratt med start djupt ner i halsen*

He he he...

kalla mig barnslig, kalla mig idiotisk, men kalla mig lycklig. det är ju så förbannat kul och dra ut o sladda med bilen, så igår när snön kom, så drog jag jonsson o guddan ut 3 på natten och dansade omkring med niklas bil runt i södertälje.
shihi^^
vi var faktiskt bara nära o köra in i grejjer fyra gånger, och bilen såg likadan ut före som efter, he.

brum
Va va vooom! ^^

Appro på ingenting är det Arsenal - Man USA idag, vi syns på O'learys ;)


Ragnhild, Hör Upp!

Studenten ligger o vilar där borta, medan ragnhilds förfall konstant fortsätter. Att ens spekulera i hur skolan ser ut efter att vi: S:tars Stars drar är ju bara hemskt, man känner nästan medlidande till alla lärare. och tänk om det kommer en likadan etta som nu? då blir en västergård stämpel ett faktum, och drömmen om elittskola borta.
sen får man rent utav skämmas över att man gått på skolan, o det vore ju trist, därför måste vi, skolans elittrupper: treorna, ta tag i situationen.
Mission one; Reclaim café
Denna en gång så vackra chatt har förfallit då kommunister börjat skriva i rött, och massa data-nördar diskuterat hampa. jag menar, det ligger 3 rubriker uppe just nu, och dessa är: "Usch" , "Wtf?" samt "Öhm..."  skandalöst, indeed. Det är dax att starta krig mot dessa små anticimex flugor och det behövs folk som säger ifrån Für helvete! jag startar en ny tråd - aktietråden, så att det blir lite stil på stället. och jag uppmanar Er, att kompanjera mig med lite mer intelligenta inlägg & kommentarer så att åtminstonde Ragnhilds förfall bromsar. Ty, dessa rebeller är blott skugga och stoft.

/Fangeneral Sjögren, S04

vem är du lik då? ett lik kanske (HAHA)

Jamen go kväll, hoppas du har haft en bra dag, för vet du vad? det har jag, shihi.
asså, jag har alltid trott att britta båvner (vår svensklärare) varit en undercover-galen-forskare.  hon har allt utom det här gurglande skrattet från strupen samt skägg. men i övrigt har hon ett iskallt yttre kombinerat med omedvetna (?) ondskefulla kommentarer som diggar tätt. den idag mot olsson var oerhört kul, jag rent utav skrek av skratt. hon babblar om drama o massa pjäser varav hon plötsligt avbryter sig o tittar på olsson och utbrister: "Nämen jag tycker du alltid äter när jag ser dig"
HAHAHA; jag säger ju det, hon e helt crazy. jag föreslog för olsson att han nästa gång borde kontra med "mhm, o du borde passa på o äta medan du kan, hur gammal är du egentligen, 175?" men aja...

aja, all ära till malin saken som tipsa om den här länken, där kan du se vilka kändisar du är lik.

http://www.myheritage.com/FP/Company/face-recognition.php

jag la in mitt msn-foto och jag var lik dessa figurer:

Gareth gates, Brendan Fraser, (HAHA en tjej! Rachel Mcadams), Ian somerhalder, Gary valenciano, Gary sinise, HAHA Nick Carter

jag säger då det asså...
heppåre roggie,
- Vad är kommunism egentligen, pappa? undrade sonen
- Det är när alla får sina materiella behov tillfredställda, svarar pappan artigt
- Men vad händer om köttet tar slut?
- Då kommer slaktaren hänga upp en skylt på dörren där det står "Ingen behöver kött idag".

^^


shihi^^

En präst var döende, och han skickade efter två kommunister. När dem kom dit, bad prästen dem att ställa sig på var sin sida om sängen där han låg. Prästen låg där och log. Till slut frågade kommunisterna varför de egentligen skulle vara med när han dog. Prästen svarade:
- Jag vill dö som Jesus gjorde. Mellan två tjuvar.

hahaha, o den här då:
Kommunisten Lars Ohly hjälpte en gammal tant över gatan. Sedan sa han:
- Nu röstar väl tant på mitt parti?
- Nej, det är mina ben som det är fel på - inte huvudet!

^^
ha en bra dag hörrö ;)

Ojojoj, här sitter man, förkyld som en sosse

och pluggar affärsjuridik, ett djävulens påhitt de där.  det är verkligen saker som man egentligen inte bryr sig om, och om man någon gång undrar någon rörande rättsväsendet är det ju bara o rycka tag i en gammal gråklädd kavaj gubbe på stan så ska vi nog se att han rablar vad du vill.

just det här ämnet är så förfärligt tråkigt att man gång på gång på gång sitter där och har läst ner en sida men upptäckt att man tänkt på annat och därför måste börja om igen. detta sker konstant, så efter 37 minuter så är man kvar på miljöbalken och fan o hans mamma. och inte nog med det så har man en konstant liten röst i huvudet som väser: "tänk vad skönt denna junidag när du vaknar upp bakis och arbetslös, tänk vad lycklig du är då". 
appro på miljö så är vår käre lärare "piiiiinka kan ni gööööra på rasssteeerna" dvs jörgen miljöpartist! därutav hans outtröttliga mässande på lektionerna: "ja, och om ni kopierar så kan ni väl kopiera dubbelsidigt så spar vi lite skog"  lite små kul sådärva.

och jag är ju en sån där förbaskat olycklig jävel när det gäller både tur & kärlek. loggade in på mitt spelkonto på svenskaspel.se just och där står det: "Pontus Sjögren, saldo: 1kr" ...jag ska fan öppna ett spelbolag istället. suga pengar av andra o bli olidligt rik och sen åka omkring i min helikopter som är full av andras pengar som jag tjänat tack vare att de trodde att de kunde nåt om fotboll hä hä hääää.

nej, nu knäckte olsson sönder mig totalt. vi prata just om affärsjuridiken på msn...  han är fan i dryghet: Pontus^24. här sitter jag o sliter halvt ihjäl mig o så trampar han på mig som om jag vore en kommunist. 

Olsson säger:

jag siktar på mvg

Pontus, säger:

varför pluggar du bara en dag isf?

Olsson säger:

det borde räcka

Olsson säger:

värst vad du var seriös idag då..

Pontus, säger:

haha du e ju knäpp i huvet, en dag för att få mvg i lars molin ämne?

mår du bra?


Du har precis skickat en vibb!


Olsson säger:

hehe

Olsson säger:

jadå

Olsson säger:

det brukar funka

Olsson säger:

ligger bra till nu

Pontus, säger:

dårah?

Olsson säger:

och det är inte bara en dag, utan en genomläsning

Olsson säger:

som brukar räcka

Pontus, säger:

VA!?

Nej, ut till rutan med olsson och sen om 5 år ska jag schteka förbi i min helikopter och landa på hans hustak 3 på natten, breda ut min gyllenne mantel och när han hoppar ut där i sin nattmössa o säger :" Vet du vad klockan är egentligen!?" ja, då ska jag först be han kyssa min ring, och efter det ska jag titta på honom och säga "klockan? jadu, den är jävligt... jävligt dyr" HAHA

hämnden är ljuv olsson lille ;)


där ser man...

haha, världen är visst ondare än vad jag trodde. på aftonbladet finns frågan "är det ok att kalla utvecklingsstörda för 'miffo' ?
antingen ja eller nej. häpnadsväckande har 30% av svenska folket svarat att det är okej.
människor är så onda, i smyg, men ändå förskräckligt onda. ^^  jag tycker det är okej o vara ond, men då måste man fan vara ärlig på samma gång. man får passa sig för dom som är smyg-onda, jag menar, dom riktigt synligt onda människorna vet man ju var man har liksom.
de andra kan ju vara vem som helst.

...appro på ond människa. igår var jag o jonas ute på krogen, och eftersom vi blivit nyttiga drack jonas alkoholfria drinkar (o så vara han faktiskt chaufför, men det är en sekundär anledning;) och jag tog nåra smirre ice, men sen kom huligan-viktor (en riktig schöning den där hallberg asså ;) och berätta om sina fotbollsfighter i england där fulham-everton drabbade samman, så bjöd han mig på en öl och den osynliga regeln säger ju att man givetvis ger tillbaka så det blev nåra öl tillslut... fan ingen ordning på pontus inte.
aja, åter till den onda människan, blond tjej 21 år, säger: "duuu, om det nån gång skulle bli en fantasy film i sverige så borde du ha huvudrollen, för du ser ut som en sagoprins"
vad säger man? man blir ju lite galen, först en indirekt förolämpning "fantasy film i sverige" vadå? tror hon att jag inte kan engelska kanske?! att jag är ett 'miffo'?!  och sagoprins, c'mon baby, hur gay låter inte det?!
så, med min mest romantiska röst svarar jag; "vafan menar du med det?"
så drar hon i mina perfekt lagna lockar o pajjar frillan, som om frillan gör en sagoprins liksom...

DÄR har vi praktexempel på en synligt ond människa. hmpf. bah hambug. (så säger joakim von anka)

aja, over and out ska segla min mini-skuta mot marknadsavföringens vackra öar samt anlägga en visit hos historia residenset och när jag ändå är ute o kör så kan man ju snegla lite på affejurren, de najs.


haha, ett fan, WOO

jag skrev fel till min egna adress och har hittat ett riktigt fan, istället för min vackra pontmeisters.blogg.se
så har nån schöning skapat pontmeister.blogg.se

hoppas han skriver bra, annars kanske någon byxlös pingvin med hängslen får för sig att blanda ihop våra, och det går ju inte alls för sig.
idag har varit en bra dag, på så sätt att arsenal vann med 2-0 med en man kort, och nu ska jag o jonas supa o slåss på krogen. wunderful, indeed.
och jag har fortfarande träningsverk... det är sämst.

och sämsta skämtet jag hört idag är fan: Hur många indianer får det plats i ett träd?
- En hel stam! 
det är så man vill gråta och dra några nackskott på sig själv.

och de här då, hört på bussen... haha
Vad är det för skilnad på en pizza och en polska...?
Du kan få pizzan utan svamp!

herrå

Jamen de fredag.

ikväll ska jag bryta mot min policy. Under tre år på ragnar har jag aldrig pluggat på en fredag. idag skall trenden brytas, och marknadsföring i dess ljuvaste form skall bli nedskrivet från min data, med start, NU

och ja. jag har en förträfflig träningsverk, min stackars mage... stackars stackars.
nyliberal=nerskräpare.

fan vad jobbiga alla människor är på msn, som svarar med "sj?" det känns som ett titta-ner-på svar, liksom att man inte orkar skriva ut själv? , skam skam. pga o sånna hajjar jag ju, men "sj" är så fel, så fel.

nej, skriver mer sen, ska ta tag i min skolgång se till att man blir nåt, förutom att sitta vid en kassa resten av livet... undra hur lågt oddset är på det... aja, TJOFLÖJT.

spaghetti señor?

sí.

ja då har man styrt upp ett sånt dära kort på det dära stället på badhuset som man aldrig stavar rätt... Nautilus typ.
träna idag med gustav, jonsson och elias. ena lirare de där asså.. 
uhuu, jag hade problem o äta middag, för det skakade i bröstet och armarna när jag höll i besticken. förmodligen kan jag räkna med en sån här mysig träningsverk tåmårråw, YÄ.

marknadsföring pågår för full gång. vi undersöker om det finns en marknad för kortlås. d.v.s ett lås utan nyckel som du istället bara drar ett kort igenom (som på hotell) fast hos privatpersoner. vi räknar med att ha ca 5-10% av marknaden. jamen de najs. och vi e typ klara med fältundersökningen och jag tror minsan det blev si sådär 15% iaf. splendid, splendid.

aja, cut the crap va. nu ere såhär va, att vi fått nytt schema, och på det så har vi Fidel "castro" Molin hela 48% av vår resterande skoltid. så då är det lika bra o tänka bort MVG på halva året. t t t, blir en katastrofal avslutning, känns lika illa som om vänstern skulle ha vunnit valet. crap.
och åt helvete med idioter som räcker upp handen för o säga saker som läraren vill att de ska säga istället för vad de själva tycker. "amen jag tycker att det är JÄTTE JÄTTE INTRESSANT med hur alla olika människor tolkar fröken julies humör, liksom ur så många olika vinklar, verkligen, det är så faschinerande." mhm, lika faschinerande som och sitta o behöva lyssna på att sånna nersolkade öststatare som du öppnar munnen för o säga något så totalt värdelöst, som inte ens läraren egentligen bryr sig om.jag vill ha tillbaka 23 sekunder av mitt liv, at once.  och nej din idiot, förmodligen får du inte ens ett + i kanten, men du kanske tycker det är kul o lyssna på din egen röst? HA, vill du ha ett tips? köp en bandspelare och tryck på record, så kan du ha små konferenser om fröken julie och hennes vänner och sedan upptäcka vilken slemig röst du har, HAPPY HAPPY?
aja... eller nä, fan, nu blev jag sur, jävla smörare... era mammor är pappor abri abri.

aja, nu börjar fröken Tucker gorma på msn o försöker berätta hur jag ska betala min vackra studentmössa, som om jag vore en byxlös pingvin och inte visste hur man gjorde liksom, HAHA. aja, peace out och für der führer!

ahhahahah!!!HAHAAHA

Eftersom jag förutsätter att de kommunister & sossar som läser denna blogg har ett sinne för humor så måste jag bara länka årets länk:

http://www.youtube.com/watch?v=OWVSOvqlB_Q&mode=related&search=

helt bäst.


VA FAN!!!

Dra mig baklänges i hundskit o kasta pinjenötter på mig, men varför i helvete blir man (automatiskt) skriven i svenska kyrkan när man föds för?!

o inte nog med det, DET KOSTAR PENGAR. nu ere såhär va att jag har räknat ut vad procentsatsen( 1,19%) blev som jag betalat till svenska kyrkan, utöver den vanliga skatten, och det är TVÅHUNDRAÅTTIOFEM KRONOR. Svenska kyrkan har berövat mig 570 tuggumin eller 1/24 dels platt-tv från el-giganten. jag blir så sur!!!!!!!!

och nu, när jag fått första chocken, så kommer nästa direkt.
"om du inte gått ut ur svenska kyrkan före 2 november så kommer hela näst kommande år att beskattas också"
VA FAN?! blodsugande iglar, bara för att nån tomte föddes nåra tusen år sen så tar dom pengar ifrån mig...bu huhuhu jag vill döööö

jag menar, det enda man mister om man går ur svenska kyrkan är 1. kyrkligt bröllop, what a pity. man kan dessutom mot en smärre avgift betala för det om man nu önskar det. och 2. en kyrklig begravning. man betalar för att nåra ska titta på en i en kista när man dör. skamlöst.  nej fy faj fån, jag känner mig som ett spån (RIM)

tiden flyter

Idag har jag kommit på hur fruktansvärt bra tiden är. den bara flyter på utan hinder. vare sig man har roliga eller tråkiga saker framför en, så passarar man dem likt vatten flyter i en stillsam fors, denna fors är konstant och det är upp till en själv hurvida man vill spendera sin tid under resans gång, forsen tar ingen notis om världen omkring, den har samma flyt oavbrutet och vi vrider oss runt den som ett hjul snurrar kring sin egen axel.

FEM av sex delar är avklarade, och nu är det bara en liten pusselbit kvar som skall läggas. och även om det känns förjävligt tråkigt just nu med bland annat, marknadsföring, matematik, historia, samhälle och lite mysig svenska som bara väntar på att få köra en kniv i ögat på en, så kommer man faktiskt att flyta förbi dessa eländiga provdagar och inlämningar så småningom, vare sig man vill eller inte. tiden flyter.tiden flyter
Tiden flyter.

Ha

Liverpool - Arsenal 1-3 ;) alvin, roggan, comments? ;P


jaschurå

eftersom jag inte orkar skriva så kopierar jag (det e ju lite min grejj ;) det här stright from the aftonbladet liksom, kul e det iaf ^^

Nu är tävlingen om 2006 års knäppaste varningsskyltar avgjord
”Tvätta inte någon person i tvättmaskinen” Den varningen får de som vill rengöra kläderna på ett tvätteri i Detroit.
  Att man inte ska torka sin mobiltelefon i mikrovågsugnen, eller läsa telefonkatalogen medan man kör bil är andra bidrag i tävlingen om knäppaste varningsskylten.
   De flesta har sett eller åtminstone hört talas om de övertydliga varningar och instruktioner som följer med många produkter, främst i USA. Ofta är det för att gardera sig mot stämningar som företagen vill försäkra sig om att de upplyst konsumeterna om att det är viktigt att man inte använder toaborsten oralt, eller att ett fiskedrag med tre hullingförsedda krokar är ”skadligt om det sväljs”.
  Varje år ordnar anti-stämningsgruppen Michigan Lawsuite Abuse Watch tävlingen Wacky Warning Label Contest, där årets knäppaste varningar koras.
  
  "Någon dog i tvättmaskinen"
  Fem finalister utsågs, och vinnaren röstades fram under en tv-show.
  2006 års knäppaste varningsskyld blev ”DO NOT put any person in this washer”, ”Stoppa inte in någon person i den här tvättmaskinen.”
  Det vinnande bidraget sitter ovanför tvättautomaterna i ett tvätteri i Detroit, och ägaren, Bob Wilkinson, vinner 500 dollar.
  Han säger till AP att han själv undrat över varningen som följde med tvättmaskinerna, och att han fått svaret att varningen kom till efter att företaget stämts efter att någon dött i deras tvättmaskin.
  Andra pris i tävlingen gick till en varning på en motorbåt: ”Använd aldrig en tändsticka eller någon annan eldslåga för att kontrollera bränslenivån”
  
  "Används inte som skydd mot tornado"
  Tredje pris delades lika mellan lotten med texten ”Stryk inte med strykjärn” och en mobiltelefon med uppmaningen: ”Försök inte att torka din telefon i en mikrovågsugn".
  En fjärdeplacering förärades telefonboken med den här texten på framsidan: ”Använd inte den här katalogen medan du kör ett fordon”
  Bland tidigare års vinnare och finalister finns filten som ”inte ska användas som skydd mot en tornado” och sittvagnen där användaren instrueras att ”ta bort barnet innan ihopvikning”.
  Ett strykjärn kommer med det använbara tipset att inte stryka kläderna medan någon har dem på sig.

vart är världen på väg...

på aftonbladet skriver de om hur A-kassan blir sämre osv osv. citat från aftonbladet:

Boskap?
  Det blir slut på det också.
  – Tror dom att det är boskap det handlar om? Att det bara är att flytta på folk så fort betet tagit slut, säger Ella Niia, ordförande i Hotell- och restauranganställdas förbund.

ja, men lilla gumman. nu ere såhär va, att det går liksom inte o vara potatisodlare på grönland  eftersom förutsättningarna inte är lika bra där som kanske i spanien så borde det väl vara klokt o flytta till spanien om du nu verkligen vill odla potatis.

amen ni hajjar vad jag menar. kalla det boskap eller vad du vill, men det är väl klart att man får anpassa sig till situationen. ska potatisodlaren då bestämt bo kvar på grönland o få bidrag till människor som anpassat sig till o sälja snöbollar istället, o sno, stjäla o ruinera dessa stackars faktiskt smarta o framgångrika människorna... va va VA!?
det är när man ser sånna inlägg som hennes som den där socialdarwinistiska impulsen bara totalt bankar en i ögat - survival of the fittest.

såeallafall, lilla ella niia, vi behöver inte flytta folk så fort betet tagit slut - om ni inser att ni själva behöver flytta på er innan, ja, betet tar slut. det som skiljer människan från djuren är väl att vi kan tänka rationellt, o att sitta och odla potatis på grönland o när det inte gått så bra skrika: "amen kom o hjälp mig" känns lite mer åt boskap-hållet, don't you think? ;)


haha!

Dum, dummare, död

Största klantskallarna 2006 utsedda
Det var ingen brist på kandidater när 2006 års vinnare i Darwin Awards utsågs.
  Kriteriet för att få priset är att man ska ha orsakat sin egen död på ett ovanligt korkat sätt.
   Bisarrt, tankeväckande eller humor? Välj själv. ”Darwin Awards” hyllar Darwins teori om det ”naturliga urvalet”, och sedan 1994 får ett antal människor årligen priset postumt efter att de på mer eller mindre korkade sätt ha orsakat sin egen död.
  Bland 2006 års pristagare finns bland andra:
  • Den brasilianske verkstadsarbetaren som försökte öppna en granat med en slägga. Explosionen dödade honom, skadade arbetskamraten svårt och blåste fullständigt ut verkstaden han jobbade i. Dessutom började ett antal bilar brinna på gatan utanför.
  Innan han tog till släggan hade han försökt öppna granaten ett antal gånger genom att köra över den med sin bil.
  • I Belize försökte Kennon, 26, upprepa Benjamin Franklins experiment att vetenskapligt bevisa att åskblixtar innehåller elektricitet. Kennon gick ut i ovädret och sände upp en drake som han bundit fast med koppartråd, men koppartråden träffade en högspänningsledning och Kennon dog omedelbart. Enligt olika nyhetsbyråers rapportering av händelsen jobbade Kennon som elektriker.
  • De två amerikanska collegestudenterna som förmodligen skulle testa hur deras röster förändrades efter att ha andats in helium. De drog ner en reklamballong som var fylld med gasen och kröp in i den. De hittades senare inuti den tomma ballongen.

040107


eftersom man njuter så fullständigt av varje sekund som går på ens ledighet så gör man vad som helst för att få den o gå långsammare. jag till exempel, sover i genomsnitt bara 7 timmar, går upp o sätter mig o glor i väggen så att tiden nästan går baklänges. det e bra grejjer det ;)

nej, idag har det varit en ganska retarded dag. jag ringer över jonas på en frukost 11:43 och när han dyker upp 10 minuter senare säger han:
"ameh va fan, jag måste gå ut med hunden, häng med så käkar vi frukost hos mig."

avståndet mellan mitt o jonas hus kanske är runt 300 meter, men sedan kökortet införskaffats är det bilen som gäller. varje gång.  ^^
men det ska det bli ändring på, jag ska ju bli nyttig ja... appro på det så var jag o handla idag igen ackomanjerad av johan & jonas, ena lirare de dära asså. aja, jag köpte 5 avokado, fler mandariner, en melon och nyttig juice.  inte undra på att jag blev frisk så snabbt ^^

klementin
klementin i skål- om du inte ser det alltså.

Bättre omkörd och bortkommen, än bortkörd och omkommen.


;)
herrå

ännu en sån dära morgonblogg

yes box. vaknade upp idag med en sån där schön frilla - en blandning av en galen forskare och en punkare såg jag ut som.
känns som jag ersatt mina halsmandlar med två bowlingklot, för det känns som det pågår ett jävla blitzkrieg i halsen på en varje gång man sväljer, ett helvete frukost, lunch, middag.
det e snudd på att man har lust o hoppa från ett tak o bryta nåra mysiga ben så att man får ta drop istället.
aja, nåt positivt är ju att jag inte vaknar varje gång jag vrider på mig i sängen längre  på grund av min lilla trapp-incident.
det som inte dödar, det härdar, sade han och efter 4 år i syrianska känner man sig snudd på odödlig. jamen de najs.

so far har jag vattnat alla blommorna, matat katterna, badat, käkat frulle, och klockan är 10:43. HAPPY HAPPY. 
igår när jag o jonas stekte genom staden kommer det plötsligt upp en symbol "RCT OFF", varav jag får panik (att pajja farshans lexus innebär många timmar på ICA) o genast skyller på jonas. jonas grips av panik o tar fram manualen, där det står: RCT OFF - Om symbolen blinkar, kontakta närmaste återköpare så snabbt som möjligt, anti-spinn systemet fungerar inte. o det var gaaaaanska halt ute. o där sitter jag o försöker få fram nåra tårar så att det ser ut som om det är synd om mig när jag kommer på att symbolen faktiskt inte blinkar, utan att den bara lyser. ^^
efter att jag stängt av o startat bilen så lyste den inte längre o allt är frid o fröjd. hihi.

man känner sig lite som en schumacher asså...

;)bai


Aight, lägesrapport.

yä, ensam hemma i en vecka.

fy faj fån, vad jag kände mig vuxen häromdan.
vaknade upp, fixa en macka o lite juice, satt mig o läste dagens nyheter. tar bilen till jobbet, jobbar, åker till willys o handlar mat, kommer hem, vattnar blommorna. det enda som saknades var o lämna ungarna på dagis. ^^

aja, jag är en sån dära människa som aldrig brukar få synliga blåmärken, bara jävligt ont. men efter att jag på nyårsafton prövat den nya sporten; "åka pulka ner för trappa utan pulka" så har jag sådana hära exakta "trappstegs-avstånds" blåmärken från låret via höften upp på armbågen.
(fast jag lyckades hålla flaskan upprätt i fallet, bara det är ju 10 poäng)

nu har jag lyckats o bli sjuk, som man alltid har en tendens att bli på lov. appro på det har jag o jonas gett av ett nyårslöfte om o bli nyttiga o träna mera. bara idag så köpte jag 7 äpplen, 8 mandariner och fullkornlasagne till mig själv. 

aja, sköt om er små barn. herrå

livssituation

jag har alla delar på rätt ställe.
jag lever.
jag har alkohol och smällare kvar....hähäää
jag skriver mer sen, bai