Arsenal 2-0 Olympiakos: Gunners break throughTOO EASY!
Ordet kantarell kommer från franskans chantarelle som betyder "liten bägare".

Ny idé Saab

Dom kanske borde pusha på deras starka sidor, att hitta musik till reklamfilmer. Den här ju ju schwiiiiiiinbra!


Tinas cookalong har uppehåll tills nästa måndag.

Sjukt mysiga killar

Ikväll hade jag, Zacharias och Erik tänkt att vara med på Tinas Cookalong! Men.. det verkar som om de ändrat datument nu...? 

Aja. Vi var och handlade allt igår. Vi är sanslöst taggade för att göra grillad halloumi med kapris och citronsalsa som förrätt. Till varmrätt styr vi upp soppa på jordärtskocka med rostad vitlök och krutonger och till efterrätt blir det snabb cheesecake med passionsfrukt.

Det här kommer att gå galant... när det nu blir.


På 1950-talet låg den svenska pastakonsumtionen på 0,8 kg per person och år. Idag äter svensken i genomsnitt cirka 7 kg per person och år.


Skön snubbe

Jag sitter här i min fyrkant till lägenhet och studerar flitigt. Då och då hör jag mig själv utbrista ljud såsom: "Hm ...aha!" "smart..." och "MEN VAFAN!?" 

Jag läste om en snubbe som vunnit ett lotteri i USA där vinsten var $50000 i 20 år. Lotteriet hade marknadsförts som ett miljondollarlotteri. Detta gjorde snubben sjukt arg eftersom att nuvärdet på sammaslagna framtida summorna endast var $490000 då räntan låg på 8 procent och annuiteten var på 9,453 nåt. Han stämde lotteriföretaget för misrepresentation och bedrägeri.

Skön kille.


Förr la man torkad röd flugsvamp i sängen för att få bort vägglöss.

Bra krejjer!

Vi hade en liten impulsiv fulsittning hos mig igår som naturligtvis urartade en aning. Två av gästerna kom aldrig till kåren utan fann sig tillrätta som ett S vid toaletten samt likt ett X vid duschen. K.O.
Ptja. Nya studenter.
Dom har en del att lära.

Väl på kåren fastnade jag i en diskussion med fem mediastudenter. Samtliga nollor... i dubbel bemärkelse. Det var en vild diskussion om ämnet lycka & pengar där det studsade tunga argument fram och tillbaka. 

Jag sa att jag trodde att livet gick ut på att skratta så mycket som möjligt då skratt för mig är ett bevis på lycka. Men för att kunna göra så många roliga grejjer som möjligt så behövs det pengar och för mig är pengar ett bevis på framgångsrikedom. I min värld hänger framgångsrikedom nära ihop med lycka då jag exempelvis blir lycklig av att få VG på mina prov.
Dom sa att dom tyckte att dom ville fotografera saker och förmedla ett budskap, men för det behövde man "tyvärr pengar". Då sa jag att jag tyckte att man ska förtjäna sin lycka och då blev det ett jävla liv för dom tyckte att staten eller nåt skulle ge dom deras kameror och folk som bara var ute efter pengar dom var svin. Då kallade jag dom för kommunister... haha och sen spårade det ur :D

Jag kände segern. Man ska veta det, att när argumenten tar slut ersätts dom lätt med personangrepp. Dessutom gillar jag att bli attackerad för jag är en hejjare på att kontra mitt motstånd sönder och samman. Jag känner av sociala impulser, letar fram svagheter och sparkar på dom. Till slut fick jag den hära av deras alphabitch: "Ser vi verkligen så bra ut eller varför sitter du kvar här?"

Vid det laget hade mitt krökta segerleende transformerats till ett överlägset flin av renaste arrogans. Ha. Triumf! Om dom såg bra ut? En av dom såg max okej ut, men hon var det största puckot så hon blev fulare och fulare ju längre samtalat led. Om jag kunde höja bara mitt ena ögonbryn hade jag gjort det. Kan man lära sig sånt? Jag skulle vilja kunna det. Jag kan bara höja på båda samtidigt.

Jag tog mitt förnuft till fånga, drack den sista klunken från min öl, ställde flaskan på bordet och skred därifrån. Jag var sinnesbilden av lugn när jag gick därifrån. Men inuti var jag sjukt arg. Det är samma sak med kommunister. Det går inte att resonera med dom, man försöker ge sin syn på saken och plötsligt får man en sten i skallen.
 
Det enda man kan göra är att finna några jämlikar och ventilera sig. Jag fann ett gäng av mina ekonomnollor där jag orerade i en kvart och förklarade både det ena och det andra rörande mediastudenter som kanske inte alls var särskilt pk. Men skratten flödade och jag var åter en nöjd man.

Klockan 09:00 imorse vaknade jag av alarmet och utbrast ett "Fotbollsmatch! Bakispuls!" Meeeen, vi vann med 8-1 och jag dunkade in ett nickmål på hörna.

Bra krejjer.


En älgs öron blir lätt över trettio centimeter långa, och kan vinklas åt alla håll, helt oberoende av varandra.


Kåååm igen svärje!!!Jag ligger här och strålar. Sverige ba kör. Om vi bara daskar till Danmark om två veckor så kan storebror Sverige återigen hålla huvudet högt. Känns bra det här.

Dock så finns det ju alltid en promille svennar som hamnar i lyxfällan. Såg ni avsnittet igår? Haha, jag satt och snackade med Vesper på msn om det samtidigt. Snubben i familjen var en typisk nörd, hade fyrhjuling och massa teknikjox. Morshan som nu var gravid med sitt andra barn var arbetslös och blev arg för att dom var tvungen att byta ner sig till en billigare bil trots att dom inte hade råd med mat till deras treåring. Personer utan hjärna har aldrig passat in i det kapitalistiska systemet. Tur att Motsvarande Marxism a lá paralympics uppfunnits. Eller som Vesper utryckte sig: 

Jepser säger:
Sånna där idioter ska man inte hjälpa, dom fattar ju ändå inget och är inte tacksam för hjälpen. Dom ska man dräpa.


Jag tror att det kommer bli som i filmen Idiocracy... haha, kolla trailern vetja.
Sveriges djupaste sjö är Hornavan i södra Lappland.


Von Mission 24

Det här var vår crew. Snubben längst till vänster var VD på företag och hon till vänster om honom var hans fru som skulle starta nån form av dotterbolag till dom.


Vill ni tjäna pengar? Få ökad tillväxt? Expandera på nya marknader? Vi är ekonomer. Vi löser det här. 


Sebbe Sjukt Fokuserad Idé-schpruta Palmdahl.


Somliga andra hade en Champions League match att tänka på.


Duktig designingengör som arbetar längst till vänster. Tre ekonomer fann ett sett att streama Inter-Barcelona på. Vi kallade det företagshälsovård. 


Vår grupp när vi presenterade resultatet. Jag hade velat ha cash för det här. Visserligen fick vi gratis lunch, middag, nattmacka, fika och godis. Men jag kände ändå att jag var värd att sno den där bananen och det där äpplet. Mitt samvete är rent.

Att det (än så länge) inte står några skyskrapor på New York-ön Manhattans mittparti utan bara i dess båda ändar beror på att det i båda ändarna är ytlig berggrund, idealiskt att placera stora, tunga byggnader på. Mittpartiet har dock en lägre liggande berggrund och att påla det området skulle kosta alldeles för mycket.

DA-RABANG!

Fattar inte riktigt grejjen med helikopterrånet. Varför kan inte polisen kalla in militären för? Upp ett jasplan och skjut ner dom ba.
"Target locked..."
"You may engage."
*swoschhhhhh* *DA-RABANG!

Statuera ett exempel som liksom säger "vi gillar inte när ni tar saker som inte är era". Jag har ingen förståelse varför folk är så jävla mjäkiga och försvarar sånna smutsiga mongo-liv. Låt dom explodera! HAHAHAHAHA!!!!

Nej, nu blir det förundersökningar, 1 miljard papper och tillslut hittar dom rånarens kusin som köpt fyra ferraris, men han avlider under oförklarliga grunder och efter fyra år läggs utredningen ner på grund av brist på bevis.

Well done.

Nej, jag blir mer och mer lik Patrick Bateman i sinnet. Snart skrider jag till handling...Tillåt mig länka till min favoritscen. Filuren som la upp klippet har avaktiverat embedgrejjen så jag kan inte lägga in klippet här :)

http://www.youtube.com/watch?v=qoIvd3zzu4Y Mina damer, mina herrar, ge mig fem år...
Kaffet Gevalia kommer från staden Gävle - som på latin heter Gevalia.

Binominalvarå?

Vi hade en föreläsning i statistik igår. Efter att ha spänt ögonen, lagt huvudet på sne och dragit tag i håret för att försöka frambringa ett momentum av tokfokus så pausade jag till. Den här föreläsningen kändes som fejkföreläsningen vi hade under introt. Vad man än pratar om brukar man ju fatta ett hum iallafall. Nu förstod jag fan ingenting.

Fackulteten här är lika med 5 varför man kan ta bort 4*3*2*1 och säga att (A union B)(A snitt C) är samma sak som Pi^3. Pi är då inte 3,14 utan en symbol precis som Y eller X. Vidare säger vi att P((X)-med fötter är lika eller mindre än 2)) vilket med formel 37 kan räknas ut för att få frekvensvärdet, därefter kan man med formel 21 ta fram väntevärde och med formel 23 ta fram variansen, dx-m^2 - fast det är inget ni tänker på. Ni undrar naturligtvis varför vi inte räknar ut det här med formel 19? Ja, för blah blah blah...

Mina försvarsmekanismer startade igång. Jag drog ett span på övriga studenter. Ha. Någon satt med vidöppna ögon, en suck släpptes ut här och där. De flestas ögonbryn hade lagt sig vid hårfästet. Snett bakom mig satt en morsha, hennes minspel och utstrålning visade en knäckt kvinna.

Ja... jag håller mig nog sysselsatt den här veckan. Om en vecka vet jag att jag har koll på det här. Gälla krejjer asså. I jul är jag en mastermind.
Människans vanligaste sjukdom är coryza, mer känd som förkylning. Den finns i stort sett överallt på jorden.


Nollesittning!

Igår hade vi en fantastiskt sanslös rolig sittning! Det var nollesittning och sista inskolningsfasen för våra nya vänner. Tidigt under sittningen blev ekonomfaddrarna kallade till scenen för att utföra vårt spex. För att utföra spexet behövdes det tre nollor, killar, som också kallades upp på scenen.

Malin, Elin och Sara klev fram och drog upp sina tröjor varefter Hugin sprutade grädde på deras magar. Nollorna såg förväntansfulla ut och fick instruktionerna: "Den som slickar bort grädden från sin tjej först, vinner" Ögonbindlar plockades fram och knöts fast. Det var ungefär nu som det blev jävligt oskönt. Kill-nollorna stod där på knä med ögonbindel och ett smil. Tjejerna steg åt sidan varefter jag, Erik & Hugin drog upp våra skjortor och fick våra magar besprutade med grädde. Och så gick startsignalen. Jag fick alltså min raggarsträng nergräddad och tvättad med en sträv manstunga inför 160 pers. Mums.

Nollorna som satt bredvid mig, Erikarna & Zacharias tittade ibland förskräckt upp när vi lärde dom hur saker och ting går till på en sittning, för att inte tala om ljudnivån och diverse vrål. Efter att alla blivit "lambo-ade" så hällde jag resten av ölen på min grannes huvud (så som sig bör) men hon fattade inte riktigt och tok-lackade! Hon svarade med att slänga ett glas vin mot mig men då gjorde jag ett shyst matrix-move och duckade vilket fick som följd att tjejen bakom fick en vin-dusch. Men, att skratta löser de flesta problem. Det är lite utav min grej. He he he...
En giraffs tunga är svart och kan vara mycket lång, upp till 46 centimeter.

God morgon!

Det här skulle kunna vara en sanslöst bra morgon om det vore så att brödet inte var slut. Jag har inte bara en kaffe, underbar musik utan DN och DI liggandes vid min sida. Som spindeln i nätet sitter jag och uppdaterar mig och kan även konfirmera att det känns som det varit konstant sol i hela September. Oerhört trevlig start på hösten.

Appro på morgonens nyheter har jag uppsnappat en artikel där folk är arga för att Sahlin dragit iväg till Mallorca och festat. Först trodde jag att hon gjort det för mina stålar. Jag var inte arg. Jag var beslutsam och preparerade ett brev med mjältbrand och skrev Stalin, Rosenbad på det. Sen såg jag att hon pröjjade det själv, då eeere ju luuuuuugnt. Herregud, varför bryr sig folk, hon får väl parta om hon vill? Hon gör väl mer nytta där borta än i riksdagen? Skål för det ;)

Vahettereee häromdagen när vi satt upptagna med mission 24 så satt vi runt ett bord. Designingengörerna gjorde their thing och satt och ritade, skissade i massa program. Jag, Erik & Sebbe pysslade med hälsa. Det är ju viktigt att trivas på jobbet. Jag langade upp Champions League på skärmen. Efter en titt på Soccernet blev jag kroniskt deprimerad, Arsenal låg under med 2-0. Mina lockar blev raka, munnen torr och ögonen vattniga. Det är ju för fan fel i facit tänkte jag och slog mig ansiktet. Plötsligt dog datorn i 40ionde minuten. Inget batteri. Jag var destroyed. Vid halv tolv gick vi till baren, tog en after work öl och slog upp reslutaten. Arsenal hade vänt och segrat. 3-2. King ;)

Det kan bli en bra höst det här. Sverige ska ba piska på Danskarna 10 oktober. En tågresa fram och tillbaka kostar 687 kronor. Tempting...

Världens snabbaste djur är tornsvalan som kommer upp i den imponerande hastigheten 171 kilometer i timmen. Geparden kommer först på 8:e plats med sina 105 kilometer i timmen.

En hektisk dag

När klockan slog 14:00 var jag på manpower och på anställningsintervju. Dom har en banktjänst jag är intresserad av. Jag gick dit, sa tjabba och svarade på de sedvanliga frågorna; "varför ska just du ha det här jobbet?" "vilka är dina styrkor/svagheter" osv osv. Hon tyckte iallafall att jag var en intressant profil. Bergis sånt man säger till alla men jag skakade hand, sa hej då och supercyklade bort till Mission 24.

Vårt företag, IPP, är ett företag med 46 anställda som startat ett dotterbolag som bland annat ska designa grejjer i plåt.
Vårt team, jag, Sebbe & Erik blev allierade med tre designingengörer och vårt case bestod egentligen av att komma på idéer, skissa, förklara och visa upp.

Vi ekonomer lämnade ingengörerna vid ritbordet och tog bilen ut till deras industrilokal för att titta på möjligheter och eventuella begränsningar. Det såg bra ut. Vi fick en del idéer. Sen åkte vi tillbaka bollade idéer fram och tillbaka, åt middag, diskuterade, ritade, funderade, beslutade och smygkollade Champions League.
Det är ju halvtid nu kan man säga, vi har nämligen bestämt oss för att sova i sju timmar. Fast. Jag grämer mig lite över att ha vädrat en idé. Sebbe gör det också, å mina vägnar tror jag.

Fan, den är, ju mer jag tänker på det, jävligt bra. Det är en enkel produkt som det finns efterfråga på och inget liknande finns ute på marknaden. Det är Gothia Science Park som står ansvariga för Mission 24 och vi pratade med några representater för dom och... gälla skiiiiiit, dom sa att allt vi presenterar får dom tillgång till. Våra idéer blir deras. Det har vi accepterat redan. Ni vet sånna där grejjer "terms of agreement" man alltid scrollar ner och trycker "next" på.... där stod det tydligen.

Med detta fakta i hand tog vi oss en after work-öl, funderade och tog ett beslut. Denna idé skall inte presenteras imorn. Sårry Larry.


Hos narvalen är det bara hannarna som har ett horn. Det används bland annat vid strider.


Hissa & Dissa

God afton mina bästa läsare!

Detta är ett hyllningsinlägg till Skellefteå Kraft. Bästa elbolag jag någonsin haft. Visserligen har jag bara haft ett innan meeeen jag har fått två räkningar nu och båda har makulerats. Dom vill inte ha pengar ifrån mig för att totalsumman är för liten. Shyrre shyrrans. Så, mina 56 spänn går istället till en limpa, ett paket makaroner och en pennvässare. Hurra!

Jag vill dissa DN:s organisation. Nog för att dom gör en bra tidning men jag får den inte. Jag skickat ett mejl och då ringde dom upp mig - vilket iof är ett plus - men sen "rättade" dom till det fel. Gälla mäsk! Nu vill dom att jag ska pröjjsa ett år a lá 1799 schpänn! Men jag tänkte ba ge dom 1/20 dels lax för en månad och det har jag föresten redan betalat. Langa tidningen, jalla jalla.
Biodlares skyddshelgon heter S:t Ambrosius.

USA i handelskrig med Kina

Tillåt mig citera rätt ur DI:
USA:s beslut att införa tullar på bildäck från Kina riskerar att utlösa ett handelskrig bara dagar före det ekonomiska toppmötet nästa vecka. Kina hotar nu med strafftullar på amerikanska kycklingar och bildelar.

Haha, det låter ju rätt roligt. Bildäck vs kyckling. Men! Jag som såg upp till Obama nyss anade inte att han var så såssefierad. Protektionism är till för kommunistpack och deras gerillakrigföring.I gymnasiet lärde jag mig minsan att alla handelshinder bara är effektiva på kort sikt. På högskolan har jag lärt mig med faktiska exempel fram och tillbaka att alla tjänar på om länder specialiserar sig på vad det är bra på.

...Men så långt kom ju aldrig fröken Sahlin ;) he he he... Be cool, go back to school.


I den amerikanska staden Montpelier anordnas varje år en tävling om vem som har de mest utslitna sportskorna. Tävligen heter "Annual international rotten sneaker contest".Mat-Tina!

1. Vafan har du för kläder på dig?
2. Din mat ser fantastisk ut :)
3. Träna bort din hänsynslöst vidriga dialekt! Helvete! Vem blir sugen på mat när du pladdrar sådär ?

Skånska är det näst fulaste som finns. Danska kniper naturligtvis priset. Fast där pratar man inte bara fult utan man ser förjävlig ut också. Skånefolk kan se bra ut. Jag vet en vacker tös här i Skövde som är jävligt snygg tills hon öppnar munnen. Man försöker liksom kisa med öronen. BRRRRR!!!!!!!!

Fan, jag kan ju härma skånska, norska, eskilstunska a lá gnällbältet, skövdemål och norrländska. Jag kan till o med härma en stam i afrika med ljud från gomen "*takk drikk dock dock!!!* Varför kan inte alla ni andra härma rikssvenska någon gång?  

Jag känner det redan nu. Det här inlägget kommer ge mig många nya friend requests på fejsbuck... haha. Koer e vend!
Ordet skola kommer från grekiskans skhol som betyder fritid; tid för andliga övningar.

Viktiga rutiner

Jag vaknade halv nio imorse, morrade ett "ARISE AND SHINE" och slet upp mina rullgardiner. Ah, solen skiner. På med en kastrull vatten på plattan och med hopp landade jag i mina ultramjuka gant-tofflor för att kila ner till brevlådan och hämta min Dagens Industri.

Efter en slurk kaffe och lite span på världens ekonomiska transaktioner till Veronica Maggios röst slog klockan nio prick och nyhetsmorgon på TV 4 startade.

Här sitter jag nu och rullar upp ärmarna på en rödrutig skjorta och drar på mig ett par matchande strumpor till. Det hägrar en händelserik vecka. Idag ska jag frossa i statistikens värld och förhoppningsvis får jag min Corporate Finance Mangagement bok idag att leka med, mums ;) Det är mycket fotboll hela veckan och på onsdag ska jag på anställningsintervju och direkt efter den startar Mission24. Mission24 går ut på att man teamar upp ett antal studenter från olika utbildningar, mobiliserar en enhet av renaste kunskap för att sen ta på sig ett case från gästande företag. Man har 24 timmar på sig att lösa fallet och får således välja om man skall sova eller arbeta på sitt case. Det ska bli jävligt kul faktiskt. Min hjärna är sjukt vässad. Bring it on.


Det finns inga moln på min himmel ;)
Metallen och grundämnet Gallium har en kul egenskap. Om du lägger en bit av metallen i din hand smälter den. Dess smältpunkt är nämligen 29,76 grader celsius.

Backstabbed!

Vi vann med 4-0 igår, trevligt. När jag kom hem var jag sådär dödstrött, hade sovit dåligt, max tre timmar natten innan så Johanna Blund ropade på mig vid elva. Med ett leende på läpparna la jag mig som ett X i sängen och somnade omedelbart, ahh.

Men trots min utmattade stackars kropp så blixtvaknade jag klockan 02:45, med ett förvånande rus skärptes alla sinnen till max! Någon höll på att bryta sig in i min lägenhet. Blixtstilla låg jag fullt fokuserad och spanade runt om i rummet efter verktyg att mörda med..."hm... där ligger ett skärp, där ligger en tv-kontroll och ...min ljusstake kan nog matcha någons skalle och..." *drzchip* dörren flög upp och det kom in dyngrauka människor! Erik, Fredrik, Sandra & Christina tänder lamporna, mina ögon dras ihop och jag utbrister ett "AAHHHH!!" och så slänger dom sig i sängen.

Erik: "HAHA, kolla på mig, jag är Gilbert Grape"
Christina: "Flytta på dig och ge mig täcke!"
Fredrik: "HAHAHAHAHAHAHA"
Christina: "Här har du en telefonkatalog vi hittade! *duns*"
Sandra: "Kan någon ge mig hårmassage!?"

Många versioner av "...Vad i helvete?" gick igenom skallen. ...Det är inte många gånger man önskar att man hade svininfluensan tänkte jag högt...

Det var en hemsk hämnd jag fick från Åre:

Alien vs Predator. Vi ska åka skidor, hajjaru!? Vakna!

Bambu är ett gräs och det finns cirka 50 olika arter. "Grässtråna" hos arten Bambusa arundinacea kan bli nästan 40 meter långa.

He he he... fiskfiskfisk!

Vi firade tre födelsedagsbarn igår. Zacharias, Erik & Bonden.

Zache fick en flarra sprit, han gillar sånt har vi märkt. Erik fick whiskeyglas, han har alltid whiskey hemma men inga glas och det är så jobbigt att halsa ur dom dära... så det var en bra present. Sen har vi Bonden. Det var den roligaste presenten :D Vi åkte iväg till Coop, handlade det vi skulle och sen när förfesten var i full gång fick Bonden, den lilla göteborgaren öppna sin present...*trumvirvel* vi gav en färsk slemmig torsk!...Fööööör ALLA RENSAR FISK I GÖTEBORG!!!! ALLA RENSAR FICK I GÖTEBORG! ALLA RENSAR FISK, ALLA RENSAR FISK, ALLA RENSAR FISK I GÖTEBORG!!!

Sanslöst roligt!! Tänk er hans min själva? Dödskul :D

Jävligt oskönt att vi i Våmb har match som krockar med Arsenal-manchester city, hur fan planerar folk? Jag har haft funderingar hela morgonen att spräcka min egen mjälte för att få en godkänd anledning att skippa matchen för att bänka mig framför Arsenalmatchen. Meeeeen, vi slåss om kvalplats för att kliva upp i division fyra så det får prioriteras.

Fantastiskt fikusstämpel på att vi har bortamatch, jag hatar fan bortamatch alla kategorier. Men men, en skvätt statistik eller fotboll. Valet är enkelt. Skorna är putsade och dobbarna slipade.
Rubiks kub består av 26 små tärningar.

Att maximera dagen

Jag är uppe i varv nu, jag har ett bra flow!

Efter att Sverige tråkade ut Malta och efter en utskällningsperiod på en kvart så var vårt sällskap fast beslutna över att tre poäng ändå är tre poäng och på kåren kan vi fira detta.

Vi drog igång en liten förfest hos mig och efter ett tag droppade det in åtta nollor som vi shottade slut på "HRISTIST!!!" med. Det var en trevlig kväll på kåren. Det var karaoeke-kväll, vilket kan liknas med förnedringens Idol. Men vad gör väl det när allt kommer omkring, alla är ju glada ändå.

Idag vaknade jag och hämtade min Dagens Industri ur brevlådan kombinerade den med en kaffe och kände mig som en konung. Man kan få två veckor av Dagens Industri gratis så det har jag ordnat. Efter det traskade jag iväg till skolan och hämtade ut mina tentor. Dom skall jag ge till mamma när jag vill förhandla om något, hon brukar vara generös när sonen lyckas med något, det händer ju inte så ofta... ;)

Jag träffade Sebbe sen och vi gick till försäkringskassan och skaffade oss bostadsbidrag. Helt sjukt men underbart. Man får pengar för att man bor någonstans, farligt nära medborgarlön va.Det var ju en molnfri himmel och solen strålade intensivt så vi tog en glass och satt oss vid torget i stan. Det är faktiskt väldigt fint, torget i Schövdee! Vi hittade en vacker tös som vi bjöd till Zacharias, Erik & Bondens fest som smäller av imorn. Vi sa: "du kan ju höra med dina vänner också såklart" En JÄVLIGT riskabel mening det där om man inte sett frökens vänner, det kan ju resultera i katastrofernas katastrof, men varför vara så negativ? Snygga brukar väl hänga med andra snygga? Det här kan bli succé...

Efter en session i skolans bibliotek med en släng av statistik cyklade jag iväg till fotbollsträningen och när jag kom hem slängde jag in en matlåda i mikron och ilade iväg till biografen för att skåda Inglorious Bastards och här sitter jag nu. Fan, det var en jävligt bra film. Välgjord och genomtänkt. Sånt uppskattar jag, när det är lite tanke bakom. Det får gärna vara filmer där allt inte måste detaljberättas för att alla mongon ska vara med och haja. Dom kan youtube-surfa eller nåt. Det roar väl dom små liven.

FÖRESTEN! Idag hände det nåt helt jävla sjukt! Det är Skövde vi pratar om och jag kan berätta att ett FATTIGT JÄVLA FIKUS BAXAT MITT CYKELLYSE! Ge tillbaka det för fan! Blir jag påkörd och överlever lovar jag att dedikera tid för att söka upp dig ditt sjuka as och sen ska jag stoppa i dig roofies och ta dig till en tatuerare och ha lite kul. Du betalar givetvis dina egna tatueringar...
GRRRR!!!!!!
Ordet amatör kommer från franskans ord för älskare, amateur.

RAWR!!!

Efter en skvätt blod, en massvis med svett, ett besök till Beijer och ett antal könsord så har jag nu åstadkommit något idag.


Metallgrunkan där till höger låg i Alex garage, när jag såg den skrapade jag bort lite damm och fick idén om att göra den till ett väggfäste. Karle sa: "Ta den du Pontus" och med hans välsignelse tog jag den med till Schövdeee!


Var tvungen att åka till Beijer för att köpa en idiotisk metallborr, detta borrande tog en jävla tid. jag försökte borra i en cirkel för att få någon slags konservöppnar-effekt. Det gick efter mycket möda och framförallt, mycket ljud.Sen lånade jag en betongborr av vaktisarna, mätte ut med vattenpass och blyertspenna och sen vare ba och *dzzzz* *dzzz* *dzzz* *dzzzz*. Efter det var jag visserligen Skövdes lökigaste man, men hål blev det allt.Sen skruvade jag fast fästet och hakade upp min lilla bebis.


Sen slängde jag dit en list och gömde massa sladdar i och för att jag var uppe i varv borrade jag ett hål till och satte upp en ljusstake.

Det är nu jag behöver en ravioli som står (borde stå) i mitt skafferi, men det saknas! Då jag och Erik har ett ekonomiskt vad att inte äta nåt ute under September kan jag inte ta mig en segerburgare heller. Kååårv stråganoff, tortellini eller köttbullar står på menyn. Ett litet ordspråk jag utvecklat är: "10 minuter efter man ätit vad som helst så är man mätt" så det spelar ju inte så stor roll.

Malta-Sverige snart! Hurra!
Madagaskar utanför Afrikas östkust är världens fjärde största ö.

Rent hus

Jag har varit sjukt duktig dom senaste 24 timmarna. Jag har inte bara tvättat alla sängkläder, alla handdukar och övriga kläder. Jag har tvättat mina fönster och speglar, dammsugit och torkat golv. Jag har till o med skrubbat allt kakel inne på toaletten! Förutom det har jag införskaffat diverse kablar, så nu är mitt högtalarsystem vän med inte bara min dator utan mitt playstation också!

På onsdag ska jag låna en borr av vaktisarna och bygga om Alex järn-bordsdel jag hittade i hans garage för några veckor sen till ett väggfäste till mitt högtalarsystem! Arga snickarn på uppdrag!

Jag borde känna mig jävligt manlig egentligen - men numera har jag (efter Saras val) rosa och gröna fjärilar på mitt toalettpapper.
SköEkon ersatte mig för toalettpappersutlåning under nollningen till vår urspårade våningsfest...

Egentligen skulle jag vilja sätta mig på balkongen ta en öl och prata högt om hur duktig jag är. Men med tanke på att klockan är 23 och att det är kallt ute så lägger jag mig i sängen och viskar istället

Älskade ängel (Do, do do di loo)
Jag äääär sann (Do, do do di loo)
Älskade ängel (Do, do do di loo)
Jag är en man (Do, do do di loo)
Jag är stor, stark och snygg
Med mig eeeeee man trygg
Och jag gillar plockepin! (Do, do do di loo)Jag tror på det här med att belöna sig själv. Bilden är från i somras när jag, Zacharias och hans polare seglade i skärgården :) Lägg märke till att vesslorna på burken dansar. Jag gillar den burken. Innehållet, är faktiskt okej också.


Napoleons första förlovning var med Desireé Clary. När de bröt sin förlovning hittade Desireé istället Jean Baptiste Bernadotte – som senare skulle bli kung Karl XIV Johan av Sverige.


Vecka 37

Godmorgon!
Tillåt mig säga: vavarejagsa!?
Sverige ska fan fixa avancemang nu. 2-1, hur lätt som helst :)

Folk är ju rätt dåliga på att ladda upp bilder. Men nu börjar det ploppa upp några här och där sakta men säkert från introveckan. Ena kvällen var det pretty-in-pink. På bilden nedan har jag snott nåns hatt. Jag brukar göra sånt i dimman. Stjäla saker.

 

Känner du dig lökig på krogen? Gör som killen till vänster ta på dig en deo eller för att vara på säkra sidan, ta på dig en mörk tröja över skjortan ;) Shihihihihihihi......

Man ska veta det, att börjar man titta på bilder från Kåren så finns begreppet "konstigt" med på varje bild. Bilden nedanför tycker jag var rolig, visst ser det ut som om blondinen är ute på charterresa? ;D

Charterpingla
Sveriges högsta vattenfall ligger i Dalarna och heter Njupeskär. Det har en fallhöjd på 93 meter.


IDAG!

Ungern-SVERIGE!

Vinner vi inte idag är det fan tokkört. Vinner vi inte idag kan alla lika gärna börja spela world of warcraft, hamna i spelkoma och vakna upp lagom till em-kvalet 2012. Men vi vinner idag! 
Vi ska få dom att minnas det där slaget vid Mohács 1526, de besegrades bitterhet skall genomsyra lilla Ungern. Segerns sötma skall omfamna oss svenskar! Mina damer, mina herrar, ikväll ska vi fan kolonisera Ungern! 3-0 till Sverige idag!

 

Sen ikväll väntar stor fest med tema "pappa betalar"

Martin Sandin
Martin Sandin
Varför är inte 1000-lappen ett mynt?
4 minutes ago · Delete
Pontus Sjögren
Pontus Sjögren
För att våra plånböcker skulle bli tunga att bära för våra stackars små indiermedhjälpare, he he he...

...och på den vägen är det... ^^
Innan Josef Stalin blev revolutionär tänkte han satsa på en karriär som präst men blev avstängd från prästskolan eftersom att han var alldeles för aggressiv, våldsam och söp.

Ingen sympati från mig

Jag sitter här, äter och slöspanar på Plus. Det handlar om ett par som har en unge och ännu en påväg och båda har precis börjat plugga vidare. Dom gnäller om att dom har det dåligt ställt.

Socialdarwinisten inuti mig vaknar till liv! Hur fan tänkte dom? Det värsta av allt är att programmet är vinklat så att man ska tycka synd om dom. Pah! Det var som igår, när jag och Erik kollade lyxfällan. Ibland undrar man hur slut i skallen alla är. Ibland vill jag bara slänga in alla dom i ett hus och leka Sims. Det är ju precis vad dom vill allihopa, att någon ska ta hand och detaljstyra dom. Folk är ju så jävla värdelösa. Egentligen är jag mest förvånad över att dessa människor överlevt hitintills. Att dom kommit ihåg att äta när dom varit hungriga. Jag skulle vilja ge dom en klapp på axeln och säga "bravo" till allihopa. Det som ingen av dom här stolpskotten fattar är att alla som bor i det här inte-så-länge-till framgångsrika land har världens chans att verkligen åstadkomma något. Ingen här heter Zulughbo och går till en brunn varje dag och hämtar oförorenat vatten. Helvete! Tänk! Tänk efter och åstadkom något och sluta gnäll för jag och många med mig skiiiiter i om du har det dåligt ställt. Gör något åt det! 

Jag vet vad det är för några som sympatiserar med sånna härna, dom kallas såssar! Det är sånna som vill förbjuda sms-lån bara för att "individer" inte kan läsa och ta ansvar för vad dom gör. En fantastiskt dyster syn på människan.


Potentiell såsse som eventuellt köpt clips för sina sms-lån.

Fan, det värsta av allt är att runt halva befolkningen i detta avlånga land tänker sådär fikusaktigt. Tänk om det skulle bli maktskifte 2010, med Mona Stahlin vid spetsen. Då är det bara att sälja allt man äger, packa och dra. Dra, fort som fan. Ragnarök hägrar.
En flarra Vitamin Defense kostar 22 kr på apoteket.


Pedagogiskt va?Inflation är som att käka en pizza på bakfyllan. Det känns jävligt bra i början men efter en stund blir det jobbigt.
Barbies hela namn är Barbara Millicent Roberts.

Corporate Finance Management

God afton
Ny kurs idag.
Kurser och program har kommit i kläm fram o tillbaka vilket resulterat i att vi bara är 8 på statisiken och 11 på finansiell styrning. Annars brukade det tydligen vara 80 respektive 50. Shyst nu med "privatlärare" ;)

Finansiell Styrning är helt på engelska. Vi är tre svenskar, fem fransmän och tre tyskar. Franskengelska låter väldigt mycket fikus. "scuse me, i dån untersand...."

Vår professor känner jag igen sen tidigare. Han pratar långsamt men är rätt skön.
"In Sweden, we never say "I'm excellent at this or that. But you know what? I've got a lot of knowledge."

"We have also learned that high risk is equal to high reward. One year I acually made 357% on my savings. High risk is quite stupid which makes me an idiot. Therefore, I still work here. Good for you, bad for me, he he he..."

Snart, appro på ingenting så visar dom Lyxfällan! Underbart program. Det får mig att känna att jag skulle kunna dö nu, idag, och ändå varit en lyckad person.
På rektor Dumbledores kontor i filmerna om Harry Potter hänger en del porträtt av stora trollkarlar genom tiderna. Bland annat så hänger där ett porträtt av J.R.R. Tolkiens store trollkarl Gandalf Grå.

Att gräva ner sig i studier

Nu har jag varit och storhandlat, allt från vitaminer till kurslitteratur. Jag sitter med en varm vetekudde runt nacken och hör bruset från en skogsbär/hallon c-vitamintablett i en kopp bredvid mig.
Nyss stängde jag balkongen. Jag hörde ljudet och åter ljudet av glasflaskor som klirrade emot varandra. Jävla studenter, jag fördömer er! Vem fan går till kåren tre dagar efter nollningen? Tjack!

Schelv skall jag spärra in mig och bara komma ut när det är tentatider. Så var det i våras och det gick ju bra då...Uppdatering, 21:00: Nu hör jag bas i mina väggar från två olika håll. Med risk för att låta som en gammal gubbe: Vafan är det som driver alla till att våldskröka denna onsdag? Vänta dom bara tills på lördag. Då ska någon testa  volymen på sitt nya högtalarsystem...

Pommac lanserades 1923 som ett alkoholfritt alternativ till vin.


We have a critical situation here!Igår efter jag haft match kom jag hem och var sådär svag i hela kroppen. När jag satt still kände jag pulsen slå i pannan, bröstet och fotlederna. Mitt immunförsvar förde Den Sista Striden. Det var som slaget vid helms klyfta, jag kände hur dom små mäskbacillerna sprängde muren och tog sig närmare. Sen jävlar vad det nån vis liten vit blodkropp som blåste i hornet! Jag simmade bröstsim på golvet för att ta mig ugnen. Med hjälp av kylskåpsdörren drog jag mig upp på benen och slet tag i en burk C-vitamin. Det fanns en tablett kvar. Med ett *flopp!* singlade jag ner den i ett glas, lät det puttra och skickade ner det rakt ner i strupen. Rohans ryttare kom.

När jag vaknade imorse var jag stört frisk. Slaget var vunnit. Jag är fit for fight. Imorn är det dags för en reboot av lägenheten. Tobias har flyttat ut och imorn börjar Städningen med stort S. Yä!
Känner du en intensiv rädsla för svallvågor kan du lida av kymofobi.