Ventilering!!!

Jag vill för en gång skull spräcka myten som alla föreläsare/proffesorer sprider ut: "Det finns inga dumma frågor". Vet ni vad? Det gör det verkligen. Det finns så vansinnigt korkade frågor.

Ibland, inte alltför sällan, så märker jag hur både jag och folk omkring mig anstränger sig för att inte släppa ut tunga sucken. Men, visst, det är väl bra att folk frågar - om dom bara hade frågat saker de undrat! De här idioterna som frågar saker bara för att fråga, för att visa upp sig hur "delaktiga" de är, de får mina öron att blöda och min hjärna att kräva tillbaka sekunder av mitt liv.

När vederbörande börjar ställa ännu mera flummiga idiotiska följdfrågor som den inte ens bryr sig själv om svaren så är det väldigt nära för en annan att spontanhandla en elpistol.

Och nu läser jag på aftonbladet att Sahlin vill göra det enklare att komma in på högskolan? Vafan? Då får vi ju ännu fler stolpskott till det här plejset :( Det finns absolut bra folk här. Jag har många begåvade och smarta vänner, men helvete? Skulle jag vara rekryterare skulle jag max anställa 20% i vår klass och nu vill den där järnspikars såssen kasta hit fler! Jag dör.

Puh! Ventilering avslutad.

För övrigt snöar det nu och luftrummen här och där i europa börjar succesivt att öppnas. Kanske hamnar jag i Milano nästa tisdag ändå :)
Skådespelaren och programledaren Anders Lundin är utbildad ämneslärare i historia, geografi och samhällskunskap.

12:09

Det knackar på min dörr. Springandes till dörren med min playstationkontroll i högsta hugg öppnar jag och där står Karro & Malle.

Malle: Här är dina böcker Pontus!
Tack så mycket, taggade till ikväll? (det är damsittning)
Karro: Ja! Men du...
Ja?
Alltså, känner du typ nån i ditt fotbollslag som är snygg, väldigt framåt med en shyst kropp?
Ptja... det låter som en utmärkt beskrivning av mig själv ;) hoho, vadåra?
Malle: Äh, det var inget..
Jo, men skärp er, säg nu!
Karro: Amen känner du nån sån?
Inte fan vet jag, hur ser han ut då?
Alltså... Vi ska ju ha förfest hos Ida, 20 tjejer...
Jaha?
...Och vi undrar om inte du känner nån kille som kan komma dit i kostymbyxor med en vit duk på armen och fluga runt halsen i bar oljad överkropp och som kan gå runt och hälla upp champagne åt oss? hihi...

 
Supersugen Karro

Ptja, nån manlig läsare på kort varsel som vill ställa upp? ;)
På vägen genom din kropp färdas maten du äter hela 7 meter - lika långt som en stor brandbil.

Hur är läget?

Tjaha tjoho!

Jag har klarat mina tentor och det börjar bli varmt ute. Nedanför min balkong myllrar det av rörelse, studenter med systemetkassar skrattar & skrålar. Nån flyttar in och nån meckar med sin cykel. Någon tittar upp och ser en lite för blonderad kommande finanshaj som sippar på en latte. Frakttågen, green cargo och maersk [mäsk] har börjat gå mycket oftare, bye bye lågkonjunktur? Somliga stör sig på tunga godståg som dundrar förbi, men inte jag inte, jag stör mig på dom som stör sig på tågen. Det är ju rent ljud utav kapitalism som klingar förbi! Mums!

Andra halvlek har börjat och om två månader är det plötsligt sommar igen.


Vesper

Nu ska jag bara fetcha ett sommarjobb sen känns allt bra! Jag kanske måste rädda sverige också och informera UNGEFÄR HALVA av den här till synes lobotomerade befolkningen om varför en röst på röd/grönt jox är iq-befriat.

Ni kanske har sett Stahlins "vallokomotiv"? Man skrattar på utsidan och gråter på insidan...
När mästerverket Mona Lisa stals 1911 var Pablo Picasso en av de misstänkta som arresterades.


Det lyser igenom så lätt

Hallå där gott folk, det har varit lite halvdan uppdatering i mars härva. Men tentor och hemkomst har varit orsakerna till det.

Appro på hemkomst så är det himla spännande att vara hemma. Man vet aldrig om man kommer härifrån med livet i behåll. Samma dag jag kom hem var jag, Jesper & Jeff ute och tog några öl. Sen tog vi en span inne på The Strip och sen åkte vi hem. Dagen efter fick vi höra att det var skottlossning på ett ställe där vi gått förbi typ 10 minuter tidigare. Nån blev skjuten i huvudet, någon i benet. Den ene hamnade i koma och plötsligt dök det upp 200 pers utanför akuten. Södertäljes egna främlingslegion mobiliserade.

I lördags var det som följ utav detta typ en miljon poliser ute, piketpoliser och ledningsfordon. Fick jag bestämma skulle jag flytta garnisonen i Schövde till Södertälje, för här finns det uppenbarligen levande mål att likvidera på.
Övningsmomenten är många, både bombräder, markstrid och gisslandraman finns här gott om.


Alex körde över en vpk:are häromdan som var ute o cyklade, men lyckligtvis har polisen i Södertälje viktigare saker för sig än sånt här småtrams. 

Samma kväll gick vi ut på kvällen och sa tjabba. Innan utgången var jag vansinnigt rädd för att hamna i oändliga konversationer med människor man halvkänner och inte alls vill prata med. Det gick ganska bra. Dock hamnade man oundvikligen i några sådana och det är ju så hjärtskärande jobbigt att stå och snacka med någon man inte bryr sig om som egentligen inte gjort ett skit medan man vart borta men försöker få det att framstå som om den räddat världen, tjänat 10 miljarder och hjälpt ensamma katter att få ett hem.

Det är sånna där man vill sätta dit och bara: "Men hörre du, du har ju sålt majblommor och bingolotter det senaste halvåret?" fast samtidigt ids man inte sparka SÅ hårt på den som redan ligger ner, även om det vore trevligt att väcka till den ordentligt. Oavsett vad så vill man ju bara snabbt smita ifrån den här personen så det blir lätt att man låter det passera.

Imorgon åker faktiskt Barcelona ut ur Champions League. Det är det inte många som tror för att Arshavin, Van persie, Song, Gallas och Fabregas är skadade, men så ere.

09/10 Arsenal 2-2 Barcelona - Theo Walcott
30 kilo plutonium räcker för att tillverka sju atombomber.Meh, tror dom på det själva eller?

The Emirates är en fästning, ett fort! Det var ju klart innan avspark att Barca inte skulle kunna vinna där. Om jag var nervös när det det stod 0-2? Min officiella hållning är att jag var lugn och sippade lite cola. Jag sa knappt "Yes!" när det blev 1-2 och 2-2.

Det fanns tre närvarande individer som kanske säger annorlunda, som kan hävda att rummet var fullt utav könsord, desperata skrik, vattenfall av svett och idiotförklaringar. Pah. Nä. Tro-ent.

Vet ni vad jag ogillar om just Barca-muppar? Att dom tror att dom är bäst i världen och försöker dölja sin arrogans bakom en liten välgörenhetslogga. 90% av sveriges barcasupporters har noterat att Zlatan spelar där och resten råkar se barcamatcher då och då när dom zappar förbi tv4sport. Barca är inte lika hett nästa år när Canal + visar spanska ligan.

Nu var det synd att Arsenal släppte in två enkla mål. Nu passar det va? Mongo-Zlatan, med en näsa som för övrigt kommer från påskön, nu kan du göra mål minsan. Ditt mäsk!

Nej, nästa vecka åker Arsenal till Katalonien och vinner med 1-0.


De snabbaste nervsignalerna i kroppen har en hastighet av cirka 120 meter/sekund.