Ägg!

Var ju äggrullning hos Elias med hans familj i måndags.  Det gick ut på att man skulle träffa varandras ägg, då fick man godis! Utöver det var spelplanen preparerad med dödliga fällor... ;)


image792
image793
image794
image795

Elias knuffade in mitt ägg i knivarna. Jag kanske borde putta han i knivar. Hmpf. Haha. Elias och jag har alltid slagits. Män gör sånt har jag hört. Elias är äldre, jag skyller på det, för jag brukar få spö. (ibland bits jag, då vinner jag) Men en gång när vi var små... 8 kanske, då, då hade jag fått spö. Som vanligt. Men då var våra familjer ute och gick och jag anföll Elias bakifrån och puttade ner honom i ett dike FULLT utav brännäslor. Hehehehehe.... jag skrattade som fan. Sådär ondskefullt nerifrån magen. Blott 8 bast men med ett ondskefullt fnitter och ett leende av triumf!  Äntligen! Äntligen hade jag besegrat min fiende till döds. Sen började han gråta, då blev jag skamsen...

Nu slåss vi inte så ofta. Elias är fett skraj för mig. Jag är stentuff och kanonstark. Jag retar han fortfarande, det är liksom min grej. Det är så jävla kul att reta folk som är lättirriterade. Ibland ställer jag mig bakom Erika och lipar åt Elias för att ge lite färg åt tillvaron.
När det väl rinner över för Elias, så ler ja gayigt och ropar på hans tjej, Erika.
Då lugnar han ner sig men formar ögonen som en kines och stirrar på mig. Så är det. Som ett kretslopp.

image796image797
                                        Tre blev mosade av en ångvält, Elias skapades!?!?!?!?

Ha. Elias, rörö mä dörö.
Det är fler människor per år som dör utav fallande kokosnötter än utav hajattacker.

Snabbast vinner, eller?

Tjabba.
Jag måste bara berätta en grej. För det är ett litet filmklipp som spelas upp i mitt huvud i hela tiden. Spolas tillbaka och spelas upp igen.

Du vet min städaren på mitt jobb, Seif? Eller han var det, nu städar han i AXA sport center. Lyckos dom. Han var en bra städare. Olyckligtvis är han inte lika bra på fotboll som att städa. Han råkar då spela i mitt lag.
Saken är så att den biffiga Tunisiern aldrig slutar att förvåna.
Du vet dom här personerna som försöker vara vän med alla. Skratta när inget är kul, klappa en i ryggen och le menande åt, tja, egentligen ingenting. Man kan ju luras att tro att dom är allt annat än påfrestande. Men det är dom, ska jag tala om. Det är dom, som fan.

Hur som helst, så gör den här snubben konstiga saker. Kalla mig nu inte skadeglad. Kemin i min kropp är blott ett offer för händelserna omkring mig. Det var på träningen i onsdags. Vi spelar "Catch the flag" fast med konor dårå. Seif som jag misstänker ser dåligt (på grund av saker, som du säkert kan lista ut själv - *HOST* ögonbryn *HOST* ) ja, han jagar iallafall en boll mot sidlinjen. Snabbt går det. Eller, rättare sagt; Seif springer allt vad han kan.

Ganska tidigt kalkylerar jag med min hökblick att: "sorry boy, du hinner aldrig"
Men Seif stannar inte. Han fortsätter springa. Bollan rullar utanför kortlinjen. Man kan ju då tänka sig att man bromsar sin fart och plockar upp bollen. Men nej. Inte Seif. Han rusar efter bollen utanför planen fortfarande i full fart. Bollen är ju död så spelet är uppstoppat och hela laget följer Seifs steg. Seif rusar. Rusar in i en parkerad cykel, slår en halv volt bakåt och blir liggandes, rullandes fram och tillbaka. Ja, det gjorde nog fan ont.

Några står med uppspärrade ögon. Jag vänder mig om och försöker kväva ett skratt, för han ligger ju faktiskt ner och har ont. Hade han inte haft ont hade jag pekat och skrattat. (Inte för att jag är skadeglad, utan för att det är en naturlig reaktion som evolutionen gett mig - jämför med att man säger "aj" om någon slår en med en yxa i skallen)  Mr Tynnerström säger tyst: "Han är ju lite speciell"

Då brister fördämningen, jag klarar inte mer!: HAHAHAHAHAH FY FARAO, SOM JACKASS UTAN KAMERA HAHAHAHAH!!!  Man kan ju tänka sig att det kanske inte är så skönt att springa rakt in i en cykel men det ser då förjävla roligt ut! ;D

Vad vet jag. Men den här videon spelas fram o tillbaka i mitt huvud. Spolas tillbaka till från när han fortsätter springa för fullt efter sidlinjen, trycks på play.......PANG....till när alla står och tittar förvånat. Spolas tillbaka.... PANG! osv osv. Roligare blir det varje gång.  Jag spolar allt i slow-motion och jag försöker tänka mig in i hans hjärna 2 sekunder innan han kolliderar: "NO O OOO OO OO" .... P A N G *voltar bakåt...rullar omkring* HAAA HAAA HAAA FYYYY FAAARAAOOO....

Av jordens befolkning så är 7% vänsterhänta.

Fascinerande va?

image790image789
Jonas H Lindberg?                                        Kalles Kaviar?


Jag tänkte för några dagar sen, såhär: Jag har strax över 300 sidvisningar per dag. Så räknar jag med att folk sover 8 timmar på ett dygn. Det betyder att dessa resterande 16 timmar så tänker någon på lilla mig var tredje minut. Wow tänker jag.
Men så kom jag på att jag tänker på herr Lindberg så fort jag får syn på Kalles kaviar. Det borde Du också göra. Dom ser ju för fan exakt likadana ut. Som enäggstvillingar. Ole & dole. Helan & halvan. Två negrer. Yin & Yang.

Så, han får nog allt mer tankar än vad jag får. Järnspikar...... ;)


Får man bättre mörkerseende av att äta morötter?
Det är fråga om en vandringssägen, som det brittiska luftförsvarsministeriet, Air Ministry, helt medvetet satte i omlopp under kriget. År 1940 var det en gåta för tyskarna hur piloterna från Royal Air Force kunde vara så duktiga på att skjuta ned de tyska bombplanen på natten. Air Ministry spred historien om att piloterna hade fått bättre mörkerseende efter att ha ätit morötter. Bland annat berättade tidningarna om jaktpiloten John Cunningham, även kallad "Cat's-Eyes", som morötterna hade gett ett utmärkt mörkerseende och som hade skjutit ned tjugo fientliga bombplan.

Avsikten med lögnerna var att dölja att britterna hade byggt upp ett radarsystem, som kunde lokalisera tyska bombplan, när de närmade sig England. Luftwaffe skulle helst inte börja leta efter radarstationerna.

Tyskarna trodde på historien, och Londons invånare tog den också till sig. De åt massor av morötter, för att kunna hitta hem under mörkläggningen.

Sotter talhje!!!!

Bra PR för ett nyöppnat café! NAAAAAAT! 10 spänn på att ägaren är inavlad. För vet du vad jag kallar särskrivare?
Jag kallar dom Sär. Sär med stort s. Sär, som i 'Sär-skrivare'. Sär, som i Sär-skilda idioter. Sär, som i
Sär-behandlade personer p.g.a fett tung medicinering.
Ja, jag särskriver ibland, fast då skäms jag till skillnad från ni andra dumskallar som tycker det är OK och fortsätter att göra samma misstag. ;)

image787

"Jalla, ge mig en kaka, men skänk morötterna, för det är morötter vid sidan av va? Skänk dom till särfonden, dom verkar behöva se bättre"

Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.

Ba så du vet

Så sitter jag nu på lunchrasten och har sjukt mycket rimabstinens... Måste botas. Nu. Hm. Tillåt mig att ventilera mig... Fantasin sprudlar........

Ett äckligt fetto från Borås
Hällde i håret mycket sås
Sen plockade Herr Åhs
Fram geväret & mörda en mås
Iskallt fnittrande sa han: Den skall flås
...I mitt hår, fullt utav sås


Norge är nordens största leverantör av kameler.

Hörde jag humörsvängningar?

Jag får ett mejl. "Specialerbjudande till Steve Perryman-prenumeranter" (Det är alltså ett företag som organiserar sportresor). Jag prenumererar på deras brev.

Jag var glad. Jag var munter. Rent utav hoppfull. Det pirrade lite i magen. Tänk, tänk om jag ska till fotbolls EM. Fy farao vad kul! Jag börjar läsa. Sakta scrollas mejlet ner, mina förhoppningar höjs... 

"Nu erbjuder vi restplatser till Fotbolls-EM till mycket förmånliga priser!


Sverige - Grekland, från SEK 14 900
Sverige - Spanien, från SEK
12 900
Sverige - Ryssland, från SEK 11 900   

Priset gäller en biljett + 2 nätter på 1-3 stjärnigt hotell."

Steve Perryman Sport Travel.

Amen, jag tare på kortet. Steve Perryman, Go fuck yourself!
-----goes----ta daaaaa>>>>>

Steve Perryman. Jag hatar er. Av hela mitt fotbollshjärta. Och det är stort. Större än din ölmage. Ja, man kan hata någon så mycket.


I Södertälje kommun arbetar 22 Eva men bara två Pontus

;)

image784


På Antarktis snöar det inte mer än 5 centimeter om året. Det är torrare än i Saharaöknen.

HA! Somliga kvinnor kan ;)

Idag på lunchen blev mina öron frälsta rakt upp o ner asså!

Jag och min käre mor satt o åt och bakom henne satt två tjejer. Jag kände det ena, och vet vem den andra är, men av ren barmhärtighet skall jag låta bli att förtälja deras namn. Jag låtsades vara jävligt upptagen med att äta, men spetsade öronen för fullt.

Tjej 1: "...asså jag vet inte riktigt hur jag ska göra"
Tjej 2: " nej, det låter jobbigt faktiskt men har ni bråkat eller vadå?"
Tjej 1: "Nej, allt är bara bra, men jag tycker att X är snyggare... och liksom bättre"
Tjej 2: "Jaha... haha men du har det bra just nu?"
Tjej 1: "Ja, det är okej... det kanske låter hemsk men är det fel att liksom vilja uppgradera sig?"
Tjej 2: "HAAAAHAHAHAAH, nej det tycker jag inte! ...Men helt ärligt, som det är nu. Är du kär i Y?"
Tjej 1: "Asså..."
Tjej 2: "Är du kär eller är ni som vänner?"
Tjej 1: "Asså, det är som du o jag typ fast att du skulle vara en kille..."
*Båda garvar ashögt, och så hör jag inte riktigt ett tag för att en jävla hårig idiot står o pratar i mobiltelefonen...*

Tjej 1: "hahaha, ameh du är ju knäpp i huvudet, klart jag inte kan..."
Tjej 2: "det är ju asenkelt, det är ba o: 'hördu, jag ska uppgradera mig, get lost' hehe, nämen skulle jag inte vara kär i Z så skulle jag göra slut direkt, är ju typ elakt o vara tillsammans mot den andre om man inte älskar den."

Sen hörde jag inte igen, och sen när jag hörde igen så pratade dom om nåt annat. Men jag måste ta tjej 2:s parti. Kvinna, det är klart att du ska uppgradera dig! Våga, våga, våga! Satsa och vinn ;) ...Eller bli klandra din passivitet senare...
Jag trodde tjejer var för fega för att tänka såhär. Hoppas det inte är mycket snack och lite verkstad. Det här är det bästa jag hört på hela veckan tror jag ;D

Fy farao alltså. Jag är fortfarande imponerad. Nästan i extas och mållös på samma gång. Alright, hennes snubbe är ju ful, den andra X är ju iaf okej, men det är ju en bättring! Det finns iallfall hopp...Hihi, kvinnor kan......?


På Al Capones visitkort stod det att han sålde begagnade möbler.

Ronna-ankor?

Den organiserade brottsligheten sprider sig längre ner i näringskedjan...

image781


I USA är det enligt lag förbjudet att sova på ett kylskåp i Pittsburgh

Frukost!

Det viktiga är inte Att man äter frukost utan Hur man äter frukost.

  • Man måste ha oboyen före mjölken.
  • Naturligtvis kan man inte sockra gröten fören man hällt på kanel, det sista man gör är att hälla på mjölk.
  • Självklart kan man inte bre marmelad på osten utan man lägger osten på marmeladen.

 Det finns konstigt nog individer som motsätter sig dessa grundvalar för en rekofrulle. Tja. Alla kan inte vara perefkta. Ni är säkert* bra på nåt annat.

Jag ville bara få det här sagt, jag har gått o tänkt på det länge och jag undrar mest hur dessa människor äter lunch och middag. Äter ni efterrätten först och håller gaffeln i höger hand och kniven i vänster hand? Gör ni allt bakvänt? Om nej, varför inte då? Fastnade ni i trotsåldern? Är ni som en glödlampa som blinkar till då o då? Trasig ibland. Typ bara vid frukost? ;) Brukar du gå omkring o fråga dig själv; "vad ville gud när han gav mig ett sånt här beteende?" . Eller du kanske inser att du gör fel, men inte kan rå för det? Ungefär som valfri unitedsupporter. Fan, nu blev jag fruktanvärt nyfiken. Inväntar svar med spänning!
 
*Skulle inte tro det va.


Det längsta ordet som är en palindrom är det Finska ordet för tvålförsäljare: saippuakauppias

Veni, vidi, vici ^^

Vilken konstig kväll det blev. Fast det måste vara bättre med en konstig kväll än en vanlig kväll. Ja. Ja det är det.

image780
Terese är jävligt snabb, hon har två ansikten och 40 fingrar

Nåväl, ska det här bli en dag att minnas ser jag gärna att Liverpool spöar United medan Arsenal makulerar Chelsea. Kan gå...

Om man skriker konstant i 8,5 år så har man utsöndrat tillräckligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe.

Hur skall det gå ;)

Tjena.
För att kompensera gårdagens lugna kväll skall det ikväll bli omfattande (ja, usch vad omoget det låter) våldskrökning, påskafton till ära!

Jag tänkte börja med en vis ruta. Det är ju folk som går omkring och säger "man lär sig nåt nytt varenda dag!"
Men, ibland när jag gick i skolan så tänkte jag efter när jag kom hem och drog slutsatsen: Idag har jag inte lärt mig någonting. Absolut ingenting alls. Möjligtvis att Lars Molin är ännu dummare än han ser ut. Men näe. Ingenting.

Dax att debutera... Jag tänkte ta upp saker jag själv inte vetat. Då har förmodligen inte Du vetat det heller. För jag är smart. Fruktansvärt smart.  Det finns ju dom som skriver "jävla ragnhildsbög" och liknande då och då. Vet ni vad jag säger till er? Jag säger: "Käften" och ler gayigt. Sen tar jag en konstpaus och utbrister: "Jag är inte alls nån bög" och så ler jag lite till, så att det glimrar till om hörntanden sådär gnistrande. Ni är dumma i huvudet. Ni är bögar. Jag är en mastermind.

'Rönnbär' på engelska heter 'Rowanberry'

image779
Skål på mig, vi syns på krogen ;)

Hah, kan du inte ens ditt eget språk? Dah.

Tjabba.
Jag sitter här och stenövar massa konstiga ord inför högskoleprovet. Så jag tänkte dela med mig utav några då och då, för att bilda min omgivning. Jag ser det lite som utav en plikt, för jag blir så sorgsen när jag träffar kanonkorkade människor. "ameh, ba för man kan massa ord är man junte smart!" Perhaps not - men man har mer respekt för någon som kan uttrycka sig propert.

Dagens 10 utvalda ord är följande!
Klärvoajant = Synsk
Katakres = Stilfigur
Häxring = Ring av svampar
Homograf = Ord med flera betydelser
Revelj = Väckningssignal
Altruistisk = Osjälvisk
Vindel = Böj
Genealogi = Släktforskning
Unilateral = Ensidig
Sanktion = Angelägen sak

Sug in det ba ;)

The end of the beginning...

...regarding project; Extreme make-over Mr. Englund

Detta är alltså "före-bilden". Vi hoppas på en bättre "efter-bild" inom kort?
Kort o gott: Såhär ser David ut en vanlig dag på stan.


 image777


Mjukisbrallor
2 år gammalt rockband på armen
Sponsor tröjja från kick-boxningsträning
Förstörda sneakers
Det skall bort!
Jag är ju ingen modegris a lá Alex boi, men jag ser ju vad som ser ut att komma ifrån "fyndlådan" och vad som ger reko ut.

Du, bäste läsare, ska inte tro att jag gör det här för Davids skull. Nej nej, jag skiter i David. Att han kommer må bättre av det här är blott en bonus för det egentligen syftet; Jag vill inte gå omkring med någon brevid mig som ser försöktsutsläppt ut. Dessutom tycker jag om projekt.

Titta på bilden. Vad tänker du? Jag tänker; mopsig touch av amerikanskt fängelsemode med en nypa sk8ter boy a lá Harlem.
Personligen skulle jag vilja ge David....hår höll jag på o skriva... hehe... Nämen det här ska nog ordna sig... 

To be continued.


Jadu David, vi har en lååång väg att gå!

Det här tycker jag är skitkul :D
Jag och Becca firade ju David och skramlade ihop till ett presentkort så att Herr David kan köpa sig lite kläder.
Vi gick igenom saker som måste förbättras, bland annat att han inte inte INTE får gå omkring utanför dörren med mjuksisbrallor.
Det skall tilläggas att David - se bilden nedan - är en mycket lättpåverkad person. Jag & Elias lurade honom förut att han var tjock. Så fort vi fick chansen pikade vi honom hur fet han var. (Han var alltså inte alls fet) David började träna typ 6 gånger i veckan och blev värsta träningsmonstret :D
image776

David försökte kontra mig o Becca med "ah men asså.. jag har beställt tre par jeans från internet..."
Vi tittade först på David, sen på varandra för att sedan frusta ut i hånfulla skratt.... David knäcktes och blev ledsen :D
Jag försökte jämföra detta med träning: "man måste brytas ner först, därefter byggs man upp" 

Två dagar senare, igår, var han hemma hos mig och min farsha kommer fram:
"Tjena David, jag hörde att du just fyllt år, grattis"
"åh tack"
"Du fick inte det du ville ha va?"
"haha, öh, vad, vadå?"
"ja, ett strykjärn?"
"vah?"
*farshan drar i sin tröjja och tittar menande på davids skrynkliga tröjja och flinar*

Gissa vem som gjort mig dryg? ;)

Vidare går vi ner till köket för att käka och eftersom jag blev triggad av farshan så hintade jag för mami:
"mamma vet du, david ska tatuera sig!"
"Uh-rsäkta? Det är det ju bara fängelsesnubbar och ointelligenta människor som gör!"

exakt... tänkte jag och satt med fingrarna som Mr. Burns gör när han säger "excellent". Sen såg jag hur David blev alldeles modfälld i ansiktet.


hhiihihihihihhi......


Är Du drabbad?

image775

Fett kul :D Kul o sitta och käka middag medan nån plötsligt får för sig att salta maten med sina öron.....

Capisch...?

Jag blir så jävla trött på folk som är trötta på folk som klagar på deras bloggar ;)

Det värsta motargument som finns i hela världen är ju: "amen läs inte rå!"

Det är nämligen EXAKT samma princip som i följande scenario;
Om jag ser någon skräpa ner på gatan så ber jag den att sluta upp, ska jag då mötas av följande "argument"?
"Amen titta inte dit rå!"
Skräpet ligger ju liksom fortfarande kvar och är till allmän beskådning. Hallå? Jag försöker göra världen till en bättre plats härva. Döh.

Sen finns det ju folk där ute som jag stark avråder från att skaffa barn som klagar men dom skall blott nonchaleras.

Så, "bästa" bloggare där ute som jag stör mig på, vem du nu är, shape up och vässa kontringsargumenten, snart kommer jag...
image774

hihihi mycket kärlek från little P

Grattis Danmark!

image773
Bör även ha viss effekt på vänsterpartister - förutsatt att hjärnan finns kvar vill säga... ;)

För övrigt vill jag bara fundera högt igen angående jämställdhet. Jag har nämligen läst att kvinnor presterar bättre än män i stressade situationer. Jag yrkar på att männen får 7 minuter extra på varje del på högskoleprovet. Det är väl inte mer än rättvist? :D

Hörde en jävla kärring idag sitta o snacka om att det är orättvist att inte kvinnor får typ bindor o sånt trams av staten. Herregud, vi män äter för mer pengar än kvinnor men det är inte så att vi går omkring och tjuter efter matbidrag.
"amen du behöver ju inte äta så mycket"
jaha, det är inte så att du dör utan bindor heller. Döh.

he he he...

Sweet news

ODELL VILL GE STUDENTER BILLIGARE BOENDE. Finansmarknadsminister Mats Odell vill satsa 70 miljoner kronor på slopad fastighetsskatt för studentboende.(SvD)

Det var på tiden. Nästa steg är att sänka skatten på vin & sprit.  Då kanske man kan leva på riktigt som student istället för i Auswitch-inspirerade stalinpaviljonger med regnvatten som enda alternativa vätska, snäser samhällsupplysare Sjögren med skeptiska ögonbryn och ett gayigt leende.

Plasmamoln från solen till Norge

Vafan, lillebror Norge får inte bara olja & kvinnor utan nu också asballa 'plasmamoln' från solen.

image771
Plasmamoln, färdas från solen med 400km/s

Vad får vi liksom? Sill, Irakier och en jävla dalahäst?

Du kan kalla mig 'Södertäljegurun'

Mors!
Det är rehabiliteringsdag, söndag. Det är fruktansvärt skönt att slippa ha byggt upp en hög med plugg som man ska ta hand om, sen. Usch ja, den gamla onda tiden. Man satt där o slöskrev till folk på msn som man egentligen inte alls ville prata med, eller så fick man någon fixidé att städa rummet. Allt för att slippa ta itu med sin bautahög med meninglöst trams som man ändå skulle glömma bort 2 dagar senare efter att man lärt sig det. Livet utan läxor leker.

Det känns föresten som om folk är ganska förvirrade när det gäller utgång i stan atm. Att olearrys blivit som en klubb - för att det är gratis, har gjort att halva tk, halva *brr* stanleys och en del cetralbarbarn stationerar sig där.
Jag vet inte hur det är på stänkan, men till tk kan man inte 'spontan-gå' till längre. Man måste liksom höra vilken dag som folket ska ut.
Detta resulterar i att alla ställen blir ganska... ointressanta. Händelsefattiga. Det blir säkert bättre mot sommaren!

...och det syns på molnen att våren är här. Jag gillar moln :)
image770

Det bästa man kan göra på en söndag med fint väder är en liten runda på stan. Man traskar med trevligt sällskap, skrattar, snackar skit och när det känns kyligt kilar man in på ett fik med sina pals och myser. Det är så jävla skönt. Man sitter där, säger inget speciellt, gör inget speciellt. Men man känner av en skön sinnesnärvaro och man liksom bara är :)

Kul att café Bacino, gamla Waynes, har särskrivit i princip allt på sina nyinköpta skyltar utanför, tex:
Morots kaka
bär paj
is te
he he he...
Aja... så länge jag inte får bären vid sidan av pajen så är det väl ok ;)

Ditt & datt!

Tillbakablick från onsdagen måste jag fråga allmänheten; 108 spänn för en redbull/vodka, öhm. Ocker?
Jävligt kul föresten att jag & Alex boi kollade legg på några stycken innan vi gick in själva. Vi blev inte ens ifrågasatta av Ragnhild Roberto. Auktoriteten i våra ögon lyste skarpt.

Arsenal möter Liverpool i kvartfinalen i Champions Leauge. Kung! :D Fy fan, vi kommer förgöra dom. Jag ser löpsedeln i The mirror framför mig: "LIVERPOOL ANNIHILATED!"

Kvinnor som gråter och skriker på krogen samt män som slåss och missar pissoaren borde stängas av länge. Mycket länge.

Många skämtmejl cirkulerar. Mormor sigfridsson skickade ett mejl med massa skämt i, bland annat:
Vet du vad det är för likhet mellan att hoppa bungyjump och att pippa en polsk hora?
- Nä?
- Om gummit spricker så är du dödens.

Hon tittade just förbi mitt kontor och jag ler & hojtar till:
"roliga skämt hörru..."
"hehe, ja, men jag skicka inte det värsta! jag tänkte, jag ska ju inte förstöra gossen..."

Gamlingar får inte skämta om sex, det är fel och jättekonstigt.

Och jag måste bara dra en lägeskoll så att det bara inte är jag som är förvirrad här, men visst känns det verkligen inte som fredag idag?


Schön blandning ;)

God afton.
I fredags var jag & Johnny ute på uppdrag granskning; Kontrast de lá Party - Hur ser botten ut?
Vi menar att, om man alltid är på toppfester så blir det ju ens standard vilket gör att man inte kan uppskatta dom på samma sätt om man inte ser hur fasligt dåligt det kan vara.

Vi började med förfest i mitt rum, spelade bland annat Lemmings till Playstation 3 och till det bjöds vin och cider. Sen tog vi en svindyr taxi till Västergård, för att sen förflytta oss ner till stan. Vi behövde frisk luft. ;)

image754

Väl nere på stan blev vi upphämtade av två damer och guidade in i en lägenhet med touch av Bagdad och en nypa HIV. Där fanns alla människotyper mellan Botkyrka Bois och Sveg-Kvinnor. En utav mina absoluta grundstenar; Det är kul att träffa nya människor - kom i gungning.

Vi kilade till Olearys, men vi förstod att vi behövde våldssupa för att attraheras av närvarande honor. Vi rundade därför av kvällen på kebabben efter ett lyckat genomfört granskningsuppdrag. Vi hade tillsammans, ihopsvetsade som siamesiska tvillingar nått botten, iaktagit och dragit slutsatsen: Vi har nu bara uppåt att gå!

Lördagen begav jag mig till Uppsala, träffade Rickard, tog en fika, inspekterade hans bostad. Det är ordning på karln.
Sen träffade jag mina kusiner; Camilla & Caroline, varav den förstnämnda råkar vara första kurator på Östgöta Nation. Det gjorde att man hade vissa förmåner... hehe 
Nåväl, det blev en jävligt kul sittning, trerätters, trollkarl och musik. Sen brakade det loss, med tre våningar och 650 gäster så kunde det inte sluta annat än magnifikt!

Och här sitter jag nu, taggad som fan till att plugga vidare men rädd till döden för Wendela Hebbes studentskiva på onsdag. Usch ja, jag ser det framför mig:
"Tjena, jag tänkte ta lite luft, har du nån stämpel?"
"He he he, naturligtvis.... *tar fram ett rakblad och skär en i armen* nu är du märkt..."
 
Ho, mycket ståhej i mars :)

hahahaha!! BRA IKEA!

Danskt raseri mot Ikea

2008-03-07 | Publicerad 10:34


Danskarna rasar mot Ikeas sätt att döpa sina möbler. Enligt en dansk studie ger Ikea konsekvent danska namn till mindre fina produkter. (Ja, det är väl logiskt? Skit ska skit ha.)

Debatten om Ikeas användande av danska namn har rasat i ett par veckor. Nu uppmärksammas bråket även internationellt, senast i en artikel i amerikanska Businessweek.

Det började med att en journalist på danska Nyhedsavisen granskat vilka produkter som får danskklingande namn av Ikea. Han kom fram till att danska epitet var kraftigt överrepresenterade när det gäller mattor och annat som folk trampar på(HAHAHA!). Till exempel är Köge och Sindal namn på olika dörrmattor. Även Helsingör, Nästved och Roskilde är namn på just mattor.

- Dörrmattor och billiga heltäckningsmattor är tredje klassens - om inte sjunde klassens - möbler, säger kommunikationsexperten Klaus Kjöller på Köpenhamns universitet som enligt Business Week anklagar Ikea för "svensk imperialism".

"Ja, och det passar Danmarks profil utmärkt" Säger samhällsupplysaren Pontus Sjögren.


Suck...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1990085.ab

Facket.
Socialistmaffian. Jag finner inga ord. Aldrig får man höra några vettiga argument varför man i huvudtaget skulle gå med. Och så äntligen går massa ur, Sveriges befolkning blir smartare!
Man skulle beskatta fackavgiften och se till att inkomstskatten blir plattskatt.
Enkla ingredienser för ett rättvisare Sverige.

CJ Pontus Sjögren

Miljövänligt och innovativt!

Hamnar du, liksom jag, i sutuiationer då du bara vill vispa till någon, men har inte orken? Man skulle allt ha en portabel elvisp, man kan ha den till så mycket... 

Användningsområde samt Tillvägagångssätt:

Kamma eller tvätta håret =
Korta kraftiga munstycken. Låg hastighet.                                        

Få bort skräp ur ögat = Smalt vasst munstycke. Hög hastighet så obehaget försvinner fort.

Steka ägg, pytt i panna eller liknande = Ju högre hastighet desto mindre kvar att äta.

Borsta tänderna = Elvispens munstycke är här en diskborste. I nödfall även en toalettborste.

Få bort ludd från naveln = Smalt spiralformat munstycke. Låg hastighet.

Tvätta kläder = Både för hand (så många elvispar som möjligt i tvättkaret) och i maskin (två elvispar på maxfart inuti tvättmaskinen). Minst 1000 varvs centrifugering, förstås.

Byta jord i blomkrukorna = Två elvispar, bearbeta med en från vardera hållet. Två stora munstycken per visp. Maxfart.

Självförsvar = Stark trådlös elvisp med starkt batteri och vassa munstycken. Högsta hastigheten rekommenderas givetvis.

Trädgårdsarbeten = Alla kominationer och användningsområden.

Knyta skorna = Även trassel är en knut. Valfria munstycken och hastigheter.

Sy kläder = Ingen begriper hur. Och till skillnad från allt annat på denna lista så fungerar detta endast sådär, faktiskt.


Hallå allihopa

Är det bara jag som är ett efterblivfet köttpucko, eller har fisherman's friend tuggumi funnits länge?

Hair cut

Dra mä baklänges i hundskit o kalla mig: kortklippta Kurt!

Jag fick en mindre psykos föresten. Frisörskan lyckades klippa mig i nacken! (kan man ha dubbelhaka, fast dubbelnacke, hm?) nåväl, det var mer utav artighet än nån slags idiotisk stenhård manlighet jag svarade att det inte alls gjorde ont, det gick så bra så... 
Även fast det var en försmak av en galjotin.
Jag kvävde den impulsiva repliken: "Du måste vara från Hovsjö som stoppar saxar i huvudet på folk hipp som happ!"
Nevertheless...
...två milimeter till, och hål i strupen vore ett faktum.
Aja, hon var ju trevlig iallafall...

image753
Moí med kort hår + syster - som för övrigt skaffat sig en sån där tjejblogg. Ni vet, har man läst en, har man läst alla. Men Jag erbjuder mig att avslöjja adressen för en mindre summa. Alex, Paco, Remi, en hunka tack.

Ja juste! Eller vah?

Kikade igenom mina bilder på mobilen sen i lördags. Haha, helt stört för övrigt.
Jag undrar vem det är jag posar med.

Så, efterlysning, vem är det här? :)
image748
image749
Tagna 01:00 prick, söndag morgon.

Ni kan kalla mig Vladimir Chrusjtjov
image750

halv elva hade jag bättre koll. Jag & Alexandra.
image751

Sen hade vi en kvinna i SP idag också. Le kvinna, le rå!
image752


Arsenal march into the quarter-finals!

HAHA!!!
Arsenal became the first English team to ever beat AC Milan at the San Siro sending the reigning European cup holders crashing out of the Champions League with a 2-0 defeat.
image747
Maldini can only watch as scorers Adebayor and Fabregas celebrate

Han är Italienare

Alla som inte dansar är Itali-e-na-re
Gäller alla hela kvällen ingen åldersgräns
Gäller, han, hon så konsekvent
Att alla som inte dansar är Itali-e-na-re

mohihihi....
Jag är full utav kärlek.


Visne saltare? Viam Latam Fungosam scio

image745
image746

Vill du dansa? Jag kan fågeldansen.

Well well well... redovisning av lördagen

Goddag.
Somliga har astma. Somliga har cancer. Somliga är lättpåverkade.

Vi skulle fira Åsa, och det blev middag i hennes residens. Jag hade laddat upp med en chardonnay som jag delade med Johny. Och eftersom jag är bestämt införstådd i att jag är fruktansvärt lättpåverkad kom jag på idén att köpa 3,5or öl! :D

Då kunde jag dricka lika mycket som alla andra och få samma resultat. Jag var ett geni!
image739
image740
image743
image744
Ibland får man sånna här skrattryck, du vet, så att man inte kan prata, man försöker, men det går inte.
Remi är en underhållare av hög klass.

Jag, Johny & Remi samtalar.
"Jaha, jobbar du nu eller vad pysslar du med?" Frågar jag Remi
"Yes, genom den här MAN-power grejjen... jag är faktiskt jävligt bra på mitt jobb!"
"aha, vad gör du för nåt då?"
"Jag plockar burkar!"
Jag & Johny kollar på Remi och sen på varandra för att se om han skämtar, vi försöker hålla masken men fnittrar...   Remi ser oförstående ut och avbryter:
"Vadå? Asså, jag plockar burkar på band, det är ett hårt arbete!"
Barriärerna är spräckta. Jag skriker ut ett skratt och bankar i bordet, Johny slänger huvudet bakåt och ett vrål av skratt följer.
"...meh, det är tungt arbete, man ska ha massa burkar på rätt band o så..."
"HAHAHAHA!!!!! Han har såhära två band... ett som det står 'rätt' på, och ett som det står 'fel' på hahah!"
"HAAAAAAAAAHAHAHAAHH!!!!! Burkar!!! Vad för burkar? pantburkar, sillburkar?"
"...målarburkar..."
I kör i ett crescendo: "HAAAAAAHAHAHA!!!!!"

image741
Burk-Remi, entertainer

Kvällen vandrade på, och jag mådde som jag förtjänade.
image742

Men.
Jag hade överskattat mig själv. Igen. 3,5or? Hah, aldrig i livet. Nästa gång blir det 2,8or. Dimman tog mig med storm, och jag flög.
Vi tog taxi till Olearys, chauffören bjöd på det för att han var 15 min försenad. Shyst.

Sen var det bara jävligt kul allting, kilade till TK, kilade tillbaka. Träffade Enkan, vandrade omkring med honom, o vi fick inte komma in för att det var fullt med jackor, så vi slängde våra rockar i en buske. Haha, men dom låg kvar sen iaf.

Vaknade på golvet hemma hos Alex i Dammkärr. Tja. Therése har en film därifrån. Fan för henne ;)

Drömmar

Att drömmar är konstiga är väl inget nytt. Men inatt drömde jag att jag åkte på en kryssning, men sen sjönk båten. Det uppstod tumult, jag föll och slog huvudet i relingen och det började svartna för ögonen men det sista minnet jag hade var att hälften av kroppen låg i kallt vatten.

Sen vaknade jag upp och trodde jag hade dött och frågade rakt ut "jaha, är man i himlen eller helvetet...?"
Så kommer det fram en gubbe med en fladdrig rock o säger: "hi sir,  good to have you back, you've slept for three days, you're in Poland"

Tja... det sistnämnda då. haha


Hoppas på foton idag! Åsa, Therése - hur går det för er? :D

Hahaha, vilket utfall!

Godmorgon bäste läsare. Vilken kanonutgång igår alltså, man bara svävade omkring på sina moln. och det var alldeles... alldeles underbart!

Jävla Therése som får en fixidé (?) att dra ut till dammkärr halv 3 på natten. Oanmälda springer vi in i Alex hydda och sen slutar det med att man vaknar på golvet.
Det kommer mera, för att inte tala om foton. Hm. det kan bli kul.