Högskoleprovet.

Hey hoes.

Förutom att provvakten konstant lyste av osäkerhet så hade han även en skjorta på sig som ser ut som en bordsduk min mormor o morfar använder.

Well, man sitter där va, säger åt hjärnan att tänka, men den är inställd på lördag så även om tankeverksamheten ökar med 58  tusen procent så blir det ändå samma summa. 

Det är lite kul det dära, man sitter o räknar på statistik och kommer fram till ett svar, kollar igenom exemplen för att kryssa för det man kommit fram till, och sen finns inte mitt svar där... Då känner man sig si så där lagom bra.

Eller, den berömda Pontus metoden. Nu har jag tagit så många av alternativ A, B, D, och E så det lär ju vara alternativ C på den här frågan, det känner ju jag det...


Nej, det finns ju bättre saker att slösa bort sin lördag på kan man säga...Att Arsenal torska mot liverpool av alla skitlag gör bara denna soliga lördag till en symbol av besvikelse.

Bärsärkargång!

Well, SSK vann, vet inte riktigt hur de skulle kunnat gjort det utan min publikinsats, men det var najs.

Jag har kommit fram till en sak som stör mig minst lika mycket som kalkylering på måndagar, och det är störningsmoment som uppstår vid brukande av telefon.

1. Det värsta som nån man pratar med kan göra är att käka mat smaskande sådär charmigt i bakgrunden.
2. Det andra är att hysteriskt skrika samtidigt som den försöker prata med någon annan för att sedan säga "va, va sa du?" 183 gånger. (ELIAS)
3. När personer omkring en säger åt en saker man borde säga/fråga.
4. Brusig mottagning.
5. NÄR NÅGON RINGER EN SIGNAL. NACKSKOTT!!!!!
6. Sms med meddelandet "Ring upp mig"
7. När någon avslutar ett samtal med: "amen Du, ring mig sen" (det är väldigt få som säger den andra varianten, "jag ringer dig sen", inte sant?)
8. Tröga människor i telefon är ingen hit heller...
9. Folk som ringer upp direkt efter pålagd lur för att försäkra sig om att något verkligen har skett: "Du la på luren i örat på mig" "Utmärkt uppfattningsförmåga (click)" 
10. Telefonförsäljare(!)  "Jo, vad säger du, förutom en 10 måndaders premunation på KING för priset av 4 månader så får du även en uppblåsbar muterad hamster, en bussresa till strängnäs och 400 kg kattmat, deal?"

yeye, åkte hem från hockeymatchen varav min medpassagerare, Guddan vid klaffbron skriker "Mopedister, köröverrom!" Nog för att ingen gillar dom, men jag åkte fram o mötte dom i birkakorset och det visade sig vara 3  tjejer på två mopeder. Så glor dom in i min bil och börjar gasa.
Så jag vinkade lite och vände mig i en position så att det glänste lite om hörntanden och visade att, bara för att jag sitter i en gammal avdankad skoda utan radio så ska fan inte nåra små fjortismopedister tro att dom kan köra förbi CJ Sjögren.

OCH VAD GÖR DOM? Tjuvstartar! ojojoj, jag blev galen, brände halva däcken i gatan och ba VA VA VOOOM!

Äh, vadå barnslig? Stick o lek vuxen nånstans om du är så jävla stor då, fetto.
Jag blev ju kränkt...
 
Högskoleprov imorn...happy happy.

O yä göl!

Tjenamors!

Hade redovisning idag dårå samt ivirig åhörare till 7 andra grupper. låt mig sammanfatta det hela med en mening: Jag vill ha tillbaka tre timmar av mitt liv, NU.

Aja, gled hem med nåra filurer hem till Pesper och prövade på playstation 3, AMAGAD. Synd att det är så dyrt bara..

Ska på Hockey av alla egendomliga sporter, och var det inte jag som sågade den sporten nåra inlägg sedan? joho, tänkte bara få det bekräftat ;) , Guddan frågade mig, han hade en extra biljett.

Det var en gång en arabnisse som gick till skolan vid namn Muhammed al hussein kebab al suyaf, det namnet tyckte inte fröken om och sa åt han att han från o med nu heter kalle svensson.

När han kom hem ropar morshan:
"MuHAMMED"
"jag heter inte Muhammed, jag heter kalle svensson"
Då blev mor förbaskad o nita han rakt på käften, sen tjalla hon till farshan som blev rosenrasande och armbågade lille muhammed på näsan.
Nästa dag gick Muhammed till skolan o sa till fröken: "Det gick bara två timmar från att jag blivit svensk tills två araber attackarade mig"

HAAAAAAHAHAHAHAHA!!


Jak harr ite någe ortförått.

Tjenamors, tog en day-off, för det behövdes för min stackars arma hjärna. MEN inte kan man sitta hemma utan att göra nånting, så jag har förutom städat mitt rum suttit o övat på ord till högskoleprovet. Har nästan lärt mig hela den internationella prefixlistan utantill,  men det finns ju fortfarande massvis med ord som spökar, kolla på dom här till exempel:

Psykoprofylax
Tautologi
Etnografi
Analogi
Invektiv
Kvasivetenskaplig
Animositet
Fresk
Sufflera

Nej, jag blir iallafall snurrig. På lördag är det Stanleys som gäller, ska se till att hälla i mig tillräckligt för o glömma 2-3 år av gymnasiet. Jag menar när man gick i 9an hade man koll på saker o ting, man var liksom bäst. Nu är man bara, man bara går omkring och finns. Som jonas så vackert sa:, "Fan, jag känner mig alldeles lobotomerad" (självinsikt tillsist?) ^^
nej, han har rätt, för när han sa det så nästan kände jag ärret i pannan efter lobotomeringen. men jag är säker på att jag kommer bli normal den 7 juni.
och efter det misslyckade försöket att halka i duschen för att hamna i koma så får jag väl ta o uthärda denna lilla minibit av skolan som är kvar.
och inte fan blir situationen bättre när ett jävla sluskpack som Nordirland bestående av ett gäng dyslektiker spöar sverige med 2-1, varav han som gör två mål sitter bänkad i ett division 2 gäng på nedflyttningsplats i England. BAH.

Må dom råka mala sönder sina händer i en hushållsmixer.

Aja, ska strax iväg o spela lite fotboll med boysen, ska bara träna på lite fler ord; Bryllig, bulletin, diskrepans, stratifiera.. osv...


OBOY OBOY!!!

Goddagens du vackra läsare.

Gjorde dagens data-rutin, på med datorn, upp med tre internetsidor,
www.pontmeisters.blogg.se , www.aftonbladet.se och www.digitalblasphemy.com . Ja, det är där alla tar sina bakgrunder ifrån som Du vill ha.

O nu sitter jag här. fast besluten att göra så som Micce föreslagit, skriva ett brev till swebus... jag vet inte riktigt hur jag ska börja bara.
Det finns så många olika hälsningsfraser att man blir snurrig...tjena, hej, tjenixen,hejsan, heppåre, yoe hoe, hörni, du där, tjingeling you name it va. har kommit fram till att goddag låter mest seriöst. jag var inne ett tag på "Var hälsad" men det låter lite som medeltid.
för jag vill ju ha ett seriöst svar tillbaka och inte "HAAAAAAAHAHAHAHA LUSTIGKURRE DÄR"

jag ska asså skriva angånde "ej i trafik" läs nedan.

ska ta itu med det snart.

Aja, jag är så jävla sur på Den där Olsson i skrivande stund. vi satt på KC=Kommunist Cafét=Nova och lirade ett parti schack där jag satt o pulvriserade honom o dagdrömde om att bloggens rubrik skulle vara "The Rise And Fall Of Olsson" men vad gör det när Olsson hittar på regler... bah!

image66

Han försöker kapa min bonde när jag går fram med den två steg, rena rama nykvarnsreglerna tänkte jag. så jag kollade upp det nu, och se här paragraf 3.7 d) En bonde, som angriper en ruta som passeras av en av motståndares bönder, vilken har flyttats två rutor i ett drag från sin utgångsruta, kan slå motståndarens bonde som om denna bara hade flyttats en ruta. Detta slag kan bara göras som omedelbart svarsdrag på denna framryckning och kallas att slå 'en passant'.

Argh.

MEN, jag yrkar på paragraf 12.5 gällande spelarnas uppförande: Det är förbjudet att distrahera eller förarga motståndaren på vilket sätt det vara må. Detta inkluderar obefogade krav eller ständiga remianbud.

Hur befogat var det av dig att kräva mig tjänsten att köpa en cola åt dig under spelets gång? ingalunda. Consider yourself as GUILTY. You have the right to remain silent. Anything you say can and will be used against you in a court of law. You have the right to speak to an attorney, and to have an attorney present during any questioning. If you cannot afford a lawyer, one will be provided for you at government expense. (not)

2-0 Till mig, HURRA!

Du har valt fel motståndare...

Hej David. Av alla människor du väljer att vara dryg mot så väljer du lilla mig. Tack.
Nu har jag nämligen en vacker anledning till att ge tillbaka.

Ni andra kan ju veta vad det handlar om. David skrev det här i sin blogg:
dagens blogg ska ägnas åt
personangrepp.. hehe;)
Pontus, din liberala jävla krull snobb! Du säger att du lyssnar
på reggae.. men egentligen så lyssnar du på allt du tycker andra tycker e tufft..
meeeeeeeees!  Och nej, ditt krull e inte ?stiligt?
bah för erika säger de? RAAAAKA DIG! De spelar ingen roll va du tycker, för du har fel, man ska va rakad.

Nåväl. Eftersom jag har ton av marknadsföring så ger jag dig light-varianten, till o börja med, varsågod:

David, din långväxta missbildade kommunistdvärg. Jag har inte den bonde-touch & svett i öronen som gör att mötley crüe låter bra i mina öron, kul att dom underhåller ett litet skabbigt igelstabarn med hjärna som en lobotomerad kanin som DIG. Dessutom, om jag var hälften så ful i arslet som du är i ansiktet så skulle jag bara skita när det var mörkt. Jag förstår att du är avunsjuk på mina lockar;)
Du liknar Gudrun Schyman både i personlighet och utseende.

Btw, var dina föräldrar syskon?

Anders Lago!

En riktigt litet kinderägg det dära. Men jag har läst att han kommit fram till en sak som resten borde tänka på, det här med invandringen.
Självklart tycker jag att Sverige ska ta emot flyktingar, men att kommuner som Lidingö och Danderyd inte tar emot några tycker jag e fett orättvist. det är deras fel att vi har så jävla dåliga vägar i Södertälje, eftersom flyktingar faktiskt är en belastning.

ta bara gatan mellan ICA i weda och elgiganten och dom dära. den gatan är ju fullständigt livsfarlig, man får tanken några gånger "HEY, är jag i Bagdad?" å andra sidan är det kul o köra slalom där, när man är ensam. vilket man inte är på dagen och det suger.

Därför tycker jag att Södertälje också borde stoppa flyktingar från o komma hit ett tag så att pressen ökar på dom där cp-kommunerna. Det är ganska kul de dära, att Södertälje tagit emot 6000 Irakier sen januari 2007, lika mycket som USA gjort totalt ^^.

aja, har ett litet mysigt marknadsföringsprov imorn. Det skulle vara hemsk skönt att snubbla i duschen o slå huvudet i väggen o hamna i koma o vakna 7 juni.

Det var ganska kul idag, eller kul o kul, vi fick tillbaka våra samhällstjofräsanalyser och det var bara två i klassen som fick mvg, dessutom mvg minus.
 
...jag vill inte vara sån... eller jo det vill jag, FY FAN om typ västergård hade haft samma prov, skulle ju få U- hela bunten. I sånna här lägen måste läraren förstå att det är något fel den gjort. Normalt på ett prov har minst en tredjedel i min klass mvg. nåt är fel, det märker ju jag det.

äh, ska ta en dusch, ska se till o såpa in golvet...


Ös på ba.

Har kommit fram till att jag stör mig fett mycket på alla bussar som det står "ej i trafik" på. kan man inte formulera sig annorlunda? jag tycker minsan jag ser sådana bussar åka omkring i trafiken hela tiden.
Då är dom väl ändå i trafik? hm?
det är så många som säger åt alla blattar hela tiden "prata svenska för fan", men så kan vi inte ens formulera oss själva. bah.

Nej, det här är sannerligen ett I-landsproblem vi borde ta tag i.

det vore ju lite klatschigare om det stog "chaufför ute o cruisar", eller "ha, tror du jag stannar för dig?" eller varför inte, "påväg till macken" istället för något så byråkratiskt och grått som "ej i trafik"-som dessutom är fel.

Eller hur?


Quality.

Kände att jag behövde en rubrik som börja på Q. Jag har nämligen rubriker med resten av alla bokstäver förutom Ö och X, kan ju vara bra för dig o veta, eller hur?

Jobbade idag dårå. ojoj, jag höll på o bli helt galen och slita mitt hår som matadoren i Ferdinan. Det var såhärva, det kommer en snubbe, 70+ garanterat senildement, (eller eventuellt hårt lobotomerad) med dubbelhaka och stora påsar under ögonen.

Som vanligt drar jag hans varor och ler sedan med ett honungsleende och säger: "177 kronor tack"
"vi ska se här..." säger han tar fram ett gigantiskt förstoringsglas och håller mot sin plånbok, muttrar, dreglar lite tar en förbaskad tid på sig... kön växer...
Tillslut får han fram 122 kronor.
"jag är ledsen men det är 177 kronor..."

(en gammal gumma som står next i kön säger samtidigt till mig(!), "kan du rappa på, jag måste hinna med bussen.") Det är sånna gånger man har lust att vräka ur sig saker som "VADÅ, vafan kan en gammal levande fosil som du ha bråttom till? krematoriet månne?" men jag har ju faktiskt en tendens att vara snäll... ;) så jag lät saken bero.

den efterblivna gubbfan stirrar på mig likt en död fisk och säger sedan:
"hm, amen behåll mina varor här... jag har kontakter serru, som kan fixa pengar, kommer snart..." och sen traskar han iväg...

...jaha?

Egentligen skulle jag kunnat parkera hans kvitto, men jag har glömt bort hur man gör det, och lägligt så fungerar inte telefonen. Febrilt letar jag efter en "parkera kvitto" knapp som inte finns, för man måste gå in i meny o grejjer. och att skrika ut i affären känner jag att det är ingen hit. och att ba sticka från kassan... nä det kan man inte göra. så jag trycker bort alla varor och satsar på att komma ihåg beloppet 177 kronor i huvudet, trycker på "ångra" knappen så att hans pengar åker ut igen o så lägger jag dom vid sidan om.

Efter ett tag kommer gamlingen tillbaka o säger:
"näe... det gick inget vidare... gör såhär, ta bort räkorna"

Hur ska jag komma ihåg vad hans lösviktsräkor kostade...? no can tell.
men med mitt elefant-minne så tänkte jag att det borde vara runt 85, så jag satt där o räkna tyst för mig själv 177 minus 85.... utbrister sedan högt NITTIOTVÅ!
"jag tar din hundring som du lämnade förut då.."

kunderna bakom såg ut som marsianer, det såg ju ut som jag tog pengar från kassan o gav honom. Men det gick bra tillslut :)

vilken pers... kunde inte låta bli att tänka efteråt... "jag har kontakter serru, som kan fixa pengar"
Man fundera ju lite på om den dära nära-döden gubben skulle vara nån slaggs maffiamedlem...^^ svårt o tro.

Sen var det match med Bronxeng, o yeah. jag lirade lite allt möjligt, vänsterback, mitt-mittfältare, högermittfältare. amagad, det är så kul ^^. men men man har ju bytt ner sig kan man säga. laget vi mötte skulle mitt gamla syrianska förmodligen pulvrisera med en si så där minst 8-9 mot 0. Vi förlorade med 7-3, men jag tycker inte att resultatet speglade matchen. :)

Nu väntar morotskaka & kaffe och... marknadsföring. åh, sluka mig.
Herrå honey.

Um sklm stu!

Jamen tjohej, lyckades igår med världens bragd. går omkring i skolan o sover, nåra fula ettor står o pratar om datamonster och gör smaskiga ljud vilket gör att jag givetvis ryggar lite åt sidan. det i sin tur gör att jag går emot ett skåp med mitt pekfinger.

jag fick ett sånt där mikrosår som man inte tänker på, det började blöda lite o sen sluta det. MEN jag kan inte äta med bestick för det sticker till i hela fingret när jag rör med gaffeln.
absolut ett I-landsproblem man borde ta tag i.
"pekfingerplåster" borde uppfinnas.

var o såg Blood Diamond igår med roggan, ricardo, olsson & david, den var najs. Man får en sån där söt tankeställare som gör att man helt plötsligt blir lite sugen på o åka till USA, köpa ett maskingevär o åka ner till Afrika (via london) o peppra ner rebeller.
definitivt sevärd.

Imorn är det ICA som gäller, så då förväntar jag mig lite besök från er vackra läsare.

Nej, världen är bra konstig, det finns så mycket man borde göra, men som man inte orkar, som te.x att plugga marknadsföring.
appro på tid & brist på tid, så stör jag mig fett på dom här jävla babianhjärnorna som övar sig på att typ prata baklänges eller kasta piono längst, allt för att komma in i Guiness Rekordbok, som ingen läser ändå. och läser man den så glömmer man ju bort namnet direkt. jag borde få använda deras fritid istället för dom, jag skulle göra mycket bättre saker... som typ, vattna blommerna, köpa lök och saker som behövs.


Här har vi fotbollshumor ^^

jag tycker om när Newcastleliraren skjuter sin egna spelare i huvudet ^^ eller nät målvakten drar en utspark i huvudet på domaren :D

Och appro på det så är det debut för Bronxeng imorn efter jobbet, fy farao vad jag längtar :D det är så jävla kul o spela fotboll asså, tjoflöjt!

YES!

diskmedel, har en jäkla bra slogan: "lite drygare, lite bättre" personifierar nästan mig själv ^^

idag hade jag en sån där dag då jag tänkte att: "nej fan, jag springer inte till bussen, jag skiter i om den går, jag ska gå i min takt"
well... den åkte, i min förtvivlan grät jag av hjälplös sorg vid busstabellen för att se när nästa buss skulle gå. om 23 minuter. crap. MEN som en guds uppenbarelse stannar en buss bakom mig, helt crazy liksom.

750, som inte ens ska stanna där stannade, o jag frågade chauffören:
"hörru, går bussen till stan?"
"nej, till brunnsängs centrum"
"ahapp... hinner du ifatt 770?"
"jag kör efter hastighetbegränsningarna"
AMAGAD
oj vilket roligt liv... ta livet av dig o börja grina, käka korv, köp ett päron och skaffa en vän.

jaja, tänkte jag o hoppade på i min iver att se chauffören hinna ikapp. och trots att det var ett handikappgäng som skulle gå över ett övergångsställe i snigelfart så möttes bussarna i bronxengcentrum. jag knuffade undan alla snoriga ungar och sprang likt James Bond och hann preciiiiiiiis hoppa på 770 bussen, mot ragnhild. happy happy.

sen vare dax för spanskalektion, jag tycker så synd om magnus, han kan ju få för sig att det är hans fel att jag är så dålig. själv har jag en teori om att jag saknar några kromosomer, bland annat: "lära-sig-spanska-kromosomen"

aja, tänkte ju slänga ihop nåra söta bilder från resan nu när de är lite mer organiserade. tänkte visa er folk som genomgått en vecka på St:a Ragnar, hur dom ser ut innan helg, och sedan efter helg. alright, here we go:

Micke är först ut.
image60 
Fredag.

image62
Söndag. Även fast det är svårt att egentligen ske någon skillnad tycker jag mig kunna ana en förbättring, tyck till själva vetja, säljer hans telefonnummer till högsbjudande, 5kr, någon?


image61
Dessa söta damer var oförändrade under resans gång, Maja & Gina. 10 kr telefonnummer/st, två för 15 kr, någon?


image63
Martin "Scarlett" Ling, farlig snubbe de dära, ingen idé att irretera snubben hans garage är fullt och får inte plats med fler kroppar...
hans förändring syns på vår schtekarbild nedanför.. hehe

image64image65
Robin, fredag.                                                                    Och här har vi solstrålen själv, söndag.Där ser ni gott folk hur Ragnhild fungerar. vi är ganska lobotomerade fem dagar i veckan och världens sötaste på helgen. Herrå honey.

Det var en gång...

...som jag såg en boxningsmatch och plötsligt bröt en hockeymatch ut.Nej jag säger det. Hockey är tråkigt, det spelar ingen roll om det är lokal eller amerikansk, liga eller vm. Om musiken på högtalarna är bra eller om spelarna odlar stora skägg. Hockey är tråkigt.

Så har vi planen, ovalformad med två små mål, det är som att titta på löpning med skridskor, fast utan målsnöre. Hockeyspelare är ett jäkla pack de där. De åker omkring i ett förvirrat tillstånd och plötsligt boxar dem till varandra.
BRIGHT
Jag själv finner det ganska kul att se på dessa michelin-klädda gubbar som åker omkring med snus uppstoppat i käften och försöker se tuffa ut samtidigt. Att de har hjälm kan jag inte förstå, till o börja med passar det inte en hockeyspelares image "det ska va coolt att vara idiot" eller nåt i den stilen va. Sen skyddar den ju ändå inte särskilt mycket eftersom de uppenbarligen fått ganska många smällar redan, och några till skulle förmodligen inte kunna göra det värre. 
Min personliga mening skulle vara att man tog bort hjälmen då jag tror att dem flesta hockeylirarna där ute skulle må bra av nåra tacklingar-i-sargen-med-huvudet-före till. Jag tror stenhårt på det här med att minus och minus blir plus.

Det roliga är att man känner igen en civilklädd hockeyspelare så lätt när den traskar omkring på stan eller whatever: snus (gärna för mycket som dinglar lite sexigt sådärva), glasartad tom blick, går kantigt (lite ball), pratar gärna högljutt om hur många de spöat ner (gärna med bara ena handen, samtidigt som den var bakbunden och hade träningverk i både ben och armar från de 3000 kilos vikter den tränat med dagen innan), att vara pappaledig är det töntigaste som finns, och att någonsin ha fått MVG på ett prov är ett stort MINUS i en hockeyspelares register.

Fotboll däremot, gott folk ;) är inte alls lika tråkigt som hockey. Fotboll är mer umgänge än mobbing, alla får vara med o leka. Hockey är en sport för de som gillar light-boxning på skridskor. Nej, hockey är tråkigt, fotboll är kul. En sån tur att det är match med Bronxeng på söndag, Hurra!

Tjenamors, I'm back in business.

Barcelona var så jävla bra. vi var schönaste gruppen, det var bästa vädret (20 grader o stekande sol) och vi slapp både en fredag och en måndag i skolan. happy happy.

åh vad glass är underskattat. jag, micke, johny & martin köpte italiensk glass, satte oss på Plaza de Catalunya och ba myste med solen i ögonen. helt bäst, sånna tillfällen borde man kunna hänga upp på väggen.

aja, jag raggade med 8 i gänget på fotboll, Espanyol-Levante, det blev 1-1. Första halvlek var asbra, medan andra var något sämre. Det roligaste med spansk fotboll är att 50+are ställer sig o skriker o gormar o hejjar på sitt lag, sånt händer aldrig i Sverige...o det är ju lite synd :)

image59

Vi ba schteker.
image58

Lägger in lite fler bilder sen, har 58394 saker i skolan o fixa med, men jag måste bara visa en grejj... hehe

vi var på stationen i Girona o jag o Maja satt o käka när Jackie kommer inrusande alldeles hysterisk.
"VAFAN, jävla cp-bankomat, den tar inte mitt kort, det går inte att stoppa in det!!!, Pontus, kom o hjälp mig"
"...det står väl anvisningar hur man ska göra?"
"amen nej! det kan väl inte vara fel på mitt kort? äh, vafan jag prövar igen, går det inte nu slår jag någon"

med stort intresse smyger jag efter för att filma Jackie vs Bankomat.HAHA, och efter det så säger hon, "vafan, jag hajjar ju ingenting av den här textskiten"
"öhm, det står på skärmen nere till vänster: "Bankomat med svensk text", pröva där.."
"ameh vafan" sträcker sig och trycker febrilt på skärmen och utbrister: "JÄVLA FITTBANKOMAT DEN ÄR JU CP-STÖRD!"
"due... pröva knapparna på sidan av den.."
"AAAAAAAARRRRRGGGGGGHHH"

Fler o fler människor vänder sig o kollar på Jackie, om hon mår bra..
kön blir längre o längre...

"går det bra för dig?"
*var god skriv in kod*
"vadå kod, jag har väl ingen jävla kod, eller ska jag skriva in mina fyra sista siffror?"

well... för att göra en lång historia kort och utan svordomar: Jackie fick inga pengar.

HAHAHAAHAH.

Eru schön eller?

Yoe hoe, sitter här och tar en "rast" från mitt plugg. Just nu sitter jag o läser om Italiens inflationsutveckling i %. vid sidan av det lyssnar jag på lite musik o drömmer hur jag kommer att ha det om ca 30 timmar.

Då sitter jag i solen på Plaza Catalunya i Barcelona och surplar café latte o ba myser, långt bort från lars molin, och kommunisterna på FC. något att se fram emot alltså.

Idag parkerade jag på stan vid Mcdonalds, ser att man måste betala parkering... 10 SPÄNN FÖR 30 MINUTER, är det någon slags jävla champagnebar man ska till kanske?  hinner knappt tänka tanken innan en mycket stilig parkeringsvakt inställer sig. nu råkar det vara en snubbe jag känner; Robert Engvall, o han ba: "Duue, det e bara jag som går här idag såe du behöver ju inte betala direkt... hehe" o jag får en glädje i kroppen likt en jude fick när Hitler tog självmord.

Få saker är så kul som att driva med dvärgar och kommunister...dom där nedrans kommunisterna med adam sam salabim i spetsen har ju gått på tok för långt, han har börjat kalla mig för nazist på FC (under våra diskussioner gällande kommunism vs kapitalism - som har spårat ur). Dom verkar ha svårt att inse att det inte är jag som har ett attitydproblem utan dom som har uppfattningsproblem... ^^

vad är jag, ett flugpapper för idioter?

Det var ganska kul idag, jag pratade med en av de där kommunisterna live, resonerade rationellt tills han började bli fjanting och till slut utbrista:
"du tror att du är något för att du är kapitalist"
och nej, jag är inte en sån där fullblodad-lindbergar kapitalist, men mer åt det hållet än det felaktiga hållet ;)
"Försöker jag att bevisa att jag är något? hur skulle du då veta det i sånt fall?"

haha, då blev han paff och stack... muttrade "dryga kapitalist fån" haha

Adam däremot, (den tjuv han är) hävdar bland annat att existensen inte existerar och att min tv är hans tv. (Håller dom nånsin käften på hans planet?)
KÖP EN EGEN TV, din gamla svettiga uppstyltade jävla kommunistbonde!
argh.

Puss.

HAHA, jävla kronjon!

Fy farao vad kul, nån störd lobotomerad apa som förmodligen besitter varje fall fler än en missbildning har jävlats med nån schöning på blocket, OCH ANVÄNT MIN MAIL.  så den här drabbade snubben tänker polisanmäla IP-numret :D

Så jävla kul, då kommer han att inse att jag är lika oskyldig som en handikappad eskimå. Så  polisen kommer spåra det till nån annan haha... kolla mailet :D handlar om någon vattenskoter ^^

detta mail går vidare till polisen, vi har din ipadress, detta är diskriminering.

Mvh Lasse
Birka Sweden AB
Tel: +46-31-409090
Fax: +46-31-404870
Email:
lasse@birkaimport.se
http://www.birkaimport.se

----- Original Message ----- From: "pontus" <ponus88@hotmail.com>
To: <lasse@birkaimport.se>
Sent: Tuesday, March 13, 2007 8:41 PM
Subject: Ang. Vattenscooter / Jet ski 701cc


får man slynan med på köpeteller? isåfall köper
ja direkt

Mvh pontus

Annonsen finns på http://www.blocket.se/vi/8968480.htm


Givetvis mailade jag snubben o försökte förklara min oskyldighet, inte för att det spelar någon roll, för jag hade ju inte tänkt åka dit för nåt jag inte gjort.
... och inte för att jag skriver med stor bokstav på bloggen särskilt ofta, men när det gäller mitt namn, gör jag det alltid, Carl Johan Pontus Sjögren, CJ Pontus Sjögren. inga krusiduller. sopan som försökt vara jag skriver verkligen som en nersolkad öststatare. Hoppas snuten ringer, då kan jag ju pröva nåra av mina konversationer som finns på bloggen nedan... hihi.


UUUUUAAAARGGGGHHH

Man kan ju inte alltid ha en klatschig rubrik, dessutom är det ändå ingen som läser dom.

jaja, nu ere såhärva, att jag ska till Barcelona med spanskagruppen på fredag-måndag och det blir najs. lärarna som ska med är hellström och JÖRGEN. Jörgen=röjj=utgång=sprit=fylla=kuliga foton=en bra resa.

ska nog se till o hälla ner lite abcint i magnus hellströms mjölk eller vad det är han dricker så att det blir lite fart på karln.

Alex har lärt mig lägga upp filmer såhär fint va, så jag tänkte demonstera hur störda våra katter är i och med att lägga upp några synonymer här... take a look vetja:

 


En sån planerare som jag är så har jag redan nu funderat ut några härliga konversationer jag kan ha med snuten när krogen stänger, eller när man annars kan ha äran att träffa en, som vid bilkörning...hehe 

- Jag kan inte ta fram mitt körkort om du inte håller min öl.
- Du borde bötfälla min opålitliga farthållare istället.
- Om jag visste att du stod där skulle jag ju aldrig kört så fort.
- Har du fyllt din kvot nu? Nöjd?
 - Du måste ha kört minst 180 för att hinna ifatt mig.
- Jag trodde att man var tvungen att vara i god fysisk form för att bli polis.
- Okej, jag körde lite för fort och du tog mig - vad säger du om bäst av tre?
- Jag tänkte bli polis en gång, men jag bestämde mig för att gå ut gymnasiet istället. 
- Du ska väl inte kolla i bagageutrymmet?
 - Tack konstapeln! Den förra konstapeln gav mig också bara en varning.
- Jag försökte hålla trafikrytmen... Ja, jag vet att det inte fanns någon bil i närheten, men det visar ju bara hur pass långt fram dom var.


Men vad hjälper smarta lösningar mot polisen om man inte vet vad man ska säga till försäkringsbolaget?
Nedan följer tidigare citat som försäkringsbolaget fått in, om de varit framgångsrika vet jag inte...

- Jag trodde rutan var nedfälld, men jag märkte när jag stack huvudet genom den att den var
  stängd.
- Jag körde över en karl, han erkände att felet var hans, för han hade blivit överkörd förut.
- Den här fotgängaren visste inte åt vilket håll han skulle springa så jag körde över honom.
- Motorcyklisten avled senare av skadorna han tillfogades på Karlstads lasarett.
- För att undvika att träffa kofångaren på bilen framför, körde jag på fotgängaren.
- Den kvinnliga föraren fick hela frampartiet intryckt medan lastbilsföraren endast småskador på
  lämmen.
- Jag var säker på att den gamle mannen inte skulle hinna till andra sidan så jag körde på honom.
- Lastvagnen stoppade och jag stoppade, lastvagnen startade och jag startade, men så stoppade
  lastvagnen utan att jag stoppade och då träffades den bakifrån.
- Killen befann sig över hela vägen, men jag var ändå tvungen att väja några gånger innan jag
  träffade honom.
- Telefonstolpen närmade sig, jag försökte väja ur dess väg när den träffade fronten på min bilman blir ju alledles saling, nej, nu är det dax för plugg det känner ju jag det. Herrå honey


Sunes förbaskat roliga jul, kör hårt.


Fotboll, så vackert.

Nej, nu är det slut på att sitta hemma i soffan ta en bira och skräna på spelare som gör allting kasst (för visst kan man alltid allting bättre själv i soffan?) jag o elias har debuterat för bronxeng, asså Brunnsäng Ik, fy farao vad kul det är att spela fotboll.
som sagt, efter ett halvår av öl o slapphet kan man ju tro att man hamnat rejält på efterkälken, men som med så mycket annat så har kämpaglöd och viljan att ta för sig en tendens att rocka fett, woho...he he he

och nu ere såhärva jag föddes 26 juli, blev lejon, något man får se till o leva upp till. jaja, det flöt på, efter 45 minuter sa tränaren åt mig och elias: "jahaja grabbar... på lördag är det match, då kommer ni."
visserligen tror jag det säger mer om laget som sådant än våra footballskills, men men, vi ba schteker, vi vill ha lite kul o spela fotboll.

appro på lejon så tog mor min en bild på mig när jag kom hem, visst ser jag ut som ett jätte jätte farligt lejon redo att schteka vem som helst? ;)


ponty
Proceed with caution.

Tyskar och sånt

Den här bilden är så jävla kul, typiskt Tyskar.
tyskar..


"jag vägrar göra nåt jag inte får betalt för, jag skulle dra ett jävla sträck, o det har jag gjort..." eller? ;)
image53


Poängen nedan är den som gäller, den som först får 100 pinnar erhåller min eviga respekt, alex, du är utmanad ;)
image54

Vill du vara min mandarin?

Mors!
var o tränade igår på das badhus och jag blir så sur på allt jävla strumpludd som ligger på golvet, men borde ha en strumpluddsavdelning där dom som bestämmer sig för att utsöndra sitt ludd överallt får "rena" sig.

Helt klart ett I-landsproblem som borde lösas. appro på i-landsproblem så kan jag ju dra en rad på en gång när jag ändå är i farten.

1. När tandkrämen tar slut.
2. Regn.
3. Ostbågar som luktar konstigt.
4. Segt internet
5. För liten tv
6. Gropar i marken.
7. Bolsjeviker
8. Danmark + befolkning
9. att missa bussen kan ju förstöra en hel dag.
10. för mycket mat, ni vet när man blir så där proppmätt att man inte mår så bra.

ja listan kan göras lång, men varje problem har ju en lösning, och lösningen bör användas. det är inte frågan om att prioritera hit eller dit utan man tar tag i det som träffar på en.
appro på det, jag blir så jävla sur på alla moralkärringar som när man inte orkar äta upp maten säger: "ja, men tänk på barnen i afrika"
...skulle det göra mig hungrigare? för att dom påminner om choklad perhaps?
nej, om de bryr så så jävla mycket tycker jag att de borde ta maten o slänga ner i UFF-lådan då kommer det ju dit iallafall ^^
hähähäää. 

appro på att vi tränade igår så sa johan, vår ädle grek något som bör uppmärksammas:
"asså, det blir ju lättare om man tar 10 kg + 5 kg på båda sidorna istället för en 15kg vikt på vardera sida"

Greker...

herrå honey


Morgonljus

Ja jävlar, nu kommer våren!
idag är ju mission one att schteka ut o ta ett varv vid maren med ett Royal Gala äpple. de är den bästa äppelsorten helt klart.
dagens kommunisttips: (om ni handlar borde ni lägga in två stycken ICA rosenäpple tror jag det hette, då blir det billigare nåra ören)

image51

yes, vi var på TK igår dårå, söp ner roggan, de va najs. men för i helvete vad jag stör mig på när tjejer tar på ens rumpa, speciellt fula tjejer, usch. vad har man ögon till, va va VA!?

jaja, träffade en åsa där, en riktigt söt banjolirare, det märkte jag ja.
"nemen hej, min ica-kassör"

appro på ingenting, det är så jävla kul o snacka med snuten efteråt, det är fan min nya hobby. jag o sandra stog utanför och förhörde en polis om utbildning and stuff.
"tjena konstapeln, ere lugnt ikväll"
man liksom märker att dom egentligen bara vill slänga deras basker i ansiktet på en, gripa en och svälja nyckeln, men de är ju i tjänst så de måste vara trevliga...hä hä häää
"jorå, fint fint"
"får idioter med prickar o skit bli poliser?"
"ja, det beror på hur länge sen de fått pricken."
"...har du fått en prick nån gång?"
"haha, nej inte jag inte"
"jamen de rätt, ordning på konstapeln"
"hoho, ja..."
"hur många griper ni varje fredag i Södertälje då?"
"det är förståss olika men snittet är väl kring 6-7 stycken"
"...aha, najs, vad gör ni med dom? skickar till afrika så dom får h.i.v inte kommer tillbaka"
"hoho, nej, dom får sova ruset av sig. men hörre du, nu ska vi till stanleys det händer grejjer där.."
"oboy oboy, får man hänga med?"
"nej, sov gott medborgare"
"haha, du låter som 1400-talets prefekter... aja, god afton dårå konstapeln"


Du är ett päron!

tjoflöjt. nu är man ju sådär myspys totalt trashad, psyket är ju lemlästat av hjälplös sorg efter gårdagens oförtjänade förlust, den fysiska delen har jag gått och brutit ner på gymmet med ricardo, och hjärnans tankepanel, som för lilla mig förmodligen redan är ganska liten har exploderat av denna hjärnhand till skola som slagit den på käften, hoppat på den med järndobbar och mosat den med en långsam ångvält.
Nej, det vore schönt o bli påkörd av en båt och hamna i koma några veckor tills våren kommer, det här vädret gör en ju mer bitter än 1000 feminister.
FAN! jag vill se krokusar skjuta upp ur marken lika snabbt som den حركة المقاومة الاسلامية (muslimska motståndsrörelsen) (hajjaru väl?)  tillverkar självmordsbomber! he he he...

MEN! Mina cooking-skills är ju på topp, lagade just till lite A lá Bacon y Råraker de Pontalióne
Mums filibabba! appro på det så är ju Enya bästa matlagningsmusiken, likt en kossa mjölkar bättre till klassisk musik, lagar man mat med 100% ökad entusiasm

sen är jag sur på alex i vår klass, han har övergått till en skateblogg. du borde fortsätta uppdetera memyselfandstyle.blogg.se det är en blogg som är kanoners och om den inte uppdateras så försvinner 25% av mina bloggar jag läser på internet, o det vore ju trist, inte sant? Alex kamma dig o ryck upp dig!
Låtsas att du är en pank muslimsk Irakier och får nåra slantar för o skriva blogg, ja jävlar, skrik JIHAD o skriv för livet, mer underhållning till folket, tack.

yeye, Roggie poggie har ju gått o blivit 19, vilket för den som bryr sig är utgångstiden för frysta bönor på ICA, happy happy! din lilla böna!
såiallafall det blir ausgang auf eingang zu morgen , appro på det så har ju TK nån vibe tjofräs så det är väl pra pra röjj där, muy bien.
min syrra blir 15 tåmårrow, och min kusin olov blir 25 på tisdag, så det blir party imorn, dvs, billig förfest ^^ O yeah.

ska kila du söte bloggbesökare, ha en fin kväll ;)

Va va vooom!

Det är så det låter när Arsenal spelar, va va vooom, det liksom flyter alldeles magiskt, till skillnad från man usa eller chelski...
ikväll är det match, arsenal-psv einhoven, åttondelsfinal i champinjonligan, så O'learys kan räkna med mig!
det avgör de närmaste veckornas humör, åker arsenal ur så blir det svarta kläder i några månader frammåt... brrr, hemska tanke.
annars ska jag klä mig i glada färger o se ut som ett påskägg ^^

jaja, provet idag ba schteke, det flöt på elegant, kommer definitivt få träningverk i pek- och långfingret så mycket som skrevs ner om mina synpunkter på protektionism och liberal marknadsekomi, ja Milton Fridman och det andra älghuvudet, han va hette snubben? Keynes ja, dom kan slänga sig i väggen, här kommer Sjögren!

Men nu ere såhärva att jag ska ha version 1 & 2 samt en liten söt respons på nåt pjästjofräs (RIM) till tåmårråw va, och jag ska snart börja med att läsa instruktionerna till version 1, men det blir nog ba pra pra.

jag säger det, kvinnor, fotboll och vin, min lycka och ruin. helt klart, fast just kvinnor hade en tendens att vara ganska mycket ruin idag.
som den här söta flickan som hade något på hjärtat:

"ASSÅ PONTUS, HARU SNOTT MIN CHOKLAD!?"
gör man ett sånt påhopp förtjänar man ett nypa dryghet helt klart...
"hmmmmmm, låt mig tänka, vad var det för färg på den?"
"ASSÅ SÄG NU, VAR DET DU SOM TOG DEN!?"
"...låt oss säga att det var jag, vad gör du då?"
"DU FÅR SPÖ OCH SEN FÅR DU KÖPA EN NY!"
"ah, vet du vad?"
"VAAAAAAAD!?"
"Det var inte jag, herrå"
"AAAAAARRRRGGGGGHHHHHH"

eller den dära sanslösa varelsen Miriam, som är påväg att hugga ihjäl mig med en penna, det är klart jag försvarar mig med att säga:
"fortsätter du så säger jag vad som händer i nästa prison break"(som hon inte sett...he he he)
"nnääääeaj, det får du inte"

så sa hon nåt dumt... kommer inte ihåg vad, men det misshagade mig, det är klart att man gör sina hot till verklighet, annars har de ju inga framtida effekter..
*spoiler*
"HAYWAIRE TAR SJÄLVMORD"
ojoj, då blev det ett jävla liv...

även om det är sant att män gör runt 90% rån och stölder, 95% av alla våldtäkter, 90% av all misshandel och så vidare, kan jag inte låta bli att se vissa likheter mellan vissa kvinnor och  fiskmåsar... (förutom rent bildligt alltså...hehe)
nej, de skriker och skränar, bråkar med allt och alla och är allmänt irreterande... argh.

nej, det behövs ju en guide, därför har jag knåpat ihop den här vackra:


Pontmeisters guide för killar
Alla som fallit offer för hormonerna vet att det finns dagar under månaden då allt en man behöver göra är att öppna munnen så har han att sitt liv på spel. Det här är en behändig guide som borde vara lika vanlig som körkortet i plånboken hos varje make, pojkvän, sambo eller snubbe som träffar chicks här o där.

FARLIGT: Vad blir det för mat idag?
SÄKRARE: Kan jag hjälpa dig med middagen?
SÄKRAST: Vilken restaurang vill du äta middag på?

FARLIGT: Ska du ha det där på dig?
SÄKRARE: Åh, vad du ser bra ut i brunt.
SÄKRAST: Wow! Vad snygg du är!

FARLIGT: Varför är du så irriterad?
SÄKRARE: Kan det vara så att vi överreagerar?
SÄKRAST: Här får du 500 kr.

FARLIGT: Borde du verkligen äta det där?
SÄKRARE: Vet du, vi har massor av äpplen.
SÄKRAST: Vill du ha ett glas vin till det där?

FARLIGT: Vad har du gjort hela dagen?
SÄKRARE: Jag hoppas att du inte har stressat ihjäl dig idag.
SÄKRAST: Jag har alltid älskat när du har den där morgonrocken!
Schtek.

Benbrytar humor... hehe

http://www.corren.se/archive/2007/2/10/j2irqvefj8d8406.xml?category1=1096984640-4&category2=1096984640-7 

Rätt åt fanskapet ^^

Låt mig sätta dina tankar i ord!


Onsdag, det är dagen vi alltid har prov på ragnar. en fasansfull dag måste jag säga.
Efter att nu har pluggat konstant i snart 12 års tid så har man ju börjat ledsna ur ganska rejält.

jag har kommit två sätt hur studierna sätter sig i skallen, hör här ba:

1. låt oss utgå från att informationskapaciteten liknar en platta när man föds. När man växer och växer så staplas det information på plattan likt sand bildar ett sandslott. (märker ni hur filsosofen vaknat i mig ;)) men alla som byggt ett sandslott i sin liv (de som inte gjort det, gå och bygg ett... det e ganska kul)  märker att det tillslut finns en gräns då sanden trillar ner för sluttningen.
precis så fungerar informationsstaplandet i hjärnan, och det är därför det är så jobbigt att lära in sig mera nu, efter 12 års studerande. den nya informationen ba ramlar av...likt för mycket sand trillar ner för sandslottet.
vackert va?

2. min andra vackra metafor ser ut så här: Man tar en 50 kilos vikt och tränar så mycket man kan med den, tills det bara inte går att lyfta den längre. (ni vet tills mjölksyran och svordomarna kommer fram) Efter det sänker man vikten till 40 kilo och orkar några lyft där också, tills det blir stört omöjligt. så fortsätter man tills det är minivikter kvar, o de ba går inte.
Precis så är det med studierna, man liksom känner att  "det här skulle jag kunna fixa, om jag bara orkar anstränga mig" men, just nu går det inte, för som sagt, 12 års studier tar på hjärnan, och man är lite sugen på o hissa vit flagg.

men men, 2 months to go, ska väl gå ;)

jag undrar just vad snubben i den blå tröjjan tänker på...

"vafan, nu är det ju 2 bollar?!"

Ponthehe....

hellre en muffin i magen än magen i en muffin

det är vad jag alltid brukar säga.

det är nämligen såhärva, att jag skulle sätta mig o läsa på lite internationell ekonomi till onsdag, men sen kom syrran o sa att vi skulle göra kladdkaka muffins istället. såe, skolan får ta tag i mig imorn istället.

som vanligt när jag o syrran bakar så gör vi allt 50/50, jag menar, jag är ju för jämnställdhet 100%. Lisa bakar, och jag käkar, kan det vara mer rättvist? har hon tur kanske jag drar ett skämt om dvärgar, sånna är kul.

spana in den här ba:
Det var de sju dvärgarna somm skulle besöka påven i vatikanen. När de fick möta
påven frågade Toker:-Jo finns det några dvärg nunnor i vatikanen?-Nej, det tror
jag inte att det finns.De andra dvärgarna började fnissa lite bakom Tokers rygg.
-Finns det några dvärg nunnor i Italien? fortsatte Toker.-Nä du Toker det tror
jag inte, svarade påven. de andra dvärgarna började nu fnissa lite högre bakom
Tokers rygg.-Jo Påven finns det några dvärg nunna någonstans i hela världen?
-Nä det har jag svårt att tro. Nu började de andra dvärgarna att gap skratta och
kloker utbrast:- Toker har satt på en pingvin!

HAAAAAAhahahaahha, kul va? fy farao, att driva med och om dvärgar är det roligaste som finns!


Men appro på ingenting (eller jag kom o tänka på en mp4 jag skulle köpa som var slut),  Siba måste ju vara de sämsta företag som finns, jag fattar inte att de fortfarande inte lyckats gå i kunkurs, bara det är ju en sensation.
jag menar, hederskodex för personalen måste ju vara följande:

* Du skall först och främst vara en asocial person med kontaktsvårigheter.
* Det skall inte gå att resonera med dig på ett normalt sätt eftersom du alltid vet bäst.
* Hifi kunskaper undanbedes.
* Övriga kunskaper om någonting som drivs med el undanbedes.
* Du skall inte behärska något språk, inte ens svenska.
* Du skall vara arrogant mot alla kunder och undvika allt vad service heter.
* Du skall aldrig berätta vad reparationer kostar, det skall komma som en överraskning förkunden.
* Du skall inte ta någon som helst hänsyn till kundens behov utan bara sälja saker som ingenannan vill köpa, till högsta möjliga pris.
*Ljug alltid när kunder vill ha hjälp, frågar dom om det den senaste tekninken, erbjud en 1975 års luxor skivspelare till femdubbelt pris.
* Annonsera ut massor med varor i reklamblad, men se till att ingenting finns hemma och meddela att det inte kommer hem till butiken förrän tidigast två veckor efter erbjudandeperiodens slut.
* Om kunden klagar, bli vansinnig på dom och be dom vänligt men bestämt att fara åt helvete.
* Om ni skall lagerföra varor se till att det är märken som: Sonab, mark, saba,unisef, soundmaster, elektrosound etc. saker som garanterat pajar efter 2 veckor.
* Ge fan i allt vad konsumentlagar är, två veckors garanti gäller här, skall man ha längregaranti så erbjuder vi en treveckors påläggsgaranti föär 75 procent av inköpsvärdet.
* Alla fel som uppkommer har kunden stått för, tex om bildröret saknas på en TV och garantiplomben är orörd, så har givetvis kunden hittat ett smart sätt att ta sig in i TV:nutan att röra denne.
* Skriv otydliga garantisedlar såsom: Garantin på denna apparat gäller enbart om skadan orsakats av montören på fabriken i fillippinerna, och om detta skall bevisas så måste du ha en livefilm på när felet orsakades samt fyra vittnen som styrker detta och underskrift från montören att det var hans fel, för om det inte var meningen att skadan skulle ske så gills inte garantin.
* Till sist: Le aldrig!

Stanelys på fredagar...

svar: ja, jag lär mig av mina misstag, jag går aldrig dit på fredagar, men när jag nu fick allting gratis av nåra friends så lät jag mig övertalas ändå.

fredagen är dagen då alla skabbiga människor södertälje över valt att göra en liten mysig "gathering" på stanleys. jag menar, vad är det för fel på folk som traskar ut med en fleecetröjja och halvschaskiga jeans + en hemskt otäck odör av billig whiskey. det är så man blir deprimerad å deras vägnar liksom.

förutom det, så har dessa människor en tendens att ha en hjärnkapacitet motsvarande en halvt utvecklingsstörd lobotomerad apa med grava sinnesjukdomar... vilket i sin tur leder till glassplitter överallt vilket i sig glimrar ganska fint. å andra sidan halkar man lätt på det...

hur som helst så utbröt det givetvis bråk igår, TVÅ STORA + två små = 4 polisbilar varav en piketpolisbil.
Nej, stanelys på fredagar är tabubelagt.

jaja, idag vaknade förutom jag, centerpartisten i mig och jag satte igång o så lite basilika, oregano, citronmeliss och timjan, fy farao vad det blir kanonkäk i sommar med mina überegenodlade kryddor ^^
det var en sån där morgon som bara sker i sagor, solen tittade in i rummet, jag stiger upp glider förbi min spegel, alla lockar ligger liksom rätt, och morshan skiner med ett leende som en thailändare som vunnit på triss, och frågar om jag vill ha gröt. mums.


bestofblocket.se är så förbaskat kul, spana in den här ba:

 image47 
ta hand om dig du bäste besökare.

Jamen heppåre!

ye, man känner sig som en medelklass amerikan; proppmätt men sugen på Mc Donalds.

har varit överallt idag, från järna till sydpolen... blev helt oväntat bjuden till stanleys gratis så det bär dit ikväll. traskade förbi ICA och hälsade på mina kära kollegor (visst låter det som jag är 43 år med familj, he?) men det var najs, och jag ska jobba på söndag fick jag reda på, så då förväntar jag mig att Du dyker upp o köper lite tuggumi och samtalar en skvätt, är vi överens?

träffa Anton häromdan, en riktigt gammal banjolirare de där asså, vi stog och samtalade på schtan varav en halvsnygg tjej går förbi men med världens mördar-goda parfym, anton utbrister omdelbart: "jag skulle kunna vara tillsammans med henne bara för den där parfymen asså... kände du?"

ja, alla har olika krav, känns väl ändå för bra alltså? ;)
iof skulle jag var skitsur om en tjej ville bli tillsammans med mig bra på grund av min parfym ^^ heh

jag var lite sugen på o slänga in en sån här fet lista som alla slänger in i sina bloggar, men eftersom man endå bara scrollar igenom dom utan att läsa så postar jag en sån när min fantasi är 0 istället.

fast just nu har jag svårt att koncentrera mig då Anton har fått för sig att ge sig fan på att ge mig tenstikelcancer i form av 28 korta sms på 3 minuter...

jaja, som jag alltid brukar säga: "bättre en mobiltelefon i jeansen, än på taket"

he, den här va kul ^^ ska bli min praxis till dryga brudar...
Vad har du gjort!? Du är röd på kinden?
Jag fick en örfil av min fru för att jag sade att hennes strumpor korvar sig.
Fick du en örfil för det?
...Ja, hon hade inga strumpor på sig.

hahahahah

måste avsluta med en gammal goding ;)

Alla gör sina misstag, sa igelkotten och klev ner från skurborsten