Spelar storleken roll?

Jävla Nancys. Jag frågar Dig, bäste läsare: Är det tallrikarna som är för stora eller är brickorna för små?
Jag tänkte klaga på besticken, men dom har ordnat nya nu! Dom förra behövde man ju vara anabola-arab för att kunna skära i en burrito...
Och visst har det blivit mindre mat!? Herregud, lyckos alla kvinnor som blir mätt på ett salladsblad och en potatis.

Syns på Nancys 12:00 imorn. Länge leve grillad chevréwrap.

Nu ni, bratjävlar...

Jag kan med en stor nypa humor meddela att Södertälje kommun köpt in 15 kravallstaket med leveransadress: Pershagen.
In med packet i karantän ba. Haha!

Sånna här små ljuspunkter lyser upp min vardag här. Det bor ju fan 300 kvinnor i den här byggnaden och inte ser nån bra ut. (Ni förstår att man blir deprimerad?) Eller jo, tre är okej. Ah, en jobbar på Personal och två på Informationsenheten. Ah, mums. Den ena där är ju fröken Manfredson, fan, hon är föresten förjävla söt alltså. Shysta leggs har hon också. Hon ensam, kompenserar 100 av dom här tanterna som regelbundet ser ut att ha konsumerat arsenik och kvicksilver genom åren. Dom andra två kvinnorna kanske är lite för gamla... Hmpf.

Ha, kolla det här då; Järna har köpt 15 reflexrör för 7680:-  Vad har man sånna till? Jävla Walldorfmänniskor, ska säkert ut och köra Starwars i skogen.

Destiny

Tv-fotboll kan utlösa hjärtinfarkt

Rapport fördjupningPublicerad 31 januari 2008 - 00:40

Spänningen under en fotbollsmatch kan bli så stor att den orsakar akuta hjärtbesvär, enligt en tysk studie som publiceras i tidskriften New England Journal of Medicine.

Forskarna fann att antalet personer som fick hjärtbesvär i Münchenområdet ökade markant under VM 2006. I snitt insjuknade 43 personer under Tysklands matchdagar, jämfört med drygt 15 per dag samma veckor 2003 och 2005.

Stressen behöver dock inte vara hela förklaringen. Ätande och drickande i samband med matcherna kan också bidra till sjukfallen, enligt forskarna.

Hmpf. Det här var ju jävligt typiskt! Bah.


Nuhuhuuu blir jag sur!!

Hallå för fan!
Nu har det hänt igen, detta skatteslöseri... Eftersom det är olagligt att hota människor nöjjer jag mig med att fantisera ut denna kvinnas förtjänade öde.

Ska börja med att ta upp hennes brott: "Avgift för utebliven avbokning"   Ettusentvåhundra spänn! Skattepengar!
För att denna dam inte ids ringa ett samtal och avboka en utbildning kostar det skattebetalarna 1200:- !

Till och med en lobotomerad apa kan peka på ett papper och skaka på huvudet!!! hade jag kunnat ringa ett samtal för 25 öre åt apan och säga att "nepp, vi ställer in bananskalarutbildningen. Punkt"

ARGH! Jag vibrerar i hela kroppen! Jag skulle vilja sitta i det där tornet vid klaffbron och just som kvinnan går förbi skulle jag öppna och stänga bron blixtsnabbt så att hon ramlar ner och fastnar emellan! Sen skulle jag... öppna, stänga, öppna, stänga, öppna, stänga, ÖPPNA, STÄNGA! HAHAHA!  Sen när hon hänger där och dinglar ska jag spatsera förbi, trampa henne på tårna, sno 1200:- och berätta om vilken tur hon hade - för på den gamla goda tiden bröt man minsan ryggraden på alla sinnesslöa människor!

...Fan, jag kan inte bara släppa det här nu! Jävla mänska! Hoppas du läser det här! Det är ditt fel din jävla landsförädare - tack vare dina skitonödiga dubbelidiotiska utgifter - att Sverige avvecklar sitt försvar! Må du stå i första ledet när Danmark mobiliserar och anfaller. Du utgör en risk mot rikets säkerhet och din respektlösa attityd bevisar vilket fån du är. Du är en skurk och det vore en vinst för dig, din omgivningen & evolutionen om du började leka "sluta-andas"-leken. Omedelbart. Oghsoigjhsdghsogjh!!!!!!
 
Hormonstinna hälsingar, din fiende till döds på plan 1

PS rörömädöru DS

Från fyndlådan

Hittade nåra små klipp i kameran igår, och i brist på annat gjorde jag ett litet klipp från Åre :)
Det Är svårt att sätta sig ner med skidorna på till o med i nyktert tillstånd.Jävla Paco. "Vi tar en genväg"

mutter...

Briljant!

Tillbaka till verkligheten...

I Åre lyckades jag bryta sönder mitt stadshuskort, så jag var tvungen att skaffa ett nytt. Sen när jag traskar in på mitt kontor uppenbarade sig ett tomrum i huvudet. Vad var fel?
Pennan var vässad, häftstiftsapparaten laddad, posten öppnad... Ah! Lösenordet in till systemet!

Vafan hade jag? Jag prövade otåliga kombinationer:
Vickevire88, tjingeling, kastreraflera-specielltöststatare123, men nej, inget fungerade.

(Då fick jag ringa helpdesk - och jag höll på o garva ihjäl mig av telefonsvaren: "Hej, du har kommit till helpdesk, var vänlig vänta medan vi söker en agent" hahaha, Södertälje kommun och CSI är närmare varandra än vi tror! "Agent" haha...)

Mer förvirrad blev jag när jag fick syn på några "kom-ihåg" lappar jag skrivit i mitt bokslutsbakis-tillstånd jag hade innan jag åkte:
image699
Bra Pontus, vad tänkte du här? "Enkelt och stilrent kanske?"

image698
Haha! Ponti, synnerligen informativt hördu!
"nog"
"snubbe" vem fan då?
"typ likadana" haha, alla papper ser för ju "typ" likadana ut, mongo...

Ibland får jag till det minsan...

Äventyr i Åre ;)

(OBS Fler bilder kommer under kvällens gång)

Mors! The Fantastic Four har nu kommit hem och jag tänkte rapportera några betrakelser som uppenbarat sig under resans gång. Alex har partybilderna så han får ta den delen.
image665

Jag går från område till område och går direkt in på Diverse liftproblem...
108455-648
Vi hade egentligen två nämnvärda incidenter. Vi fyra åker sittliften upp och allt verkar bra tills vi ska gå av, alex åkte ju haschbräda så han har lite svårt att styra med ena pjäxan bortkopplad, Jesper var bakis och hade feta problem med motoriken.
Alex stödjer sig på Jesper som skriker ut ett "Waaaa" tar tag i mig när jag försöker väjja för några kvinnor. Alex rasar omkull skrattandes och rullar åt höger. Jespers "Waaaa" eskalerar till ett "WAAAAAAaaaaAAAAAaaaaa!!!" och plogar in i ett tjejpar samtidigt som han drar in mig i tjejerna jag försökte väjja för. Paco står bredvid och vrålgarvar.

Vi har nu byggt upp en mur av hoppfallna kroppar som är ivägen och stoppar dom andra som kommer med liften. Som följd faller dom bakom oss. Kedjereaktionen var skapad. Paco och Alex grät av skratt medan Jag & Jesper rodnande bad om ursäkt till kvinnorna vi kapade.

"hihihihihi"

Jag & Paco ska åka ankar-liften. Två haschbräda-brudar står framför, jag står och dagdrömmer och förutsätter att dom tar liften. Men nej, dom missar den! Sakta, sakta glider jag fram där och fattar ingenting förens den där norrländska alphakvinna-liftvakten rycker tag i mig med en arm och slänger mig åt sidan. En ny lift kommer och tjejerna tar den. Snabbt som ögat hoppar jag tillbaka och Paco kommer o ställer sig brevid. Vår lift kommer. Paco utbrister: "Vafan, det här går ju inte... eller... ha, nu har jag den!" Han rykte åt sig liften och jag blev lämnad ensam! I panik försöker jag runda själva liftstolpen där liftarna vänder för att ta nästa lift. Påvägen får jag en ankar-lift i skallen och aplha-bruden kvider av skratt! Jag log mot henne likt Japanerna i Hiroshima log mot himlen under andra världskriget och sen fetcha jag nästa lift och åkte iväg. Hmpf.

På vurp-fronten var det hyffsat alright, alla vurpade första dagen, skidor och stavar flög åt helvete men vi klarade oss... haha... (elller... Paco kraschade med pulkan och skadade nacken hihi..)
108455-658

Det belv krogen 6/8 dagar.

Alkispulkan

Paco vann överlägset första dagen. Förutom att han beställde in ett helrör sov han en timme på krogen och efter det så... ja, vad ska vi säga... han beslutade sig för att "möblera om" krogen (Dippan) en smula och sen fortsatte han med en powernap i hallen:
108455-657
I Åre kom alla in på krogen, oavsett beteende.

Med den vetskapen vaknade min primitiva hjärna och skrek åt mig att jag behövde skapa lite stabila kontakter. Sagt o gjort.

"schenaa, fåh lånha atten elleh?"

Pacos dagliga frukost


Varenda morgon var likadan. Eftersom jag inte blir bakis så var jag alltid först uppe och kokade mannagrynsgröt åt gardet. Sen väckte jag min assistent; Jesper, som dukade och började fnysa o frusta - alla skulle vakna, NU.
 
Jag & Jesper var egentligen "nice cop/bad cop"
Jag försökte väcka boysen med den mysiga fronten:
"...Upp & hoppa nu Alex..."
108455-655

Jesper och hans humörsvängningar gick ständigt upp och ner. Men hans fantasi var det väl inget fel på...
Från...


till att fem minuter senare sticka fram till Alex & Paco och "väcka" dom:
"UPP O HOPPA NU FÖR FAN ERA JÄVLA ÄSCHELHÅL,FAN, ANNARS SLÅR JAG IHJÄL ER!!!"
108455-639

För övrigt är Alex den lataste jäveln i hela världen, jag frågor honom:
"Hörrö, haru glömt lakan eller?"
"va? nä?"
"Varför bäddar du inte sängen då?"
"Orkar inte. Jag har bara gjort det två gånger i mitt liv typ, hehe"

Så han låg såhär i en vecka:
 108455-640

Dagarna passerade, humöret var på topp & där andra såg nederlag såg vi möjligheter...
108455-654

Jag & Hespero blev kallade bögar för att vi uppskattade naturen runt omkring en, men det var shysta landskap så med pride-biljett eller utan var jag tvungen att fota nåra... ;)
108455-663108455-659
108455-641108455-636
Snyggt va?

Nåväl, vi powerstädade lägenheten ordentligt: Paco diskade, Alex smetade in sig själv med schampo och rullade runt i badrummet - och spolade av badrummet med vatten överallt, jag själv dansade med dammsugaren i soffan tillsammans med Westlife's "Uptown girlJag petar upp lite diverse bilder för den nyfikne med för mycket tid:

<-- kolla på mä, tu pacsNorskor <3<---"ja, men jag tar hästhuvudet idag... eller?"<---fotar bäst som fotar sist<--- Jesper hittade ett par tajts i backen<--- ännu en norska, Ingrid <3

Sen hittade jag en förlorad storebror där uppe, han var bartender. (jag fick poäng via honom btw, vi satt vid en tjej som sa att bartendern var urgullig och sen kolla hon på mig o sa: "Shit! Ni är ju aslika" hihihihihi....)
108455-696


Vi hade kul iaf och det finns en del filmer som... well, skildrar vårt beteende i vissa situationer...

Vackert inlägg va? ;)


Jag är tillbaka!

Kom hem halv 8 imorse från Åre, halv 9 var jag på jobbet.

Om Rheinfeldt skulle få nyss om min höga arbetsmoral, fighting spirit & okuvliga psyke skulle han förmodligen adoptera mig omedelbart.

Återkommer ikväll.

Och vadslagningen har börjat...

Mors.
Jag,  Paco, Hespero & Alex boi skall anlägga en liten visit i Åre, vi drar om 6 timmar.

Odds

För att bryta benen:
Alex: 4,65
Hespero: 3,00
Pontus: 4,00
Paco: 0,96

För att vurpa först:
Hespero: 2,15
Pontus: 25,0 ;)
Alex: 1,45
Paco: 15,15

För att däcka först:
Hespero: 40,00
Paco: 175,00
Pontus: -
Alex: 150,00

Satsa på ba ;)

Skönt att vi vet var vi har varandra

Vill du lämna din partner? Ställningen just nu:
Ja (10.5 %)
Ja, men jag har inte råd (15.1 %)
Nej (74.3 %)
 

Hohohoho, 25,5% av befolkningen måste ju regelbundet konsumerat bensin?

Gud vad jobbigt. En fjärdedel av människorna man möter på stan är helt slut i huvet - vad väntar man på? "Bättre tider" eller? Gör slut för fan. "Ja, men jag har inte råd" öh? I Sverige har alla råd att leva. Kul o få reda på att ens brud bara är tillsammans på grund av finanserna. Eller vice versa. Die, die, DIE!

Men det är världens bästa fredag, wooooohoooo. Fredag är absolut alltid bästa dagen i veckan.
image633
En fredag för tre år sedan

(För övrigt tycker undrar jag om man måste göra ett elakt påhopparinlägg för att få nån form av respons, förra inlägget var ju skitkul... men nej nej "det är så jobbigt att skriva in en kod"  screw you, alla bloggare gillar kommentarer, ge nåt tillbaka din jävla humorsnyltare! Where is the love? ;)

And the saga continues...

...Efter lunchen kom Pontus tillbaka med 4 Redbull. Dom gav genast effekt. Mitt emot videorullen på andra våningen stod Pontus inne på sitt kontor med armarna utsträcka och sade lugnt och pedagogiskt: "Jag är inte rädd, jag kan bokföra, jag är inte rädd" - humörkurvan steg och självpeppningen satte igång omedelbart.


Men, apkvinnan visade sig inte vara lättbesegrad. Hon hade fuckat upp ännu en kodsträng som gällde 79,45:-. En ynka summa som ställde till oerhörda problem. Kontona måste nollas. Många kunde tro att Pontus fått cancer och strålbehandling, men det var luckor efter alla tussar han slitit från sitt huvud...


Det var en hydra. Mördade man den kom det två nya. Apkvinnan var lömsk. 79,45 fortplantade sig som valfri Etiopier och katastrofen var ett faktum.


...Och när allt hopp kändes ute ringde Pontus upp apkvinnan för vissa frågor. Hon berättade som det "skulle" vara, hoppful och full av iver satte sig Pontus och räknade vidare och det blev tamtarararam ---> FEL!
...Några minuter senare preparerade Pontus ett brev med mjältbrand medan chefen kom in: "Hej, behöver du hjälp?" Pontus var tyst ett tag men tänkte för sig själv "...nej... men jag vet en som kommer få feta problem snart he he he...."

Chefen styrde tillslut upp allting och Pontus & apkvinnan lived happily (separated) ever after.

Omföring återgirerad lön

Jag har räknat o räknat o räknat och jag blir GALEN!

En kvinna skickar in en bokföringsorder försent. Pontus blir sur men eftersom han är snäll gör han den ändå. Apansiktekvinnan har konterat allt åt helvete. Pontus blir lurad och gör följdfel. Pontus blir jättesur. Pontus ringer upp apansiktekvinnan och frågar med snälla synonymord "Jag vet inte riktigt vad du gjort, men du är nog allt rejält bakom flötet hördu"

Apkvinnan sa att Pontus kunde ringa om han behövde "hjälp" igen. "Javisst" Sa Pontus, slängde på luren och skrek ut ett guturalt vrål: "FÖRSÖKSUTSLÄPPTA IDIOT!!!"

Pontus räknade o räknade och hade tillslut en differans på två stycken 220 kronor. Men eftersom apansiktet blandad ihop U-typer och förväxlade Enhörna med en förvaltning som inte finns så fick Pontus problem. 220 kronor fanns nu på åtta olika ställen.
Pontus blev inte skitförbannad. Han blev ROSENRASANDE. Pennorna flög, huvudet dunkades i skärmen och svordomarna duggade tätt.
Chefen trippade in och sa med honungslen röst: "Due, Pontus - du kanske skulle ta och ta lunch?"

Leendet Pontus gav chefen tillbaka fick hennes ådror att frysa till is, spärra upp ögonen och snabbt försvinna från hans kontor...

to be continued...

Vardag raserad

I-lands världen har två gigantiska badrumsproblem;
1. Tandkrämstuber; när det nästan är slut, man trycker ut det sista allt vad man kan och sen petar man dit tandborsten - så åker krämen in igen. Frustrationsgrad 9/10.
2. Man står i duschen, väljer bland alla schampoflaskor, schamponerar och sen ba VIPS, ingen tvålkräm eller så. Hallå, det finns liksom 12 olika balsam och schampoflaskor men? äh, jävla skit. Frustrationsgrad 5/10

Jag har ikväll råkat ut för 2an.

MEN, nu uppmärksammade jag någon med större problem; fröken Therése.
Hon - och jag vet att det gäller flera - är inloggad på MSN men med texten bakom namnet: "sover - stör ej"

Låt mig fråga er som handlar på detta vis: Öhm - varför är ni online i huvud taget?


Mongot är inte alltid grönare på andra sidan...

Mors, var just o käkade lunch med Alex boi på Nancys.
I kön går Magdalena förbi - jag hälsar, men hon hörde inte, så det blev ett sånt där pinsamt "hej" - utan svar.

I mitt vredesmod skickar jag ett sms: "Men hälsa inte då, jävla mongo ;)"
Vi betalar för maten. PANG - ögonkontakt, hon vinkar. I all min hets slår jag till min bricka och häller ut lingondricka här o var.
SÅNT, händer bara i tjejfilmer!

För övrigt filar jag fortfarande på hur jag ska gå tillväga med chefen:

"Vad fin du är i håret! Föresten, jag har slarvat bort 4,5 miljoner."
"Hej, du jag tänkte - jag är på sånt bra humör att jag arbetar gratis idag!"
"Med sympati för Överbefälhavarens 4 miljonersfilm så tyckte jag att det var dax att flytta fokus!"
"Vet du vem Lars Molin är, va va va va va!? (höhö) Hade du studerat med honom hade du varit glad att bara 4,5 miljoner hamnade fel..."

With great power, comes great responsibility...

Står framför spegeln och gör flera introduktionsfaser:

"Due... boss, jag har vahetereee... konterat 4,5 miljoner fel"
"4,5 miljoner är väl inte så farligt va? Det jämnar säkert ut sig, eller hur?"
"Höhö *armbåge i magen på chefen* alla kan väl ha en dålig dag?"
"Boss, det har skett ett litet missöde..."
"Om jag bara fått en friskvårdstimme till är jag säker på att det blivit rätt!"
"JAG VILL DÖÖÖÖÖÖ"
"Du chefen, jag har just gjort så att några blir väldigt lyckliga, och några blir väldigt olyckliga..."
"Hohoho, Maudan, efter regn kommer sol ;) 4,5 miljoner regnade bort tralalala...."

Det här kommer gå skitbra!

Vart är världen påväg...

Man kommer till jobbet sådär morgontrött, frillan är platt på ena sidan, står rakt ut på andra sidan. Slår på datorn kollar mejlen och jag fick ett: "WTF!?-moment"

image627
:'(

Nåja, somliga utav oss har större problem:
image629
Ett ridspö och ett par rosa strumpor så...

Haha (L).  Det är i själva verket tänkar-mössan. Snart kommer attacken. ;)


NURU!

Morn!
Det är återigen dax för debatt. Jag har några idéer, men Du får gärna lämna förslag om du anser att det finns en grupp där ute som går okritiserad - kanske för att ingen vågar kritisera eller liknande!

Det jag söker är några med starka känslor på båda sidor. The Resistance mot hockeypojkarna mötte ju inte direkt något adekvat motstånd på det rationella planet...
Men det var mycket känslor, vilket skapade en rolig tid och mycket engagemang!

Men nu är det som sagt - dax igen, men nya motståndare sökes - jag har några idéer som jag skall koka lite med min vapenbroder men förslag tas emot med iver!

Tipsar ni, golvar vi.


På återseende

Hjärnan i gänget...?

Jag tror jag just träffat världens dummaste person.

Jag skulle ha fått ett färdigt dokument i tisdags förra veckan. Jag behöver det för att slutföra ett uppdrag som är på mitt ansvar. Men, nu tog jag en kopia och traskade upp till henne vid lunch. ~13:00

"Tjena, blah blah blah - jag behöver ha tillbaka det signerat, idag. Jag sitter en våning snett under härifrån."
"Okej, jag ordnar det"
...tick...tack...tick...tack... ~16:30 JAG, går upp igen för att hon inte kommit o lämnat det som hon sa.

"Hej."
"Åh, jo, jag vill bara se med X så att det är okej, jag la pappret på posten."
"...öh..?"
"Fast du kanske behöver det nu?"

NEJ, DET ÄR DÄRFÖR JAG PERSONLIGEN TRASKAT UPP TILL DIG TVÅ GÅNGER PÅ EN DAG, EFTER ATT REDAN SKICKAT 2 PÅMINNELSER...........

Jag vet inte vem utav oss som snart önskar dödshjälp...

Nämen nu blommar Jesus!

Att flytta en telefon + installation kostar tvåtusen spänn!

...Frågetecken

Smaka på stämningen

Godkväll.

Samhällsupplysaren i mig har reinkarnerat, once again! Vi ska nu diskutera & analysera "när det är nog"-ögonblicket vid ett möte.
Jag tänker då att man kanske ser nån på stan. Man morshar, går igenom det obligatoriska: "Läget?" "vart är du påväg?" "Vad gör du nu för tiden?"

Det värsta av allt är när svarande gör en full redovisning: "Jo, jag jobbar 30 procent, kanske får 34% om jag inte har på mig auto-bahn slipsar, för det avskyr chefen som för övrigt är kattallergiker och..."

...*gäsp*

Nej, tillslut är det nog och man vill slänga personen över ett stup - eller iallafall traska vidare. MEN, ibland möter man människor med NOLL förmåga att förstå avslutande subtila vinkar som exempelvis: "jaja, det var kul o se dig hördu" "oj, se så klockan tickar!"
Eller det kanske blir dödstyst. Båda parter står o skruvar på sig. Man kastar ett förstulet öga på klockan. Det finns liksom inget kvar att prata om.
Det är nu världens dummaste fråga ibland uppenbarar sig: "Såe, hur är det annars då?"

Hey, du har redan frågat "hur är läget?" det är inte så att jag fått hjärntumör under dom senaste 40 sekunderna...
 ...now get out of mah sight.

Personen pladdrar vidare. Den ska skaffa husvagn. Den ska åka till Togo o rädda barn. Den ska städa toaletten varje torsdag. Tillslut bultar ådran i pannan stenhårt. Blodtrycket klarar inte mycket mer. Man blir komplett galen.

Man kör dödsstöten:
"Jaja, men jag har lite brådis, måste kila vidare!"
Hur-är-det-annars-då-typen svarar: "Jo, jag också"

Öh, meh va? VARÅ DU OCKSÅ!?
Individen hade ju inte bråttom nånstans... Den stod just o snackade som om den var säker på att bli över 250 år! Förbud mot tillbaka-kaka har ju gällt sedan dagis.

Min slutfråga, som jag sliter mitt hår för, är: Vad ska man göra för att undvika att en sådan här situation uppstår?
Vägra gå ut? Svinga ett järnrör framför sig? Ta med sig en blindstav och låtsas vara blind?


Jävla nörd!

Hörrö, din feta miljömarodör. Bort från min blogg - spring ut i det fina vädret & regenerera lite hälsa, så slipper jag höra massa deprimerande mörka tankar på caféer, stan eller ställen där man ofrivilligt tar del av andras felaktiga och syreupptagande synpunkter.
image623
Comprende?

Puss ;)

Update!

Jag anländer till mitt jobb, faxar lite, ordnar lite, sen läser jag min mejl.
Jag blir så irriterad när folk inte kan skriva mejl "polite". Läs själv, individen som skickade mig detta mejl hade lika gärna kunnat bifoga en bild på en hagelbrakare eller en galjotin!

image622
Morr!

Djävulen: "Attackera omedelbart och skoningslöst! - vill människan ta det till den nivån - be our guest..."

108455-615

Ängeln: "Svara aldrig i vredesmod... herregud... förmodligen är den ensamstående och har cancer här o där, where is the love?"

hmpf. Utfall:
108455-616
åhh <3

Nåväl, spanade i Metro lite granna, föga förvånade drog jag slutsatsen att det inte är särskilt konstigt att den är gratis så efterblivfna nyheter dom har. Nevertheless, så är dom fortfarande korrekta:

108455-617
108455-618


Och, surprise surprise...

108455-619
108455-620

Och, för att fylla ut bloggen med lite mer trams kan jag berätta för Dig, att jag lyckats sluta fred emellan mina katter:
108455-621
;)

Trevlig helg på dig, bäste läsare!
Nu åker vinet fram. På spåret går där nere, här uppe pågår Ur spåret, wohooooooooo adjö!

Det är i Bronxeng det händer!

Ni som inte är sugna på att gå ut, ska få er en redig uppdatering i form av bilder snarast!

Jag har varit flitig med min mobilkamera idag... Nåväl! inom kort, inom kort....!


Insider mejlkonversation...

.... för att komma tillrätta med konteringsproblemet i Inköp och faktura.

Avsluta, Spara och logga ut.... det tar ca 15 minuter innan vi är igång igen.

Inte undra på att det är ineffektivt arbete i kommunen om man får order att avsluta först och spara sedan...

hehe..


Saved by the bell...NAAAAT

När man hör sig själv sammanbitet frusta ut: "........Snart slänger jag en faxjävel genom den här idiotskärmen, jävla mongo moms, bli som jag säger!!!!"

...Kanske det börjar bli hög tid att traska hem...

Det lät ju vackert...

image612
image613

Hahahahaha, "Mohander Garfodour" haha!

Äh, det är ju Du som är blöthjärtad...

Snack går i fikarummet om 50-åringen som sköt ihjäl en inkräktare och skadade dennes kompanjon. Jag tar till orda bland allt surr:
"Själv tycker jag det var synd att halgegäveret inte var avsågat, då kanske han plockat allihopa!"
Jag immiterar en krypskytt och blundar med ena ögat och ger ut ett pang ljud: *SPLASSCHHHHH*

Det blir tyst. Sådär vacuum tyst. Tanterna skruvar på sig. Plötsligt utbrister Anki något förfärat: "Gud, vad du är blodtörstig!!" Några fnittrar lite nervöst.

Tjaa... ibland är gränsen mellan blodtörstig och rättvis hårfin....

Lektion i organisationsstrategi ;)

En ung kille kommer in på apoteket och ber apotekaren om en kondom.

Han tycker det är lite pinsamt och känner att han vill förklara sitt köp. "Min flickvän har äntligen bjudit hem mig på middag och jag är säker på att om allt går bra kommer jag att tillbringa natten med henne." Innan han betalar ångrar han sig och frågar efter en kondom till. Han förklarar "Min flickväns syster flörtar med mig ibland, jag är säker på att hon gillar mig, kanske har jag tur även med henne i kväll".


Han tar upp plånboken men betalar för tre kondomer samtidigt som han förklarar för receptarien "Min flickväns mamma är relativt ung och snygg, jag tror att hon tycker om mig och jag kan faktiskt ha möjlighet med henne OCKSÅ".


Kvällen kommer och alla sitter samlade runt middagsbordet och det första

som händer är att dom ber en bordsbön. Efter bönen tar alla upp besticken utom den unge killen som fortsätter att be. Efter några långa minuter knuffar flickvännen på honom och säger "Jag visste inte att du var religiös". Då svarar killen "Och jag visste inte att din pappa är apotekare..."

  

Slutsats: Prata inte om dina strategiska planer med främlingar, hela organisationen kan kollapsa.

hohohoooo :D


Emo Emmy has spoken...

image611
Fröken Åhs

Emmy,, säger:

jag skulle aldrig kommentera att någon modebloggerska hade på sig ett as snyggt armband,, som jag bara döör för, iof existerar det inte något sånt armband

"Men för ett tilltäckligt snyggt halsband skulle jag nog skära mig lite i armarna, och för en redig kofta..."


Packlista!

Årecrew; Jag, Jesper, Alex & Thomas sitter runt ett fika bord och diskuterar resan. Vi gör en form av packlista:
Thomas fixar stereo, Alex strykjärn, Hespero alvedon och jag ordnar curry.
Alla kryphål täckta.

Som ni alla vet förändras man som person beroende på vilken person man umgås med, hur skulle detta gå...

Insider... once again

Beggat headset SEXHUNDRA KRONOR.

Man kan ju tro att vi bedriver värsta rymdforskningen i den här kommunen...
...Jag frågar mig själv om headsettet har inbyggd mikro, massage och tandborste?

600:- för ett beggat headset fyllt av öronvax och slem i luren, värt det?

Wtf?

Det är min kaffevecka. Med andra ord; Jag gör kaffe till alla 16 damer på mitt våningsplan, två gånger om dagen.
När jag vandrar i korridorerna hör jag ett skri:
"wiiiiiihhhh - vad har hänt med kaffemaskinen!?"

Jag kilar förbi, spanar, det är kaffe överallt. Intorkat kaffe. Suck.
Någon parkinsontant har hällt ut kaffe överallt och låtit det vara, vem får diska mån tro...

Fair?

Vi kommer alla ihåg den här familjen som var utsatt för det gänget, deras handikappade son blev mobbad etc etc. Det slutade med att familjen var under attack och pappan sköt ihjäl en utav inkräktarna!

KARLSKRONA
50-åringen var allvarligt psykiskt störd när han sköt ihjäl Simon Söderberg, 15, och allvarligt skottskadade en 17-årig pojke.

Men i dag är han tillräckligt frisk för att varken dömas till rättspsykiatrisk vård eller fängelse. Om han fälls klarar han sig förmodligen med böter.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1590801.ab


Visst blir man ruskigt sugen på att donera en slant så att gubben kan betala sina böter och gärna fortsätta skjuta ner resterande ungar?


Tänd ett ljus...

Olyckligtvis gråter jag mina tändstickor blöta av dagens händelser, jag har två på bild. Bara det räcker till att bli bitter i ett kvartal eller två.

image604
Dom åtalade killarna är alltså dom som sparkade ihjäl Campogiani. Jag ber på mina knän att tjejerna inte såg bra ut, det vore sånt slöseri på kvinna.

image605
gjbsdgjsdfijgnsdgölsösgr tralalala, hoppas ni ska laga fönster på taket och ramlar ner, överlever men blir påkörda av ambulansen tralalala.... (8)

Herregud, jag är så bokslutsbakis, arma mig, ack o ve...

Ja, tänk, hur skulle det se ut?

Hur vore det om jag bröt benet och fick kryckor och sen satt och sög/bet på ena kryckan?
Du kanske till o med skulle påpeka att nåt inte stod rätt till?

Den huvudfråga jag vill komma fram till är: Varför ska ni glasögonbärare sitta och bita/suga på era bågar för?
Är det gott? Får ni en kick? Ser det ballt ut?

Det vore oerhört sött om någon vänlig själ där ute kunde upplysa en glasögonlös varelse om denna lilla pusselbit utav kunskap...

Jag struntar väl i om det är naturligt...

Mensvärk.
Ni kvinnor diskuterar det som vilken grejj som helst, öppet, skriker ut det, varuvill! Men jag och många män med mig tycker det är ...äckligt. Genant. Inte mysigt nånstans!

Och påpekar man lite försiktigt att man liksom vill byta samtalsämne får man med en snärtande väsande röst höra:
"Meh, väx upp, det är ju naturligt!"

Okej, FINE, hur vore det om man gick omkring och pratade om andra naturliga grejjer helt öppet:
"fy fan, måste bakisbajsa"
"vadå, ere panik?"
"aa, hujeda mig, de ba bultar i hela ändtarmen!"
"kräma, kräma, kräma på rå!!"

"buhu, va äcklig ru eee" Eller!? va, va, VA!?  mm mm mm, bakisbajsa. Det är ju naturligt vafan!

Nej, visserligen vet jag inte hur andra män tänker, men personligen klarar jag mig utan all form av mens-talk.

Att tala är silver, tiga är guld

Nu lämnar vi det här och nämner det aldrig igen.
Tack för mig ;)


Sminka dig till framgång!

Pontus, säger:
du skäms säkert fortfarande för att jag vann över dig på singstar image602

Mallan Jakobsson säger:
men va fann jag va helt jävla lost va juså trött, sen va jag osminkad och äcklig...

Öh?


Kvittokul...

Jag och Paco skulle handla chips på Willys - ämnet var grabbkväll.

På kvittot efteråt fanns detta att läsa:

1 Fisherman's friend
1½L Pepsi
1 apelsin
1 Chipspåse sourcream & onion 300g
1 paket nyponsoppa
1 33cl limon n' limeläsk
1½ L Portello
1 Dark Premium Marabou Rasberry choklad 100g
1 plastpåse

...

Detta är priset man får betala för att mixa egenskaperna spontanitet och impuls. Slutprodukten blir iallafall en störtschön snubbe med en touch av överaskning!

image599
Ingen shoppar mat som oss?Pacs säger:
Jag kallade henne mört just, snart har jag henne ;)


Haha, godkväll...

Dagens outfit!

Eder samhällsupplysare är online once again, wohoooo!
Kvinnobloggare tenderar att slänga upp "dagens outfit" då o då.

...*Gäsp*

För, ja, tillåt mig upplysa er, majoriteten av männen bryr sig inte om kläderna hon har på sig om det inte är en shyst u-ringning. Männen spanar kroppen ;)

Kvinnor äro oberäkniliga, men jag får för mig att "dagens outfit"bloggarens vänner ofta skriver en "framtvingad" positiv kommentar för att i gengäld få en tillbaka när den petar upp sin egen gäsp-framkallande "dagens outfit".
Det är inte meningen att trampa er på tårna, jag är bara brutalärlig; "Dagens outfit" är lika uttjatat som The Ketchup Song  och inget man lyfter blicken på så länge det inte rör sig om lättklädda människor.

För övrigt kan det bara gå åt fel håll; Är det snygga kläder så är det ju som det ska vara, men är det nåt som inte stämmer, ja, då märks ju det, och personen i fråga hänger ut sig själv. haha...
(och hur kul är det om nån lägger upp nåt som precis alla ba, WOW, köper--->mainstream--->adjö)

Summa sumarum:
Dagens outfit
Vill Du nu visa att Du, liksom alla andra, är narcissist (på ett fint sätt) , peta upp en gruppbild där du är snyggast på ;)

Ehurm, hittade en bild på mitt kära gamla Syrianska från 2004, jag är i mitten:
image598
Dagens outfit; Adidas guldskor med järndobbar, röda benskydd tejpade (vit tejp) runt benen med vita adidas strumpor, vita adidas shorts med sponsrat tryck från Daisys Geneta, vit adidas matchtröja med Syrianska emblem och diverse sponsorer (bland annat Döners kebab - på ryggen under mitt nummer #17), hår uppstyrt av Goldwell gelé, tänder vita utav Aquafresh tandkräm.

Lördagskväll

Jag föstår inte varför man inte har fler gruppkonversationer på MSN. Dom tenderar att alltid bli lustiga, en lördagskväll som denna exempelvis...


?Pacs säger:

ponti, ska jag å hespero köpa chips dip å dericka?

?Pacs säger:

hahaha

Jesper säger:

dericka

?Pacs säger:

ät min skit stavningsbög?Pacs säger:

å köper med oss kips.

Pontus, säger:
chips

?Pacs säger:

så jacko, om du pickar upp mig så köper vi allt de där nyttiga sen hyr vi me oss typ 2 filmer eller nått å sen åker vi till pontus

?Pacs säger:

kips säger jag idag

?Pacs säger:

nu är jag lite sur så säg inte emot

Pontus, säger:
imorn då?

Pontus, säger:
schips? hahah

?Pacs säger:

Jacko, jag börjar bli sur nu

?Pacs säger:

på skalan 1-10 snart 8 assaOmedelbar hjälp sökes

och det är inte min hälsa vi ska diskutera - sjukdomsinsikt saknar jag ändå.
UTAN, ibland när man lämnar en kommentar i nåns blogg så svarar den, FAST, i ens egen blogg.

Tänk när jag läser ett inlägg om te.x gurkor, så skriver jag "Saltgurka är iallafall värdelöst på hamburgare och i mat i huvudtaget och ja, det passar egentligen bara till leverpastej, hajjaru?"

...så passerar det nån dag, och jag sitter här vid min skärm o plånkar på ett inlägg om: "gud; om han nu finns, varför gjorde han inte tomaterna stora från början - varför måste människorna genmodifiera dom...?"

Och plötsligt bland kommentarerna poppar det upp någon som skriver: "VAFAN, saltgurka och mat går ju hand i hand!!!"

Då blir ju alla förvirrade. Jätteförvirrade. Vadå gurka o händer? Idiot, vi diskuterar ju tomater och gud här!
Om man kommenterar nåt man förväntar sig ett svar på, då går man väl in på den bloggen igen och kollar, ELLER!? och om nej, varför inte då?

Kom igen nu, det här är en enkel ja/nej fråga. Eller, ni som svarar i andras bloggar får gärna argumentera om varför ni gör det.

Tack på förhand
CJ Pontus Sjögren

Waaaaa! Jag älskar min chef!

Maud Eriksson o jag gjorde en deal. Jag får jobba på söndag istället :D

Man jobbar ju lätt hellre på en värdelös söndagsförmiddag än en fredagseftermiddag.

I'm out of here!

hohohohooooo

Skulle gått hem för en timme sen dårå, men en kombination av slöa vaktmästare och lata tjänstemän gör att jag är kvar här.
Woooohoooooooooo!!!!!!!!

Må ni ramla ner i en tank full utav cyanväte och i fallet, bryta alla ben!

Amen sårry rå, tjura inte nu...

Sårry Margit, din utbildning som skulle betalas 2008-01-22 råkade bli betald till 2208-01-22.

Aja, den som väntar på nåt gott... ;)Djävlar! Nu fick jag hur mycket arbete som helst... ååhhhh jobba övertid på en fredag, tam ta ra ram, vad kuuuul.......

PA-system & Lön, Teleservice - hoppas ni snublar allesamman...  in i en lyktstople o tappar tänderna!
och när ni lagat tänderna, hoppas dom... ramlar ut igen... ...fast bara framtänderna! ...så att ni går omkring och visslar ofrivilligt... hahahaha...wiiiishuuuu....Tam ta ra ram, vad kuuuul...

Pulka, pulka, puuuuuulka

Jag måste lufta lite händelser som åker omkring som på gunghästar och garvar i skallen.

Vi åkte pulka idag, boisen och dom här damerna. Men det här inlägget ska handla om dessa damer.
image596
Sofie & Madde "Svampen" Gustafsson

Vi börjar med Sofie, damen till vänster. Jag ringde henne från jobbet idag. Syftet var att väcka henne, men hur kul är det?

"aa, re Sofie"
"Goddag, Magnus Hansson heter jag, ringer från Mediamix AB, har du tid för 5 snabba frågor?"
"neeeeej, asså jag har verkligen bråttom, jättebråttom"
"Du blir givetvis kompenserad för det här, för 5 frågor får du en trisslott och en flaska gröt!"
"amen *hispig panik* jag måste verkligen iväg nu, bussen, öh, jag har bråttom!!!"
"haha, amen det är jag..."
"måste springa nu... meh va?"
"hoho, flaska gröt, haha, du gick påre!"
"men... vadå? men... ååååhhhhrrrrrgggggg, asså ibland, vet du hur mycket jag hatar dig!?!?!"
"hihiihihihih.... vadå, har du bråttom på riktigt eller?"
"Neeeeeeeejjjjjjj, men åååhhhhhhh!!!!"

Jag frågade mig själv i ögonblicket ordet ploppade ur munnen på mig; "flaska gröt" vafan kom det ifrån och varför sa jag det för? Nu kommer hon ju förstå att det är nåt lurt.... Men nej nej... hihihi...

Hädanefter går fröken Sofie under namnet: Sofie "Grötflarran" Billstam

Nu över till svampen
Efter pulkaåkningen och efter att jag lämnat grötflarran pratar vi i bilen:
Svampen:
"ååh, vad jag är kall om fötterna!"
Don P: "Fryser du fortfarande?"
Svampen: "nä, dom är bara askalla"
Don P: "amen, då fryser du alltså om dom."
Svampen: "Meh, det är inte samma sak!"
Don P: "nähä?"
Svampen: "Fryser gör man på armarna, när man har gåshud."
Don P: "öh, jaha, varå, så man kan ba frysa om man har gåshud, tänk om man rakar av sig håret då... döh!"
Svampen: "haha, ameh, näe, man kan inte frysa om händerna till exempel... man fryser när man skakar"
Don P: "Meh! Så man fryser om tänderna när dom skallrar!?"
Svampen: "Omeh, nääää, men man inte frysa om, typ fötterna."

Nu råkar ju Madde "Svampen" Gustafsson vara rena rama Amazon-bruden, men jag frågar Dig, bäste läsare, kan man frysa om hela kroppen (på utsidan) eller finns det vissa delar som är "frys-immuna"?

PontavistaPunktSe perhaps...

- åsa' säger:

känner du Carl *******?

Pontus, säger:

yes, spelat i samma fotbollslag

- åsa' säger:

bra polare med honom?

Pontus, säger:

haha, inte pratat på 6 år, vadåra?

- åsa' säger:

Nä har du varit hemma hos honom nån gång?

Pontus, säger:

jag säger efter att du berättet varför du frågar massa saker om honom :P

- åsa' säger:

Haha nä jag undrar bara :D

Pontus, säger:

säg!

- åsa' säger:

Men va :S

- åsa' säger:

jag har ingen speciell anledning

- åsa' säger:

:S
Pontus, säger:

man kan ju inte bara undra så där... gillary han? ;)

- åsa' säger:

MEN NEJ

- åsa' säger:
KSIT I ATT JAG FRÅGA

hejdå

Pontus, säger:
haha?

- åsa' säger:
men jag hatar när folk tror att man alltid ska ha en anledning till allt

- åsa' säger:
fattaKvinnor...?

För övrigt vill jag hävda att man har en anledning till exakt varje handling man gör.
/Filosof Sjögren


Bäste skattebetalare...

...19 december köpte Driftenheten i Södertälje kommun in 95,2 kg västerbottenost...för ELVATUSENNIOHUNDRAFYRTIOEN KRONOR OCH ÅTTIONIO ÖRE.

Hoppas det smakade...

Snön är här. Drivers - ni vet vad som gäller:

image594
Jag sätter två fyror idag

Jag hade en underbar natt därför måste jag posta upp en underbar bild jag tillverkade förut. Den sanna sovställningen. Man sover oerhört bekvämt men ändå bara tillräckligt. Sen vipps, så vaknar man när kroppen känner att den är redo och fit for fight för nya tag!  
(Eller av en förbannad jävla mobilklockaalarmjävel som kastar ut sitt ljud i 120 decibel, gör en döv på ena örat och halt på andra benet och fuckar upp halva dagen)

ehurm... Voilá:
image595
mm mm mm, har man en tjej utan 4 liter kallt handsvett är det jävligt mysigt att hålla i handen, högra handen. För det är med den jag annars råkar slå till min sängkamrat med när jag är Le Pônt, the knight in shining armor och bekämpar onda vaktmästare med mitt gyllene svärd...

Oh, it would be rude not to...

Här sitter man, helt utslagen med en kopp vatten, några bokföringar och Enya - only time i bakgrunden. Mina ögonlock är halvstängda. Johanna Blund skriker efter mig. Maud, min chef, kommer in, pratar om ditt o datt... avslutar med:

"...Om det är okej för dig att jobba övertid, då, då är det okej för mig"

Lockarna på huvudet blev raka. Ögonlocken sänktes något till. Symboliskt nog sjunger Enya:
Who can say why your heart sighs,
As your love flies?
Only time...

Plötsligt entrar Harrine mitt kontor.
"Eine behöver lite hjälp..."
Det smattrar på mitt bord. *BAAM-BARA-DA-DAM*
"...Åh, tack för att du finns Pontus!"

Det känns som om jag inte riktigt håller med just nu...


08!

Somliga av oss jobbar imorgon. Rheinfeldt skulle vara stolt om han såg mig och min arbetsmoral. 

Nåväl, det blev en ypperligt komfortabel nyårsafton med start hos Jeffan med kanonkäkA lá Fläskjeffilé con parmesan en ugn y kartoffels.
Sen lirade vi biljard. Det var inte det att jag var dålig. Jag var skitdålig. Människor med parkinsson skulle skratta om dom såg hur jag vevade fram o tillbaka med kön för att träffa bollen. Sen slutade det med att jag råkade slå till en boll med handen, blir anklagad för fusk, i panik skjuter jag ner svarta 8an och vita bollen på en gång. Katastrof. Jag förlorade väl 8 matcher i rad.

...Men efter 4 glas champagne blev jag jävligt stabil. Vann 5 raka!  ;)
image589
Syrrans polare ordnade plattat hår... hi..

Sen kilade vi vidare till fröken Sofie af Pershagen, jag fick skäll för att jag sprängde vår kanon final 20 tre minuter i 12 och inte exakt på klockslaget. Men vem vill stå där och slänga tändsticker åt alla håll när man vill se alla andras?

Yxmördaren vaknade inuti Paco och han blev arg
. Fruktansvärt arg. Ingen hokus pokus hjälpte heller...
image590


Jag är mycket för det där att luras på fyllan. Igår lurade jag Sara med vän att man måste ha omaka strumpor på sig för att köra lastbil i Litauen. "...annars blir man arresterad... ibland blir det massa krockar där för att jagade lastbilschaufförer försöker måla, typ ränder på sin ena socka samtidigt som dom kör lastbilen..."
hahaha! :D

image592
Stekpaco, fröken försvunnen & Alex boi

Vi kilade vidare till Rasmus, men efter ett tag skulle jag ta en promenix varav mannen på bilden nedan högg tag i mig och vandrade med. Vi vandrade nog flera kilometer, ner på stan, runt på stan, äta mat, vandra hit o dit. Det fanns uppenbarligen mycket vi hade att prata om där, kanonfulla, halv 4 på nyårsmorgonen...
image591


Sen träffade vi lite kvinnor och jag åkte hem till mig med Madde, Sofie & Hanna, käkade nötter, åt saltgurka och gjorde kylskåpspoesi...
Fumla ibland, ös taxi eller spill stearin!
image593
Av CJ Pontus Sjögren, förfriskad halv 6 på morgonen.

Mums! Upp o jobba imorn! Puss!