Det är hårt o vara ung

Imorn blir en riktig arbetardag. 8:15-18:00, arbeta på där på ekonomikontoret, o sen 19:00-23:00 inventera på ICA. För att sen gå upp 8:30, arbeta 9:30-16:00 på ICA. Stackars huvud & kropp, den förtjänar en mindre urspårning på lördag kväll.

Från det här ekonomijobbet så finns det inte så mycket kul o berätta. Vi är väl runt typ 30 pers och alla är damer utom 1. haha. 

(Jaja, appro på ingenting så har jag listat ut att man behöver vara en mindre bodybuilder för att öppna och stänga toalettdörren.)

Jag fixade med en räkning och såg att ett "Alliansmöte" bekostat sig med 52 koppar kaffe/te + smörgås. Samt att "Livräddning" köpt en kartong skorpor. Jag ser det framför mig; "alright, Pelle, kan du vara vänlig att köra ner en skorpa i halsen på Anette så får Jakob dunka till henne rejält i ryggen så att inte Anette kvävs"

"GLmmhhhmmfff...."
*KA-BOOM*
"öhm...det funkar inte det här... ska inte skorpan flyga ut?"
"ojojoj, ta pulsen!!!!"
"okay...den... den känns inte..."
"...va...har hon?...har hon?"
"Yes, hon har betalat medlemsavgiften, det är luuugnt. Hm, tror du att det är öppet köp på skorpor?"

HAHAHA!


Åsa har tagit körkort, oboy oboy!

Var på grillfesten på Ragnar idag, och vet ni vad!? Rektorn hade fotot på Mig, hon och Vän-lund på sin hylla!!
jävla skräll alltså.


Puss & godnatt. Syns på ICA på lördag! ;)

Fu-u-uck...... YOU!

Måste bara dela med mig av vad min vän, Vän-lund hittade.HAHAHA!!!!!! "ohhhh shit....*SMACK* uuuuuuuuUUUUUÄÄÄÄHHHHH"

HAAAHAHHAAH!!!

S:ta Ragnhild - Det är dax för en gathering

Hey. Idag är det grillfest, start 16:00. Ni som ska veta, vet helt enkelt hur det går till.

Föresten kan jag meddela till debbatörerna från Kapitalism- & kommunismebatten på café blicit lurade av han, kinesen. Idag behöver vi alltså låna några FC-konton och ställa saker och ting till rätta.

Det är ett tungt jobb det dära. Att försöka uppfostra världen.

image399

/Eder ekonom

Working class hero!

Godagens. Var ju då på arbetsintervju på ekonomidelskontoret igår, uppenbarligen gick det bra. Jag började arbeta idag klockan halv 9.

Det var inte så svårt faktiskt. Styrde upp lite internräkningar, fixa lite beviljade bostadsbyggen, installera mig på mitt kontor. Jag delar kontoret i 1½ månad med en snubbe, Christian. (Men han drar om 1½ månad så då sitter jag där ensam) hihi.

Av alla lag så håller grabben på Tottenham. Asså, att hålla på Tottenham är ungefär som om jag skulle smeta in en sossekärring med jordnötsssmör och slänga henne i maren - även om man vill göra det så gör man det inte. suck.

Men han är schön. Så jag är ekonom, eller slav längst ner på näringskedjan - det beror på ur vems vinkel man ser det hela. Det kommer jag vara runt 3 månader tror jag, för sen ska jag till ICA igen. Vi får ju nya kläder då också. Skjortor n' stuff. Ingen Willys känsla inte. Propert ska det va'.
Fullspäckad dag annars. Gå upp, jobba, åka iväg o handla, kommer hem, min matdag, gör bakade potatisar a lá Pontýs, byter om, lirar fotboll, kommer hem & fikar, duschar, bloggar, sover.

När jag o mami handlat och ska åka iväg från ICA i Weda:
"Vafan, va ere för jävla kronjon som parkerar där?"
mami: "ja... det där är väl ingen parkering...?"
"Äh, jag kör."
"WAAAA, akta, det kommer ett kron från vänster!"

he he he. "oh no, ett kron, ett kron!!!!!" vafan e ett kron? hahaha

Vad i helvete?

Ohly försökte dra av träning på skatten

Vänsterpartiets partiordförande Lars Ohly har länge kämpat för att gå ner i vikt.

Hans kamp mot vikten har varit så hård att han har försökt dra av den på skatten.

Men det gillades inte av Skatteverket.  (HAAAHAHAHAHAA)

Efter valet förra hösten slutade Lars Ohly att röka. Det fick hans vikt att stiga.

Från att ha vägt 86 kilo gick han snabbt upp till 95 kilo. (Raka vägen upp till huvudet)

För att gå ner igen och komma tillbaka till sin vikt har han regelbundet tränat på träningskedjan Friskis och Svettis.

För det betalar han 1 960 kronor om året.

"Jag försökte dra av det beloppet på skatten", säger Ohly till aftonbladet.se.

Skatteverket sa nej

Men Skatteverket sa nej med motiveringen: "Kostnader för träning och friskvård är personliga levnadskostnader, som inte härrör till kostnader för arbete".

Borde man få dra av för träningskort?
Ställningen just nu:

Ja (44.9 %)
Nej (55.1 %)
 

VAFAN!? NU JÄVLAR BLOMMAR JESUS.

Det finns bara ett ord för sånna som han... och det är Ondska. Förutom att han besudlat min luft med cigarettrök, tagit mer plats på trottoaren med sin kroppshydda så vill han stjäla mer pengar från mig genom att försöka få sin träning betald. Skäms!

Sen är det ju trevligt att övfre halvan av populationen, 55,1% insett saker & ting. Vad tänker resterande?

ja, jag skulle vilja ha en miljard  och en Thailändsk städare som sjunger norska nationalsången varje gång jag vaknar samt ett livstids lager av kattmat.

Borde jag det? Nej, Jag kan köpa det. Likaså kan den där gödselskallen Ohly köpa ett träningskort. Åsna, tölp, tjuv, skurk, broccolifejs, getlever!!!

(Ber om ursäkt för detta primitiva beteende - men han & hans patraskanhängare förstår uppenbarligen inget annat)

Haha, vissa är bättre än andra...

Med tanke på terrorism, vilket land tycker du står på tu som USA borde invadera? :D
"Frankrike!"... *pekar på Australien* hahaha

Välkommen fröken Höst

Hallå bästaste bloggläsare. Idag är det tisdag och appro på tisdag kan jag berätta att jag föddes på en tisdag, fast för 6972 dagar sen. Jag kollade upp mig själv på ratsit.se haha.

Igår var jag hemma hos
Lill-Pontus med vår vän, Vän-lund. Såg den hära kiss kiss bang bang, helt okej. Vilka jävla högtalare grabben hade, dom tillsammans var ju lika stora som en mindre studentlägenhet. ...Fina partyförutsättningar ;)

Folk blir så jävla deppiga när det är höst, kolla på min katt te.x, den har fått världens psykos o tror att den är en struts som bara kan stoppa ner huvudet i marken tills det blir sommar igen:
image398

Schelv tycker jag att det är ganska mysigt med höst, det är så skönt att komma inomhus efter att man har varit ute o så. Så länge som det inte är slask ute så tycker jag om höst :)

Nu ska jag äta frulle och sen fortsätta Det eviga slaget: Cykeln vs Ägaren. Om den punkar en gång till före nyår så sätter jag på bildäck på den. Jag blir helt jävla kanonkrontokig.
Adjö.

Dagens ungdomar...

När man verkligen, verkligen vill arbeta, så finns det absolut INGA gränser. Man skall leva för att arbeta, inte arbeta för att leva! Fler är med på den punkten.

Lindberg säger:

undra hur en anställningsintervju går till på en bordell???


Jaha?

Måndag. Smaka på det. Jag har planerat starten på dagen, frulle, tandborstning, dusch. Sen är det glapp tills 19:15 då det är fotbollsträning... hum.

Jag var på Waynes 5 gånger förra veckan - drar jag dit idag igen kanske dom faktiskt inser att jag inte går dit för att deras kaffe är gott utan för att jag inte har nåt bättre för mig... visserligen är det trevligt o sådärva men när man ser sig runt efter alternativ i den här staden så lockar inte badhuset lika mycket som när man var liten. Det är ba o köra helt enkelt.

Att sitta och stirra rakt in i väggen och småle för att alla börjat skolan är visserligen en god idé men tenderar att bli monoton. hum. Jag känner den här hemma-fru stämpeln på mig. That's it! I'm gonna make my parents proud! och varva det med att internutbilda mig på
www.derivatinfo.com

(Detta är en plan - som lätt kan skjutas åt sidan. Slå gärna en pling, jag är öppen för förslag ^^)

Blir det riktigt ensamt kanske jag gör nåt radikalt. Plattpermanenta perhaps. Skåda mig i fredags:
Före:     Efter:   & utan ninja-version--->

Adjö.

HAHA - bloggabstinens

Jag gjorde just en blogg - se nedan. Men jag kom o tänkte på nåt sjukt rubbat som jag bara måste dela med mig av.

På radion hem från Uppsala så fick jag reda på att det skulle lämnas en proposition till riksdagen där förslaget var att göra "sex med djur" olagligt. Hitintils har det bara varit olagligt att plåga djur - att ha sex med dom har alltså varit helt okej.

Och då undrar jag vad den här fullblodspsykopaten som har regelbundet sex med sin kängru tänker: "amen du...*tittar på kängrun* vi är bara vänner från o med nu då?"  *kängru nickar* hahaha :D

Om man nu är en sån "människa" som av outgrundlig anledning diggar sin giraff lite för mycket... - tror man i regeringen att en ynka lag kan få dessa "nyfikna" individer att låta sin kängru, anka, kossa eller vad det nu är vara ifred? ^^

Nej - jag har inget förslag på hur man kan stoppa dom hära typerna av människor, men det stör mig att jag avlönar vissa som "representerar" folket. (kort & gott - hade jag fått betalt skulle jag komma på nåt bättre förslag) ;)

Eder P

Viva la Uppsala!

Hey. Nyss hemkommen från det där studentghettot dårå. Jag kom dit vid 6 o då var det förfest. Därefter kilade vi in till Östgöta nation och började göra egna kräfthattar inför kräftskivan.

1. Jag, kusin Camilla, kusin Caroline
2 Jag & Carolines pojkvän; "krickan" med våra fina hattar :D

Vilken jävla middag... roligaste middagen jag varit på iaf. Alla var ganska knäppa - passade mig utmärkt. Helt plötsligt tar alla varandra i armarna, gungar fram och tillbaka hoppar upp på stolarna och sjunger och skrålar. Sen äter vi ett tag tills alla ger ett ljud ifrån sig och dyker ner under bordet: "UNDERBORDET-SKÅL!!!!!!" ...Det blev ju några sånna.. haha.

Vi var väl runt 75 pers på den här middagen och plötsligt börjar någon slå med bestick på sina tallrikar, andra gör andra ljud. Alla bara trummar och gör konstiga ljud och plötsligt börjar det avta. jag fattade verkligen ingenting - men jag trummade på ^^

Några gjorde låtar och sjöng för resterande - Sjögrens kan ju inte vara sämre, så Caroline knåpade ihop denna sång, som hon, jag & Camilla sjöng för resten av middagsgästerna.
Till kräftan
Melodi: Hemglass
Vi skalar av ditt skal, vi skalar av ditt skal
och äter dig med dill.
O när vi gjort det, o när vi gjort det,
så tar vi en snaps därtill!
----------->

jaja, jag hade jävligt kul ^^ En försmak av framtiden perhaps...

Hur skulle detta gå?

Goddag! Igår var det Dammkärr som gällde, närvarande ur Eliten: Lindberg, Remi, Alex boi, Hespero, Keff, Charlie, Fredde, tvillingarna Dammkärr & Jag.
Resten vet jag inte namnet på, det kom o gick lite folk hipp som happ. Men vi var väl runt 20 iaf. Jag hade kul ^^ Och bilder lär väl dyka upp senare, och här: Memyselfandstyle.blogg.se
Jag har några jävligt bra citat från Hespero, ska bjuda på dom sen. När minnet kommer tillbaka ;)

Nåväl, det blev två timmars ytters obekväm sömn - en favorit i repis. Men än klappar hjärtat med friska slag! och om en timme så ere fotbollsmatch, direkt efter matchen glider jag upp till Uppsala för kräftskiva & total urspårning med mina kära kusiner: Camilla & Caroline. Lite rädd är jag faktiskt...

Elias var i tidningen idag! Och jag skulle också varit med o spelat den där cupen imorse om jag inte låg o dreglade i Alex boi's hus.

...Funderar på att slicka håret bakåt till matchen idag... jag menar, med mitt fluff lär det ju gå minst 3 km/h långsammare. Haha, Puss & hej! 

Jävla sosseland...

I Finland bestäms böterna efter hur rik du är.

Borde höginkomsttagare betala högre fortkörningsböter i Sverige också?
Ställningen just nu:
Ja (68.6 %)
Nej (31.4 %)
 
Nämen oj!? Så "demokratiskt och rättvist". Kul om jag gör ett bankrån med en rik snubbe, o så får han böta mer än mig bara för att han varit mer framgångsrik i sitt liv. Vafan ere för fel på världen? Jävla "rödingrättvisa"

Såhär ser Sverige ut idag: 4 personer sitter på ett fik. 3 röstar för att de borde ta 1/3 av den fjärde personens förmögenhet. Så gör dom det, och det kallas demokrati. Först vill man ju garva halvt ihjäl sig - tills man inser att: Fan, det är ju sant ju...

Demokrati fungerar när 100% av befolkningen kan tänka klart. Uppenbarligen har minst 68.6% av Sveriges befolkning tankefel. Och det leder vidare till de fakto att när jag går på stan och ser 100 vanliga människor så har minst 68,6 personer omkring mig onda avsikter. Det skrämmer mig.

Träningsverk i käken av att småle

Nå, hockeyboys. Från början, i mitten och i slutet var det - för att uttrycka sig i idrottstermer - spel mot ett mål. Att vinna med 10-0 kan vara riktigt jävla kanonkul ibland alltså ^^ ...Ett tag funderade jag på om jag skulle tycka synd om dom.  Men... nah aldrig livet, barmhärtighet har aldrig varit min grej.

Nåväl. Jag var på massage idag. Ganska kul, jag traskar in där i vardagsklädsel, ett par shorts, en skjorta, glajjor och vita skor.
Innan jag lägger mig på britsen så frågar han:
"Så du spelar golf?"
"haha, nej, fotboll... haha vadåra?"
"Det var det första intrycket jag fick bara..."

och när jag ska gå därifrån så upptäckte jag att dom inte tog kontokort...
"Men gå och hämta pengar du, det är inga problem"

...Jag är inte så säker på att han skulle låta en som var klädd som en hockeyspelare gå o hämta pengar - utan pant dårå. Hahaha...

Sen sträffade jag Martin a.k.a Ormen o gick omkring på stan, fikade lite o så...


Vi prövade lite klädkombos med passande pose ;)
Den sista visar en ögonfrans i grädden - det är syrianbrudens, på Waynes. Mums.

Yes box, debatt!

Postat av: hockeypojke

okej nu har lag nog läst i tre bloggar om allas prat om hockey killar. måste säga att det har varit ganska underhållande läsning, fördomar är bara förnamnet, visst vi hockey killar kan glida in i skolan me mjukis braller åå en sliten t shirt å kepsen bakåt, varför? för vi är oftast helt slut på morgonen efter allt slit på träningen kvällen innan att man inte orkar anstränga sig att klä sig snyggt. men när de sedan är utgång eller man känner sig för att klä sig bättre så har minst lika bra stil som vanligt folk om inte bättre för våra vältränade kroppar:p haha som gör att helheten är lite bättre. men visst vi skulle aldrig göra som "ragnhildarna" å komma i kostym till skolan? eller gå upp 2 timmar innan för å fixa iordning sig. men sen har ja även läst om att vem vill ha en iq berfriad hockey pojk. haha aa visst vi kanske inte har era betyg. men de har även sina orsaker. träning som tar kanske upp minst 4 timmar om dan sen skola på det inte lätt att hinna med läxor och annat. klart man inte orkar koncentrera sig. så vårat iq är nog inte sämre men viljan att plugga är betydligt sämre. även läst om vem vill vara med någon som jobbar bara som snickare eller på någon byggarbets plats. men visst vi börjar jobba efter skolan å vi kännar snabba pengar i början, å ni säger att efter ni pluggat å gjort de ni vill å när ni är 25 - 30 har ni ett bra jobb och är en bra försörjare. och att ni tjänar mer pengar. men hallå som snickare har man faktiskt en ganska normal lön, men de flesta jobbar svart och kännar in bra mycket mer en vanlig spipsnisse. men nu till hör ja faktiskt den lilla skaran slipsnissar:P ja ni hörde rätt hockey pojken som blev slipsnisse och sitter faktiskt på mitt egna kontor just nu och skriver. så alla fördomar kanske inte är helt sanna. / hockeypojke

2007-aug-23 @ 12:06

Postat av: Lindberg

Ack, hur voro en värld utan överraskningar! I all den tid jag bevandrat denna jord har jag i min enfald lidit under mitt fördomsfulla sinne, ty alltid har jag haft föreställningen att tjänstemannayrket krävfa skrivfkunnighet!
För Hockeypojkens vidare information kan jag intyga att det icke krävs någon alltför stor anträngning att klä sig anständigt. Faktum är att jag är tämligen säker på att det de facto fordras en jämbördig kraftansträngning att ikläda sig ett par "mjukis braller" (sic!) som ett bar byxor av mer stilmedveten typ. Samma resonemang är likväl applicerbar på vad som iklädes överkroppen. Det fordras näppeligen mindre energi att ikläda sig en "sliten t shirt" (sic!) än en proper tröja. Vidare kan jag, i egenskap av före detta Ragnhildare, icke åminna mig ett enda tilfälle då mina skolkamrater burit kostym en vanlig dag i skolan.
Det är sant som du säger, Hockeypojken, att alla hockeypojkar som direkt efter skolan inser att de aldrig kommer att kunna försörja sig på att slå en puck genom två metallstolpar och följaktligen blir arbetare initiellt tjänar snabba pengar. Det är också sant som du säger, att hockeypojkar sällan har några större ambitioner med sina liv och således väljer att inte investera i en adekvat utbildning, utan nöjer sig med att bli arbetare.
Den intressanta frågan är då: hur attraktivt är det med en misslyckad hockeyspelare, utan vare sig utbildning eller ambitioner i livet, som därför nöjer sig med att arbeta 8-17 och sedan supa upp lönen till helgen?
Att försvara snickaryrket med att snickare har en "ganska normal lön" uttrycker en ytterst deprimerande inställning om att ha det mediokra som mål i livet. Vidare är de flesta kontorsarbeten av okvalificerad art och där gymnasieutbildning duger, så dessa "slipsnissar" hamnar under samma kategori misslyckade och mediokra.
Inte konstigt att dessa personer, när de inser hur mycket mer vi som investerat 16 år eller mer på studier tjänar, röstar på sossarna och kräver att få ta del av våra inkomster för att de själva är så oerhört misslyckade. Att en snickare skattefuskar genom att arbeta svart är tydligen helt acceptabelt, men när en direktör skattefuskar så gör sig mobben redo för lynchning och i förtuppen går alla misslyckade sossedrägg.
Högaktningsfullt
Lindberg

2007-aug-23 @ 13:53

Jag välkomnar hockeyboysen in i debatten. Tur är väl det - det är så tråkigt att sparka på folk som ligger ner (så länge de inte är Danskar eller sossar).

En notis bara. Antingen glänser man helhjärtat eller inte alls. För att göra det enkelt så att alla läsare oavsett skola, utbildning och idrott förstår: Det är ju som o inte torka sig i röven på vardagar utan bara på helgen. Det fungerar inte så helt enkelt.

Inväntar eventuell kontring med iver.

åh...tårarna bara kommer...

Det är ett sånt där läge där jag petar mig själv i ögat med skeden jag just käkat yougurt med. Jag läste något som gjorde mig så rörd, att detta ögonblick krävde tårar. Tillåt mig citera en bit från en kvinnas blogg:

Väl nere på stan så ringde jag vickan och vi begav oss till waynes och käkade lite pasta/kyckling salad. När vi kom upp för trappen där vi skulle sitta så såg vi våran blogg gud hahaha;) de va självaste pontmeister!:O jaja glada vart vi i alla fall:D haha.
Källa,
här

(själva grejjen är att dessa kvinnor för mig varit okända. - men fan inte länge till...)
Jag bryr mig knappt om att det står 'våran' ist för 'vår', att 'blogg gud' står särskrivet eller att mitt kära kodnamn stavas med liten bokstav. Det är ju fans som petar ner ett påstående där betoningen ligger på målet och inte färden. Man, I'm so deep.

jaja, vad som är otroliga nyheter denna afton är att Sverige pulvriserade USA med 1-0 Kim "Sjögren" Källström drog en rykare i krysset. Kunde knappt gjort det bättre själv asså ;)

Slyndanmark förlorade mot Irland med FYRA-NOLL. Förödmjukelse. Som jag alltid brukar säga: "Man ska alltid sparka på den som ligger ner så länge som den har Danskt medborgarskap"

Och Cry-stianos Portugal fick bara 1-1 mot Armenien... HAAAHAHAHAHA!!!
image381
"Coach, snälla, hjälp mig  av planen, jag ser inte klart för alla tårar...buhuuu... ja, tag mig i armen.  åh, var är min brun-utan-sol? Jag tror jag stukade en nagel också..."

Jao. Såg föresten Wedding Crashers hos Alexandra igår, vilken jävla kanonrulle. Hur kul som helst! Det var länge sen jag såg en film jag skrattade så mycket till. Den får 5 P, helt klart.

Jäjä, ska kila nu. Puss.

Dum, dummare, arbetslös.

Efter mikrokirurgernas konferens i New York satt de ledande kirurgerna och drack. När de blev aspackade började de tänka på sina största triumfer. Den första, en australiensisk kirurg berättade:

- Vi fick in en kille som klämde sig i en press vid ett tryckeri förra året. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag av kirurger konstruerade en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp, så att när han till slut återgick till arbetet blev han så effektiv att han gjorde fem personer arbetslösa.

- Det är väl ingenting, sa en amerikansk kirurg. Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor. Allt som blev kvar var håret. Vi konstruerade En ny skalle, en ny kropp och nya organ och skickade honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50 personer arbetslösa.

Den svenska kirurgen ville inte vara sämre:
- En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till sjukhuset i en skräppåse, släppte den på bordet och började jobba. Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en kropp. Armar på den ena änden och ben på den andra änden. Till slut blev det en man som heter Göran Persson och han gjorde ett helt jävla land arbetslöst...

Skratta eller gråta - det är frågan, Tjock är han iallafall och hans efterträdare Mona Sahlin a.k.a Voldermort har fått Perssons hull i skallen istället. Så jävla EB*

*Efterblivfen

Uppställning!

Hey..
Igår lagade jag cykeln igen, hoppas den håller nu... för jag tänker fan inte lämna in den. "h-hej, skulle ni kunna laga en cykelpunka, jag vet inte hur man gööööör?" never ever.

Nej, jag o syrran körde sista nudden vid matbordet igår - det urartade och det blev fullskalligt matkrig med potatissallad.


Sen kilade ju jag iväg o var lekledare. Det var karolinska institutet som var där. Sofie - den barnsliga jäveln skrek direkt efter att få välja grupp först. Fine. Gör det.

Jag tog kommando över dessa alphakvinnor:
image380

O yeah. neherru, inga killar i min grupp inte ;)
Det var faktiskt ett kul sätt o tjäna lite pengar på, dirigera lite folk hip som happ. Min bataljon var jävligt het (ni ser ju), inte särskilt tävlingsinriktade - men det ändrade ju jag på. jag ingjöt en smula mod och självförtroende och sen KA-boom! Så var vi påväg.
Eftersom Sofies grupp fuskade - tjuvkikade på hemliga dokument & kastade kottar på min grupp, så blev dom självklart diskvalifiserade. Olsson vann, Sjögren tvåa, Ante trea och soffan landar på en 7nde plats.

Angående eventuell avundsjuka på hockeypack.
Tillåt mig småle. Ibland måste man generallisera för att kunna uttrycka sig om saker och ting. Först blir jag förvånad, och ja, - en smula avundjuk - hur en snubbe med två kilo snus i fejset, IQ 43, går kantigt med glasartad blick, svär o spottar omkring sig kan få världens kanonbrud. Uppenbarligen har levern och hjärnan bytt plats på bruden. Stackars, stackars evolutionen... det gick ju bra i 4 miljarder år iaf. ^^
Ibland sitter jag här o undrar om man skulle ta o ge sig själv nåra käftingar och skalla brevlådan ett par gånger för att liksom komma ner till samma nivå. Den här lägre nivån verkar både populär och framgångsrik...

Nej, smaka på Dignity.

PS. Fotboll är bättre än hockey DS.

Flame on.

At last...

Det är första gången jag är ledig minst två dagar sen 24 juli. Känns så konstigt att inte panika iväg till jobbet på morgonen som nån annan dåre. Nej, idag tänkte jag vara Herr S. Lak - tills Olsson ringde för 4 minuter sen o ba:

"due... vill du jobba idag?" (jag blev ju skitskraj, efter 2½ månader efter studenten så börjar grabben anställa folk. jaja, somliga är bättre än andra ^^)

Så nu har han iaf lurat iväg mig på nåt happy happy business team-buildning tjofräs där jag ska vara nån slags lekledare över andra vuxna anställda. Asså sånt skulle jag ju kunna jobba med på heltid, jag får dirigera folk lite hur som helst och bara sitta vid sidan och intruera och kommentera. Passar en gosse som mig alltså.
image377

Mitt team kommer fan inte förlora. Jag kan se mig själv gå med händerna bakom ryggen fram o tillbaka framför mitt lag och tala: "Medlemmar av lag: Pontmeister, frukta intet mörker, idag är en dag av triumf. I krig och kärlek är allting tillåtet - och det här är en blandning. Tillåt mig leda in er i en strid av med- och motgångar, låt oss tillsammans bringa dominans och harmoni till det här sunkna stället. Vi kommer, vi går & vi segrar! RAAAWRRR"

Eder fangeneral Sjögren

Stan med vän-lund

Well well well... Startade dagen med att ta på mig min Städar-hatt.
image372
Ni ser själva - Blicken mot skyn (ett tecken på hög ambition) & kaluffsen står ut från min JL-hatt (jag är redo för action).

Så jag powerstädade mitt rum - ut med sackosäckar, bädda nya lakan, kasta smutskläder i smutsen och vika rena kläder in i garderoben samt en liten bokrensning. Voilá.

Därefter kilade jag och Wennlund ner till stan o stekte lite. En fet kinabuffé och sen gick vi omkring och kommenterade människor på stan. Sen tog vi en fika och diskuterade livets lycka & misärer samt ett stenhårt parti schack.

Jag är svart och Vän-lund är vit. Det slutade med Remí.

Vi funderar på att författa en bok tillsammans - en riktigt dryg bok. Well, ni känner ju mig, och Micke är fan riktigt jävla dryg också, och vi tillammans... haha, jo, ni vet ju hur det gick för den nerpissade katten...

DU skulle väl köpa boken?
Puss.

Time's ticking...

Planering är alldeles för överskattat. Det är ju helt okej - men att följa nån slags plan till punkt o pricka är ju värdelöst. Ja, men det är väl jätte sött att folk är olika, vi har både Hitler och Buddha. Men folk som snöar in sig förstår jag mig inte på.

Klockan var runt halv 9 o man är sugen att hitta på nåt, då ryker ju 3/4 av samtalskretsen direkt för: "det börjar ju bli liiite sent" eller "det är ju så kort varsel..." fan, mer impuls till vardagen.
Emelie kan man lita på. Vi såg Music & Lyrics. Helt okej film, den får 3½ P.


Vår egen Charlie är mr.Impuls, te.x han o Alex boi i våras, de drar ut o åker skateboard på natten för att de kände för det liksom. Fuck Elin Kling, här har vi riktiga förebilder.


Det lite lätt sorgliga med en smula humor är att dom torrbollar som var "lite trötta" eller "avslagna" vid halv 9, ändå sitter vid MSN till halv 2, skriver gästboksinlägg till sig själva på Lunarstorm och klagar på att de har för lite o göra. haha, go fuck yourselves då för fan. (föresten har jag en lunar: Zaaarbon) HAHA. ;)
Bara för att det inte blir champagne varje kväll så kan man ju ha kul ändå!


Nu när jag ändå är "in the right mood" för att säga åt folk ditt o datt så har jag en enorm lust att fråga Dig där ute om du verkligen tror på växthuseffekten? Och om du nu gör det, vafan ser du inte till att köra mer omiljövänligt och solka ner mera så att det blir varmare?! Det är ju för fan Ice Age 3 utanför min fönsterruta...
Mer sprit & koldioxid åt folket!


Och ni kvinnor gör mig vansinnig, jag blir sliten i bitar. Ni vill att man ska vara ärlig, rak på sak och inte såra er samtidigt som ni ställer konstigt formulerade frågor såsom: "Tycker du att jag är fet?" 

Vad vill du ha för svar!? "Ja. eller nej fan, eller asså... öh... du är unik - och jag gillar det" 

Jävla kvinnor - Ni vill ju ha intriger o små bråk, för då har ni nåt att prata om i reklampauserna till Desperate Housewives, förutom det vanliga snacket om den där råheta hockeybögen som misshandlar sin fru, dreglar snus och har en tatuering i fejset. Men han är ju het. 
Se så ni förstört David... fy fan...


 Nej fan, nästa gång ska jag göra en kopia av vad Jimmy gjorde igår - sova vid busshållplatsen vid torget i 4 timmar. "Reda ut tankar" haha.

Äh, fan, schtek.


Over n' out/  eder Sjögren
(Fy fan vilket kanoninlägg - inte sant?)


Telefonsamtal

Jag helt hysterisk, pratar med Kinderägget i telefonen:
"hörrö, kan du göra mig en bauuuutatjänst!?!?"
"jaha, hihi, varå?"
"jo, har du en tv i närheten?"
"...ere fotboll nu igen?"
"asså, du måste kolla text-tv åt mig, det är på liv & död!"
"aha, amen hur gör man det då?"
"...haha, du trycker på text-knappen på tv-kontrollen!"
"um...men alltså, jag har ju tre kontroller...hum.. vänta..."
"..."
"duuuu, det står 'text' på en knapp här, troru de är den?"
"haha, ja, pröva. o sen slår du på sida 377"
"mhm..."
"ja, kolla vad det står i manchester city-manchester united matchen!?"
"...uhm... det står typ manchester utd här... vad e det?"

Sötpucko.

jaja

Jimmy är återfunnen. Jag arbetade 4 timmar idag. Arsenal fick bara oavgjort, men å andra sidan så förlorade United. + att Chelskij ligger under mot Liverpool i skrivande stund.

Life´s ok.

Sjömannen kom idag, o jag säger "godmorgon" 12:15...:

"Haha, jaaaa det kanske det är, när jag sa good morning till min gamla fartygschef så svarade han alltid: fuck good morning I haven't yet gone to bed. så godmorgon kan man väl säga när som helst... i det här konstiga jävla landet"
*vandrar iväg*

Well, igår var vi på Stanleys.. jävla ställe. där hade jag inte varit på, på över ett halvår - o inte har det blivit bättre sen dess heller. man sitter på en hög fribiljetter hemma, som knappast kommer användas. jag ska fan sälja dom utanför stanleys för 50 spänn styck. ...asså shit, Fuck Einstein, jag är så jävla smart.1. Fredag - Schtekfylla
2. Lördag - Kanonfylla

Nej, den här veckan som kommer o nåra fler framöver så är jag ledig. MEN, jag har fått ett 3 månaders långt träningskort på wordclass från ICA. dax o bli stark(are). Hi, puss.

Efterlysning!

Har du sett denna man? Jimmy Nilsson - forward i Bronxeng.
image362
Så går det när man är ute på äventyr med Sjögren.

 Hittelön finnes.
Sågs senast igår 02:30 vid busshållplatsen brevid kebabben...
Har du information om herr Nilsson, peta in en kommentar eller besök mig på ICA mellan 12:00-16:00.
Puss.

små disksusoner

t.o börja med så råkade jag sille lite öl på satnleys soffa o så säger vakten "va göry?" ha som om han inte såg att jag spillde liksom. lågutbildad hahahahahha

o så jimmy boy, min käre forwrad vi skulle ut idag och dricka oss ifrån förkuste, så hävla kul, jag tror han verkligenv erkligen ville glömma för asås amagad, han fick inte komma in igen på sanelys halv 1. hahah, så jag tog med ohonom o vi gick omkirng. till slut så blev han alldeles sittande på en busshållplast, o jag fråga om jag skulle betala tax till homo eller gå han hme, men han ville bestämt bestämt ta kvart i 3 bussen - en buss som int går liksom. aja, jag spelade in honom på film o sen cyklade jag hem. o nu svarar han inte på mobilen.

han beteer sig lite som en tjej, svårfångad o korkad :D så söt så.

aja, jag o fröken odell eksorterade hem varandra sen. hon är en rolig filur, en kvinna som både är smart o vacker. dom är fan få.

och ÅSA, dig ska jag inte ringa mer, näver.du dum.... haha.  o bart , du är också dum. annat är det med min bästaste bästa martina larsson. den flickan har jag alltid tyckt om. haha, full som en karatekastrull...

aja,ajg har inte tid ere hära, ska jobba oimorn o sådärva, men jag har bilder så dewt hr blir kul.... ahaha
HAAH

"jadu, min son..."

jag berättar för far min att jag ska ut och supa bort mina sorger och han tittar allvarsamt upp och utbrister:
"jadu, min son...och kom ihåg: Det gäller inte att delta - utan att vinna!"

fan, med denna support så vi vet ju hur det här kommer gå. he he he...

Och upp o jobba imorn... tralalala (8)

Jävla helvetes...

...jävla skit. Vafan ere för fel!? okej, skit skit skit. dom gör ju för helvete 3 mål på frisparkar. Vilket i sin tur leder vidare till deras "form". Långa jävla bowlingkägglor är vad de är, taninga o ramlar jävligt kul. Fula är dom allihopa, speciellt snubben med hästsvansen, jävla traktorchaffis, må han bli överkörd av en pråm.

Och kolla på namnet, Nävekvarn. va? jävla skit, man underskattar ju dom där jävla hormonbönderna direkt ju.
Och vad käkar fanskapen?! Dom är ju som sagt, långa som hus!

Frukost: Gainomax & flingor
Fika: Kosttillskott utblandat med gainomax.
Lunch: Gainomaxsoppa med broccoli.
Fika 2: Kosttillskott med anabola.
Middag: Fet biff stekt i gainomax garnerat med rivna vitamintabletter
Nattmacka: Rundar av kvällen med en gainomax.

Jävla hus.

Inte kan dom tjafsa korrekt heller. Alright, jag råkar stämpla en Paul scholes look-a-like på hälsenan varav han traskar fram mot mig med 3 cm mellan ansiktena o ba:
"vad vill du?" *ger en hemskt dålig immitation av en surmulen 50 cent*
"haha, ska jag ringa en ambulans åt dig?" *Står kvar*
"fan asså, jag kommer slå dig" *skelar med ögonen... fett ful*
"okej." *står kvar*
"...sen" *springer iväg*

jävla hormonbönder, och jävla skit. jag klarar inte av att förlora. jag kanske borde ägna mig åt mattpiskning eller grisuppfödning istället... jag blir ju krontokig.

Det finns bara ett korrekt sätt att bättra på min otroliga frustration över denna skamliga förlust: En redig mängd sprit i Dammkärr.

Ikväll ska jag bara bli riktigt karatekanonfull o göra konstiga saker. fy fan, puss.

Thank God It's Friday!

jaja, here we go

50+ snubbe, har en stark norrländsk accent:
"Du där... jobbaru du häaer ällä?"
"yes box..?"
"Var i hellllvete har ni äähhrtsoppan nånstans? Det ä ju bara en massa asiatisk skit här!" *pekar på konserverna*
"Vilken sorts ärtsoppa tänker du på? tub eller konserv?"
"Jamen Soldatens ärtsoppa...hellllvete..."
"aha, amen den är här" *går tre meter åt sidan och ger han den näst sista som fanns kvar*
"fi fan, gömmer ni grejjerna för kunderna mä flit ällä? ...o nu finns det ju bara en kvar...hellllvete..."
"ja, då har vi nog redan beställt nytt redan..."
"jävla helllvete sortiment..." *vandrar iväg*

tjej 22+ kommer till kassan och pekar på cigg-skåpet:
"Det är ett paket där som hänger löst..."
"aha...jag rättar till det sen då..."
"mm...min kompis skulle nog sno det om hon fick se det..." *går iväg, gravallvarlig*

Aja, det kommer så många kronjon att man glömmer bort flera av dom...


Jag tycker inte om när det kommer sånna här hurtiga jättegulliga gamlingar som pratar om sina barnbarn och vad de ska köpa för godis till dom... Det får mig o tänka på min farmor & farfar, så jag saknar dom...  Varje gång det kommer såna där lyckliga gamlingar så måste jag bita ihop och spänna käken för att tvinga tillbaka tårar som kommer till ögonen. fan.

jag är inte den som glömmer...

Ett moln är tillräckligt för att förmörka hela solen.

i-landsbarn goes Dammsugning!

Well, jag ljög igår. Jag glömde bort o dammsuga så jag gjorde det idag istället... Det blev en smula krig. (Rätt kläder för dammsugning är mjukisbrallor och bar överkropp - likadant för kvinnor)

(Ur Pontus Dammsugningsarkiv:  Min dammsugningsfilosofi menar på att själet till varför man har mattor är för att dammsugningsytan skall bli mindre, har jag rätt eller har jag rätt liksom? vafan ska man annars ha mattor till för...)

@ vardagsrummet:

Far: "Hörrö, dammsug under soffan också!"
"VA?! vafan då för?"
"För att det finns damm där..."
"amen ser du dammet eller?"
"det finns kvalster också och det är inte bra..."
"aldrig i livet! Det är ju fett onödigt!!!"
"Är du utvecklingsstörd eller?"
"hahaha, är du efterblivfen?! varför ska jag dammsuga nåt som du ändå aldrig bryr dig om!?"
"För att jag säger det"
...GRR...jävla dammsugarfacist...image361
Dammsugarkungen in action

@ övervåningen vid datorn, plötsligt stänger jag av dammsugaren och utbrister:

"Vafan, Elias köpte ett playstation 3 idag och hans farsha betalade halva! Varför betalar inte du halva mitt för?! *bedjar åt far*
"För att jag, är ingen kommunist..."
*tittar med hundögon åt morshan*
"INTE JAG HELLER... *jag o farshan får tomma blickar en kort sekund* varefter min morsha fyller i: "...längre för att...*jag avbryter*
"WHEEEEEJ HIGH-FIVE!" *Morshan gör en high-five*
"Såe... vad sägs om att sponsra ett Playstation 3 till mig!?"
"Nu undrar jag varför jag åkte ner och hämtade dig från jobbet idag..."
"Kanske för att du inte köpt en bil till mig!!!!" *Morshan vrålar ut ett skratt*
Farshan: "vad sägs om att jag dammar till dig!  HÖHÖHÖ" *tittar menande på dammsugaren*
"Ge mig ett PS3... *Håller fram dammsugarslangen hotande som ett svärd framför mig, morshan vrålar ut ännu ett skratt*
*Lämnar diskussionen - sätter på dammsugaren och fortsätter dammsuga*

(jag dammsög inte under din säng farshan... MUWAHAHAHAHA...)

Aja, jobbade idag dårå, 10 timmar 9-19:15. hårt hårt hårt.

Vår sjöman kom! :D så jävla kul. Nästa gång han kommer ska jag fan fota snubben, han är så Pontmeistish att måste visas upp på denna blogg. Eftersom han är stammis så frågar jag hur läget är och sådärva o sen går han igång...

"jo, vettu, det går men det går ju jävligt långsamt, man är ju över 90 o lär ju dö snart..."
"amen det rullar, det är ju najs"
"Seru? *vänder sig till 30+ tant bakom* killen här vet how to behave va, man ska vara artig mot gamla... och barn förståss... *vänder sig till en propert klädd 40+ snubbe* ...och DJUR!!!"
*Hela ledet ler och iaktar vår sjöman*
"jo, man ska vara artig mot djur serru... svenska män är svin vettu, inget illa menat mot dig, you're a man of honour! du har förstått det här med att vara artig mot äldre..."
"jorå, det vet du!"
*Sjömannen vandrar ner för att plocka sina varor, ställer sig brevid en annan tant som också plockar sina varor*
"...dom som är dumma mot djur... ja.... DÖDSSTRAFF BORDE INFÖRAS!"
*alla människor tittar roande på sjömannen, jag själv ler och känner hur hela bröstkorgen vibrerar av skratt*
*gumman som han sa det till tittar upp på honom, nickar, och fortsätter plocka upp sina varor*
"jääääääävla PACK, begrips!? jag vill ha dödsstraff, ingen ska få röra äldre, barn och djur... det går bara inte! dödsstraff!!!"
*Vår sjöman vandrar iväg muttrandes om djur & dödsstraff...*

Han är helt jävla underbar alltså. Imorn ska jag jobba 8 timmar till. mums. Godnatt
/Dammsugarkungen

WARJA!!!!

Tudila va, nu ere såhärva att jag just kom ut ur duschen, bloggar med en handduk runt höften och måste - medans jag har det i minnet - hylla den idiot som kom på DUBBELDUSCH. Så enkelt, så genialt, två i ett. Snabbt, löddrar i håret smetar på kroppen. fy fan. Einstein kan ju slänga sig i väggen, snubben som kom på dubbeldusch är ett riktigt gení.

Nu måste jag citera nåt som min bästaste bästa
fröken Odell dragit några slutsatser om, det är djupt, det är sant, det är duellen mellan Orginal vs Kopior.

"Människor som är Original är människor som vet exakt hur de ska fungera och agera i de flesta sammanhang, de är sådana människor som spelar spel men kan reglerna utan och innan. Och de är sådana som för eller senare skiter i allt och alla och gör som de själv vill. De är sådana personer som kommer till en viss punkt där de känner att nu lägger jag ner.


Kopior o andra sidan är sådana som alltid har och alltid kommer vilja försöka leva upp till originalen och deras regler, men på något sätt så går det alltid fel. Dessa är sådana personer som spelar spelet men inte har någon som helst koll på reglerna. De är sådana människor som gör alla fel man kan göra och sedan ändå tror att "de kan det här".
Kopior är just kopior för att de aldrig kan nå upp till standarden hos originalen."

Ni kopior kan väl ta o rannsaka er själva o bli unika, emos eller ja...
"Once there were two mice in a can of cream. One gave up immediately and drowned. The other one fought so hard that he made the cream into butter and then crawled out of the can."
DU där kära läsare - var mus nummer två!

image360
;) hi, puss davegay.
aja, 10 timmars arbete tåmårråw, hälsa på mig vetja. Puss & hej/ er orginella orginal P

Inget ger nåt. Man måste ta för sig...

Heppåre. Idag var jag ju då ledig, mums. Så igår kväll var jag hos Wennlund, den gamla räven, och såg The Departed. Mucho bien.

Idag har jag inte varit helt sysslolös either. Först satt jag o powerläste Harry Potter, sen kilade jag ner till stan o käkade lunch med Felicia. Därefter traskade jag iväg och bokade en massagetid. Sen träffade jag Jonas och tog en fika på Waynes.

och eftersom jag är en händig man ;) Så lagade jag punkan på cykeln när jag kom hem och efter det har jag lagat mat: A lá Pontýs Pastagorgonzola de exéllente
image359
Det är alltså Fusillipasta med en tomat- & gorgonzolasås, garnerat med riven permesanost och egenodlad basilika. Sallad till är som synes, körsbärstomater, ett salladsblad och kalamataoliver.

För att avrunda min dag så ska jag dammsuga över- och undervåning och sen dra på fotbollsträning.
Jag är helt enkelt en man som inte tycker om dö-tid ;) Pusspåre.

We stand our ground...

..fy fan alltså. Langa ett trollspö, en kvast, ett ärr i pannan och ett par glajjor. Jag vill också spöa på Voldermort eller Mona Sahlin, vackra synonymer indeed.

Jag är inne på kapitel 31: The Battle of Hogwarts
Den där sablans J.K Rowling alltså, hon gör mig krontokig! Först får jag gåshud över hela kroppen och min hjärna skriker. jag vill hoppa in i boken och slåss, RAAAWRR!!!!! Mina ögon försöker läsa snabbare o snabbare för att liksom "hinna med tempot" adrenalin pumpas ut i min kropp... tätt följt av tårar i ögonen.

Nu har jag tagit en paus. Den där jävla boken tar ju musten ur en.
Nej, nu ska jag ner på stan o ta en lunch samt beställa en massagetid. Schönt.

Sen jävlar.
/Harry Sjögren

Ännu en dag dårå...


60+ kärring lägger fram en näve mynt:
"Du kan stoppa dom i apparaten här" *pekar på myntapparaten*
vad gör tantfan? Hon lägger mynten i skålen - där mynten kommer ut...

DUMMA DUMMA IDIOT, vad skulle Darwin säga va? Han skulle gråta av hjälplös sorg för att sådana människor (?) inte evolutionerats bort för länge sen. Som fröken Höeg sa; Ibland skäms man för att hamna i samma "art-kategori"

O nu till nåt riktigt äckligt. Gubbe 70+ kommer till kassan, jag drar han varor medans han började pladdra:
"uffff, det är så jobbigt det här va...*slår sig på magen så att den dallrar onaturligt* ska göra en operation snart serru..."
"ahapp... *försöker låta passivt intresserad*
"jo, du förstår att levern fungerar inte som den ska så det samlas en jädras massa vatten härva, och det är tungt att gå omkring med *Slår sig på magen så att den dallrar igen*

UUUUUUÄÄÄÄÄÄHHH! Ge mig Skansen, BRIS och facket, nu nu nu!

image358

Fröken anjovis (70+) återigen, haffar mig när jag går omkring:
"Va i helsike... ni har inte ICA:s anjovis fortfarande!?"
"nej, men vi bygger om som du kanske kommer ihåg..."
"jamen på huvudkontoret var dom jätteförvånade!"
"jaha?"
"jo, det ska finnas... ni har ju hyllplats här!" *pekar på ett litet utrymme där alla oljor och vinäger står*
"amen där ska det stå andra saker..."
"jasså ja, men jag behöver bara några burkar!"
"Om några månad..." *blir avbruten*
"JAG VILL HA DOM NU!"
"Pröva ICA-maxi då...(vassa föremål i närheten!?, en sax, en öppnad burk vad som helst, tillåt mig göra jorden en tjänst...)
"SKA JAG ÅKA DIT FÖR ATT FÅ MIN ANJOVIS!?!?"
(ber o bönar efter vassa föremål, till o med en tandborste att pierca damen i ögat skulle sitta fint...)
"ja... uppenbarligen."
*Vandrar raskt iväg*

Och till dagens top-idiot, 50+ kärring kommer till kassan:
"hej, jag vill ta ut 300 kr från mitt ICA-kort!"
"okej. *knappar o trixar* Hm, du har tyvärr inte så mycket pengar på ditt konto..."
"vafalls? jag har ju pengar på mitt bankkort ju!"
"jasså ja, amen pröva det då?"
"nej, jag ska ha 300 från mitt ICA-kort!"
*kön blir längre och längre*
"Du har inte 300 på ditt ICA-kort..."
"JO, det kanske inte funkar här?"
*kön blir längre...*
*Jag gör min grej. Ler, spänner blicken i tantfans ögon tar upp telefonen: "En kassa till tack"*
"nej...uppenbarligen inte..."
"vad gör jag då, då?
"Du tar fram ditt bankkort, som du har pengar på, då fungerar det."
*Tanten pratar nu med mig som om jag skulle vara en bebis, med långsam och övertydlig röst*
"Jag vill ha p-e-n-g-a-r-n-a från mitt ICA-kort..."
*Jag låtsas som om jag plötsligt "förstår" hur hon tänker*
"JAHAAAAA, jasså ja, jamen du får gå till Åhléns! med ditt ICA-kort"
*En kvinna 30+ bakom tanten som hört hela diskussionen (och förstår ironin i mitt påstående) kan inte hålla sig och ser ner i golvet och småskrattar*
"meh *tung suck* då går jag dit då!"

he he he... Sucker. Varsågod Åhléns... MUWAHAHAHAHA!!!!

(Tamara kom föresten inspringandes hysterisk till min butik och berättade att min granne var en kärring... vilket jävla sätt alltså ;)...)

Imorn är jag ledig! Hurra! Puss!

Kassörens hämnd...

Tjurig kärring 65+ gnäller om priser, lägger handen mot bandet och stödjer sig för att plocka upp plånboken...

...jag vet att jag är ond. Men jag kunde verkligen inte låta bli att inte starta bandet så att tantfan ramlade till.
Jag skäms lite, men det var jävligt kul just då, o jag hade svårt o hålla mig för skratt :D

Och sjömannen kom idag igen! Alltid lika rolig ^^

Sjömannen vänder sig om till en gubbe (55+) bakom och säger helt plötsligt:
"Fy fan vad det ser ut här, och ALLT är politikernas fel!"
"ja, du säger det..."
"ja, dom borde avecklas...PACK säger jag bara...skulle kunna mörda några av dom...Du förstår att dom vill göra livet hårt för oss till sjöss va?"
"jasså?"
"ja..." *vandrar iväg*

55+ hysterisk kärring kommer till kassan:
"Vad ska du göra på lördag!??!?"
"...öh.. spela fotbollsmatch.."
"NEJ, det är demonstration vid maren. VI SKA RÄDDA MAREN!!!"
"jaha?"
"jamen du vet väl vad politikerna tänker göra?"
"jo, asfaltera o sådärva..?"
"Exakt, rena rama Ryssland!!! (HAHA) 2/3 av stan är ju inte ens med på det!"
"haha, socialdemokrater du vet..."
"ja, nu vill jag att du tar upp det här med din personal, så att ni alla kan närvara på lördag! Mellan 13:00 och 16:00 demonstrerar vi!!!"

Jag säger då det... o imorn ere 8 timmar till :)

.

Jag vet att du läser det här. Sluta förolämpa min intelligens med att låtsas att jag inte förstår din svartsjuka jävla idiot. Men varsågod, Jag kan också spela spelet...


Destination: Heron City

Tappra gänget dit var Jag, Davegay, Filip, Daniel, Alexandra, Felicia & Rebecca. Vi åt mat och såg filmen Disturbia. Eftersom jag är marknadsföringsskadad sedan tiden från S:ta Ragnhild så upptäckte jag följande sponsorer i filmen:
*Coca-cola
*Apple
*Nokia
*Sony
fan, jag kom på massor där ju, nu har jag glömt 3-4 stycken. nåt bilmärke vare också o sen så ett klädmärke.. äh

Filmen var helt okej, bruden i filmen var fan inte så snygg som killarna i filmen ville få det till. Hon var väl medel om man ser på en skala med Norskor. Annat var det med seriemördaren, han följde sitt psykopatmanus; han var snäll, charmig, förstående och förmodligen bög - allt som tjejer gillar.

Jaja, jag älskar att åka bil på kvällen! Att veva ner rutorna, pumpa på Melody Club, accelerera och känna håret virvla i vinden, samtidigt som det liksom luktar natt... Det är frihet det. mums.

Arsenal vann ju dårå, och crybaby united fick bara oavgjort mot Reading. Så idag kommer jag krypa ner under mitt täcke med ett leende på läpparna och somna in riktigt gott... 10 timmar arbete imorn kommer gå snabbt, jag arbetar från rosa moln :) ah, godnatt...
<3


...På rosa moln

Tre lååånga månader har passerat, nu har Premier League sparkat igång igen, helt underbart!

image356
Robin Van Persie (Där har vi en stekare några snäpp bättre än Cry-stiano Ronaldo)

The Cottagers had taken a shock lead after just 52 seconds through David Healy following a terrible mistake by Gunners goalkeeper Jens Lehmann.

However, a late penalty from Robin van Persie and Hleb's strike in the 90th minute finally broke the brave resistance of replacement goalkeeper Tony Warner.

Kärleken flödar. Arsenal-Fulham 2-1.  Lite knäpp är man väl, men jag blir såå glad, det känns som en varm boll i magen och som om allt som är fint i vardagen framstår som lite vackrare när Arsenal vinner :)

<3 (Hoppas bara Manchester United torskar mot Reading)
O tänk om Cry-stiano Ronaldo fick sig en stämpling i ansiktet också! Jag säger bara mm mm mm!
image357 
Nehe, hittade du inte din brun-utan-sol imorse? buhu...


Säljes eller återfås mot beskrivning!

Dom senaste dagarnas tumult har gjort att jag har massa saker hos mig som inte är mina, jag tänkte auktionera ut dom eller ge tillbaka dom mot beskrivning, här är föremålen:


1. Nån form av nåt gosedjur - låg brevid min hylla.
2. Nån har lagt utgågna biljetter av Sagan om konungens återkomst vid min hylla. (varför spara såna biljetter nåt år btw?)
3. En okänd, omärkt cd-skiva ploppade upp vid mitt nattögsbord.
4. Nåt slags halsband, finnes på mitt nattögsbord.
5. Alex pappas mobil i min säng.
6. Ett pack halvfyllt marlboro - låg på mitt nattögsbord också.

Mitt nattögsbord ser förjävligt ut faktiskt... jag har allt liggandes, från rökelse till gamla skolböcker som skulle återlämnas för nåt år sen.

jaha...nehe, jag är fortfarande sur för igår. Att förlora är inte min grej alltså... Vad som är värre är att Arsenal spelar 13:00, då jag jobbar... jag fruktar att Fulham kommer ta sin chans nu när jag inte kan supporta mitt team. Fan, jag klarar inte två förluster på en helg...

Föresten läser jag ju Harry Potter and the deathly hallows och jag har kommit fram till (efter halva boken) att 'hallows' inte betyder ihåligheter utan helgedomar ;) Jeje, boken är bra men det är synd att man märker att det är en kvinna som skrivit boken, hon gör dom goda karaktärerna fööör goda, barmhärtiga & blöthjärtade. Men men, hon är ju miljonär o det är inte jag, än. Men en dag ska jag minsan kritisera bruden. o Så ska jag skriva en bok: Harry Sjögren and the deathly hallows.

over n' out - work work!

Hälsorapport

Jaha. Jävla skitlördag. Förstå om nån idrottare i paralympics sprang fortare än Dig, skulle du inte må förfärligt dåligt?

Exakt. Det gör jag nu, vi torskade med 3-1 trots att Tynnerström var lysande i försvaret (han var lite bitter på mig, för han har ont i armen fortfarande..tihi) och fan. jag är så jävla sur. Jag måste spara längre hår, jag var 2cm från att nicka in världens kanonmål, Elias drog på värsta bästa inlägget - men med skruven åt fel håll. Äh, hade jag slängt mig hade jag ju nåt men fan, det tänkte jag inte på. Skit skit skit.

Jeje, Irakier är gjorda av hemskt svagt virke, inga vikingar här inte. Det ser så roligt ut när Pontus 1.78 lång 70kg tacklar alfahanen 1.85 95kg och fettot blir liggandes och gormar av "smärta". nej, inte undra på att USA kunde ta över den där kärnvapendiktaturen så enkelt om Iraks soldater redan låtsas bli skjutna ^^

Näe, iallafall, jag surnade till och totalt så skickade vi av 5-6 av deras spelare från planen, jag stod för 2 av dom. hi.  Å andra sidan så är jag inte så jävla fit for fight själv...

*två tånaglar är sönderstämplade, dom är itu (så rent teoretiskt kan man säga att jag har 12 tånaglar, ballt va? ;)
*Skinnet är borta på höger knä.
*högra fotvecket är uppsvullet :( det gör ont o gå...
*jag har fan ont i kuken, horirakiern på min kant drog i min snopp när jag markerade honom vid inkast. SÅ JÄVLA LÅGT!!! (han skickade vi av planen ganska snabbt. Attack mot hälsenan, mums)
*Vänstra delen av vänsterfoten är röd och min vänstra fotbollssko gick sönder... Grr.

Men jag klagar inte! Eller öhm.. iaf inte på planen, den där mördarstämplingen mot fotveckat (som förmodligen var avsedd att döda) gjorde ganska så jätte ont, men jag hatar italienare o andra bögar som skriker för ingenting, så jag biter alltid ihop o ger den angripande ett lätt leende som varskor omdelbar hämnd utan nåd.

Jag hatar hatar hatar o förlora, fy fan. så är jag hungrig också. Tyck synd om mig. hej då.

En minidvini

Måste bara peta ner nåra rader om gårdagen på TK såhär innan jag hamnar på sjukhuset.

Fett kul, mycket Ragnhildare där inne, det kändes på stämningen - den smakade bra. Precis innan jag o dave ska gå in så säger nåra fulla snubbar att de ska hoppa från klaffbron så vi följer efter o jag filmar.  O så hoppar dom! haha, har filmen på mobilen ^^ Det sista en av dom säger är med darrande röst:
"D-det kanske i-inte är så bra o hoppa när man är full..."
Jag & David överöstar dom: "GOGOGO"
"f-fem...fyra...tre....två...två....två....ett....noll... fan... nä nu jävlar" *båda hoppar*

Föresten var det nån som kapade min blogg igår halv 12 - det inlägget har jag raderat och den personen skall likvideras. Var vänlig peta ner namn & adress du skyldige!

TK flöt på, o jag hade kul o flummande omkring...
  

Jag, Jonas, Andrea & Matilda stack till kebabben o käkade sen. och jag har nog aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. Jag o Jonas satt o retade Mattus & Simba för att dom var dvärgar och jag vet inte vad. Äh, svårt o få ner själva... magin ;)
Kul o se kvinnorna från klassen också. Marre, Elin, Ann-Marie och Malin ^^ pusspåer.

Aja, nu ska jag kamma lejonmanen bakåt, se till att vecken i pannen ser arroganta ut, plocka fram hökögonen och ladda inför matchen. Idag ska jag göra mål!


Upp till kamp!

Dagen-D har trädit i kraft. Idag är dagen då Brunnsäng bjuder in Kaldeiska Ishtar för en smula fotboll. Detta är kampen mellan gott & ont, ljuset mot mörkret och kampen mellan Sverige - Iraq.

Förra matchen blev avbruten på grund av bråk. Dom här efterblifvna trollen (med en klick DNA av bergs-gorilla) har en tendens att spela fult och filma på samma gång - en omöjlig ekvation. Vill folk spela fult, varsågod men whina inte om du får nån smäll tillbaka. Höjjer dom nivån - så tänker jag fan inte vara sen att följa efter...


Idag kommer det inte bli nåt skönlir, ingen match man spelar för att själva fotbollsspelandet är roligt. Idag handlar det enbart om att sätta nåra desillutionerade bidragstagare på plats - riktigt ordentligt. ^^
Ute på fältet är det 11 vs 11. Elva enheter, elva provinser som tillsammans bildar ett kungadöme.

Och mitt fält ute till höger är och skall förbli en plätt där en forcering välkomnas med finess, elegans & stil. Jag struntar i hur det går med min kropp, den får lagas senare. NU BLOMMAR JESUS!. Kick-off 15:00 Brunnsängs IP. RAWR!!!

Benskydd på.
/Eder Yttermittfältare

nu ska de spillas blod

för fre första. jag ,måste byta lösenord, nog för att jag tycker att gaystorm är reko, em nu nä, nu BLOMMAR JESus, jhaha.

fy faaaan vad kul det var på kebbaben idag alltså jag har nog alldrig skrattat så mycekt i mtit  liv, andrea , matilda jonas o jag , amagadf, vi gick igenom allt från pysslingar till barnstolar i bilar... he he heheheh...

o nu kommer jag hem , fast besluten att sova på direktem , ombeldbums, o vafan händer, hjo där står alex boii och maktalena o steker, "heppåre , ere efterfest här eller?"
DUNDERSÄR, haha, aja, jag e ju snällare än tomten o dessutom blå, så jag släppte in sdom små liven på momangen. aha, dom sitter i mitt kök nu o rehabbar med oboy. hehehe...
tack alla för ikväll, aha så kuuulk s kuul och david svettas verkligen som en vattenspridare, överallt. hahahahaaa. så gåre när man e fet. som andrea brukar säga. och emma (bart ) är så sjukt rolig. blir jag rik så jag ska glöpa hnna o lägga in i en kuvös o intervjua hea hiden, så kul så kul!

nej, imorn ska jag ...behandla irakier så jag måste sova nu, hewh såe, fan. puss rå.

Hujeda mig...!

Morning! Fy farao för det här vädret, varmt o klibbigt på samma gång, ere Somalia eller? äh, jag blir tokig ^^

Well well, igår så tog jag & Remi en fika på stan och diskuterade livets lyckor och misärer. Sen skulle han iväg o då kilade jag o Therése iväg o handlade inför kvällen...


1. Lambi är Therése grejj...
2. Schelv gillar jag oboy ^^
3. Sen spårade hon ur och började veva med ciderflaskor, sparkas och här på bilden attackerar hon i "Tranan" Kung-fu ställning. Helt tokig. :D

jeje, sen hade jag fotbollsträningg och sen kom Remi, Åsa & Therése hem till mig o så lagade vi mat (Remi är en riktig jävel på att röra i maten alltså - den grabben kommer gå långt). Tjejerna gjorde sallad & dukade och jag kontrollerade och övervakade det hela så att det gick bra ;) Det blev en Pontýs Currykyckling de lá luxz.

image345

Sen åt vi godis, såg lite på tv och sen spårade det för lilla Remi...
Musiken är rätt, UV-lampan på, Jag, Åsa & Therése sitter i min säng o PANG, så störtar Remi in i rummet utan brallor, börjar dansa och sliter av sig tröjjan.

OCH JAG SPELADE IN ALLT MEN REMI DEN ONDSKEFULLA HISSREPARATÖREN RADERADE FILMEN PÅ MORGONEN. Grr...

JAOooo, jag drar. Herrå, puss.

En liten trailer av...

...hur samtal ser ut i serviceyrken.
Love all, serve all.
Eder kassör

Hej då päron, he he he...

Jao, mina föräldrar ska iväg o fjällvandra med min faster o hennes man. Det betyder att Jag o syrran vaktar huset. Direkt när jag går ner för trappan ser jag följande skrivet på ett block:
Hejsan barnen! (omdelbart syftningsfel, jag är ju 19 vafan...) ^^
Ha det så bra nu när ni ska vara hemma båda två! Var snälla med varandra!
Bråka inte om vem ska sitta mest framför datorn och bli finnigast!
(...count on me)
Bråka om att få vara i friska luften, ut o jogga, promenera, ta matsäck och gå ut i skogen och njut. Hitta gula kantareller!!! (HAHAHAHA tror hon på det själv eller? :D)
Ring mormor o morfar så får ni säkert ett mål mat där! ...eller bjud dem på mat.

Jag & syrran.

Förslag på arbetsfördelning
Lisa: Ger katterna hårt + burkmat o rent vatten varje dag.
Ansvara för middag o diska torsdag eftermiddag. Ta in post o tidningarna

Pontus: Vattna blommorna ute o inne, kolla varje dag. Torsdag ska soptunnan ner.
Du gör mat onsdag och fredag

VÄND

Ni får gärna ha kompisar som sover över, förståss!

blah blah blah ni kan nå oss här & där...blah blah kolla kyl & frys blah blah...godis ingår på fredag! blah blah blah

Dax o fira detta med att göra en likadan frulle som jag gjorde till mig själv när jag fyllde år, se nedan ^^
image340
19 år frukost - made by CJP Sjögren.

Vem gillar inte makt?

Om man får välja mellan att ha makt och att inte ha makt, så måste man gilla broccoli och Manchester united om man väljer att vara maktlös. Så långt är vi alla överens. Annars kan du dra. ;)

Makt är trevligt:
Dam vid kassan:
"Nehmen guuhhhd, nu glömde jag potatisar!"
"..."
"Får jag hämta några?"
...hmmm, ska damen får hämta potatisar eller inte...hon ser ju hyfsat respektabel ut och ser inte ut att vara sosse heller. Broschen "Rör inte maren" ger några pluspoäng... hm, Jag bestämmer, Genom att yppa några ord så kan jag få henne att gå antingen vänster eller höger... hehe... ja eller nej... hmm..
"kej rå, om du skyndar dig"
"Tack snälla!"
...HAHA, ja tacka mig... tacka mig.

Glömde berätta om ett Defcon 5 problemkärring igår alltså. Nu jävlar blommar jesus var det enda jag tänkte när hon stog o gormade åt mig.

75+ Senildement granatkärring kommer till kassan:
"Varför har du tagit bort ICA:s Anjovis!?!?"
"Vi har tagit bort över 3000 artiklar eftersom vi bygger om just nu... men vi har abbas anjovis fortfarande."
"JAG VILL INTE HA ABBAS, DEN SMAKAR HÖ!!!"
*kön blir längre och längre*
"Jaha, det är tråkigt men tyvärr säljer den bättre..."
"VA!? Den smakar ju hööööö! jag ringde huvudkontoret igår och dom blah blah"
*stänger av hörseln, lyfter telefonen, ler och säger med lugn röst i telefonen samtidigt som jag spänner blicken i tantfans ögon*: "En kassa till tack."
"blah blah blah, kanske har ni några kvar på lagret?"
"...nej, vi har inget lager, vi b y g g e r  o m"
"Pyttsan, DU DÄR *Hugger tag i Peter* Ere du som är chefen här?"
"yes, något jag kan hjälpa till med?"

Well, han säger samma sak som jag tidigare sagt och hon avslutar med att ilsket säga att hon ska ringa huvudkontoret igen.
Hallå din levande fossil! Det är anjovis du pratar om, inte bombardemanget av Pearl harbor - ta din varma mjölk o gå o lägg dig.

Gud vad jag föraktar gnälliga människor, som gnäller utan glimten i ögat. DIE. Puss.


Saru högre lön...?

Inga och Martynas kom från Litauen till USA för att söka lyckan.
  Hon hoppades kunna läsa juridik och han ville arbeta inom musikbranschen.
Men i slutet på juli tog allt slut. Deras chef sköt ihjäl dem båda två när de bad om löneförhöjning.


Källa:
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1134882,00.html 

HAAAAAAHAHAHAHAHA!!!!!!!!

Jag ser scenariot framför mig:

"joe... jag har ju det lite slitsamt på jobbet, och jag är ju eder lojale ödmjuka tjänare... hur vore det med en smula mer betalt?"
"...Mer betalt sa du.... så du är missnöjd med din nuvarande lön va!? VA VA VA!?
"nej...alltså..."
"Nu håller du dig jääävligt passiv, annars skjuter jag ner din flickvän"
"Hörru lugna ner dig!"
"O nu försöker du ge Mig order!? Nä nu jävlar ryker bruden din. *Ratatatatata* hehehe, köttfärspaj på väggen!"
"VAFAN, jaha, får jag mer lön nu då?"
"Tig, du ditt avskum från Litauen, må tusen och åter tusen kackerlackor bygga bo i din armhåla...."
"Lugna ner dig, jag är 1/3 Finsk"
"Då gör jag väl av mig med 2/3 delar av rej!!!! *Ratatatatata*"

he he he...

Fotografi!

Party Rambo & Stek-Findus.
image339

Man hittar lite underliga bilder i sin mobil då & då, den här var ju helskön ^^

Har spelat fotboll i 7 timmar idag, mums med träningsverk tåmårråw. Lyckligtvis sitter jag i kassan o degar i 10 timmar. Jättemycket godnatt nu. Puss!

Ere party så ere...ugh

Det blev alternativ 1 alltså. haha, vilket jävla ställe, Slandö kalv + party. Jag åkte dit med Rebecca, Stefan & Grodan. Folk var så ostekiga där, jag traskar omkring med min Jean de la Fontaine champagne och kollar på deras importöl från öststaterna. Uft, Kolla solnedgången jag fota - den matchar verkligen inte med öl. End of discussion.
image334
Sedan igelstabarnen kastade ägg ner mot Ragnhild så har jag alltid drömt om att skjuta ner en igelstaelev med en champagnekork. Igår var min dag. "We've got a David down, we've got a David down" he he he....

Aja, träffade "Lill-david" där, en ganska rolig snubbe, vi fick en liten hetsig diskussion över oss för att vi putta ner en snubbe i sjön. ...Vilket troll alltså, det var ju inte så jävla farligt... men snubben hade vissa synpunkter... ^^ haha.

Nej, det hela var annars jättemysigt, det var inte så kallt ute och David, the true one, blev som vanligt kanonfull. Han är go han ^^ Jag la mig i en båt klockan två. Vaknar på morgonen och fick för mig i några mikrosekunder att jag var död: Till vänster om mig ligger lill-Erik från ragnhild och till höger ligger en brud o dreglar på min högra biceps. Mums. 

...

Jag måste ha varit jävligt elak i mitt liv tänkte jag. En naturare till vänster & en dreggelbrud till höger. fy fan.
Kollade mina skickade SMS alldeles nyss btw... Snart kommer män i vita rockar och hämtar mig - det är iaf en lågoddsare, tillåt mig citera ett skickat SMS: "Örrö di banananaböjjjare++ arå vem e jag?+ ag är han som du ka serverra kaffe ill i framtiden, o jag äslakr rej men fuck you föresten"     ;)Idag blir det fotboll i Estocolmo med La familia Kranz och imorn är det jobb igen :) Ingen vila ingen ro.

I'm Done.

SÅDÄRJA, 9 dagar i rad hårt arbete slutfört.
Idag kom det knappt nån skummisar heller. En snubbe berättade för Jessica att han köpt en ost o fryst in den o sen gick han iväg. That's it.

Jag råkade kastrera mig en smula genom att tappa en kyckling & broccoli paj mellan benen och som följd rycka till och skalla huvudet in i en frysdörr av misstag. Fy fan vad ont. haha.

Jahaja, ledig imorn... Har vissa alternativ för kvällen:
1. Åka till Slandö kalv på Davegays party.
2. Emelie ville se en film.
3. Alexandra & co föreslog en drink på O'learys eller nåt liknande.
4. Henke penke har fest.  Måste citera ett SMS jag fick från han btw: "Nån koll på om du kommer eller inte :P Annars måste jag bjuda reserver" hehe, kul o bli bjuden som reserv hahaha. ^^
5. Ta mitt kära kokosté + massor med choklad och sova tidigt.

uft, min kropp skriker efter alternativ 5. Vi får se.

Sälj en spade och tjäna en hacka! /Sjögren ;)

MIN KASSA ÄR MIN BORG!!!!

Jaja, dax för en lista för att hjälpa Dig och Mig i vardagen:
För att göra en kassör glad:
* Ställ varorna med streckkoden mot lasern.
* Kom ihåg att visa kassen.
* Le gärna och var trevlig.
* Plocka upp dina varor och pys iväg snabbt.
* Plocka fram pengarna innan kassören säger slutsumman så slipper Du stå o rota i myntfacket i 128 år och som följd av detta få oss att öppna 4 kassor för att Du är EB.
*Så fort kassören märkt en vara så kan du dra ditt bankomatkort och slå in koden. Gör det.
*Smicker går alltid hem ;)

För att göra kassören rosenrasande:
*Vissla falskt
*Bygg varuberg på bandet. (Förutom att du med detta visar att du är en genuint OND människa utan respekt för medmänniskorna så visar du genast att du är sällsynt korkad eftersom det tar längre tid för både dig och mig att avsluta affären) Dom problembarn som lägger tidningar & plastkassar under sina varuberg skulle jag gärna dela till flera mindre problem om jag hade ett samurajsvärd i kassan....
*Prata Irakiska med kassören, när denne inte förstår, prata högre.
*Lägg gurkor och långa bröd på bredden på bandet så att "nästa kund" skyltarna ramlar ner på golvet.
*Kom tillbaka fyra dagar efter att du köpt din lime och kräv att få efterregistrera bonus på den.
*Skäll på kassören för att det är hans fel att smöret är slut, att kasta champinjoner är en bonus!
*Dela upp dina 5 varor på 4 kvitton.
*Betala gärna med MASSOR av mynt - särskilt om du har reumatism. Ta tid på dig.
*Envisas med att du har pengar på kontot även fast det är tomt.
*Berätta hemskt gärna om dina barnbarn.
*Dregla på bandet.
*Låtsas inte om att det finns en kortapparat, utan räck fram ditt bank- & ICAkort till kassören och be denne dra kortet åt dig.
*Uttryck dig gärna om priset: "GUUUUHHD VAD DYYYYYRT" fungerar utmärkt!
*Köp en tablettask för 9 kronor och betala med en tusenlapp även fast du har en tia i myntfickan. Försök ta så mycket växel som möjligt!
*Även fast det är svårt - försök att missförstå intrusktionerna: "Godkänn?"
*Glöm koden till alla kort du har och skyll på kassören.
*Dra kortet med magnetremsan upp & ner, när kassören snällt och vänligt ber dig vända på kortet - vänd på kortet, men håll fortfarande magnetremsan upp & ner.
*Bli förvånad och grining som en sosse om valutan Euro inte fungerar.
*Rasera grinden med din rullator.
*Stoppa en tia i 5 kronors-facket på kundvagnen, och skrik högt efter hjälp hos kassören. Hota gärna med att aldrig komma tillbaka till affären - eftersom vagnarna "stjäl" pengar från dig!
*Be kassören ringa en taxi åt dig.
*Kom till kassan med fula kläder, alternativt; bär en brosch med en ros på, plus texten: "Vi kommer tillbaka".
*"Kom på" att du glömt pengarna precis efter att kassören dragit alla dina varor, spring därefter snabbt därifrån.
*Låtsas inte om pilen som står vid "Betala gärna med mynt" utan ge en hög mynt till kassören i handen.
*Knögla ihop sedlarna så mycket du bara kan! Det är visserligen ostekigt, men har du fula sedlar är du förmodligen ganska ful själv så se det postivia - det matchar.

Over n' out/ Eder ödmjuka Samurajkassör

Mums... :)

God kväll medborgare.

Det blev ju då en liten utgång för o fira
Andrea, 18 år. Jag stack dit med Linus, men jag drack inget eftersom jag skulle upp o jobba tidigt, kul var det hur som helst. Den där Therése sitter o förtalar Mig o säger att jag blir pussig på fyllan, vafan blir hon då? Det enda som saknas på den där bruden är ju raggarsträng från navel och neråt ^^ HAHA!
Emma Forsmark, vilket kvinna! Vilket fyllo! igår höll jag på o dö av skratt! :D Nån borde göra en dokumentär av hennes liv alltså, vi kan kalla filmen Simpsons 2 Bart - kvinnlig version. he he he... Fröken Ahlskog kan få vara Millhouse... hahaha, den karaktären passar henne, lite sådär småtuff & töntig på samma gång ;) Det mesta igår var väl alltså som vanligt, Grodan blev kanonfull och det spelades dålig musik.


Föresten träffade jag Moa Bergström igår, min gamla classmate från högstadiet ^^ kul kul. o ännu kuligare var att hon efter ett tag sa: "asså, jag får inte säga det här men jag gör det ändå, du ser min tjejkompis där borta, hon brunetten med lockigt hår?"
"Jao"
"aaa, hon handla av dig på ICA igår och hon tycker du är skiiiiitsnygg!"

Alltså, jag tänker jobba kvar på ICA resten av mitt liv tror jag. xD
Jeje, TK var väl trevligt även om det är samma visa varje gång.. man borde ta o besöka Estocolmo lite mera :)

Jobbade 10 hårda timmar idag. Jag tycker om min 90åriga sjöman, en goding det där alltså som blandar engelska med svenska då o då. Jag har skrivit om honom förut o måste göra det igen. Han kommer till kassan, glömmer två varor i sin korg som en tant bakom honom lägger upp:
"Landkrabba där! Let go of mina varor!"
Tant 65+: "uh.. du glömde..."
"Brrrrrrråka inte med sjöfolket!!! Vi kan våra grejjer"
"jamen jag tänkte ju bara..."
"Neherru, inte bullshita nu, rör inte mina saker, Svenska jädrans fasoner dom kan du skjuta upp i röven på dig!"

HAHA :D jag kan ju inte hålla mig för skratt i kassan, så där sitter jag o flinar medan Sjömannen ger tanten en omgång ^^ Helt underbart.

(Nu ska jag mekka lite med Firma Sjögren/Eriksson i Bulgarien filmen... soon available on youtube ;) Den innehåller Våld, Naket, Fylla, Trakkasserier och mycket mera! Bör ej ses av personer äldre än 25 år.

SÅ utnyttjar jag livet till max:

Alright, en vanlig dag för mig, som idag:
8:00 Upp ur sängen, duscha, käka frulle, spegla mig och leta fram ICA-tröjjan tills 8:40
8:40 Vrooooom vrooooom, kör ner till schtan.
9:02 kommer flåsandes in till ICA, sätter mig i kassan och arbetar som en dvärg.
19:15 flåsandes går jag i rask takt till kebabben, tar en kebabbrulle och flåsar vidare till bilen.
19:30 fotbollsträningen börjar.
19:40 Jag sliter med mig fotbollsskorna och kör barfota vrooooooooom till träningen.
21:00 Träning slut. Jag o Elias kör extra magövningar ( Det gäller o hålla magen i trim till Springa-naken-i-snön-efter-bastubad-i-Januari-löpet)
21:15 Hemma, flåsandes och trött som en gris.
21:30 Bloggar.
21:35 Dusch & I ordningörning inför utgång de lá Onsdag.
02:00 HOPP I Säng
8:00 Upp ur sängen, duscha, käka frulle, spegla mig och leta fram ICA tröjjan tills 8:40...

Ugh...
Inte undra på att man däckar här o var...
image332