Katastrof!

Vet ni vad jag inte gillar förutom broccoli?
Folk som begränsar sina fejsbucksidor. Fattar ni inte att jag vill spana? -och det går inte om ni har en störd "limited profile". Varför har man kommit på något sådant hjärnlöst fenomen för? Alla taggar ju ändå bort sig från alla mongobilder nu för tiden. Allt skall retucheras. Bara det finaste får läggas upp. Men ingen får titta. It doesn't make sense liksom. Gälla mäsk.

Åh, jag är på ett sånt hata datajoxhumör. Värst av alla människor är alla jävla integritetsidioter som röstar på piratpartiet och gnäller på precis allt. Nördarnas version av feministerna, haha. Små "haxxors" som tror att dom är världens viktigaste människor och "kan" bli avlyssnad när som helst. Jag vill verkligen gå fram och få dessa personer att inse hur värdelösa dom är. Dom är liksom ingen. Det finns inget intresse, alltså, absolut inget intresse av att läsa deras mejl som dom skickar till varandra:

"Jag har klarat ut Tetris och fick 28 miljoner poäng!"
"Lol, fu u? Jag skrev en kod och lät min dator spela flipper automatiskt. Den går hela tiden i bakgrunden, du snackar poäng i miljoner? Ha, jag har väl nån miljard eller nåt"

Vet ni vad jag gör? Jag skäms för min ungdomsgeneration som kom på piratpartiet. I huvudtaget känns det som om det lever fler mongon idag än för 20 år sedan. Alltså visst är det så? Går man ut på stan en sväng och inte ser någon som slickar på en gatsten eller är dyngrauk på Ica, då känns det nästan konstigt...

Haha, vad aggresivt det här inlägget blev. Nåja, dom kan allt behöva sig en känga...


I Nigeria bor det över 300 olika folkslag.Så är det

Jag gör så mycket saker, äventyr och jox på sommaren att uppdateringen får lida. Det är sommarslakt.

Jag är ledig i två dagar nu, oerhört trevligt. Tänkte låta mitt immunförsvar hinna mobilisera och slå ihjäl alla små mongobakterier som belägrat min aura några dagar, ty deras tid är över!

Igår hade jag hade tänkt att ligga och kolla entourage och tackade nej till volleyboll. En timme senare skulle blev jag rastlös ändå och tänkte att jag kunde väl iaf lira lite tennis med Alex & Johannes, det kan ju inte vara så jobbigt ;)
Men sen var planen upptagen och det blev ett spinningpass istället....
Man sitter där och trampar i takt till musiken. Huvudet är böjd neråt. Mina fotbollsben gungar upp och ner som ett rasande lokomotiv och Alex sitter bredvid och knarkar powerade. Lockar trillar ner för pannan och dinglar fram och tillbaka, ett försök görs till att lägga dom tillrätta och se där, hela huvudet är blött. Jag tittar upp, får salt i ögonen men trampar, trampar, trampar.

Spinning är ett gälla sätt att motionera på... :)


Om du är rädd för att bli rädd, eller rättare sagt bli övermannad av rädsla, lider du av fobofobi.Och jag blev 21!

Igår fyllde jag 21 och i förrgår hade jag lagat lite mat till de närmsta som belägrade fortet vid 16:00. Det mesta gick smidigt. Visserligen spöregnade det i 10 minuter, jag fick några kallsupar när jag dök ner i bålen, Lindbergan fick ett glas rosé kastat på sig av nån och när jag såg att alex sprang ut på verandan med famnen fyllds av paraplyn, svenska flaggor och terpentin, då, då skakade jag på huvudet och kastade mig ner i bålen ännu en gång.

Å andra sidan så upptäckte jag både Johannes och Alex i förrådet vid 16:35. Dom såg ut att vara bestörta av förvåning, jag hann knappt tänka något innan de höll upp två glas. "Titta vad vi gör!" sa Johannes stolt och visade upp två spritfyllda glas med en touch av mojitoblandning. Jag kunde ju anat vad som skulle ske.

Ptja, vad hände egentligen..
Jesper kastade smällare på Alex som dansade regndans till allas skratt och att det vid ett tillfälle stod massa töser på min balkong i kjol gjorde ju faktiskt ingenting alls. Ida, som Odellskan refererar till min love of my life var här, smällde i sig 4 chokladrutor och stack ;) Men det var förvisso inget jämfört med Vesper och några till som vid 22:25 stod i förrådet med varsin gaffel och åt upp överbliven mat.
Jeff ville nog mörda mig för att jag tog på mig en likadan skjorta. Han sa det inte högt, men jag hörde det på hans ansträngda röst. Jag kunde ju bytt ja, men... den var ju faktiskt fin tyckte jag, och visst skall födelsedagsbarnet ha företräde när det gäller till val av kläder?Vid 11 skred vi ut till Flamingo, där strikade jag en posé, eller några fler - men av barmhärtighet till anonyma nykterister så publicerar jag bara en bild.  Efter det tog vi oss till femfemnoll och det slutade med att klockan var 04:15 när jag och Alex tog en Taxi förbi sjukhuset där det hux flux hoppade in två mongotjejer varav den ena utbrast: "Jag var just på sjukan, jag har fått ett cp-anfall" "jaha" tänkte vi och delade taxi mot brunnsänghållet.Det blev en mycket trevlig tillställning tyckte jag :) Tack alla som var med!


Henry Seely uppfann 1882 det elektriska strykjärnet. Han var dock lite före sin tid och kunde inte sälja sin produkt eftersom folk ännu inte hade elektricitet i hemmen. 


A-barn

igår kväll var jag och handlade. Det första jag gjorde i morse var att sätta på en tvättmaskin, mata katterna, plocka ur disken, stryka en skjorta och vattna blommorna. Dessutom ska jag rejsa iväg till jobbet strax.

Här händer det grejjer!

Föresten blev jag arg igår, på alla er där ute som skriver ut som status eller heter på msn något med "har så jävla tråkigt!!" och liknande. Vahettereeee, köp ett playstation 3 då, era fattiga luffare! Besvära inte min aura med era negativa impulser ;)

Och avslutningsvis hörde jag på radion igår att snart 10% av Sveriges arbetsstyrka är arbetslös, alltså en halv miljon svenskar. Hur vore det om en tiondel av de här människorna startade eget och anställde 9 pers var? Voilá! Sätt igång och fyll en funktion. Svårt att starta eget? Det är för att Sverige är såssefierat. Som man bäddar får man ligga ;)

Jag är en mastermind, skål påre!
 
De gamla egyperna använde honung för att balsamera döda. När någon hade dött sa man därför att han eller hon hade trillat ner i honungsburken.

Förlåt, men...

det är ju så fantastiskt roligt att mixtra med andra personers status från deras egen facebook :D

Jesper Gustafson: "Fan, jag har fått svininfluensan :("

You, Remi marin and Ida Wredenmark like this.
Pontus Sjögren HAAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!
Ida Wredenmark bläääääää
Emelie Jansson lät ju inge kul ;)
Sophie Linnusaar åh, stackars :(
Jennie Vestin vart har du fått den ifrån?

Ibland är jag mr. busfrö... mohihihihihihi.....

Entomologer hittar ungefär 8000 nya insektsarter varje år.Mitt liv genomgår en himla härlig tid just nu

Det här är ett hyllningsinlägg till mig och mina vänner för att vi är så sjukt mysiga hela tiden.

I torsdags kilade som sagt jag, Lokani, Vesper & Pacs till göteborg en sväng.  

Pacs, Jag, Vesper & Lokani på Häcken-Hammarby borta stå.


Jag & Lokani på en av berg- & dalbanorna på Liseberg


Jag med rumskamrat Vesper på krog inne på Liseberg, efter två öl.

Jag drabbades av ett tacksamt problem under resan: kramp i käken av för mycket skratt. Det var ungefär allt vi gjorde, vi gick omkring och skrattade. Alla har ju sin roll och det räcker med några ord innan en symfoni av skratt uppstår :D

Bara för att ta en rolig händelse. Radiobilarna på Liseberg. Paco, halvnykter, befinner sig alltså i fiskstadens hjärta och drar igång hammarbyramsor. Massa Glenn började sjunga ifk-ramsor och beslöt sig att alla skulle anfalla Paco med radiobilarna. Det slutade med att åtta bilar blockerade Pacos radiobil men där satt han och fortsatte att skrika "...ÅÅ FANAN VÅÅÅÅÅÅÅR ÄR GRÖÖÖÖÖN O VIIIIT!!!!" Nå, han fick inte spö iallafall ;)


Bilden är tagen innan rejset startade , två sekunder innan Paco blev omringad ;)
Det var iallafall en fantastiskt bra resa! Vänta bara tills videorna blir publicerade...

I lördags var vi hemma hos mig 7-8 stycken, grillade i solnedgången och tog lite rosé till det. På söndagen låg jag med laptopen i soffan, Alex låg i soffan bredvid och kollade på TV och samtidigt gjorde Vesper en kladdkaka med grädde. Vi behöver inte riktigt säga så mycket till varandra, det räcker att bara ha lite närvaro liksom. Senare på kvällen kom Calle & Johannes och vi började spana en film. Eller, vi skvallrade mest och snackade skit och då och då hörde vi en kulspruta i bakgrunden. Vi säger väldigt många sjuka, störda och roliga saker. Vi har också många teorier om lösningar till saker och ting. Vem hånglade med vilken tös, vad är nästa projekt och varför är Vesper ett mongo? VI reder ut, diskuterar och analyserar det mesta. Himla trevligt.

Idag åkte jag, Calle & Vesper och såg Baksmällan. Sjukt rolig film faktiskt!
Efter det åkte vi till mig och hade ännu en sån där bra kväll. Vi drack te, åt ost & kex, såg en film och hade en sån där djup diskussion som killar faktiskt sällan har. 
 
Jag och min krets är så jävla bra grabbar.  
Det går åt cirka 10 liter mjölk för att tillverka ett kilo hårdost.

AAAAAAAATJOOOO!!!!!!!

"oj, he he he... sårry, vill du en te?"
Vesper: "VA? Jag vill hellre att DU dör!"
Blåvalens hjärtljud kan hörs under vattnet ända upp till 32 kilometer bort.

Jag har slagit tjejer för mindre

Efter ett dygn fullproppat med misär efter misär var det ett vrak som vred om nyckeln i låset på Gant i morse.

När jag väl stod där gjorde det ju inget att några till idiotiska situationer inträffade. Exempelvis mongo ett:
"Hej kompis, jag vill ha cash tillbaka"
*håller fram kvittot och en påse med en skjorta*
"Ah, den är köpt på rea och då betalar vi inte ut pengar, men du får gärna byta den mot några andra plagg."
"oke... oke..."
*börjar titta sig runt i affären. Jag tittar på skjortan. Känner inte igen den alls. Smalnar ihop ögonen som en fokuserad samuraj och ser att, AHA, den här skjortan han hade med sig inte ens var köpt på Gant, det var nåt skumt märke jag aldrig hört talas om*
"Du, den här skjortan är inte köpt här..."
"Skojjar du kompis? Min kompis handlade den här förra veckan"
"Nej, kolla kvittot, den skjortan är den som ligger där borta *pekar på en hög*"
"Ge mig bara cashen då"
*Känner hur min bröstkorg växer av ett häftigt insug av luft för att försöka behärska mig*
"Den är ju inte köpt här, då kan du inte byta den här. Det här är en Gant Store - vi har inga andra märken än Gant."
"Oke... oke.."
*vandrar iväg*

Mongo 2, schnubbe med (tack & lov) mongotjej.
Schnubbe: "Kolla, Gant, dom har typ en kund per år"
Jag var liksom på dåligt humör och hade en fixidé att slänga mig över disken och stabba honom med saxen i ögat men la åter band på mig själv.
Hans schnubbifierade flicka skrattade som jag tänker mig att tjejer gör som jobbar på scania-linen, som en korsning mellan Gollum och Ron Weasley;
"AHÖÖ HAHÖHÖHÖ HEH" 

När sådana här situationer uppstår vill jag inte vara anställd. Jag vill vara en neutral åskådare och ingripa sådär omoget som gör en tillfredsställd på riktigt.
"Hållkäften spyskalle, du tyvärr, men vi har inga pantflaskor här inne, du får vandra vidare - det står föresten en papperskorg utanför butiken, kolla där. För du är väl inte den här enda kunden per år va?"


Det finns 33000 kända arter av mygg i världen. Av dessa finns cirka 2000 i Sverige och av dessa är knappt 50 stickmyggor, dvs myggor som suger blod.

Riksalarm!

Jag har u-landsproblem nummer ett: jag är våldshungrig.

Jag är på jobbet, men är ensam hela dagen och har glömt min matlåda. Hjälp en stackars u-människa i en i-landsvärld!
Köp en macka åt grabben. Han behöver det mer än DU, just nu.
Om precis en vecka fyller jag 21år.


Jag öppnar affärn!

Jag rejsade just ner till stan och har nu fixat kassan, dammsugit hela butiken och satt på kaffe. Dock märker man att det var Alex som stängde igår - och att han vet att det är jag som öppnar idag... Det lilla tjacket har gjort en göra-lista med en ond smiley och ful handstil så att jag inte fattar. Vidare ligger det silkespapper i omklädningsrummen & hans smutsiga kopp är inte diskad. Det är gammalt kaffe kvar i bryggarn och en påse Fisherman's friends på matbordet.

Skäms.

Nu är kaffet klart. Dags att öppna butiken. Kom & handla lite vetja. Vi har nya kollektionen ute. Ses & hörs!

26 påvar har haft oturen att bli mördade.


Jag & IF Metall

Jag, Vesper, Pacs & Lokani ämnar att dundra ner till Göteborg imorgon 07:00, rusa till Bolis, åka alla karuseller på Liseberg tills klockan slår 20:00 då det är avspark Häcken-Hammarby där vi bänkar oss på bortastå varefter vi går ut på Avenyn och morshar på några Glenn!

Återkommer fredag kväll.

Varje korn popcorn har en vattenhalt på ungefär 13,5%.

En cykeltur med mamma Corelli

När jag slutade cyklade jag hem och då var det broöppning på vägen. Bredvid stod Davids äldsta syrra tyckte jag, men vi morshade inte. Sen fälldes bron ner och jag - som kan vara södertäljes snabbaste butiksbiträde på cykel - bikade iväg till birkakorset där det var rött lyse. Till slut kom Davids syrra ikapp och vi känner ju varandra så jag ba: "Hallå där!" och hon ba: "Nämen där är ju du, jag kände knappt igen dig!"

Sen pratade vi om massa saker och började cykla tillsammans, hon pratade en himla massa om nån Emma och Ida. Ida hette ju Davids andra syrra, men vem fan är Emma? Till slut började jag inse att hon såg äldre ut än 30.
...Är det verkligen... Davids syrra? Hm. Hon började prata om Italien och... AHA! Det är ju fan Ida Corellis morsha ju!

Hon lär ju inte komma ihåg vad jag heter. Men ha, gud vad trevlig jag var mot henne när jag var liten. Jag var kär i Ida när jag gick i femman och hade en mastermind-plan att verkligen vara så där svärmorsdrömtrevlig mot mamma Corelli. Ida skulle ju bli min fru, hallå? Hon var populärast i klassen och jag.. jag hade mittbena och kom till skolan med oboy-musche.

Det var för övrigt på tiden när jag åt hockeybullar & hängde med Tom Tillberg. Det var en gång som vi var hemma hos honom när han sa: "nä, nu får du fan skrida till handling, jag ringer och frågar chans på henne åt dig" "Meh, jag kan väl göra det själv..." "Gör det då?" "Nä.. jag vill inte... senare nån gång kanske" "NEJ, jag ringer nu!"

Så gjorde han det. Jag höll på att skämmas till döds. Ida svarade, hon hängde med Martina Larsson. Jag slog mig själv i ansiktet och tänkte ett "Nej, nu går det aldrig, Martina är ond..."
Efter mycket fnitter svarade hon "kanske" och sen slängde dom på luren.

Jag satt tyst. Tom var helt vild; "SER DU, DET HÄR KOMMER BLI SKITBRA!"
Det blev det inte alls. Jag vågade inte prata med varken Ida eller Martina på en vecka. Det var hemskt.

Men än idag är jag fortfarande väldigt god vän med mamma Corelli. Hon gillar mig.


Koalan är trädlevande och kommer ned på marken bara för att ta sig till ett annat träd eller för att slicka i sig jord, vilket förbättrar matsmältningen.

Ha, vet ni vad?

Om en månad och en dag startar Premier League och Arsenal piskar på Everton på Goodison Park.

Det här har jag väntat på sen i November....

Renat brännvin från Västergötland har varunummer 1 på systembolaget.


En sommardag

Idag öppnar och stänger jag affären. Alex har en sån där lyxtid, han kommer sent och går tidigt. Men jag tycker det är trevligt att öppna. Man dammsuger lite, sätter på kaffe och lite ABBA - fast idag ska jag ta med mig en skiva ted gärdestad. Jag tror att jag vågar det. Lär ju vara bra för affärerna. Hm.


...Föresten tar jag tillbaka allt bra jag sagt om cykeln. Efter att jag hyllade cykeln så började det regna på mig när jag var på väg till jobbet. Det var fint väder till en början men sen öppnade sig himlen och jag såg framför mig att jag cyklade in i världens spöregn. It was raining cats & dogs. När jag sen skulle hem fick jag punka på cykeln - förmodligen för att jag kör så sjukt snabbt.
Det hade jag givetvis glömt bort morgonen därpå och tog mammas cykel istället, fast där hade sadeln låst sig, så jag satt typ 40 cm ovanför marken och såg ut som ett kronmongo på permission.
Efter att farshans cykel blivit lagad ilade jag ner på stan ännu en gång och när jag skulle därifrån så hade nån idiotisk fågel skitit ner sadeln. ÅHHHHHHHHH!!!! Förstår ni att jag är arg?

Till råga på allt får jag världens cykelfrilla när jag kommer till jobbet. Jag skulle behöva installera ett plexiglas på cykelstyret...
År 1871 såldes den första korven utomhus i New York. Med bröd några år senare. Då användes fralla som korvbröd.

Pontus Sjögren likes this

Jag kan inte hjälpa det men jag tycker verkligen det är kul när folk har "åka-iväg"-status på facebook, som folk "likes". Alltså typ: "åker till grekland imorn" eller  "packar, ska till gotland om några timmar"
"4 people likes this"

Precis som om folk tycker det är skönt att den personen försvinner, är ni med? Haha, jag sitter här och fnissar.

Eller "X has ended his/her relationship"  och den personen är lite dyster, eller ett vrak.
"9 people likes this"

Visst är det roligt? Jag tycker det. Tycker jag det är roligt så gör minst en miljon till människor i världen det. Minst.


Jag ska till Liseberg på torsdag.


Koncentrationsproblem

Mamma med dotter kommer till disken. Mamman köper en en t-shirt och hennes, ja, sjukt snygga dotter ~19 står där och bara är.
Jag försöker ta betalt men skelar med ögonen som jag vore Alex efter två power king.

*bad thoughts out, nice thoughts in, bad thoughts out, nice thoughts in...*

"hur mycket är jag  skyldig?"
"..."
"hallå?"
"wabada? Ja, jaha, öh, 498 kronor tack"

Det är faktiskt inte alltid så lätt!


Den första halskotan på oss människor heter Atlas.

Morgonrock

Här sitter jag i soffan och skall vara på stan om 25 min, ombytt & klar.

Hm. Min röst går till miljöpartiet. Medborgarlön vare va?
Beroende på art kan en giraff har upp till 5 stycken horn.

Klocka, asaviktigt!

Jag känner aldrig att jag är rädd när jag är utanför mitt hus. Jag kan promenera i Ronna under ramadan eller i Hovsjö 03:00. Jag känner folk som är oroliga, men inte jag. Jag tycker inte det är särskilt speciellt alls. Men! Ibland när jag lämnar min röda villa med vita knutar kan en sårbarhetskänsla utan dess like uppstå!

Glömmer jag klockan blir jag utblottad, det saknas något. Man känner sig genomskinnlig och fantastiskt sårbar. Som knekten som glömt sin sköld, som rymdskeppet i star wars utan sin energisköld eller som tjockisen som just fettsugit sig. Något saknas och en vag känsla av obehag vägrar släppa taget. Helst av allt skulle jag vilja lägga mig i fosterställning och beväpna mig.

Hm, ville ba ha det sagt, skulle jag glömma klockan någon gång och bete mig konstigt så vet alla nu varför. Nu är det upp till mig att öpnna affären idag, *ka-tisch* klockan på, jag är redo för att skapa dagens bravader! 
Indonesiens och Monacos flaggor är identiska.

Vi strosade runt på stan

Jag, Remi, Vesper & Pacs tog en fika. När vi fikar åker flyger det kängor till höger och vänster. Man vet det, att så fort någon blottar en akilleshäl då anfaller resten. Man hamnar under tunga attacker, överdrivna härmningar av det som gjordes fel och omfattande diskussioner om varför detta fel uppstod. Det blir till att blunda, slunga huvudet bakåt och släppa fram ett leende som säger: "go ahead, vit flagg..... vänta bara..." och så skrattar alla högt och samma procedur upprepas om och om igen.

Men vi strosade runt, riktigt långsamt, så långsamt att kroppen hann vingla till innan nästa steg sattes mot marken. Vi analyserade vår omgivning. På semestern kommer dom fram, alla muppar. Inte fan sitter det tjackmongon på vintern på stan inte. Men nu gör dom det. Ibland fäster jag blicken på något random tjack och så suckar jag lätt och tänker; "vad fyller du för funktion, egentligen...?" och så skakar jag bort tanken och går vidare.

Det är mer saker jag undrar när jag är på stan.
Varför har folk mjukisbyxor på sig? I synnerhet unga tjejer?
Varför står folk och röker direkt utanför affärer?
Vad är grejjen med att tjejer börjat ha herrskjortor på sig? Det ser ut som alla varit på bortamatch, är det meningen?

Från ingenstans avbryts tystnaden och tankarna utav Vespers röst:
"Fan, det skjuts för lite folk i den här stan..."

Lilla Vesper...


En kilt bärs aldrig av kvinnor, bara av män.

Bussresan

Jag slutade fyra och hade fått skjuts ner på stan så det blev till att ta bussen hem. Det var länge sen som jag åkte buss och jag hade glömt hur det var...

Jag steg på bussen och chauffören stämplade nonchalant min remsa och släppte ut en tung suck. Jag vandrade längre bak i bussen och mötte flera dystra blickar, andra stirrade med tomma ögon ut genom bussens fönster. Vid sista dörren slog jag mig ner och la mitt ena ben över det andra. Med en uttryckslös blick tittade jag från vänster till höger och analyserade min omgivning. Det var alldeles tyst, rent utav dödstyst förutom bussens krängande.

Bredvid satt en neongult klädd byggare med stora örhängen och flera plastpåsar fulla av nåt konstigt, massa jox. Mitt emot mig satt en orakad lönnfet gubbe med magväska och suckade. Längre bort satt en rakad kvinna som nästan doftade offentlig sektor, tunga sms-lån och ensamstående med fyra barn. Snett vänster ifrån mig satt en ung söt tös, våra blickar möttes snabbt och vid ett ögonkast hade ingen sett något speciellt. Men jag såg. Jag såg hur hon led. Hon var missplacerad, hennes blick var definitionen av hjälplös sorg och ett rop på hjälp. Framför henne satt en mamma med barnvagn och försökte hålla sitt barn i schack utan framgång...

Alla dessa personer skapade tillsammans ett abstrakt obehag. Ett obehag som än en gång påminde mig varför jag avskyr att åka den röda ormen. Min livsdos av att åka buss är nådd.

...Länge leve cykel, bil & jetplan!


Ett spädbarns skrik kan komma upp i omkring 90 decibel. Jämförelsevis ligger ett vanligt samtal på 60 decibel och en biltuta på 110 decibel.

Hemma & oförskämt välbehållen

Seglat  - check!
Sett på när en tvåmeters man blivit rakad - check!
Badat naken med fem andra män - check!
Risbastat - check!
Tappat balansen - check!
Bränt mig - Nej! Hurra!
Har de andra bränt sig? - check


Eiffeltornet är 300 meter högt och var under nära tre årtionden världens högsta byggnad. Med radio och TV-antenner når tornet numera en höjd av 321 meter.

Seglarsäventyr

Jag har en miljard uppdrag att utföra innan två, allt från att dammsuga farshans bil till att diska och vattna blommorna. Sedan far jag iväg mot Åkersberga för en lite seglarweekend. Om jag kan segla? Pah! Jag gick ju på seglarskola en vecka när jag var tolv. That should do it. Dessutom har jag ju seglarskor och massa marinblå kläder. Det måste ju vara bra för nånting?


Teet är klart! Farväl mina bästa läsare. Om jag drunknar behöver ni inte ta självmord som den där Michael Jacksons fans. Jag vill bli aska och slängd i mälarbadet så att alla som spritt grillrök över mig under åren nu blir belagda med sukralos och tungmetaller.... mohihihiihii...
Den gula, giftiga varglaven som växer i Sverige, har fått sitt namn ifrån att man förr blandade ner lavan i kött för att snabbt förgifta närgångna vargar.

På med hjälmen Don Juan!

Förra sommaren genomförde jag och framförallt Johnny vissa uppdrag för att göra världen till en bättre plats, vi drog i vissa tåtar där, manipulerade några här och förvirrade omgivningen med oskyldiga leenden och charm.


JB, nån bulgar & jag på Rhodos

Det bästa var vid ett tillfälle då JB (som inte står för Johnny boy, utan Johnny B från den där låten där dom sjunger "Johnny be good" Johhny B=JB) tittade denna tös (som jag inte nämner vid namn på grund av eventuella mordförsök från arg (f.d) pojkvän) djupt i ögonen och frågade: 
"Du... är du verkligen kär i din pojkvän?"
"...Ja?"
"Alltså pirrar det i magen när du ser honom och blir du sådär fånigt glad när du ser honom?
"...asså...näe...men.."
"Du måste ju vara ärlig mot dig själv."
"Jag gillar honom ju"
"Ja, men är det mer kompisgillande eller..."
"Asså... kanske... jag vet inte.."
Jag rycker in:
"I så fall är det ju bara elakt att vara tillsammans med honom, tänk om han skulle fortsätta vara tillsammans med dig fast att han inte vore kär..."
JB: "Ja, det missgynnar ju båda två!"

En vecka senare på facebook. "X has ended her relationship."

Nu blev det inget för varken JB eller mig med den här tösen, men bara saken att en vacker tös inte längre är med, vad jag skulle vilja kalla för "schnubbe" räcker för att den här världen nu är lite vackrare, lite bättre.

Liknande scenarion har uppstått i år. Min vapenbroder flyger flygplan i USA så det faller på mig att ikläda den skinande rustning som doftar romantik, rosor & list för att än en gång förgöra ondskans schnubbar som stjäl och lägger beslag på de töser som rättmäktigt tillfaller de som besitter karisma, humor & elegans!

Nå, schnubbar där ute, eder tid är över. Vik hädan.


Havsuttern har 110000-125000 hårstrån per kvadratcentimeter och har därför djurrikets tätaste päls. Pälsen är så tät att uttern inte behöver något skyddande fettlager vid huden. Jämförelsevis så har en hund cirka 1000 hår per kvadratcentimeter.