Ny drink uppfunnen

SMS skickat till Mikael Troncolovic 03:04
"Haha, kissar neongult!"
SMS mottaget från Mikael Troncolovic 03:07
"Hahaha jag pissa oxå precis o tänkte va in i helvete! Undra om pontus har samma färg! :-)"

Så kan det låta efter en nykter kväll på kåren. Det var tema: "After ski", jag & Miki hade med oss Sambrocca & C-vitamin granatäpple & lime. I baren bad vi om två glas vatten, drinkblandare, is & sugrör. Sen gick vi omkring bland resten av alla alkoholiserade studenter och körde power-rehab. Vi var inte lika hardcore som Sebbe som dansade med sin snowboard på dansgolvet... ;)

Annat var det med after ski i Åre, en gång ramlade jag, Erik & Oskar in på Dippan och - här kommer den klassiska frasen: "Vi skulle bara ta en öl" och liksom koppla av lite. En blev snabbt tre och sen så anlände Paco, Vesper & Alex som insisterade på att det dags för fler öl. Det slutade med att jag stod på ett bord tillsammans med norrmän & norrskor med två mössor på huvudet och körde veven.
Efter after skin så stack jag & Oskar till ICA. Det var plötsligt väldigt kul att handla och att leka med matvaror. "HAHA, ÄTER FOLK SÅNT HÄR ELLER?! U-MÄNNISKOR!!!"  *
"Haha, tänk vad förvånade boysen blir om vi kommer hem med 50 st toalettpappersrullar istället för mat, dom kommer ba fråga "vad ska vi med det här till?" och så har vi inte ens ett bra svar!!! HAHAHAHHAHAHAHAA!!!"
och efter ett tag träffade vi en norsk jänta:
"TJA, är du från Norge!?"
"Hei, ja de er jag"
"HURRA!!!!! Alla ni skrattar åt mitt namn för att det finns en seriefigur som heter Pontus eller Pondus i Norge!"
"...hahaha...er de sant, heter du de?"
"Meh, fan heter du då?"
"Gunhil"
"HAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!! GUN-HIL!!! Stört kul, men du ser ju inte ut att vara 85 med ryggskott?"
"Og du ser icke ut som en seriefigur, hahaha"
"GUNHIL! HAHAHA, herregud vad roligt, vad heter dina föräldrar för nåt, dom måste ju gjort det här med namnsättande till en grej?"
"Hahaha Pondus, Pondus hahaha"
Det gnistrar så i ömsesidig kärlek mellan mig och norskor, det är som lady & lufsen om och om igen.

Och där stod vi och pekade på varandra och skrattade högt & Oskar försökte hålla sig själv på benen genom att stödja sig mot köttbullsdisken medan han kved av skratt :D
Uttrycket schack matt kommer från det arabiska uttrycket shah mat vilket betyder "konungen är död".

Hemma från Åre!

Jag känner mig som en 120-årig miljardär, extremt sliten & nöjd på samma gång. Herregud, jag är verkligen total destroyed och skulle en konstnär komma hem till min lägenhet och måla av den skulle han döpa målningen till Ångest, haha.

Allt har verkligen varit i power, det har inte varit nån stund på 5 dagar som man bara satt sig ner. Schemat varje dag såg ut såhär:
Upp klockan 9, frulle, ombyte, ut i backen vid halv 11. Hemma igen 3, bort med pjäxor - på med skor, MOT AFTERSKIN! Klockan slår 6, man är rätt förfriskad och kryper ner mot ICA och handlar, kommer hem, lagar middag, klockan slår halv 8 och förfesten drar igång på allvar. Vid 11 stod man i krogkön och halv 3 är man på okänd ort omringad av sprit. Som bäst somnade man väl vid halv fyra, som värst vid halv fem för att sedan kliva upp berusad klockan nio och kasta sig ut i backen.

Detta beteende tär onekligen på kroppen. Men det är priset man får betala för att nå extrem glädje, det känns som att hela resan varit ett ständigt skratt! :D Jag ska verkligen betala tillbaka nu och äta enligt GI-metoden hela februari, träna lagom, hyra yoga-filmer och strecha fram & tillbaka.

Men för tillfället behöver jag en lågavlönad pakistanier och jag behöver honom nu! Han ska städa upp min lägenhet, borsta mina tänder, laga mat och tvätta. Sen vill jag att han tilltalar mig "sir" och klär sig i enbart svarta kläder. Det matchar nämligen mina strumpor, mina pupiller och mina påsar under ögonen.

Det finns så otroligt många småhistorier jag skulle vilja berätta, det ploppar nog upp fler vart eftersom minnet kommer tillbaka. Men för tillfället ligger mina tankar hos mina tre vänner, Paco, Vesper & Alex som är kvar i Åre och lyckats pajja en ruta, skalla ett hål i väggen och haft sönder ett duschmunstycke.

Om man säger såhär: Det var - och är - inte tyst i Åre skidort.
Sveriges farligaste djur i modern tid är getingen, som mellan åren 1987 och 2002 dödade 28 personer.

Jabadado!

Det är tisdag morgon, jag sitter i termobrallor och känner mig som en terran marine.

Vi har ganska kraftiga fyllebataljer, jag är så glad att jag aldrig blir bakis. Vissa här ser ut att ha bott i helvetet i några år.
Träffade norskor igår föresten, Isildur & Tina, det är det bästa. Det bästaste...

På återseende ;)
OS-flaggan som Pierre de Coubertain är upphovsman till utformades under 1910-talet och svajade för vinden för första gången 1914.

Åre

Är galet. Det är ju vad man gör det till, har jag hört...

Här händer allt från succévurpor till dans på krogbord. Jag vet inte vilket som är bäst ^^

Nu när jag tänkte ha mitt bloggmoment så fick jag uppdrag att kila iväg o handla gräddfil. På återseende.
En nyfödd känguru väger cirka ett gram. Den tar sig så fort som möjligt upp till moderns pung och stannar sedan där i fem månader och växer till sig.

Årepackningslista från (ö)kända pysar:

Signerad Alexander & Thomas..

DIMMAN

Strumpor

Kalsonger

Tshirt

Skjorta

Kavaj

Slips

Fluga

Näsduk

Byxor

Skärp

Skor

tjack

tjocktröja

jacka

solisar

  

SNÖYRAN

underställ

raggsockor

balaklava

mössa

halsduk

handskar

skidglasögon

ytterplagg

halskrage

skidor

snowboard

pjäxor

tjocktröja

mysbyxor

Skarf

Plunta


Chatêau Badboys4life

Parfym

deo

shampo

balsam

tvål

tandkräm

tandborste

hårfön

raklödder

rakhyvel\apparat

trimmer

pincett

topz

wax

spray

gelé

ansiktskräm

hudlotion

ansiktsrengöring

ägg

lypsyl

handduk

MAT

kortlek

stereo!

skivor

myggstift

SPRIT

cigg

snous

tjack

sängkläder

kudde

mobil(ladd)are

senappiij

tändare

kondomer

viagra

alvedon

jesper + humör

kamera


ETT GOTT HUMÖR


Åre nästa!
Det är inte loppor som aporna sitter och plockar från varandras kroppar på zoo eller i vilt tillstånd utan små saltsmakande hudflagor.

Jahaja!

Träning idag igen, jag börjar fundera på om jag kanske är en sån här som gillar smärta. Det har börjat gå i en ond spiral. Jag har börjat gå omkring utan att böja knäna - för då spänns tydligen låren har jag märkt - men så vaknade jag idag med träningsvärk i vaderna. Jag skulle vilja gå o lägga mig och vila tills jag får liggsår, men nu kom Åre-resan ivägen, så nu måste jag, i egenskap av student, sympatidricka med dom andra fyllona. Det är inte lätt att vara herr Sjögren just nu.

I Syrianska är det lättare att kommunicera än i Våmb, "Ejdarbo hät?" "Kaiso, meksejmet?" "Lo mede..." likaså stridsrop på planen: "MADUR MADUR!!" "Kaj?" "KAJ!? kota kaj, madur!"

Fullt förståeligt för en vanlig integrerad södertäljebo. I Våmb är det annat.

Det är en snubbe som passar mig och utbrister: "Fan, böllen är böös"
Jag fattar ingenting? Vadå böös? Punka? Nej, det har den inte. Aja, jag vill ju bara vara en i gänget så...
"Ja, jävlar vad böös bollen är!"

Fylle-david som numera går under namnet Alpha-david berättade sen att "böös" betyder typ "skit".

Fortfarande står jag frågande: Varför säger man inte "skit" istället? Hm.

Slutligen vill jag eklärera att det bara är jag samt övriga spelare som får säga att "Våmb" är ett öh... annorlunda "fult" namn. Du får inte säga det. Jag skulle vilja kalla detta för "neger-fenomenet". Det är ok att en svart man kallar en annan svart för "neger" men inte att en vit man kallar en svart man för "neger". Är ni med?


När Neil Armstrong satte sin fot på månen för första gången passade han på att knata omkring där i 2 timmar och 31 minuter.

Almost there

Kort tillbakablick hur det såg ut för 12 månader sen:
image665
Fantastic four



108455-658


Alkispulkan

Paco vann överlägset första dagen. Förutom att han beställde in ett helrör sov han en timme på krogen och efter det så... ja, vad ska vi säga... han kastade helt enkelt en stol i nacken på en kille på Dippan och sen fortsatte han med en powernap i hallen:
108455-657
I Åre kom alla in på krogen, oavsett beteende.





Vesper o hans humörsvängningar, nedan skäller han ut Paco & Alex: "UPP O HOPPA NU FÖR FAN ERA JÄVLA ÄSCHELHÅL,FAN, ANNARS SLÅR JAG IHJÄL ER!!!"
108455-639

Alex, latast i världen?:
"Hörrö, haru glömt lakan eller?"
"va? nä?"
"Varför bäddar du inte sängen då?"
"Orkar inte. Jag har bara gjort det två gånger i mitt liv typ, hehe"

Så han låg såhär i en vecka:
 108455-640

108455-663108455-659




Och så vidare...
<-- kolla på mä, tu pacsNorska<3<---"ja, men jag tar hästhuvudet idag... eller?"<--- Jesper hittade ett par tajts på marken o använder dom... Inga... <3

Jag ber o ber o ber att Trondheims universitet kommer i år igen, norskor är absolut det bästa som finns!

...Och hur skall det gå för den här mannen? Endast kameran vet. Succépacs. Haha.


Om man utvann allt salt från alla världens hav skulle det täcka kontinenterna med en halv meter.

Hallå, ere hemtjänsten?

Jag skulle behöva lägga in ett direktnummer till hemtjänsten, kvinnor pratar om mensvärk och föda barn. Ni vet inte vad smärta är! Herregud, jag har sån satans, satanas, SATANS träningsvärk!
När jag skulle hämta tidningen imorse och började gå ner i trappan så kändes varje steg som att gå på trampminor, jag tittade snabbt upp och ner i trappuppgången så att ingen var där, sen skrek jag högt!

Jag funderar starkt på att slänga in en kontaktannons i tidningen, alternativt låna Vespers match.com konto.
Rubriken skall vara: Flickvän sökes till måndag, onsdag & torsdagar

Du skall ha vackra ben och ta hand om mig efter mina fotbollsträningar. Jag vill ha mat och benmassage (men inte på låren, för jag tycker att det kittlas där). Efter maten vill jag spela TV-spel eller äta apelsiner (jag är inne i en period där jag gillar apelsiner) och då vill jag att du ska leka med mitt hår. Det tycker jag är skönt. Du skall vara mellan 17-26, ha fina tänder och bra hy. Du får gärna vara brunett föresten, det matchar till en skön tröja jag har.

Kommunister, hundälskare & veganer undanbedes.


Nå, lite om mig rå, äh, här är en bild.

"Jag gillar öl, cider & Mordor"
Courteney Cox fick erbjudandet om att spela rollen som Rachel i tv-serien Vänner, men hon frågade om hon inte kunde på spela Monica i stället, vilket hon fick.

Debatt!

Svårt att komma åt bloggen, ja, jag mejlade om det och dom svarade 5 min senare och sa att dom "jobbar på det". Klassisk fras det där, "vi jobbar på det". Jag har hamnat i ett status av flytande okunskap, jag vet inte när det löser sig, jag vet inte vad det är för fel, men det ska "lösa sig". Nåväl, man får väl lite på det. 

Vi har startat nya kurser, i Organisation & Ledarskap har vi Mikael Wickelgren som då o då figurerar på di.se, alltså dagens industri, han blir då utfrågad i egenskap utav "Doktor i företagsekonomi", rätt shyst titel va? ;) Han är iaf bra, lagom humor och är bra retorik. Han använder betoningar här o där vilket gör att man är alert hela tiden, det låter typ såhär: [Rada la RA na da RALA sa da], till skillnad från från makrolärare som lät såhär: [Zzuummmmmmm]. Mer action i det förstnämnda. Mycket bättre. Mikrokursen är helt på engelska, mums filibabba.

Just nu sitter jag här och tittar på nån form av debatt här på svt2 där dom diskuterar att en rom-flicka skall utvisas. Migrationssnubben får en väldig massa kritik. Han säger att han följer lagen medan de andra indirekt säger att han är ett svin, borde hängas och är hjärtlös.

Det är väldigt lätt att ställa sig på den lätta sidan & argumentera. Bara för att det är mer populärt och "lätt" att tycka att klart hon ska få stanna i Sverige, så växer pöbeln allt större. Det är vad jag kallar feghet. Imorn står samma människor som krävt att hon ska få stanna i Sverige och klagar på att det är för hög skatt. Eller så går dom till krogen och krökar för 400 schpänn, pengar som dom kunde skänkt till afrika om dom nu är såna filantroper. Själv utnyttjar jag det faktum att jag är 'ung' och "får" uttrycka mig lite mer färgstarkt! Jag kallar er tjack, vissa av er kallar jag mäsk. Det beror på.

Det är sådana här saker som gör att en chef tjänar mer pengar än sina anställda, den måste ta nödvändiga men impopulära beslut.   


Den ovanliga fobin optofobi karakteriseras genom att du är rädd för att öppna ögonen.

Det där med träning

...Skulle vara hälsosamt hade jag hört. Men ack.

Jag har nån så fruktansvärd träningsvärk i ryggen av alla ställen. Det känns i mina lår också, jag kan inte gå normalt. Jag är nog Skövdes stelaste man idag. Imorn också. Då är det träning med boll, det kanske inte blir toppenkvalité men det kommer nog... ;)


Jag har lite funderingar vad kassatjejen i Lindex tänkte om mig idag. Jag var ute med "familjen" ; Malle, Karro & Ida. Vi skulle köpa slingningstjofräs. In kommer jag bakom dom, min halsduk med fransar fladdrar, jag går som en nykär homosexuell som just scorat och är påväg bort mot "tjejsmink & slinger" pekar åt slingprodukterna & utbrister:
"Ameh karro, vilket ska jag ha rå, den här!?"
Jag vet vad kassörskan tänkte: "Pridefestivalen! Är inte den i Stockholm?"


Jaja. Åremöte imorn. På söndag vid den här tiden lär jag inte köra bil iallafall, då står jag nog bredvid Paco på Bygget, o om han inte vinner tar jag roullettkulan och snurrar åt andra hållet. Precis som på den gamla goda tiden.

Nå, den som lever för se...


Att man kan se hur gammalt ett träd är genom att räkna årsringarna vet ju alla. Vad man kanske inte är medveten om att denna metod på lite finare språk heter dendrokronologi.

Som reklamen fast tvärtom

Tänk om jag skulle färdas tillbaka i tiden och träffa mig själv i mina glansdagar i fotboll när jag var kapten i Syrianska och berätta: "Hörre du Pontjack, om några år kommer du att spela i ett grön-vitt matchställ på södermalm..."
"HURRA HURRA HURRA, JAG SKA TILL HAAAAAMMAAAAARBY!!!!"
"Nej. Du skall till Skövde, till division 5, till ett fotbollslag som heter Våmb IF"
"NOO--OOO-OOO---O-OOOOO-OOOOO!!!"
Just då skulle det nog inte låta så kul :)

Haha, det är för tillfället verklighet, jag var o tränade idag. Ingen bollkontakt tråkigt nog, vi sprang i slask och avslutade med 60 knäböj, 100 sit ups, 100 armhävningar, 100 sidlyft, 100 rygglyft.
"Ni får dela upp de själva men jag rekommenderar att ni kör 5 x 20"

Mitt inre bad mig att fråga tränaren om man fick ta med sig några hem, ungefär som läxa. Men, nä, jag vet inte vad de har för humor här, så jag lät bli. Så nu sitter jag här, medveten om att jag kommer att få träningsvärk imorn. Mobilen har jag lagt på bordet. Det var dumt, så högt upp når jag inte imorn. Jag kommer att behöva simma bröstsim ut till hissen och trycka på larmknappen för att få nån form av hjälp. Jag ser det framför mig:
*trycker på larmknappen*
"ja hej, vad är det som är problemet?"
"HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!"
"Öh, vi skickar en bil, det kan ta upp till en halvtimme, håll till godo."
"Skynda för fan!"
30 minuter passerar och det kommer en tekniker:
"Hej, vad är felet med hissen?"
"Öh, den går inte."
Teknikern, irriterat: "Du ligger ju i fosterställning vid dörren så att den inte kan stänga sig, det är därför... Vad är det du skulle ha hjälp med?"
"Meh, jag har träningsvärk överallt fan, jag är ashungrig och kan inte gå, seså, här haru 50 schpänn *halar fram en skrynklig tjuga*, försvinn till modegrillen o langa fram en burgare äru bussig..."
Fullt möjligt scenario, vem vet, only time will tell ;)

LEICESTER VANN FÖRESTEN! Jag tar tillbaka allt jag sagt om att jag är en dålig oddsare. 210 spänn tack så mycket.


Den första jukeboxen presenterades i Chicago 1889.

Godmorgon, det är Pontus

Ibland när man går o handlar så blir det ibland en jättekonstig kombination, nu kanske man inte tänker på att kassören noterar det här - men när jag var kassör på ICA så hade jag ibland tunga problem med det där. Jag tänkte igenom versioner och blev Flicka_12 omedelbart: "124,5:- hihihihi, blev det hihi hoho bra så?"

I lördags när jag var på ICA-maxi o handlade två kilo apelsin, en tub stark senap och en ask med bonjour-ost med smak av gräslök. Då, då fick jag blicken av kassören! Jag vet vad hon tänkte: "Ha, två kilo apelsin o en flarra senap, ere fest eller? Är han sån där jävla vegan som bara äter grönt mån tro..., ha, ja titta på lockarna, nog är han djurvän också det lilla livet..."
Jag gav omedelbart en blick tillbaka som sa: "Hörre du, du kanske borde byta kassa så att du sitter vänd åt andra hållet, din ena arm är sjukt, asså helt stört sjukt större än den andra för alla varor du lyft med den. Du är som dålig grafik, som nintendo 8-bitars, hade jag inte fått "vegan-blicken" av dig så hade du fått en apelsin & en kram." Sen tog jag kvittot och stegade iväg. Hmpf. Djurvän?

Jag har för övrigt en fråga till allmänheten: När ni köper nya smörpaket, drar ni bort det här "skyddspappret" eller tar ni bort det var eftersom smöret tar slut?
Benvärmare är inte något nytt påfund. I 1800-talets Finland kallas de för benholkar och skyddade vaderna från ris och åkerstubb.

MEN NEJ!



Det är inte snyggt. Det är inte okej. Det är fult fult fult. "Vårens mode" fuck you. Vet detta du avskum som tar på dig ett par sådana eller likande - Du ser ut som ansikte utåt åt A-kassan. Haha, ja herregud... Alright, det är finanskris, men...

Man ser ful ut i mjukisbyxor också, men dom är iallafall mysiga. Vad fan är det här liksom?
Eiffeltornet byggdes av Gustave Eiffel till Parisutställningen 1899 och var tänkt att monteras ner efter utställningens slut. Det var även tänkt att fungera som "ankare" åt zeppelinare. Men sen så hände den där katstrofen ni vet, hindenburg grejjen va? Ah, Zeppelinare blev ju ingen succé direkt...

Sista lediga dagen

Det blev en del firande i helgen. Det var man värd tycker jag. Föresten vill jag tacka Kerstin & Reino för den moët jag fick av er. Den smakade precis som den skulle och jag har nu ett märke i taket av korken. Magnifique!

Kåren i fredags dårå och igår så hakade jag på hem till Oskar, mest för att se lite folk. En efter en säger samma sak: "Öh, dricker du inte? Du kan få en öl av mig blah blah blah". Nu kan man ju få uppfattningen att studenter är generösa - vilket visserligen stämmer när det gäller te.x alkohol. Men jag misstänker att den tysta överenskommelsen bland studenter (som också applicieras bland fotbollsspelare) - United we stand, divided we fall! - väger rätt tungt och inte fan ska det finnas några nyktra vittnen... Sen slutade kvällen mycket riktigt med att jag stod på husaren med en öl i handen. Typiskt va. Jag måste skriva upp "gå på lär-dig-säga-nej kurser" på min to-do list.

För övrigt har jag mest otur av alla i spel asså. Jag oddsade igår - sen att jag förlorar det utgår jag från, men inte på det här sättet! Jag gjorde en superdubbel. Den ena matchen satt säkert 4-1, den andra, där Wolverhampton skulle vinna, såg ut att gå vägen. Men med tre minuter kvar så blev det 2-2. Wtf?
United hade i vanlig ordning tur och gjorde mål i 90e minuten - det är fan bara dom som gör sånt! Men också chelsea vände med två minuter kvar.
Vilka jävla skitmotståndarlag, kan man inte skärpa ihop försvaret sista 5 minuterna? Kan dom inte ha förståelse för att det finns en snubbe i Sverige som lider oerhört mentalt utav att nåt tjack inte gör vad dom ska? BAH!
Aja, nu blir det till att sms-låna och vinna tillbaka mina pengar. Nån gång måste ju nån lyckas... Nu ska vi se... SÅ 120 spänn på Leicter mot Yeovil. Engelska division 2. Vinner jag inte nu då jävlar!

Hm, var har jag lagt mitt kreditkort...

Ur olika perspektiv...

Ni vet den hära flygkraschen i USA, när planet nödlandande på vatten mellan "broar, skyskrapor" o hela fadirullan för att två gäss hade flygit in i varsin motor så att dom gick sönder?

Nu är piloten hjälteförklarad och han gjorde säkert bra grejjer. När jag läser vidare på aftonbladet står det att "alla 155 passangerare överlevde". 
 
Tillåt mig citera lite från aftonbladet:

"de är hjältar" Passageraren Barry Leonard var genomvåt och kall när han kom ut ur flygplanet på Hudsonfloden. Då gav en av piloterna honom sin egen torra uniformsskjorta. "Jag kommer aldrig att ge den ifrån mig", säger Leonard.


Varå "jag kommer aldrig att ge den ifrån mig"? Är det din eller? Herregud vad jag skulle skratta högt och länge om piloten polisanmälde den här Leonard för stöld :D
Ett seriöst flygbolag hade tjänat pengar på det här och gått ut på vingarna och sålt kläder, det lär ju gått åt. Det här med tillgång & efterfrågan är så vackert ibland... Hörde jag ocker? DIE.

En räddad passagerare som satt i samma flotte som piloten tackade honom för sitt liv. Svaret kom enkelt.

- Varsågod.


Öh, ja? Vad skulle piloten säga? "Nu är du skyldig mig ett liv, FATTARU? Du är från o med nu min slav." Vad är det för journalist som tar med sånt där? Hmpf!

Men, är det ingen som undrar hur det gick för gässen? Jag & "fylle-david" (shyst smeknamn va - är han munk mån tro?) diskuterade detta på msn och vi byggde fram en teori.

Pappa & mamma fågel är ute och flyger och plötsligt blir pappafågel barbeque! Mammafågel flyger sörjandes hem till deras barn. Barnet tittar förvånande upp och frågar:
"Men mamma, var är pappa?"
"eh... han har rest iväg.... och kommer inte tillbaka på länge...."
"Aha... Tog han flyget eller?"

HAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHA!!!!!! Stört kul! "tog han flyget?" HAHAHAHAHAHA!!
Hade det inte varit för första världskriget hade nog blixtlåset inte blivit den tidiga succé som den blev. Dess första stora användning var dock inte på kläder utan på ett penningbälte som USA:s soldater tagit med sig till Europa.

ÖHHH, UGGA! Häää......

Jag vet ju att jag koncentrerar mig som bäst när jag är ensam med lite mummel omkring mig. Men det finns ju en gräns. Plötsligt sitter jag o pratar med mig själv, uppenbarligen är det pausdags. Jag upptäckte förut att jag fnittrade till över att jag förkortade "Likvida medel" som likmedel. Det kanske säger nåt om underhållningsvärdet på min dag...

Jag fick föresten mitt livs stördaste räkning idag. I oktober använde jag mig av mitt kreditkort för att åka taxi för 218 schpänn. Sen flyttade jag och fick ny adress o i december får jag fakturan som "eftersänd post", o då ser jag att jag skulle betalat, typ 10 dagar tidigare, jag betalade den iaf direkt. NU får jag en skurk-faktura med dröjsmålsränta, på 38 ÖRE.
Det kostar dom mer att skicka brevet till mig än vad det ger! Vilka jävla mäsk, dessutom står det att jag behöver tillhandahålla dom 0,00 kronor den här måndaden.

Tölpar är vad dom är. Dom ska få sina 38 öre, det är ju trots allt finanskris och innerst inne tycker jag om min bank, Nordea. Tillåt mig citera mig själv 2009 e.kr : "Alla betér sig som ett mongo någon gång i sitt liv, förlåt tölpen och gå vidare - upprepar detta sig - tänk "Zidane" och skalla objektet hårt i magen eller kör över dennes arm, your call."
300 ormarter - mer än tio procent av alla ormar - blir sällan över 30 centimeter långa.

Det verkar vettigt det där...

Morn, ställde klockan på 9, jag har gett mitt samvete till 10 att äta frulle, läsa tidningen, lyssna på musik & ja, blogga ;) Sen trycker jag på "On" på miniräknaren.
Nu sitter jag här med DN:n o läser sida 10, Sverige - Politik.

Mona Stahlin ger vänsterpartiet inflytande över utrikes - & säkerhetspolitiken. Inte ens dom gamla såssarna, herr Erlander & Carlsson gjorde det. Det är ju sjukt! Det är som en våldtäkt på Sverige. Ohly har till o med öppet sagt att han är kommunist och nu har dom 7,5% i riksdagen. Av 100 personer där ute finns det 7,5 stycken kommunister. Det säger väl föresten nåt om vården i Sverige.... haha

"Men hallå, vi har förändrat oss" Haha, screw you, då kan väl alla ni rösta på såssarna, kommunism light - tillåt mig citera schtekarn Jan Björklund: "Vänstern slutade skicka hyllningstelegram till Östeuropa, inte för att ni kom på bättre tankar utan för att adressaterna upphörde"

Vet ni vad jag tror, jag tror att om man ser det proportiornerligt så röstar de som röstar på högern det för att de tycker att det är moraliskt korrekt jämfört med de som röstar på vänstern, där jag tror att dom flesta gör det för att det gagnar dom - inte för att de är vad som är moraliskt rätt. 
Jag menar, skulle vänstern säga: "Hallå, alla studenter får 1000 spänn extra i månaden" så skulle jag ändå inte rösta på dom. För jag, till skillnad från iallafall 40% av befolkning tänker ett steg längre - ah, vad kommer pengarna ifrån? Varför ska nån tvingas sänka sina inkomster för att jag ska få extra? Jag har precis så att jag klarar mig,  har jag gjort nåt för att förtjäna pengarna? Nej. Pengar skall förtjänas.

"Men man kanske tycker att det är moraliskt korrekt att den som har 12 kronor ska ge en krona till den som har 10 kronor?"
Det är såna idiotiska åsikter som bekymrar mig. Jag kan slänga fram 20 argument om varför det är fel. Hade man spelat det här i schack hade jag legat 5 drag framför. Det tråkar ut mig.


I Sverige finns det 44 stycken olika orkidéearter, samtliga är fridlysta.

Lågan falnar efter middan'

Min arma studiekondition, ack o ve!
Man blir så fruktansvärt seg i skallen efter att man ätit. I afrika lär man ju inte lida av koncentrationsproblem, där äter de ju aldrig, ho ho ho! Där var jag rolig - så om du inte knystade fram ett "fnys-skratt" så är det dags nu.

De är stunder som dessa som jag skulle vilja vara religiös fanatiker, eller vänsterpartist - gränsen är väldigt tunn. En riktigt galen fanatiker med tunga ambitioner om att starta heliga krig. Har man någonsin hört talas om att en sån har studieångest liksom? Nä, inte direkt va. Men, jag har aldrig varit bra på att kasta sten, så det blir nog ingen sån karriär...

Det är bara lite kvar nu, om ganska exakt 48 timmar så hörs det ett *pomp* i min lägenhet, tätt följd utav ett *pschhhh* följt utav: "JÄVLAR, DET SVÄMMAR ÖVER I SOFFAN OCH KORKEN SPRÄNGDE TV:N!" men efter några minuter kommer en stilla ro att infinna sig. Jag ser det framför mig, mums...

Nähä, nu ringer klockan! Investeringskalkyler & Du Pont-modeller, omfamna mig!


I Sverige kallades plast från början för konstharts.

Shyrre...

Högskolan i Skövde har bytt hemsida lay-out. Det blev ballare med svart bakgrund o så, sen ser jag mig själv på förstasidan i världens framzoomning. Mitt lilla huvud ser ut som Alexanders, till o med värre, jag får inte ens ha med hela mitt huvud.
Vi som har studentnätet har det uppdaterats för, jag vet inte hur det är för er andra,
här är adressen iallafall.

Annars ser förstasidabannern ut såhär:

Ser ni hur jag glatt förmedlar:
På högskolan i Skövde ler man oavbrutet, det är som att sväva runt med Johan Rheborg & Johan Glans bredvid sig hela tiden. Det är som att vinna på lotto varje dag! Hurra hurra!

Nej, åter till ekonomistyrningens vackra landskap fyllda av allt från 0:or till 9:or. Tralalalala...
Tvärtemot vad många tror så är det vare sig urtavlan eller tornet i London som heter Big Ben. Det kända namnet tillhör den klocka som hänger bakom urtavlan och slår timslagen.

Argh! Dumt!

Det är ett problem det här med salami.
Alla problem är ju ett problem - och hur störande är det inte när man tar en tugga i sin macka, men så lossnar salamibiten, så försöker man liksom tugga bort en bit av den, men det går inte! Till slut måste man hålla resten av salamibiten kvar på mackan med fingret. Då blir ju fingret fettigt och kladdigt, sjukt störande. Speciellt om man sitter med sin bärbara dator som jag, då blir ju tangenterna fettiga om man inte går iväg och tvättar händerna.
Gör man det så förbrukar man ju fan mer energi än vad man får av den satans salamibiten!

Det här är ett besvärligt i-landsproblem, måste man sätta fast sina salamibiter med klädnypor eller? Hur gör Du? Det kan ju inte bara vara jag som inser vilket stört problem det här är?

För övrigt läste jag idag i DN att Liza Marklund allt är en liten smygrasse. Det tog jag & Elias reda på för läääänge sen. Vi var på en författarafton med våra pappor när jag var 12 & Elias var 13. Det var hon, Jan Guillou, Leif G.W Persson och nån till som jag glömt bort. Iallafall så pratade den där Liza om nåt och tog ett, faktiskt ganska korkat exempel om idiotiska invandrarkillar i en skola. Att det var invandrarkillar hade liksom ingen betydelse till historien. Det tände iallafall till Elias som minsan skulle fråga ut henne sen när det var dax att signera böcker.

Nu var Elias sjukt nervös - inget som han erkänner såklart - men jag vet det, att när han börjar fråga mig massa saker i snabbt tempo, gnider sina öron och sätter händerna mellan huvudet, blir vindögd och skelar för fulla muggar. Då är herr Elias nervös.
När han väl skred fram uppbackad av mig (jag tyckte att det var lite spännande att Elias var påväg att starta krig med en, till synes, feministrasse ;) så gick han snabbt fram och frågade varför hon tog ett sånt onödigt exempel.
Ptja, hon svarade i princip; "Därför." och vände sig till den bakom oss, tog boken och signera den.

Ganska hardcore tyckte jag, så stod vi där bara, som om vi väntade på nåt mer, men ack! Sen gick vi därifrån och Elias pappa Peter frågade: "Nå, vad sa hon?"
o Elias svarade: "Hon är en sån där jävla rasse." och jag stod i bakgrunden och nickade ivrigt medhållande.


Många tror att man kan se den kinesiska muren med blotta ögat om man hade befunnit sig på månen, men detta är fel. Den max åtta meter breda muren hade behövt vara 120000 meter (12 mil) bred om man skulle kunna göra det.

Ha! One step in the right direction!

Jag fick tillbaka min datorsladdladdare idag, hurra - tack mamma & pappa!

Nyss hade jag tenta i makro, jag är 100% säker på att jag har alla rätt på två stycken 10-poängare, så det känns bra. Sen var det ju en del frågor som man mest skrev på. Världens äldsta trick - man ordbajsar allt man kan och så tänker läraren "amen han har ju iallfall koll på nåt verkar det som, han får några poäng". Tralalala....

Jag satt i fyra timmar. Jag kan inte sitta still så länge, det är nåt i mig som går sönder. Jag börjar lägga till massa smileysar i svaren och ibland avslutar jag med att skriva "HURRA!" när nåt är bra! Det gjorde jag idag ^^ "...investeringarna ökar vilket gör att de måste anställa fler arbetare, arbetslösheten sjunker och de nya arbeterna får inkomst som de kan spendera och allt går i en uppåtgående spiral, HURRA!"

Sen så slutade jag snabbt att skriva innan nån börjar prata om inflation. Inflation är nämligen inget problem i min utopi. Hmpf!

Nu ska jag ta fram mina ekonomistyrningsböcker, ny tenta på fredag stundar och därefter... frihet! Fri som Adebayor mot Newcastle, fri som tandvården i västergötland, fri som vargen i Ryssland, fri som i HQ 3; Spekers corner på Rhodos - det är frihet, ja, jag ska njuta i två veckor! MASSOR!


HQ 3, Speakers corner


1863 invidges världens första tunnelbana i London. Sträckan gick mellan Paddington och Farringdon och kallades The Metropolitan Line vilket har givit upphov till andra städers benämning på tunnelbana, metro.

Still standing strong

Imorn är det tenta i makro, jag är väl till mods. Jag var iallafall väl till mods innan jag satt mig här, vid karros dator. Det är den minsta jag sett, jag tänker direkt på det här projektet i Afrika, "one laptop per child", haha, tangenterna är så små! Eller så har jag världens skogshuggarhänder. Hm, kanske både och.

Man kommer på massor med saker man ska göra efter att tentaperioderna är över. Just nu kan man knappt gå på toa för innan pluggpressen sköljer sig över en. Jag har massa saker som ska göras när tentan är över:

Byta en lampa på spotlights i hallen
Belöna mig med ett PS3 spel.
Posta brev till försäkringskassan så att jag får bostadsbidrag.
Lämna in min tandläkarjournal.
Köpa bokhylla
Köpa en myslampa
Köpa kuddar till soffan
Köpa skidstavar
Köpa en mössa
Sy upp gardiner (haha, tror jag på det själv eller?)
Öppna min moët
Duscha längre än 4 minuter
Hämta posten
Tvätta
Diska
Damma
Gå på bio
Börja i ett fotbollslag
Börja äta lunch igen
Raka mig

Ja, det är ju en del. Min dator har inget batteri kvar alls, men jag såg att Arsenal vann igår iallfall. Nån som vet hur det gick för Liverpool mot Stoke? Jag har begränsat informationsflöde nu nämligen ;)

Angående mina gardiner har jag fått två olika tips från två olika vänner. En från Sebbe & en från Karro. Ni kan nog lista ut vilken idé som är vems.


1. "Du kan köpa sånt hära lim på hemtex, då kan man stryka upp gardinerna, så slipper man att sy."
2. "Du kan ju klippa av dom och sen tar du en tändare där nere och bränner upp fransarna så blir det jämt."

Hm. Ja... alternativ två känns ju jävligt hardcore asså. *chopp chopp, fshhhh*

Makrotenta var det imorn ja, halv 3 till halv 8. Mums filibabba!
Fler gardintips välkomnas

Adjö!

Tändernas emalj är det hårdaste materialet som den mänskliga kroppen kan producera.




Kunskap i alla ära men...

Jag hushåller verkligen på mitt datorbatteri. 27% kvar nu.

08:15 ringde väckarklockan och klockan 9 kom Karro förbi. Vi gick genast hem till Ida och packade upp våra makroekonomiböcker. När kaffet var klart kom Malle också.

Vi har pluggat 14 timmar idag. Jag känner mig mycket bättre till mods nu än vad jag gjorde imorse. Både kunskapsmässigt & fysiskt. Imorse mådde jag som en champagnenerschprutad sosse. Både förvånad, rädd och täppt i näsan.

Nå, inte kan intellektet vara på helspänn hela dagen. Vi diskuterar:
"Amen, ökar penningutbudet så förskjuts ju AD-kurvan åt höger, räntan sjunker ju.."
"...precis! o investeringarna ökar, då ökar Y, och då ökar AE..."
"...och då kommer efterfrågan på pengar att öka vilket påverkar räntan som höjjs, men inte med lika mycket som om efterfrågan på pengar inte hade höjjts..."
Det blir tyst ett kort ögonblick och Malle frågar plötsligt: "...Har ni hört talas om bajsleken!?"

Haha, ba va?

Det finns absolut inga gränser gällande samtalsämnen när det är tentaplugg. Allt är plötsligt intressant.
Ida: "Asså, skulle ni kunna tänka er att ligga med Johan Glans?"
Pontus: "NEJ!"
Karro & Malle säger inget.
Ida: "Men han är ju så rolig!"
Pontus: "Ligger ni med folk för att dom är roliga?"
Karro: "Han har säkert ölmage..."
Det är tyst ett tag tills Ida utbrister:
"Jag tror att fula människor är så tråkiga för att dom är så ledsna för att dom är fula..."
"HAHAHAHAHA!!!!"

14 timmar till imorn så kanske det här blir succé...

Den indiska elefanten har fem naglar på framfötterna och fyra på bakfötterna. Den afrikanska elefanten har fem naglar på framfötterna men bara tre på bakfötterna.

Ih!

Jag såg fram emot att komma hem och ba gå o lägga mig. Det slog slint direkt. På Skövde station står Karro & Blond-erik med en lapp "pontus Sjögren". Kul grej ;) Fast dom var verkligen tvugna att stava med litet p. Det är en misshandel av mitt namn, era jävlar...
Jag vet att det var Malles idé. Malle, vet du vad? Jag vet var du bor...

Sen tog vi en kaffe hemma hos mig & hux flux öppnas dörren och det rusar in en hund! Jag fattade ingenting men sträckte mig mot knivlådan. Nån sekund senare kommer Sebbe & Bella in med två familjepizzor och säger "varsågod!"
4 minuter senare kom Ida & Malle och sen ramlade Bonde-eric in. Där satt vi och åt pizza. Välkommen hem, javisst :)

Det är nog en investering att jag glömt min datorsladdladdare, nu måste jag lägga full fokus på studierna.

På återseende.
Myggor kan spåra människor på upp till 100 meters håll via ämnen i vår andedräkt.

"There and back again"

Mitt tåg går om en timme. Snart kommer Alex o hämtar upp mig. Det var mycket bra planerat av mig att bo så nära stationen. Min packning är enorm!
Jag ställde mig på vågen med all packning på och blev fett bitig; 109,6 kg. Det ni. Skidor, dator, lite böcker och kläder väger 40 kg. Det är ju stört.

Jaja, det har varit skönt att vara hemma men det ska bli skönt att komma tillbaka också. Södertälje & Skövde är två städer fyllda av action. När jag öppnar balkongdörren i Skövde så kan jag se pansarbilar åka förbi i stridsberedskap, soldater spärrar av rondeller & dirigerar om trafiken. Långt borta hör jag granater som briserar. Militärövningar. Najs. Det händer lite saker liksom.
När jag öppnar balkongdörren i Södertälje smattrar det utav kalashnikovs, en imam ropar ut morgonbön & ambulanssirener bildar en symfoni över staden. Ah, action.

Ingen risk för att bli uttråkad nånstans.


Det finns 32 orter som heter Paris i Sverige och inte mindre än 92 som heter Amerika.

Yoda remix

Jag & min skyddsling Bonde-eric har djupa diskussioner på msn. Jag föreläser, Bonde-eric begrundar och tar in kunskapen.


Bonde-eric

Eric säger:

vete fan om jag klarar den [Makrotentan]

Pontus, säger:

fan ere här för inställning eric

Pontus, säger:

radera ut den omedelbart

Eric säger:

känns som att man får satsa på ett av ämnena

Pontus, säger:

vi klarar allt!

Eric säger:

hehe säger du det

Eric säger:

känner du dig förberedd då?

Pontus, säger:

Inte ännu. Men jag kommer att göra det när tiden är inne.

Pontus, säger:

Alltså eric, det är en grej jag måste lära dig att lära dig själv

Pontus, säger:

man lär sig det på den ultimata fyllan, med minnesluckor.

Pontus, säger:

man lär sig lita på sig själv

Pontus, säger:

man vet att man tar hand om sig

Pontus, säger:

det måste du lära dig, gärna nästa tentafest

Eric säger:

genom att supa sig metvetslös :S ?

Pontus, säger:

nej

Pontus, säger:

eric eric eric... genom att koppla bort medvetandet!

Pontus, säger:

man kopplar på sin primitiva hjärna och ser vart den tar en. Hajjaru?

Eric säger:

okej men va har det med makron att göra?

Pontus, säger:Det har med inställningen till allt att göra! Att om man sätter ett mål, så ska man klara det. Även om oddsen är emot en, så kommer man att klara det om man vill. Precis som när man är full som en kastrull och ligger i en hög löv. Plötsligt vaknar man upp hemma i sin säng. Man klarade det!

Ni kan börja kalla mig Yoda ;)


Mount Everest är uppkallat efter en engelsman, en lantmätarchef med efternamnet Everest.

Fråga till allmänheten

Ibland träffar man vissa individer. Man vet vem det är. Man vet att den vet vem man själv är.

Man har kanske aldrig pratat med personen i fråga, men man har liksom koll. Ändå så hälsar man inte.

Är detta inte ett drygt fenomen? Nästa gång ska jag säga "Hej" eller " Amen tjeeeeeena Larry". Jag har inte bestämt mig än.

Kööeeeeer i vind!


Självmord var kriminellt i Sverige fram till 1864 och de som begick självmord begravdes i ovigd jord, utan klockor, bön eller sång.

Men eru schöööön eller?

Har just haft en diskussion gällande "om det är ok att ligga med sin kompis ex" där åsikterna går isär.

Det är inte det att jag tycker att det är fel att alla inte tycker som mig, det är väl kul att folk har åsikter. Jag tycker bara att det är så tråkigt att se andra när dom upptäcker att dom har fel ;)

Självklart ska man ligga med sin kompis ex. Så länge inte sin kompis är i ens närhet med vassa föremål så är det ju lugnt?

Det där är en så töntig tjej-grej asså. Ett jävla påhitt är vad det är, ha!

Kan jag få ett redigt motargument av nån där ute, så ska jag smula det sönder och samman likt vågor krossas mot berg!

Nalle Puh heter Ole Brumm i vårt grannland Norge.

Lavinfara i Åre

Ett gott tecken - då finns det snö iallafall ;)

Så lät det för 11 månader sen:
Vi fyra åker sittliften upp och allt verkar bra tills vi ska gå av, alex åkte ju haschbräda så han har lite svårt att styra med ena pjäxan bortkopplad, Jesper var bakis och hade feta problem med motoriken.
Alex stödjer sig på Jesper som skriker ut ett "Waaaa" tar tag i mig när jag försöker väjja för några kvinnor. Alex rasar omkull skrattandes och rullar åt höger. Jespers "Waaaa" eskalerar till ett "WAAAAAAaaaaAAAAAaaaaa!!!" och plogar in i ett tjejpar samtidigt som han drar in mig i tjejerna jag försökte väjja för.
Paco står bredvid och vrålgarvar.

Lilla Vesper... ;)


Mark Twain, författare till de populära böckerna om Tom Sawyer och Huckleberry Finn, skrev under pseudonym. Hans riktiga namn var Samuel Clemens.

Kugghjulen sätts åter i rörelse

Bravaderna från julen & nyår är över. Vi blickar frammåt. Nästa sak att se fram emot är Åre!
Jag är optimistisk med en kritisk hållning till 2009. Så länge Sverige kvalificerar sig för VM i Sydafrika så är året räddat. Min mamma däremot har nog andra åsikter. Hon utnyttjar det faktum att vi älskar henne no matter what. Inom loppet av 24 timmar har hon kastat en diskborste på syrran och utbrustit "året är förstört" samt kallat mig ett Hitlers barnbarn efter att jag publicerat S04:as lägesrapport. Detta får mig att fundera - Hade Hitler barnbarn? Var dom onda? På min mammas betoning lät det så. Var hans barnbarn i så fall ondare än hans barn? Jag är ju inte ond. Hur tänkte hon nu? Förstår hon att hon förolämpar sina eller min pappas föräldrar i samma veva. Ett barnbarn måste ju ha mor- & farföräldrar, inte sant? Frågorna är många, svaren är få. Endast mor vet.

Jag sitter här med en espresso och ska ta mig an kapitel 27 i makron. Jag ser fram emot 20 produktiva dagar exklusive alkohol. Två tentor ligger framför mig. Det här kommer att gå bra.

Jag kan inte låta bli att vara lite allergisk mot dessa "åhnej det kommer aldrig gå" sägare. In fact, jag föraktar er. Ta tag i dig själv, genomför det du planerat! Låt inte din besudlade studiemoral & tynande intellect gå ut över oss andra, ty du är en sorgens fanbärare!

Min studiemoral är hög. Kugghjulen har startats igång metodiskt.
Turturduvan kan flyga så fort som 80 km/h.

Åter till 550

Det finns ett videoklipp på Johan Rehborg i Parlamentet på youtube. Det piper till och texten "bete dig sydländskt" dyker upp. Rehborg slänger ut med armarna, gestikulerar & gör "eeeeeeyy"-ljud ifrån sig. Efter ett tag frågar programledaren: "Vad är Kalahari?" varav Rehborg svarar högt och blixtsnabbt: "Ingen aning... men jag chansar på fitta!"
På nåt vis har detta roat mig & paco och vi har stundtals gått omkring och härmat detta för att sen brista ut i ett gapskratt!

Igår var vi på Andrea & Johnnys adjö-fest. Jag stod vid ett bord och pratade med Evelina, Mikaela, Sanna & Therese. Längre bort står en dyngrauk Paco med ett flin på läpparna. Vi får en kort ögonkontakt och han slänger ut sina armar & gestikulerar! "Eeeeeeey.... eeeeeyyyyyy"

Mikaela ser det hela & undrar hur Pacs egentligen mår? Jag vänder mig emot honom och frågar:
"Due, vad är kalahari!?"
"INGEN ANING.... MEN JAG CHANSAR PÅ FITTA!!!!"

Det blir tyst vid vårt bord och alla tjejerna vänder sig om. Paco flinar ett busigt pojkflin. Evelina böjjer sig fram och frågar tyst: "...Är inte det han från det där hemmet?"

HAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!! Från hemmet! Från Gruppboendet! Solrosens gruppboende!

Jag hamnar i ett sånt här skratt anfall, jag försöker prata, jag försöker berätta! HAAAAHAH asså AAHHAAH jag har jour idag HAHAHAHAHA!!!! Ser du killen där borta med kort hår, Johan, Lokaniiii, han hade jour på nyår HAHAHAHAHAAAAAAAA!!!

Jag tittar på Pacs. Han sveper en öl och börjar gnida sig om öronen och säga: "Ooooosaaaaaahhh oooosssaahhh!!"

Titta på det lilla livet. Nu är han upprörd.
...Hoppas Skötare Kindholm fick bra OB på nyår...

Europeiska Unionens nationalsång är An der Freude ur Ludvig von Beethovens nionde symfoni.

Sagan om Lindberg

Extended version. Based on a true story.

Det är nyår. Det är stor fest. Jonas Lindberg a.k.a Satans Portvakt har investerat sina 1200 riksdaler för en kommande succéfest! Förväntningarna har varit skyhöga och tillslut sitter en leendes Lindberg på buss med entourage påväg upp mot Café Opera.
Väl där inne möts han utav trevlig personal och blir serverad ett glas mousserande vin. Han spanar glatt ut över kungsträdgården, riddarfjädern & vidare mot kungliga slottet. Omedvetet visslar han nationalsången medan han pekar på en kypare med sitt lillfinger, därefter på hans tomma glas och återigen på kyparen. Människor konverserar med Jonas. Han konverserar inte tillbaka. Det glänser om hans ögon. Rappt drar han glaset åt sidan så att kyparen fortsätter att hälla det mousserande vinet på golvet och med ett "fnuff" vänder sig Lindberg om och tittar ner i glaset. Smakar lite lätt och tänker efter...
Smörkola. Ekfatslagrad. En touch av mandarin och lavendel. Värdigt en konung. Givfetvis.

Middagen serveras. Ankbröst, oxfilé & créme brûlée. Utsökt.
Helrör dukas fram, Lindbergan blir mer och mer slirig, ännu ett helrör - hur gick det till? Tänker Linbergan nöjjt innan han muttrar "...ödets vilja..." och fyller på ett glas.

Vägg i vägg har ett gay-sällskap hyrt in sig, vi ser inte dom, dom ser inte oss, vi ska inte ner till cafét fören vid 1 och då förvandlas operaterassen till ett rejält böghus.

Plötsligt känns det inte bra för Lindbergan. För mycket av det goda? Klockan 23:23 barrikerar sig Jonas inne på toaletten.
Klockan slår 12 och Stockholm exploderar i färger, folk tittar ut hur dom grandiösa fyrverkerierna exploderar och speglas i riddarfjädern, allt är så perfekt! Men Lindbergan syns inte till?
Han har hastigt drabbats av (vad han själv senare påstår) vinterkräksjukan! Klockan slår 01:00 och sällskapet går ner till Cafét. Jonas följer inte med. Jonas sitter på en toalett där det plötsligt bara kommer in fulla bögar och skriker om make-up, stringkallingar och ramsor såsom: "FULLT ÖS, BÖGEN ÄR LÖS!" Det enda Jonas kunde roa sig med var att försöka pricka in sina spy-ljud under "ÖS" och "LÖS".  

Klockan slår plötsligt 03:00 Cafét stänger och ingen har sett Jonas. Bögarna festar för fullt vid operaterassen, den var bokad till 05:00. Lindbergan ligger kvar till 05:00 i ett perfekt S runt toaletten med en halvtuggad, halvnedsmält oxfilé i mungipan.

Och för att göra den långa historien kort: Jonas Lindberg fick njuta av maten två gånger i och med att han drog iväg sin dyraste spya någonsin. Detta status behöll han i 5 timmar och till det bjöds bögfnitter & skvaller! Ett jädra gott nytt år på den pysen ;)

CJ Pontus Sjögren


Merkurius susar genom universum med en hastighet av ungefär 172248 km/tim.

Episkt

Detta nyår var definitivt inte överskattat!

Tack Johannes & PJ!
Jonas H Lindberg tillbringade 4 timmar av nyår, mellan 01:00-05:00 på en toalett omringad av fulla bögar. HAHA!