RAWR!

Hallå där!

Igår var jag sjukt arg. Alltså jag är egentligen aldrig sådär rosenrasande arg, men igår föll det sig så att det var oerhört bra att jag höll mig på behörigt avstånd från alla vassa föremål, gift och napalm.

Annars skulle jag använda alltsammans!

Det är såhärva att jag nu läser Extern redovisning B och Makroekonomi B och det stolpskottet som planerat in det här har gjort som så att båda kurserna pågår samtidigt. Man måste alltså vara rejält schitzofren och ordentligt siamesiskt för att hänga i två föreläsningssalar samtidigt.

Professor ett och professor två föreslår att man ska välja det ämne där föreläsningen verkar vettigast.
Herr sjögren föreslår att professor ett och två inte borde öppna eventuella kuvert märkta med: mjältbrand...

Lyckligtvis sprang jag ur mig den värsta frustrationen igår på min fotbollsträning och idag är det lyckligtvis programträff och då ämnar jag att framföra... vissa synpunkter ;)

På torsdag åker jag hem! Wohooo!


Valar har inga stämband.


Pengar

Nu är det bevisat! Det står att i DI att man gjort en undersökning i Storbrittanien 'om pengar gör en lycklig', vilket nu är konstaterat: Pengar gör dig lyckligare, fast bara om du är rikare än din omgivning.

Precis vad jag alltid har menat! Dom här lallarna som säger att pengar inte gör en lycklig, det måste vara dom som inte har några :D

Nu är det hela det här området "lycka" ganska komplext och individuellt, men jag vill ändå påstå att man med mycket pengar har större frihet att göra saker, att uppfylla lyxiga behov och bara må avslappnat bra :)

Det är av den anledningen jag råstuderar under dessa tentatider. Jag hade tenta igår i "Imperfect competition & Economic games" som jag gärna vill tro gick bra. På lördag har jag tenta i Financial markets & Institutions och har därför spenderat min dag i vår bibliotekiska bunker. Jag vill gärna skörda frukten av hårt arbete i framtiden.

Men idag har jag varit sjukt bitter hela dagen. Här sitter man och sliter medan socialpsykologer, filosofer & sånt jox runt omkring en lallar runt och spelar playstation, flummar runt och lämnar in hemtentor på samma antal högskolepoäng. Alltså vad i helvete?

...och det är ungefär här det brister i mitt lilla huvud. Om jag inte både är lyckligare och tjänar mer pengar än de hära individerna om tio år kommer jag att starkt propagera för att legalisera dödshjälp.Avslutningsvis vill jag bara presentera en kul notis från undersökningen:
"Psykologen påminner att forskning har visat att de som känner sig materiellt underlägsna löper större risk att drabbas av hjärtproblem, diabetes, magsår och högt blodtryck, skriver The Daily Mail"
Trådarna i nylonstrumpor är vanligen fem gånger tunnare än människohår.

Ett stycke hjärndött kött

Sitter o spanar på debatt. Självklart blir det debatt när dom bjuder in idioter som har (ha, vet ni vad jag säger nu?) FEL åsikter och värdelös attityd. Tyvärr är väl det också meningen... men visst är det konstigt att det är just de individerna som får en att sitta och svära högt, skrika könsord & klösa sig i ögonen (ersätts med "fy sjutton" & "för bövelen" vid kvinnligt eller äldre närvarande sällskap) som absolut inte är mottaglig för argument. Dom kan liksom inte resonera som en annan där. Jag kan tänka mig att det är diskussioner som dessa där uttrycket "Banka in vett i skallen" tagit form.

Fortsättningsvis vill jag hävda att det vackra "man ska respektera varandras åsikter" det, det gäller naturligtvis endast om det är ömsesidigt. Sitter jag och snackar med vänster-Vickan som diggar orättvisa, ekonomisk stagnation, vill sno mina pengar och plötsligt utan anledning börjar kasta sten på mig så kommer ju jag inte sitta där som en typisk feg åsiktslös svensk pojke och nicka stenen med näsan.

Nä. Jag skulle nog ha... lite synpunkter.Avslutningsvis vill jag bara öppet undra hur det kommer sig att de människor med kass utstrålning inte håller upp dörren för andra. Fan, jag håller alltid upp dörren för folk och säger "tack" när nån håller upp dörren för mig. Men de här som bara går in fast dom vet att det är en bakom dom och ändå bara går vidare, ni är fan sämst och skulle jag kunna "save:a" & "load:a" som i ett spel, då skulle jag först save:a och sen berätta för er vad ni är för nåt (en självisk inavlad nörd som mer en gärna får snubbla ner i ett gruvschakt - med huvet före och landa på en spik) och sen load:a och fnissa. Mohihihihihihi.......

Tack för ett stycke ventilering.

Auf Wiedersehen!
Det var tysken Friedrich Sertüner som 1806 lyckades renframställa den verksamma substansen ur opium. Han döpte ämnet till morfin efter den grekiske sömnguden Morfeus.
Molnfri himmel

Börsen går upp! Jag klarade av mina matematiska metoder för ekonomisk analys! Solen skiner & Snön försvinner!

Det ska till en rejäl bitterfitta för att inte vara sådär spontanglad just nu. Men, med tanke på att vänstern skulle få plats i riksdagen argumenterar väl det för att det finns minst ett par hundratusen stackare där ute som aldrig riktigt fick någon kärlek från deras föräldar.

Ptja, tur att BRIS finns.

Appro på poltik och sånt jox såe... njaääee... Alliansens nya logga var väl kanske ingen jättehit va?Det ser ut som någon svept över en NCC-reflexväst på en föreskolebok. Kan det här kanske vara en idé för att värva arbetare och fJorTiSar? Därom tvista de lärde.

Nå, tur att det är insidan som räknas i det här fallet.

För övrigt hoppas vi på att Chelskij åker ur champions league ikväll, hurra!


En kattunges ögonhålor är så stora att de tar upp halva huvudet storlek.


Amen herregud?

Det är i skrivande stund 10 minuter kvar tills Arsenal kickar igång matchen och hon den där tjejen rapporterar från stadion. Hon är helt okej, hon har jag sett massa gånger förut, hon kan typ tre språk och ställer de vanliga sportfrågorna som alla sportjournalister ställer. Hon gör sitt jobb. Jag är nöjd.

Hon, den andra tjejen i studien vill jag bara kvotera, snabbt som fan bort därifrån. Allt hon säger är det mest värdelösa som finns.

VARFÖR o varför är det debatt om kvotering i tidningarna och på tv nu för? Jag dööööör! Kvotering är idioti i ren form. Det är egoistiskt och uaaarrh.....

Återkommer senare. Får se om det blir tyngre grillning. Beror på resultatet.

KIIIIIIIING! FEM-NOLL :D

Arsenal

Skoent med ett rejält målkalas!

MEN! KVINNA! Du överflödiga klump i studion, trots min eufori och skinande ögon som badade i lycka så lyckades du irritera mig, igen.

Alltså, det kan ju omöjligt bara vara jag som känner såhär? Hon sitter och antingen avbryter ritola (dödssynd) eller så upprepar hon det dom precis har sagt. Personligen laggar jag inte i skallen, men det kan ju vara så att tv6 blivit handikappanpassad och om så är fallet så ber jag ödmjukast om ursäkt. Annars är hon det ultimata beviset på att kvotering är sämre än, än voldemort. UÄH!

Här sitter man som en fattig student och brukar streama matcher som är cirka tre pixlar på datorn med polska kommentatorer för att vi inte har råd med varken O'learys eller viasat. Nu, när dom för en gångs skull har vett att sända en Arsenalmatch på TV så måste dom slänga in en tom hjärna med tuttar för att? Ptja... Varför? Varför, varför varför... *ekar bort...*

Arsenal march into the quarter finals!


Drycken Gammel Dansk togs fram så sent som 1964.


Världens bästa tisdag!


Den här varelsen har imorgon haft mig som sin största förebild i 18 år! Detta till trots är hon hyffsat oförstörd, hoppas jag.


Arsenal ämnar att slå ut Porto och gå vidare i Champions League....Och som ett litet litet lönnfett barn med chipssmulor i naveln har jag längtat detta spel! Min utstrålning har börjat tappa glöd, mitt hår har växt snabbt (har nu nåt axelhöjjd) och min hatt används dagligen. Utöver detta har en prenumeration på Billys panpizza och ett abonnemang på joltcola införskaffats. Vidare är elräkningen förbetald i ett år och rullgardinerna fastspikade längs fönsterbrädan.

Det finns nu bara två hinder från totalt nörderi och igenimmade rutor och det heter: Mikroekonomi B och Finansiella institutioner & marknader B.

Jag beräknas lämna lägenheten tidigast 27/4, då insmord i tre liter yougurt för att minimera mötet med sol.

Auf Wiedersehen!


Ett fullvuxet träd dricker 70 liter vatten en varm sommardag.


Helgslak

God afton!

Det är en engelskbabblande Sjögren framför tangenterna för tillfället. Jag ska nämligen redovisa ett arbete för klassen i mikro B imorn med Sheng Yin vars engelska håller liknande klass med min arabiska - vilket absolut inte behöver betyda att det är dåligt, jag är faktiskt en hejjare på arabiska siffror ;) Men hon är iaf supertrevlig och försöker det bästa hon kan och det duger alldels utmärkt för mig.

Det värsta är bara att viss information har ändrats efter att vi lämnat in vår rapport, så vi har en del klargöranden att göra. Sen kanske vår professor har lite synpunkter på att några av referenserna gäller kinesiska sidor, men what to do?

Igår skrev jag tenta i matematiska metoder för ekonomisk analys och det kändes kanon! Därefter slog Arsenal sönder Burnley så en segerentrecôte var på sin plats! Kvällen avslutades med intravenöst intag av godis och cola med melodifestivalen som sprakade i bakgrunden. Visst känns det som det räcker med att kolla finalen nästa år? Somliga bidrag hade man ju kunnat göra bättre med en stekpanna, solfjäder och en indier till hands. Hm.

Nåväl! Nu skall studierna fortsättas så att det inte uppstår någon tunghäfta imorgon. På återseende!
Ett lamadjur kan sända iväg en spottloska ungefär fem meter.


There IS something such a free lunch!

Hallå där gott folk!

Igår var det framtidsmässa med mingel med näringslivet och det var trevligt. Jag stod mest och snackade med bankerna och slängde fram ett leende hit och ett cv dit. På kvällen vankades det bankett för alla som jobbat på mässan, men eftersom det var några som inte kunde gå o jag fick förfrågan om jag ville ha en trerättersmiddag gratis så valet var enkelt.

Jag hamnade vid en tjej som verkade känna igen mig, men hon sa inget och vände sig bort, så jag tänkte väl inte så mycket på det förutom: "VEM DEN DÄR STÖRT ASOCIALA MÄNNISKAN KAN VARA?"

Tillslut vände hon sig emot mig och sa: "Inget vin på mig idag tack."
"Va?"
"Ja, du hällde vin på mig förut på en sittning!"
"Öh... jaha, när då, introt?"
"Nej, i höstas, på den där sköekon-sittningen!"
*Får filmen i huvudet, vi sitter och dunkar fram en bordsskål och hon sitter snett emot och spiller lite vin på bordet som hon var extremt upprörd över*
"Aha, sårry rå."

Kvällen gick, och allt hon sa var negativt, ni vet den typen?
"asså, Allt på mässan idag var kasst, maten smakar konstigt, varför får man bara två glas vin? Varför hjälpte inte fler studenter till idag? Blah blah blah"
Så, plötsligt gick det en flipp i huvudet på mig. Jag började driva med henne grundligt från topp till tå, vilket några omkring förstod och började fnissa och det här blev ju förståss lite jobbigt för fröken och tillslut fick jag det hära:
"Ha ha, asså vemerenhärakillen!?!?!?"

Sucess... ;)

Men tio minuter senare blev det det hära vanliga "Vad gör du nurå? Intressant? Blah blah"

Ehm. Hon var heltidsanställd på Nordea. Jag fick den hära "ööööhhh... uups..." i huvudet. Just precis Pontus, hon som du kallade "stackars stackars lilla gumman, allergisk mot nötter? Buhuu... titta på min efterrätt då? SER ASGOD UT!!!!!! Hurra!! MUMS!" Men efter ett tag började det smälta in och jag blev berit_85 och funderade om jag inte skulle ta ut varenda schpänn frpn mitt nordeakonto och ge till Swedbank för att dom var trevligast... För vem anställer en surkart? baske mig!

Appro på det snackade jag med en kontorschef på Swedbank och efter ett tag insåg vi att båda var medlemmar i The Gunners! Innan vi skiljdes åt så sa han: "Men du... Jag har ju ditt CV såe..."

Tänk vad skönt det skulle vara med en arsenalchef? ;)

På lördag smäller det!


I en människohjärna finns det lika många nervceller som det finns stjärnor i Vintergatan, cirka 100 miljoner.