YÄ, lugnet före stormen...

aja, sitter här va, käkar lite potatisgratäng och rostbiff och super lite pommac... life's good.

med alkoläsk i kylen och en kokoslikör laddad + rakteter för en 5 hundring så ska vi nog se till att det här kan bli bra. mycket bra.

herrå

AMAGAD

alla tjejer blir så kommunistiska på nyårsafton...

"har ni köpt nåra raketer då?"
"nä, men vi tycker bara det är kul o kolla"
vad är det för smyg-vänsterpartistfasoner?

BAH.

JA NU JÄVLAR!


Nu är det fanimig dax o smälla på rejält på nyår, det är året man tar studenten, blir arbetslös och utkastad åt samhällets bittraste klor, för att sedan trampa på alla andra och kliva upp i det gyllende körsbärsträdet, börsen.

hah, där fick jag allt till det va ;) 

nu ere såhär va, att klockan är 19:39 efter en hårdarbetsdag. jag arbeta både igår och idag, o ska göra det hela helgen också. så PLEASE, gott folk, kom ner och gör en /salute till mig och ta ett litet trevligt prat så lovar jag att ge er gratis plastpåsar och en guidetur runt omkring i något utöver det vanliga klimatet som för tillfälligt råder på ICA kringlan.
KOM.

aja, igår var en relativt händelselös dag. jag skulle börja 9 men vaknade kvart över 9,  förskräckt över att väckarklockan inte ringt, varav morshan sedan kör getaway-in-södertälje och där står jag i morgonfluff och och flåsar ipersonalrummet klockan kvart i 10. inte illa ;)
eftersom min arbetsgivare är så söt, så skrattade hon bara åt mig och satte mig i arbete direkt.

det enda som egentligen rubbade mitt totala stoneface och min trans jag hamnade i (som man får när man sitter i kassan) var en gammal ondksefull kärring som-när hon skulle betala- sa i överdryg ton:
"Men du...lilla  gubben, såe, du menar att ni tar 27:90 för mandelmassan..?"
AAAAAARRRGHHHHH, VADÅ LILLA GUBBEN!? JAG ÄR INTE LITEN, JAG ÄR 18 OCH HAR KÖRKORT, JAG ÄR TAMEFAN VUXEN....ingen liten gubbe...buhu...
man var ju lite sugen på o dra till med; "ts, vadå liten... vet du föresten vad likheten mellan ett träd o dig är...? jo, på träden räknar man ringarna för o kolla åldern, och på dig; dubbelhakorna. är du 175 eller?"
 
fast, så snäll som jag alltid är så var jag tyst som mördad hamster och lyfte på hakan, log lite, och svarade med en sån dära honungslen röst: "yes, 27:90"

sen var det en ganska till synes nervös arbetssökande schöning som kom in och sa "hörru, ge det här pappret till din chef".  mm, man känner ju igen sig lite där för en tid längesen en vacker dag i juni... förutom att jag inte hade bulldogkinder, luktade tobak och hade bombar-jacka på mig.
när min arbetsgivare frågade mig senare hur han såg ut så sa jag: "amen bulldogkinder och nåra år äldre än mig..." varav hon svarar: "....vadå, är han fet?"
HAHA, som om det skulle vara värsta grejjen. där satt vi o skämta ihop policys mot att anställa feta människor. aja, de va kul då.

idag däremot lyckades jag med konsten att både skära mig på armarna och fingrarna på kartonger samt glömma min rast. och när jag efterregisterarde en gammal rar tants varor för 147 spänn så sa hon: "och här får du för att du är så gullig" FEMTIO SPÄNN *Homer: WOHO*  det är omräknat i arbetstid 35 minuter för mig.
just då kände jag mig alldeles...ja, alldeles ur-gullig shihi ^^

apprå på ingenting sådrömde jag en jävligt rolig dröm. det var nån som ringde på dörren, så jag öppnar, och där står en försäljare som säljer mentos, och 30% av vinsten skulle gå till hänglsen åt byxlösa pingviner (HAHA). och där stog jag i hallen och tittade på honom, varav jag tar på mig min hatt och utbrister; "åhnej, jag vill ha tillbaka 25 sekunder av mitt liv" sen vaknade jag med ett skratt och väckerklockans klang ^^

aja, nu vore det najs med en whiskey o lite varm mjölk som råder bot på min förkylning. dax att läsa min  nya bok, del 21 av drakens återkomst. en jävla bra serie det där asså... herrå.

ta hand om er vetja.


Ohayo gozaimas

god morgon, med andra ord va ;)

 -Vet ni vad zigenare säger till taxichauffören?
-Nej
-Sno på
Vet ni vad juden säger till taxichauffören
-Nej
-Gasa på
Vet ni vad negern säger till taxichauffören?
-Nej
-Rappa på
-vet ni vad svensken säger till taxichauffören?
-Nej
nä, ingenting för svenskar pratar aldrig med folk dom inte känner, såvida dom inte lär känna varandra via alkohol.

...hähähärrå

haha, tillåt roliga mord!


asså ibland kan man ju bara inte rå för att man gallskriker av skratt när vissa mördas på ett roligt sätt, missförstå mig inte, men när jag i dag läste aftonbladet står det:
"Nu är det slut på terrorn" varav mannen strypte sin sambo till döds. så var ju glädjetårarna inte långt borta. jag kan verkligen se mig en stackars plågad gubbe som fått utstå en jobbig o tjatig fru, klart man lackar tillslut ^^

eller den här schöningen;  "Tomte på MC kidnappade 8 årig flicka" och i sidovagnen satt den uppstoppade renen rudolph.  

I Ohio greps två 18-åringar efter att ha gått till attack mot den uppblåsbara, fyra meter höga snögubben Frosty.  De högg honom med skruvmejslar.
– Varför jag? Och varför Frosty? frågade ägaren Matt Williquette.

eller den bästa av alla: "kvinna vägrade gå bort från järnvägsrälsen, blev överkörd" HAHAHAHA xD
oh really?

avslutningsvis: "Tomte skjuten i benet" -han gick in på min tomt.  jonas lindberg scenario haha

Aight, back on track!!

Jajamen, hemma från london dårå. har haft en härlig julafton och livet är precis sådär som det alltid borde vara; perfa. ^^

jag och the icelander såg tottenham-southend (carlingcup) 1-0 till tottenham.
OCH, Arsenal-blackburn, det var därför vi åkte till london btw... i början av matchen gjorde blackburn 1-0 på straff och jag började liksom få ryckningar i kroppen och jag bara skakade av frustration. (jag har ju inte åkt till london för o se mitt lag torska mot några avdankande lastbilschaufförer...) men arsenal kom igen, och en halvtimme senare stog det 3-1 till oss.
det var bara så bra, man står där med armarna i luften och tiden stannar, jublet av 59913 åskådare ekar genom hela Emirates stadium och man står där och bara ler. man känner sig lite som ett litet barn som står i en godisbutik utan övervakning, fri och överlycklig ;) och dessa tidigare skakningar av frustration utbyts mot en pulserande värme av renaste härlighet.
slutresultatet blev 6-2, SEX-TVÅ och när domaren blåser i pipan och arsenalspelarna joggar runt, och med ett leende tackar av publiken och jublet når oanade höjder så står man bara där som en förlamad hanikappad dvärg, spanar ut över planen medan kittlande rysningar går genom kroppen.
life is good.
ja... jag mår bra, shut it.


aja, sen var vi lite överallt, jag o alvin. jag har gjort massa najsa reportage  i film, men blogg.se är ju trögare än en delad mask på att styra upp video-funktionen. men när det fixar sig så laddar jag upp mina vackra filmer.

nedan är jag i morgonfrilla o en nice pal jag träffa i london.
Makt & Lydnad
108455-31

WOHAA era: (som alvin skulle sagt)

DANSBANDSRODDAREnu ere såhär va, att jag har just fått jullov, HAPPY HAPPY.
och vid den här tiden i morgon sitter jag o alvin redlöst berusade vid nån sunkig bar i london...ah, life is good.

skämt åsido. nej, men det här kommer bli bra....riktigt jävla bra.sgsg
där är jag och alvin på lördag. wheej.


aight, och nu snöar det också. (lycka)^23 , minst.
hoppas bara allt går som det går, annars måste jag nog slänga ost på någon och sen putta i den i maren.

Sajonara!

god kväll gott folk

nu ere bara strax över 50 timmar tills man sitter o tar en te i london med alvin the icelander.
...problemet är att just dessa 50 timmar går så extremt långsamt.

tomårråw, så är det dax för en fet uppsats, man har faktiskt hela tre timmar på sig att peta ner sina innersta känslor. och på tidsag är det dax att presentera lite jox för resten av klassen, funny, indeed.

felet med skolan idag egentligen är att det är så fruktansvärt många saker som är så fruktansvärt tråkiga och fruktansvärt många saker känns faktiskt fruktansvärt onödiga att kunna. och det gör ju inte motivationen bättre direkt. jag kommer ihåg mig själv för två veckor sen hur jag intensivt satt och hoppades på att bli misshandlad av nån, hamna i koma och vakna upp rik från skadestånd... men tiden har tickat snabbt och snart är det jullov, tacka jesus för det.

den gemensamt sociala nämnaren hos alla människor måste vara vädret. därför tänkte berätta hur sur jag är just nu, för det är ju så bedrövligt tråkigt att skrapa bort frost från bilrutorna, man står bara där o fryser.
nej, ska det vara vinter så får de fan ta o vara det på riktigt, ropen skalla, snö åt alla liksom.

aja, enough said. ha en bra kväll, käre läsare ;)


drive hard ba

kör hårt liksom ;) HAHA
eller den hära, "provet gick for forest" åt skogen, HAHA
elle den här då, den kom jag på i magnifikt tillstånd i järna; "yoe grabbar, we're in the heart of the brain, fattarni!? ...mahawhahah"

aja.  många tjejer e ganska retarded.  killar är enkla, vi vill ha en tjej som ser bra ut, är någolunda smart och trevlig. det kör vi på år ut och år in. En tjej däremot, vill först ha den hära "tuffa" typen, gärna nån som skriker högt och spottar omkring sig o går kantigt. snus eller cigaretter är ett +. 

sen, hux flux så vill dom ha den hära UR-mesen, nån kontorsfjant med monockel, teaterintresse, stadig ekonomi, slips (gärna fluga) och läsglasögon.
ähej, ingen balans här inte...

äh,  jag ba schteker

over and out// The Pontmeister

om en vecka kan man säga att;

i övermorgon är det julafton, tjohej ^^

aja, abandon all hope, det blir ingen snö till julafton. snön har väl aldrig gjort paketen man får sämre ( om man inte får glass och frysen är trasig, då kan det uppstå problem^^) fast nyårsafton utan snö är en nyårsafton med rakteter skjutande längs marken.

såhär är vi ungdomar btw;
http://systembolaget.kampanj.dataphone.se/antilangning/ 

aja, peace out

Pontus

ju mer man vet, desto mer får man reda på hur lite man egentligen vet.nej, klockan är halv 12, det är torsdag. det var liksom pontus-bedtime för en timme sen, eftersom det blir uppgång tidigare imorn så kommer man ju komma som en avdankad kamelryttare till riksdagen.

nu har jag ett problem... vad borde man egentligen tänka på när man går o lägger sig?
 
det var så jävla bra för nåra år sen när jag alltid läste en kalle anka innan jag la mig, men nu har jag läst ut varje kalle anka minst 4-5 gånger styck, o även fast jag har över 400 tidningar (en sån kalle anka fantast som man är, hihi) så blir det långtråkigt efter ett tag...
därför började jag läsa en serie av...fan va hette snubben... aja, nån fantasy serie, fast den författaren har lurat mig, han har petat ut över 20 böcker, o e inte klar ännu, samma dilemma som med LOST. nu brukar det bli nåra rader från KING eller Illustrerad Vetenskap... men kalle anka var helt klart bäst, o folke fiskmås...fett fult namn de där.. folke. haha, "direktör folke" klingar inte alls. direktör Pontus... aha, aha ;)
att gå o lägga sig utan att läsa nåt är ju som o käka julskinka i november; TOK-FEL. då ligger man bara där o gurglar o hoppas att john blund ska knocka en totalt... vilket sällan händer, då jag har en skalle av trä..... HAHA

ibland när jag inte kan sova så brukar jag spänna varenda muskel i kroppen o ligga som en spännbög tills dess att ådran i pannan håller på att explodera och därefter slappna av, lägga mig som ett X i sängen och tänka; "fan, skönare säng än den här finns inte"  det brukar funka ibland.

fast ibland, så kommer man ju på att det ju lär finnas skönare sängar, o då är man tillbaka på ruta ett, fast med total mjölksyra överallt i kroppen.

SÅ I ALLA FALL, VAD TÄNKER DU PÅ INNAN DU GÅR OCH LÄGGER DIG?!

comments?

Alo-ha

nu blir jag sur på riktigt... har försökt o uppdatera två gånger men så försvinner texten bara o ber mig logga in, går det inte nu spränger jag en höna, minst.

nu skippar jag min dag i skolan o drar nåra schöningar istället;

vet du varför sossar gillar fåglar så mycket?
för att dom har samma intressen först äta ur handen på en sen skita ner på folk.
HAHA, vilken sumering ^^

Två män, en från Norge och en från Sverige, var på herrtoaletten. Efter de var klara tvättade norsken sig om händerna, vilket svensken inte gjorde.
Norrmannen anmärkte hånfullt: En Norsk man har minsann vett att tvätta sig sedan han kastat vatten!
Svensken svarade: Vi svenskar vet hur man gör för att inte pissa på händerna!

En amerikansk soldat som låg stationerad i Afghanistan fick nyligen ett brev från sin flickvän hemma i staterna.
I brevet stod följande:
"Kära Raymond
Jag är ledsen, men jag vill inte fortsätta vårt förhållande. Avståndet mellan oss är för stort. Dessutom måste jag erkänna att jag varit otrogen mot dig två gånger sedan du for så det är lika bra att det är slut. - Sorry. PS. Kan du vara snäll och skicka tillbaka fotot jag gav dig.."
Hejdå /Wendy
Soldaten, som såg lite tagen ut, gick runt bland sina kamrater Och samlade in alla bilder han kunde få tag på, på flickvänner, systrar, kusiner, ex, fastrar och mostrar... Tillsammans med bilden på Wendy la han alla fotona i ett kuvert. Tillsammans blev det 57 bilder. Han la med en ett meddelande...
"Kära Wendy
Jag är ledsen, men jag har glömt vem du är.
Var snäll och plocka ut din bild och skicka tillbaka resten...
Ciao
Raymond"

hihi, herrå ;P

Man är som en gammal bitter kärring...

...man gnäller på det mesta nu för tiden, vädret, skolan och alla idioter som är idioter osv osv. 

vaska man göra abri... vaska man göra?
tomorrow så ere prövning; ledarskap. fy faj fån, det e grejjer det.

jag kika på psykolgin och kom fram till att jag just nu utför alla försvarsmekanismer (sånt som kroppen använder för överlevnad) som finns;
Borttränging: glömde bort provet som vi har imorn totalt i lördags, satt o såg på fotboll istället och planera london resan.
Förnekelse: redovisning på fredag? ts. *stoppar huvudet i sanden*
Reaktionsbildning: sitter o intalar mig att det här med organisation och ledarskap är SKITAKUL.
Rationalisering: jag kommer ju ändå inte att få mvg på kursen så det är ju ingen idé att plugga ihjäl sig...
Regression: i förrgår la jag mig i fosterställning på golvet, läste LT och tyckte allmänt synd om mig själv
Subliminering: Hur många gånger "glömmer" man bort o gå på teater i svenskan.?
Projicering/förskjutning:  igår när chelsea kvitterade så skrek jag att det var farshans fel för att han sa att det skulle bli 1-1.
Isolering: (håller isär tankar och känslor) nåt som jag försöker göra men som går förjäves..
och framförallt HUMOR!

lyssna på den här ba;
"varför skriver inte bagaren ner recepten på papper?"
"vet inte"
"för han har dom i bakhuvudet" HAAAAAAAHAHAHHAHAH, FATTARU!? BAK-HUVUDET HAHA

eller den hära:
"varför har giraffen så lång hals?"
"vet inte"
"för att huvudet sitter så långt bort från kroppen!"
hihihiihihihhi HAHA

"ser du killen där borta?"
"aa..."
"han komer att bli döv snart."
"dårah?"
"han käkar wasa bröd, FATTARU?! WA-SA?"   HAHA! xD


Nej, nu ska jag plugga, plugga som satan, så att morgondagen inte blir sådan:

108455-28

AAAARRRRGHHHHH!!!!!


I vanliga fall så är jag en ganska behärskad man med glimten i ögat.

Det finns två saker som har en tendens att få mig... ur gängorna ^^

1. alkohol
2. fotboll

idag var det arsenal-chelsea, en match som chelsea egentligen borde vinna eftersom det är ganska många skadade i arsenal.
Jag blir retarded när jag ser arsenal spela, min puls höjjs, och eftersom man konstant sitter o spänner sig, hoppar, rullar, slår kullebyttor i soffan så är man ganska svettig efter 30 minuter och inte fan blir det bättre.
i början på andra halvlek hör jag att nån dåre skriker allt möjligt ur min mun såsom;
"DÖÖ, DIN JÄVLA BRUN-UTAN-SOL FILMARE!"
"FRISPARK!? Arsenal-spelaren höll ju på att penetreras av det där gröt-skinnets sylvassa sobbar, OCH SÅ FÅR DOM FRISPARK!?, jag dööööör"
"Jävla domare, han måste va kommunist, såsom han förstör för alla"
"Hihihihihihi, occch så rullar vi några extra varv va? hoppas det gjorde riktigt, riktigt ont"
"VAD ÄR DET MED DOMAREN?! VILKET KOMPLETT KARTONGKRANIUM, HANS BLINDA MAMMA SER JU BÄTTRE"

sådana meningar duggar tätt och min käre far försöker ha vackra vett-o-etikett lektioner under matchens gång, men de hjälper föga... ;)
och om 13 dagar står jag och Alvin the icelander där, på emirates stadium, live, o skriker bland likasinnade.

arsenal gjorde första målet, men sen kom de dära fuskarna (vars hela lag kostade lika mycket såsom SEX av arsenals) och gör 1-1 vilket blev matchens slutresultat... bah.

YÄYÄ, igår var det ICA personalfest, en mycket intressant tillställning då de redan klockan 22:00 slutade servera alkohol till våra bord för att "vi kunde inte behärska den" ....trams.
själv gick jag till baren o tog mer sprit, och kvittona gav jag till bossen sen, vilket var okej ^^

såe... eftersom det var gratis, så var jag ju tvungen o smaka allt dyrt som man inte skulle köpa för egna pengar. jag lyckades få i mig 9 drinkar av alla möjliga slag varav den dyraste kostade 290 spänn... och den var riktigt god ^^, och sen blev det 2 stora cider, en öl och en jäger, mums filibabba.
passade på o rocka loss totalt med min kvinnliga arbetgivare på dansgolvet, och butikschefens dancing-skills kan nog världen klara sig utan (såg ut som ett breakdansande troll).  

halv ett kilade jag o ica jesper vidare till 360, som var sådär måttligt fullt av fjortisar och sånt pack som inte borde få gå ut. (vad är det för mening med o spotta omkring sig och slåss, egentligen? när man dessutom kan ha så mycket roligare med en blick o en schön förolämpning), men det var väl okej.

vid 3 tog det slut o jag o jesper fixa en taxi hem som ICA betalade ^^, men vår taxi chaffis; pär, var fett retarded. först ville han ha betalt i förskott och sen så var han så sjukt paranoid o misstänksam hela tiden. men det funkade o vi rullade vidare mot södertälje och bronxeng. jag satt o bedröva han med massa fyllesnack o fråga han allting från hur många som spytt i hans bil till hans syn på kommunism och gud. vid slutet av resans gång hade jag påverkat han så mycket med mitt skitsnack att han började säga saker som jag satt o sa hela tiden.
"jadu Pontus, ser du schöningen där framme?"
"aarå?"
"vad tror du, är han en nersolkad öststatare?
"aarå, kolla hur han går. helt utan värdighet."
"mm, helt EB (efterbliven)"
"tsa, correcto, ett kartongkranum i allra högsta grad"
*tutar högt*
"mm, man ser nästan på blicken att den där snubben är retarded."

en riktig schöning den där taxi snubben.

HERRÅ, Puss.

plugg o rubb va...

Det är så fantastiskt kul när man har plugg o göra, för då kommer man på så mycket annat man kan göra istället som man aldrig kommer på när man inte har plugg, fast man vill hitta på nåt då....
FATTARU?!

jävla tjat hemma. "du pluggar för lite, du som säger att har så mycket o göra" "det är samma nivå på tälje som på ragnhild, det skiljer sig inte alls" "...asså du Pontus, du kan ju ingenting"

nåra små självförtroende kickar man får dagligen, det jag hela tiden försöker förklara är att jag alltid anstränger mig  till 100% i plugget:

Måndag: 20%
Tisdag: 24%
Onsdag: 19%
Torsdag: 28%
Fredag: 9%

så jag satt på den gamle goda datorn som e lika seg som rektorns handlingsförmåga när det gäller relegering av fågelhoran och Sam salabim. appro på det så såg jag att rektorn, uffe, en systemtekniker samt Sam salabim och hans kompanjon som går under namnet Herr N. Örd hade ett litet möte, efter det att de gjort om St:a Ragnhilds logga till att bägaren höll upp ett hitlerkors istället för en eld.
....en sån sprudlande fantasi man kan ha va?  hur som helst var britta muller den lärare som fick reda på det först och hon blev ganska förstörd hörde jag.

HUR SOM HELST, så hängde jag på min gamla data, när jag egentligen borde skriva om ledarskap & psykolgi, och hittade denna vackra bild på min balkvinna från nian, johanna tucker. ser likadan ut idag måste jag säga, något rödare läppstift kanske...

brevid till höger är sandra andersson, retuscherad.
108455-26

och lille alex-not yet retarded, jus' quite unwell, ska få den stora äran att synas lite från min blogg, i o med att han faktiskt har en tendens att skriva underhållande ;), så tycker jag att ni kan kika in till hans place. kika på mina länkar.

inte undra på

att man blir lite retarded med en sån där mami, och papi ska vi inte prata om, hans skämt har ju solkat ner mig totalt.

var hos mormor o morfar idag, riktiga schöningar de där asså.

mormor: "jaha Pontus, du ska till england ja, med vem?"
jag: "yes, med Alvin the icelander, från mitt fotbollslag"
mormor: "ja, det där är ju så faschinerande, att det finns intelligent liv så långt borta..."
jag: "njae, jag tror att du skulle hitta ganska många likheter mellan stockholm och reykjavik"
mormor: "näh, äh, resten av ön är ju bara svart"

^^

morfar: "det var en jättesöt kassörska på elbe här nere, och hon log mot mig o var så glad så..."
mormor: "det tror du ja..." *vänder sig demostrativt bort*
morfar: "och så var hon alldeles jättetrevlig, helt utan anledning..."
jag: "hur såg hon ut då?"
morfar: "såhär jättesöt med mörkt glansigt hår och vackert leende"
mormor: "jaja..."

riktiga schtekare dom där asså.

nu e det helg, de e bra det. och imorn är det ICA firmafest = gratis måltid, gratis alkohol och gratis taxi hem.

hihiiiiiiii

Det var en gång en grön och en gul banan som var ute och gick. plötsligt gick den gröna bananen fram och gömde sig bakom en lyckstolpe och skrämde den gula bananen. då sa den gula bananen :
- Fan va du är omogen!!!


HAHAHA, BA FÖR KUUUUUUL HAHAHA, ROFL.

Mamsen har ordet

Ungdomen nu för tiden??

Tänk att man en blogg kan prioritera
När man kan få mycket mera
Man kan gå ut och spatsera
I stället för att vara inne på tradera

I stället för att vara på sin vakt
Kan man skaffa mänsklig kontakt

I stället för skriva fula fräcka ord
Kan man sitta och njuta vid ett bord
Ta en kaka till
eller en kram om du vill

Lär dig något nytt
alltså plugga och bli som förbytt

Beröm dina vänner och alla som du känner / Mamsen

Politik o dess vackra sidor

goddag goddag. kan man dra en derivata över min livssituation så ligger jag o skvalpar i minimipunkten atm.

igårkväll satt jag o försökte dunka in lite liberalism i mamsen och papi, det gick jävligt bra måste jag säga.
eller, mor min var ju riktigt tveksam till det jag förespråkade, (fri marknadsekonomi) det slutade med att jag ägde henne, hon satt o tänkte o tänkte o stirrade mig rakt in i ögonen, jag kollade nöjt tillbaka med ett flin som uttryckte överlägsenhet. spänningen i rummet var tjock som majonäs då hon slutligen säger;

"ditt ena öga ser större ut än det andra..."

haha, slut på argument?


nej, alldeles nyss satt jag o tänkte på politik, o kom fram till att människor i allmänhet är så förjävligt korkade att de faktiskt behöver en stat som styr över dom, annars går hela det andra samhället åt skogen. det här med att röka t.ex, det e ju råballt, står där med en pinne i munnen o suger i sig gift, coolt....respekt ;) det är ett sådant mirakelmedel. man får både en ny lukt och nytt utseende, 10 poäng. det behövs ju ett förbud på cigaretter, det kränker min rätt till ren luft då nåra lufthuvuden ska gå omkring o smutsa ner min luft.
man skäms ju att man andas samma luft som vissa människor, som fågelhoran te.x. tänk vad många ragnhilders som fått moleyler från han i ens egen kropp.... han borde få bära astronautkläder.


sen satt jag o prata lite med mami alldeles nyss;
"asså, man borde införa en lag att fula människor inte får gå på stan..."
"VAD ÄR DET DU SÄGER?!"
"amen vadå, om det finns en lag som säger att man måste se ut som en tönt när man cycklar o är under 15 (cyckelhjälm) så borde det ju finnas en lag som gör så att jag inte mår illa när jag går på stan?"

nej, jag var inte särskilt seriös, men hon blev tyst o tänkte ett tag, det var ganska kul ^^


...aja, jag tror det e fler som har användning av cyckelhjälmar än cigaretter,  o jag tror att fler skulle må bättre om de köpte cyckelhjälmar istället för cigaretter för pengarna.
bort med cyckelhjälm förbud, ta fram cigarettförbud.
jag menar, jag struntar väl om nån cycklar ihjäl sig för att den inte har hjälm på sig, däremot stör jag mig som fan när det är något fiskhuvud som röker mig i ansiktet...då vill man ju bara börja veva... ;P

alo-ha


What planet should You rule?

gjorde ett braigt test efter ett tips från en hemsida cecilia hittat, och jag har fått reda på vilken planet jag borde styra, med motiveringen:

Close to sun, Mercury has very long days - and is rarely visible to the rest of the solar system.

You are perfect to rule Mercury, because you live for the present - and can truly enjoy a day that goes on forever.
Like Mercury, you are quick and elusive. Your wit is outstanding, and you can win any verbal sparring match.

Some people see you as superficial, but in truth, you just play many roles and have many interests.
A great manipulator, you usually get what you want from people. And they're happy to give it to you.

http://www.blogthings.com/whatdoesyourcandyheartsayquiz/outcome.php

där finns alla möjliga test, ett utmärkt sätt att sväva ifrån derivatan o company. HERRÅ

M.A.T.E.M.A.T.I.K


Massor Av Termer, Echeance Med Abreviatur Tabularium & Ichtyologi Kunskap.

nu va jag finullig va?
...allt för en ursäkt att inte göra matematik. JAG HAR JÄTTEKUL HAHAAAAAAAAHAHhahahahhaahhahHAHHAHAHAAHAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Faktaruta:
Echeance=förfall
Abreviatur=kortfattat
Tabularium=Arkiv
Ichtyologi=Läran om fisk

Dikt, dedikterad till herr D.Rivata


Derivatan skapad av satan
o alla hata'n
ja, ut på gatan
med derivatan
för satan skapa'n
inte fan hjälpere
att man slår in derivatan
på datan, för den är ju så nära
men ändå så långt bort, som skatan.
ingen behöver derivatan
inte ens tattarn'
fy på derivatan, skapad av satan.

fan vilka dikt-skills man har asså ^^

SKÄGG

Ett jävla evolutionsproblem de där.  vad ska man med det till egentligen? just nu växer mitt skägg så förfärligt snabbt, nästan i jonas lindberg takt. skrämmande, indeed.
fan, för bara 4 år sen såg man ut så här:

ung & dum
Fett stort huvud ^^, o len som en barnrumpa,, och nu har jag minst huvud i klassen av killarna tror jag, tog ju typ samma storlek på studentmössan som medelsnittstjejen. haha.  malin höeg har till o med 3 storlekar större huvud än mig. AMAGAD!? dessa norskar, vad äter ni? bakpulver? skämt åsido, malin du har jättefint huvud ;)

SItter här på gamla datan o hitta massor med roliga bilder, vad sägs om den hära;

108455-27

den var väl tagen för 3-4 år sen, men nog ser de väl likadana ut idag?

jajamen. livet rasslar på. snart är det jul och julafton, sen är det påsklov och PANG, studenten, och sen är vi arbetslösa. underbart.

såg ju bond i fredags. ganska bra faktiskt. fast jag saknade den hära gamla snubben alltid kommer på massa fiffiga saker som bond alltid använder när man tror att allt hopp e ute.

och han avsluta filmen givetvis med; "Bond, James Bond" klingar fint de där... lyssa på det här ba:

"I'm Sjögren, Direktör sjögren"   HAHA

och så har vi ju matteprov på onsdag, det står princip skrivet i bibeln att det kommer gå åt skogen, och har bibeln nånsin fel?
förvisso, ganska mycket, men allt går o tolka på mitt sätt. jag menar, tänk om de tre visa männen såg att jag torska på matteprovet istället för att jesus fötts, va va VA!?
nej, jag e så jävla less på den här bokstavsskiten, kolla på det här ba:
"skissa grafen till en funktion av f(x) som uppfyller följande kriterier:
f´(-2)=0, f´(0)=0, f´(3)>0, f´(-1)<0, f´(2)>0.

amen de kan ju va bra o kunna eller? ...couldn't care less.

inte bara det. matematiken förföljer mig, jag satt så inne i derivatan när jag satt o skrev mitt namn på skojj nåra gånger, och helt plötsligt råka jag skriva Pontus Jörgen, istället för Pontus Sjögren. det e ju helt abnormt asså.
inte nog med det. jag sitter o räknar på ett tal och sen prövar jag lite hitan o ditan, o sen drog jag roten ur 0,5439736596, OCH VAD HÄNDER?! jo mitt mobiltelefonnummer poppar upp i miniräknaren. a sign from god; ring en expert som kan göra det här åt dig om du någonsin behöver kunna den här skiten senare i livet, aight? no? sí.

jadu alexander, inte många ENTER i den här bloggen, happy now huh? happy happy :D

Herrå, har ett möte nu med herr D.riváta och fröken T.angént,(HAHA) såeee puss din söting, lite fler kommentarer önskas ;)


"Hur mycket än vinden viner....


....kan inte berg buga för den"
vi har smarta människor i världen.
vi har korkade människor i världen.
och vi har framförallt många betong-sär i världen."HÖHHHHHHÖÖÖÖÖÖ, STEN, HALLÅH?! GE MIG STEN. ÖHH, KASTA STEN...UGH....HAHA PANG, BUSSRUTA SÖNDER HAHAAAAA...Ha...ha...hmpf...."det finns så förfärligt många onödiga människor.  slår sönder saker, snor saker, hackar datorer, vad du vill.

jag tycker vi borde ändra lagstiftningen, så att om jag exempelvis skulle döda nån snubbe så skulle dens kriminella bakgrund tas med i bedömningen, och om den är grov så måste man få förlindrat straff för att man hjälper samhället en bit på rätt väg.

aja, åt helvete med idioter. end of discussion.idiot


idag var det jobb på mitt kära ica som gällde, den generellt härligaste kunden som handlar är en man i 40års åldern. de är alltid trevliga, och om jag har tur så drar de resultaten på de tidiga fotbollsmatcherna...

som idag till exempel:

"Jävla skitar de där, arsenal..."
(!) "aha, vadåra?"
"de har ju sån förbannad tur..."
"har matchen spelats ännu? (arsenal-tottenham)
"aa...jävla skitdomare, två straffar fick dom"
"vad blev resultatet då?!"  säger jag som anar något trevligt...
"3-0"
(HAHA. TOTAL PWNAGE MOTHER FUCKER!!!)
"jasså...där ser man"


hihihihhiihhihiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nej, såga armen av mig o dra mig baklänges i hundskit, det var fanimig längesen arsenal vann, ^^

och så dagens surkärring....

jag råkade fortsätta på nästa kunds varor för de hade inte lagt någon sån här "Ny Kund" sak på bandet.

fett rutten attityd;

"hörre, va håller du på med?! de där är inte mina grejjer!"
"oj, men det är lätt o ordna....så, fixat "
"pyttsan..."
"...vad sa du?"
"du bara sitter där o sover"
(.....och snart somnar du in för gott din gamla levande fosil, må tusen råttor pinka på din grav)
"aja, 84 kronor."

BAH.