Chelsea-Arsenal 1-2

HAHA!!!
Åh, vad hände här?
United och Chelsea besegrade. Tänk om mitt kära lag kunde hålla den nivån lite oftare. Jävla tjack....

Mohihihi...
P.M står för abbreviation post meridiem och A.M står för abbreviation ante meridiem.

Huvet på schpiken

"Tänkte bara påminna dig om att när du tittar på detta mejl så är det antagligen söndag. Och det är första advent första gången du bor hemifrån. Då måste du ta upp din tomtelampa om du inte gjort det och ev dricka glögg om du inte gjort de och om det inte är dagen efter, men det är det väl="!? Så då får du väl vänta med glögg och pepperkakor och skållade mandlar och russin till en annan dag?   KraM mAMS"

Min mamma är ju för gullig - och känner mig rätt bra.

Ibland entrar jag ett tillstånd jag skulle vilja kalla "Charlie-mood" till Calles ära. Jag bryr mig absolut inte alls om vad som händer, jag är spontaniteten själv. Som vid ett tillfälle igår när det står massa folk i en ring o dansar, samtliga okända för mig.
Plötsligt langar jag fram ett stridsvrål och hoppar in i mitten, snurrar, kollar på allihopa och dansar som fan!

Efteråt går jag alltid runt o tänker på vad dom tänkte:
"Vem fan var han?"
Vart kom han ifrån?" ha ha ha...... hihihihi

Nu i skrivande stund fick jag se bilder på facebook från igår. Jag ger er en före och efterbild.

Manuset till filmen Charlies änglar skrevs om åtminstone 30 gånger och så många som 18 olika författare var med och jobbade på det.Argalappen!

Väldigt rolig hemsida där folk skickar in arga lappar som folk har skrivit i sitt vredesmod!


För att göra mannagrynsgröt häller man i en msk mannagryn för varje dl mjölk. Lätt som en plätt. Ha dock stålull till hands.

ut för en öl ja...

sen sa karro; "jag har en låda vin"

sen hamnade vi på kåren. Jag vet inte riktigt, det här med att vara elak eller saklig, ja, jag vet iotmne asså, det är ju rätt lugnt liksom. Men alltså, antingen drack ag för lite eller så var människora där fula helt enkelt, jagf har inte riktigt bestämt mig.

Det alla pratade om var dock dagen imorn på peachpit, kul att jag har tunga likviditetsproblem och inte kanm gå till bolis, jag får ta ur reserverna och pompa upp en champange, jag frå väl se det som att jag firara att jag klarat tentan och att jag bestäellt en ny tv.
bra av mig att skriva min adress i södertälje, jhag är ett tjack jag vet. jag skrev fel, det skall åtgärdas. på. MÅNDAG!" det är då arbetarna vaknar till liv, liksom björnen går ur idé på vintern. Detä r därför vi akademiker trivs med helg, jag kan inte säga meeer.
jag ska försöka ladda ipp en bild bara.. den ska symbolisera nåt, vi ska se, jag ska leta... ni får väl använda er fantasi, det ska jag göra. Min farmor sa alltid till mig "gudskelov vilken fantasi du har" jag flinade alltid. vad svarar man på det egentligen? Jag vet inte. Det var därför jag flinade. Och än idag så skrattar jag mig ur situationer jag inte förstår.- för så länge man skrattar så tror folk att man förstår. folk är korkade, jag skrattar, jag är smart, jag har kul. bilden en sekund..........................

Min peotriska ådra skulle direkt fsäga att det här visar mitt högerlår som en symbol för styrka, ni vet jag är ju taktiskt fotbollsspelare,  och malle till vänster är min slagna fiende i bob marley och ida får syumbolisera alkohlism, studentens sug till glaset. Det finns, det är passivt, verkligt och elegant, emn alkohlism. glaset med vätska på bordet trorjag är vatten, det står för LIV, h2o. Tillsammans måste man tolka bilden att fienden bryts ner med styrka från alkohol bilket fbringar liv. måste markera det här, dte var stort. Makt.

[Deja vy]

Detta symboliserar mannens jakt på kvinnan. Tänk er ovanstådne bmiljö på krogen. det ser bra ut det är bfrid och fröjd, men plötsligt uppenbarar det sig små fel. näsan är sned, vaderna är feta. HUX FLUX SER MAN EN BUSSHÅLLPLATSKYLT LÄNGST NER PÅ BILDEN. och man tänker direkt; """fan eeeeeeeeeeeeereeeeee här?" det passar ju inte alls in. Hur kom det här sig? När man tyst argumetnerar fram do tillbak så får timan tillslt hamnat i en fråga: hm, är hon psyko? säkert lika psyko som jag är - fast lite mer. det brukar vara så

Min pappa har alltid uppfostrat mig med denna fras: "Tänk först o gör sen" samma sak säger jag till mongon som gör idiotiska saker. jag har nu väckts av funderingen; Är jag ett mongo? jag svarar moig själv med_: "jag ska sova på saken" God natt rå.

Upp & ner!

Vaknade upp imorse, slet på mig ett par chinos och en tjocktröja o bikade iväg till konsum på två minuter. Där handlade jag lite baguetter o lite frukostmaterial. På vägen hem sprack det upp en spricka i molnen och jag cyklade hem med sol i ansiktet. Det kan bli en bra start på morgonen. Jag hämtade min DN och  hällde upp kaffe, filmjölk och bredde två baguetter med sallad, pesto o brieost. Efter några tända ljus här o där gick jag in på nätet o köpte lite aktier. Det kändes bra. Sen lutade jag mig tillbaka, tog en sip kaffe och slog upp DN.

Glada rubriker gör Pontus glad, tralalala:


Jävla bra morgon alltså. Nu sitter jag här med Sam Cooke - What a wonderful world, samtidigt som mina luktljus jag fick av tjejerna i klassen sprider en mjuk doft av päron & ingefära. Yes, härliga fredag... Nu ska jag beställa en TV på internet.

De medeltida svenska stiften var sju till antalet - Linköping, Strängnäs, Skara, Västerås, Växjö, Uppsala (ärkestiftet) och Åbo. Sverige förlorade Åbo 1810.Ja, vad är det för samhälle? haha

Anynom (alla vet vem)~22 har tagit en överdos av ravioli, igen:

•Anonym säger:

mina knä är liksom helt trasiga

Pontus, säger:

dåra?

•Anonym säger:

utslitna

•Anonym säger:

har spelat fotboll o innebandy i många år nu, dom får liksom aldrig vila

Pontus, säger:

naww, hary en näsduk?

•Anonym säger:

dig går ju aldrg att prata med dig

Pontus, säger:

haha, amen du tycker ju alltid så jävla synd om dig själv

Pontus, säger:

du tror alltid att du är complete destroyed

•Anonym säger:

de är typ så

Pontus, säger:

men, som sjuksköterskan sa [efter Café Opera, senast], "det här var ingen fara"

•Anonym säger:

hon var ju en söndercrackad [censur]

•Anonym säger:

hon kunde säkert inte ens [censur]

•Anonym säger:

skulle säkert bita av [HAHA, censur]

Pontus, säger:

hahahahhaha

•Anonym säger:

Men du förstår inte hur trasig min kropp e

•Anonym säger:

KAN VI INTE HA NÅGON SOM HELST JÄVLA BRA SJUKVÅRD ELLER

•Anonym säger:

MIN HÄNDER E SKIT OCH TRASIGA! DÅ FÅR JAG EN JÄÄÄVLA LÄKARTID I FEBRUARI, DÅ HAR JAG FAN INGA HÄNDER KVAR

•Anonym säger:

KUK LÄKARE, KUK DOKTOR

•Anonym säger:

ÅHH

•Anonym säger:

Ge mig vård

Pontus, säger:

HAAAAAAHAHAHAHAHA

•Anonym säger:

vad är de för jävla samhälle?

•Anonym säger:

Nä vi tar en kärring på 90år som dör om 2år, han är 22 så han kan vänta

•Anonym säger:

åhh helvete vilket jävla skit system

•Anonym säger:

Fattar ingen att det är jag som ska dit först!


"Ge mig vård"

Vad är det för skitsystem vi har, egentligen? HAHAHA

För övrigt så sitter "kuk läkare" och "kuk doktor" ihop.
Idag ringde Sofie Svensson Sarhed mig och hade synpunkter på tidigare information i denna ruta. I apologise for any inconvinience I may have caused, buhu.

Dum, dummare, sms-låntagare

De knäcktes av sms-lånen

Tiotusentals svenskar i skuld "De lånar ut till vem som helst."

Ovanstående står på aftonbladet idag. Jag finner det hela rätt humoristiskt. Om man ihuvudtaget överväger ett sms-lån, då är man ju rätt korkad. Att ens hamna i en sån situation där man finner att sms-lån är den enda utvägen, det, det är korkat. När man sen argumenterat fram och tillbaka (förutsett att personen i fråga använt sin hjärna och begrundat sitt beslut) valt att ta ett sms-lån så får man automatiskt en mongo-stämpel på sig.
Att sen inte kunna betala tillbaka är ju rätt pinsamt och att då vika ut sig i tidningarna, frivilligt, med bild dessutom, det får mig att skratta högt :D
"Hej såhär ser jag ut, jag är inte bara korkad, utan ett mongo också"

Att sedan sossetidningen aftonbladet anklagar företagen att det är deras fel, är inte bara en felaktig slutsats utan också en förolämpning mot människan som individ då aftonbladet menar på att individer inte kan tänka och ta beslut själva utan Måste ha begränsningar och regler satta av, av vem då? Staten förslagsvis.
Nej tack.
Ni människor på bilderna ovan, min sympati för er är 0. Jag föraktar er.

Eder samhällsupplysare
CJ Pontus Sjögren
Katter har över hundra vokalljud, medan hundar bara har runt tio.

Lillfredag, wohoooo!

Hali hallå!
Igår fick vi ju som bekant reda på tentaresultatet och några tjejer i klassen flaggade för fest. Jag ville åka pulka, så det blev en kombo ;)

Idag har all snö smält undan, men igår kunde vi minsan åka i boulognerskogen, det gick inte så snabbt, så, som på en given signal brast det ut ett snöbollskrig utan dess like! Kvinnor och krig hör inte ihop alltså, Karro är nog fortfarande blöt...mohihihihi....

Anyway, sen brakade singstar igång och det flödade glögg, mousserande vin och sprit. Jag är fortfarande en jävel på Carolas -Fångad av en stormvind ;)
Jag hade hårda dueller med Brat-Malle, det stod 2-1 till mig när vi började sjunga No women no cry, efter ett tag i låten så leder jag och jag hör ett tyst "fa-an" från Malle. Flinandes ser jag vad som sjungas skall. Jag vänder mig om och tittar Malle i ögonen med ett retande flin och sjunger känslosamt:
"ere, little darlin, dont shed no tears..."

Då blev Malle våldsam och började slåss! He he he....

Sen höll vi på o sjöng tills dess att klockan blev halv 3, då, alla rätt packade, började debattera politik. As-seriöst. En diskussion utan nåd. All diplomati var som bortblåst, det var fullskalig attack som gällde tills eld upphör rådde halv 4 på natten. Då gick jag ner fem våningar till mig o sov. Puh.

För övrigt genomgår mitt ego och självförtroende en belägring utav allt från Föreläsare, sjuksköterskor till styrelsemuppar. Jag fick inte vara med. Inget jag sörjer direkt, men frågor som "fan dårå?" väcks i mitt inre och trubblar mig.
Men men, jag är nog bra på nåt annat, som att slipa smörknivar! Det var jag en jävel på i slöjden asså...
Mina försvarsmekanismer går m.a.o på högvarv. Vem vill ha massa onödigt ansvar, utan att få cash för det samtidigt som man häller i sig svart arbetarkaffe o äter gamla pepparkakor? Om man bränner upp sitt SIM-kort så sparar man massa telefonkostnader. Ja, jag ska göra till uppgift 39 fröken, jag ska!
Alex bitmärke i min högeraxel är nu efter typ två veckor, nästan borta.

Jag & Bonderic vid spisen

BondeEric skalar potatis och jag hackar lök medan vi småpratar:
Pontus:
Kollat din tenta än?
Eric: Nä, ska göra det sen när jag är ensam...
Pontus: Happ, hur går det med potatisen?
Eric: Den här potatisskalen är ju för fan för er högerhänta, det är därför det går långsamt....
Pontus: HA HA! Du är missbildad!
Eric: Va?
Pontus: Du behöver specialsaker för att skala potatis, haha!
Eric: Ja, du ser! Men jag är stolt över att vara vänsterhänt!
Pontus: Va? Det är inte så att jag är stolt över att vara högerhänt. Det är liksom inget ting man kan vara stolt över.
Eric: Jo, för vi är en mindre grupp, då kan man vara det.
Pontus: Öh? Haha, så då skulle du vara stolt om du var efterbliven!? Det är ju också en mindre grupp!
Eric: Men...
Pontus: HAHA! Du är missbildad och stolt över det wöööööööoooowöööööö hahahah...
Eric: Alltså, jag...
*Sjunger och hackar lök i takt* "Du-är-eft-ter-bli-ven-sha-la-la-la-la-la-la...."

Eric börjar kasta potatisskal och matinfernot är ett faktum.
Ordet legio är ett fint ord för mycket stort eller oräkneligt antal, exempelvis: grässtråna i min trädgård är legio.

Haha, jag sa ju att den var svår!

Vi har nu fått resultatet från första tentan. Själva ämnet, Externredovisning var rätt lätt. Exempeltentan som låg ute var lätt. Provet var svårt. Mycket svårare än folket trodde

Studieresultat - Statistik för moment

Statistiken bygger på resultatet från följande provtillfälle:

KursExternredovisning I A, 7.5 hp
ProvTentamen, 5 hp
Datum2008-11-08
BetygAntal%
U 59 63.44%
G 26 27.96%
VG8 8.6%

Betygsskala: Underkänd (U) - Godkänd (G) - Väl Godkänd (VG)Tja, jag fick G iallafall. Haha, 4 poäng från vg, morr.....

Röd och gul paprika innehåller nästan dubbelt så mycket C-vitamin som den gröna.

Ekvation med automatisk disaster

Det är måndag och jag sitter på msn och web-camar med Paco.
...Inte nog med det; Idag hade vi övningar på ekonomistyrningen. Jag hade faktiskt varit duktig och gjort lite mer än vad man skulle, vi skulle till uppgift 21 men jag hade gjort till 28 - så att jag kunde babbla igenom helgens bravader istället för o jobba :)
Iaf så tar jag tag i mig själv och frågar läraren om hjälp och möter ett: "aha, ligger du här framme? Du har alltså gjort allt innan och kan allt?"
"Öh, ja, jo, jag hoppas det..."
"Då ska jag fråga ut dig på föreläsningen sen, vad heter du?"
Pontus! Skriker Sebbe bredvid och flinar.
Hon går iväg, jag sitter o muttrar och blänger åt Sebbe.

Sen på föreläsningen när det är en full sal på runt 85 pers kanske så sitter jag som vanligt och halvdrömmer lite. Det hon pratar om har jag ju koll på. Jag har ju gjort det redan, lätt som en plätt... hm, fest på torsdag var det ja... och sen på lördag också... hm, ska köpa TV:n på torsdag... måste ba ordna skjuts till mediamarkt....
"...Så om ekvivalentvolymen är 2000, Pontus, vad blir pris/st?"
"...Öh? Wabada..?"
Sebbe: "...180 blir det"
"Precis, 180! haha" Säger jag och nickar instämmande och ger Sebbe en klapp i ryggen.

...och idag var det intervjuer ja... styrelse, det låter väl bra... hm.. vad ska jag laga för middag idag mån tro... kanske carbonara... mums...
"Pontus, vad är täckningsgraden, slå in det på din räknare!"
"va? jaja, man tar ju fasta kostnader delat på täckningsbidraget va? jo men det gör man..."
"Ja, gör det då."
"jahapp, vavare nurå... 110000 delat på...? 29% nåt"
"29, 411%"
"Happ... öh... *110000/29,411=3740,1* ja, 3740,1 typ."'
"ja, eller va? Nu missade du två nollor."
"Vadåra? ....eller det var inget... haha" Det ska ju såklart vara 0,29411.....

Jag har inget emot att prata inför 85 människor - sålänge man säger nåt bra - att ha fel är inte riktigt min grej - Sånt är till för socialdemokrater och hockeyspelare - jag trivs inte alls med det. Nu blev jag ba dumförklarad istället..... Haha. Aja, bättre att jag blev det än nån okarismatisk fjant. Då skulle ju hans liv vara förstört. Jag knatar vidare jag, haha...

Det bästa med måndagar är iaf att jag unnar mig - vad jag kallar - lite måndags-lyxkaffe. Inget speciellt med kaffet dårå. Jag bara häller upp kaffet i ett champagneglas. Man måste ju succesivt vänja in sig i vardagen igen från helgen. This is how I do it.


Bäst är dock tisdagar, som jag kallar för lill-fredag. Onsdag är ju lill-lördag så det är ju fullt logiskt att tisdag är lill-fredag, är ni med? Då, för att börja vänja mig vid helg igen så unnar jag mig till o med lite socker i kaffet. Ibland trillar det ner lite baileys... med blandat reslutat...

Life's good, tralala...
Ett presentsnöre krullas då man drar det över ett saxblad eftersom fibrerna misshandlas på ena sidan av bandet och förlorar då förmågan att hålla formen.

En november söndag var det här!

Mors!
Det ligger två centimeter snö på vägarna i Skövde. Det är kallt och det blåser. Men i min lägenhet är det varmt! Det ligger lite papper här o där som visar kurvor på IS-LM-modellen, min minräknare ligger på bordet bredvid lite kalkyleringstjofräs. Några ljus brinner här, det hänger lite kläder där. Det är hemtrevligt! I bakgrunden ljuder lite svensk pop i form av "Jag slog ihjäl min älsklings nya älskling" Kul text har den iaf... haha

Jag slog ihjäl min älsklings nya älskling
Med taggtråd, spade & spik
& det ordnar sig nog
när det står mellan mig och hans lik
då e valet ganska uppenbart
jag bara hoppas hon glömmer honom snart

osv.  :D Om 20 minuter kommer Karro & brat-malle hit, jag ska bjuda på middag tänkte jag.

Jag har efter nästan tre månader i Skövde fortfarande inte vant mig vid dialekten. Idag cyklade jag iväg o handlade på konsum, inga problem. Fören jag kom till kassan.
"Du kan SSSSCHHHHHLLLÅÅ in din kod nu"
Jag frös till is och la huvudet på sne och utbrast ett "Slå?" för att försäkra mig om att jag hörde rätt. Och då fick jag den. Blicken. Blicken som jag skulle vilja kalla lillebrorkomplexsyndromsjukdummongo-blicken! Den stack mig i ögat och sa: "HÖRRE DU, DIN ARROGANTA STOCKHOLMARE, VI TJÖTAR SÅHÄR HÄR NERE, JAG SKULLE VILJA SCHLÄPA IN DIG I EN SCHLÄCKT SCHLÄPVAGN OCH KALLA DIG SCHLAV!"
På hennes attack-blick svararde jag med en frågande blick som sa: "Schhlav? Slav heter det va?"
Sen packade jag ner mina saker och hör ett morrande ljud från kassan: "Kvitto?"
Tack, sa jag och kilade snabbt ur affären med ett blandat status av rädsla, arrogans & fattigdom.

Nåja, nu är jag back to base och ska mosa ingefära till min musik.

...Jag slog ihjäl min älsklings nya älskling
Med ångvält och med gevär
Det kanske låter brutalt
Men det är normalt om man är kär
Då ställer man ju alltid till
Med små skandaler
Som att råka slå ihjäl sina rivaler....
 
I Sverige äts det mest tunnbröd i norr, knäckebröd i Mellansverige och mer limpor i söder.

Critical Error....

Jag vill bara påminna världen om att flugsvamp är giftig, broccoli är det värsta som finns och man kan absolut inte använda gräddfil istället för creame fraiche - det gjorde jag igår när jag hade brådis. Fy fan.

Men nån måste ju testa allting, så att säga...

Föresten måste jag säga att jag är frukostens okrönte konung! I mitt magra studentkylskåp återfinns inte bara filmjölk, leverpastej, smörgåsgurka, kaviar, philadephiaost, marmelad och paprika utan även brieost, sallad och pesto!

Dagens frukost består av kaffe, filmjölk med en nerchoppad banan och skogaholmsbröd med tropisk marmelad, voilá!
Peace through breakfust!
1873 drogs den svenska riksdalern in och ersattes av kronan.

CHANGE WE NEED!

"Hej Pontus,  

Just nu pågår nomineringsperioden för styrelsen för sektionen för ITS (tidigare SköEkon) där du blivit nominerad till ledamot. Därför undrar jag nu på uppdrag av valberedningen om du avser att acceptera denna nominering?
 
Intervjuer kommer att ske på måndag efter 15, mer information om detta kommer imorgon.  

Med Vänlig Hälsning Valberedningen Genom Sofie Mörk"

Jag vet inte riktigt om jag vill, eller vill ta mig tid ännu. Men vahettereeeeee....muwahahahaha.... dom vet inte vad dom ger sig in på... Tänk om jag hamnar med i styrelsen, haha, när jag är klar så kommer man prata om studentstäderna Lund, Uppsala & Skövde ;)  Vem fan var det som nominerade mig föresten - och öh, vad gör en ledamot? Äter kakor och bestämmer saker? Passar mig utmärkt i så fall, kanske skulle jag acceptera ändå...sluuuurp... 

YES WE CAN!
Det som stod här innan har tagits bort eftersom Sofie ringde och hade synpynkter...

Hörre duru.......

Idag har det varit en av de hårdare dagarna på högskolan.
Två föreläsningar på förmiddagen och en på eftermiddagen. Pust. Frust.
Min nya granne Karro, a.k.a Eldorado Karro, är typ king. Hon har bott här sedan i lördags och har redan tagit hand om mina för fulla vänner, hållit mig sällskap igår och idag lagade hon mat till mig o brat-malle. Duktig kvinna det där ;)

Iallafall måste jag ta upp något som har gäckat mig fram o tillbaka ett tag;
När man sitter i en föreläsningssal och föreläsare frågar frågor ut till publiken så vet ju 95% av publiken 95% av gångerna, rätt svar. Frågorna är i princip alltid retoriska.
Personligen svarar jag aldrig på sånna frågor, jag ids inte och jag känner att; om nån där ute med dålig självkänsla vill ha en poäng - Be my guest. MEN, det finns en tjej i vår klass, 38 bast (...fast hon ser äldre ut än min mamma - vilket kanske inte säger så mycket då min mamma ser rätt ung ut ;) som  svarar på varenda jävla fråga. Muttrande röster hörs alltid omkring mig när hon öppnar sin mun såsom: "Åh, otippat..." "Here we go again..." osv.
Jag själv känner mig till o med irriterad. Så jag satt igår och frågade mig själv frågan: Varför blir jag irriterad? Föreläsaren ställer en fråga, jag slipper få den och gamlingen där borta blir säkert glad.
Jag började vända o vrida på det här. Vad tror hon själv föresten? Att hon är nåt slags mastermind som är den enda som kan allt och därför känner sig tvungen svara? Hm. Men, nä, jag vet inte riktigt, men på en så öppen fråga från föreläsaren som:
"Vad var det vi gick igenom förra gången?"
Så hör man ett: *blädder blädder* och 38~ tjejen svarar omedelbart: "STO-pyramiden *läser från blocket* strategiskt, taktisk & ooperativ planering blah blah blah" Hon måste ju liksom förstå att alla som var på föreläsningen innan hade koll på det?

Tyvärr kan jag fortfarande inte sätta ord på vad det är som gör mig och till synes alla omkring mig irriterade. Trots det  skulle jag vilja att hon hamnade i koma några föreläsningar ändå, eller att det började växa ut en arm från hennes nacke, haha - då skulle hon få annat att tänka på! 
Är det så mycket begärt eller...?


Sedan jag blivit student har jag blott ätit nudlar en gång, tillsammans med en wok.

En tisdagsanalys vare här!

Till o börja med ställer jag mig frågande till varför så många kära Södertäljebor fått för sig att hjälpa uteställena med att sälja biljetter? Det är ju det enda som står på facebook. Ibland får jag för mig att man förbinder sig att sälja 10 biljetter till juldagen eller vad det nu är så fort man själv köpt en biljett.
Kommer ni ihåg BRIS-reklamen när "mobbarna kommer hem, genom Internet"? Ni biljettförsäljare är precis som sånna här idiotiska ouppskattade telefonförsäljare man vill spotta på, på stan.
"Hej, ringer ni med tre?"
"Nej, jag ringer bara för 4 kronor i månaden, jag har comviq och ni tre-ringare förstör min budget och jag skulle vilja skära av era fötter o händer o byta plats på dom och sen peka och skratta......" *börjar gå därifrån*
"Nej, men kom hit, jag har nånting som kan passa dig för blah blah blah blah"
"NEJ, jag skulle inte byta om jag så fick ett ligg på köpet, VANISH!!!!!!!!!!!!"

Det värsta av allt på facebook, är att ni försäljare skriver in det som era status "Biljetter till juldagen 073******" så man läser det utan att man vill, precis som när man aftonbladet får reda på att Britney's syrra skaffat en unge till. Jag vill radera ut sån information ur mitt huvud. Jag vill inte bli påprackad saker och ting! Detta power-bombande av reklam bygger sedan upp en retorisk fråga; Det går inte så bra för ert ställe va? Som har 200 ungdomsarbetare på facebook och som bombat reklam sedan Oktober....
haha, hoppas på en kul juldag för er ;)
Älgskylten är den mest stulna vägskylten på våra svenska vägar.

Angriparna retirerar, Fort Sjögren återställt!

Nästan iallfall.
Haha, jag har lite champagne kvar på ytterdörren & lite tidningar på golvet. Men inte länge till! Mina föräldrar har gett mig en jääääävligt bra städ-utbildning. Lägenheten är fan som ny!

Mitt högra sko-snöre hade blivit brutalt avslitet - vem gör nåt sånt? haha - så jag har köpt nya idag.
Calle & Lindbergan åkte hem imorse, vi låg o pratade om helgen och körde en defrag och plockade fram massa diverse händelser som tex;
Halv 4 på söndagsmorgonen hörde jag en duns i dörren så jag kikar i mitt nålöga, men det är ingen utanför? Så jag öppnar dörren för att kolla ut. Då slår dörren in i en killes ben, det ligger en snubbe utanför min dörr. Det är Paco. Han kunde inte stå upp eller prata.
Efter jag släppt ut ett fnitter & en tung suck så kollade jag åt alla håll innan jag släpade in honom i min lägenhet som om han vore en död soldat.

Det var iaf jävligt kul att se allihopa, men det är skönt att vara ensam igen :)
Nu sitter jag här och allt jag hör är åter fläkten från datorn, kylskåpet och mitt smattrande på tangetbordet.
Ljuva tystnad, åh ljuva tystnad...
Halleluja!
Försäljningen av grönt te har ökat med 16% i år jämfört med året innan.

Fort Sjögren Under Siege

"Veni, vedi, delandam."
"Vi kom, vi såg, vi förstörde"


Jag sitter här barfota med fötterna i knäckebröd. Min vänstra fot är blodig. Jag har "rinn-ränder" på väggarna; champagnesprut-spår.

Stats
Units lost: 3
Buildings razed: 2
Glas destroyed: 1
Refrigerator Emptied: 1
Toilet paper used: 4 km

Alex, ska jag SLÅ IHJÄL. Halv fyra på natten tar han mina äpplen och kastar runt i lägenheten, plus, att han hällde vitlökskryddor på golvet. Han, Vesper o JB är hos Karro. Stackars, stackars Karro. Hon flyttade in igår och nu har hon tre stycken paralympics-kandidater som sover hos henne. Dock har jag inte tid med att tycka synd om andra. Jag kikar runt i min lägenhet och vet inte riktigt vad jag ska säga.

Calle ligger bredvid Paco i min säng. Paco andas inte - han väser, ett oregelbundet ödle-ljud. Jag sitter i soffan bredvid Lindberg. Kul igår, tjejerna kom med luktljus och en blomma som inflyttningspresent. Calle kommer fram och: "du Pontus, jag har en överaskning! Jag tog med mig Lindbergan" Jaha, säger jag och hinner inte fortsätta med "vad trevligt" innan Lindberg leendes säger: "HA, jag har ba fyrtio schpänn kvar på kontot - har du en macka eller!?"

Igår mottog jag med skräckblandad glädje beskedet; "vi har inga biljetter hem till lund..."
Idag är det pur skräck kvar. Jag har inga vassa föremål i närheten och skulle jag vara dom skulle jag göra bäst i att gömma dom....

Iallafall, vi var hos mig igår och partade järnet! Dock så slocknade JB halv 10 och hängde likt en kall pommes över balkongen, slak, livlös och droppade en napalm-spya då och då. Paco hade på sig en hatt och hoppade i soffan, calle skaffade sig fiender & Lindbergan skrek ut sitt hat mot kommunister medan han snodde köttbullar ur mitt kylskåp. Jesper, nä, jag censurerar fan den. Alex satt blyg och tindrade med några Skövdeiter medan hans finska knivego sken igenom då och då.
Det var som vanligt igen. Gott.

Kommer jag att få någon städhjälp idag? Visst. "VARÅ, FAN SKA JAG TORKA BORDET FÖR, JAG PLOCKADE JU UNDAN MINA STRUMPOR SOM LÅG PÅ GOLVET!!!!!"
Vi är på den nivån. Jag hatar att säga det, men jag förstår mina föräldrars suckaden, skulle jag kunna vrida tillbaka tiden skulle jag städa hela huset varje dag och polera golvet varje tisdag. Fy fan asså.

Haha, jaja, det har varit sjukt kul att se mina pojkar igen och det ska bli sjukt skönt att dom drar härifrån också ;)
Fast med Lindbergan o Calle vet jag inte, jävla halvdanskar, dom har nog missförstått det här med inflyttningsfest. Det är ju faktiskt jag som flyttar in...
Människan växer mest i början av livet, sedan går tillväxten i vågor tills den stannar av vid 20-25 års ålder. När en människa är fullt könsmogen tycker vissa körtlar i kroppen att det räcker och slår till bromsen. Alex huvud saknar dessa körtlar som trycker på bromsen.

APOCALYPSE NOW!!!

En dag har passerat med sällskap av JB, Pacs, Vesper & Alex boi.

Jag sitter på golvet o skriver, JB sitter vid bordet och spelar fifa 09, Paco har kravlat sig upp i min säng o immiterar Stinky från mumindalen. Alex ligger utslagen på min soffa o Vesper gick just in på toaletten med ett lakan virat runt sig.

War-damage suffered:
Pontus:

Bitmärke i höger axel.
Nackspärr
Hårt ansträngda skrattmuskler
Alexander:
Spetsad med penna i arm och mage.
Förvirrat sinne.
Blue balls.
Förstörda glasögon.
Thomas:
System nerstängt.
Jesper:
Lokalsinne utraderat
Obefintliga stämband
Fick linsen utpetad av JB.
Johny:
Bitmärke i armen.
Stum.

Vid halv åtta igår skrek Paco o Vesper på balkongen över tågrälsen till två tjejer som sitter på en bänk. Plötsligt befinner dom sig utanför min port. Trots några cider la min arma hjärna snabbt ihop följande variabler:
Tjejer på bänk vid centralen + uppraggning av Paco o Vesper + omedelbar respons =...Disaster!?
Det var RED ALERT, hela min lägenhet sken i rött och mitt smuts-alarm gick igång - jag hade rätt; Två smuts har entrat Sjögrenianskt territorium!
Det visade sig vara Flicka_mongo_16 & Flicka_tjack_17.
Jag har inte frågat boysen ännu om jag var den enda som låtsades vara trevlig... Iallafall läxade jag upp 16 åringen att inte röka och övertalade henne att inte skaffa tung-piercing. Förstår ni vad vi dealade med här eller? Riks-smuts!

Nevertheless, vi gick ut tillslut, till club Vatra. Jag ska hålla mig kort. Men det slutade med att Vesper gick tidigare - dock, haha, så gick han vilse! :D Så jag o JB fick leta upp en gråtfylld Vesper "MEH HALLÅÅÅÅÅÅHHH JAG ÄR VID NÅT JÄVLA TORGJÄVEL!?" och ta honom hem.
Väl hemma hade Paco o Alex dragit hem två jävla små satanister. Jag stod mållös med ett dumt fnittrigt utseende och insåg att det var fan i mig sant...
Plöstligt skulle Alex gå in i kylskåpet MED en av satanisterna! Kamp-Pontus vaknade till liv och jag tog en penna och kastade mig framför kylen. Alex pungsparkade mig och i ett vrål högg jag honom med pennan i armen och sen i magen.
Kyl, status: Skyddad.

Nu rockade Vesper ur :D Det var så jävla bra. Nån av tjejerna kallade Jesper för "killen med böghåret"
Tja... jag ska nog censurera det mesta men vi grät av skratt medan Jesper skällde ut henne högt som fan halv 4 på natten med påhopp såsom:
"DIN JÄVLA JÄVEL, JAG SKA PLÅGA DIG MED ELD TILLS DESS ATT DU FÖRSVINNER!!!!!!!"
"JAG SKA KASTA DIG UT FRÅN BALKONGEN TILLS DU FÅR BLÅSOR!!!"
"STICK, DIN JÄVLA HALSDUK!!!!"

HAAAAAAAAAAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!!!

Kvällen slutade lugnt med att Alex lugnt skulle äta sockerkaka. Dock glömde han bort att öppna munnen, han försökte liksom pressa in sockerkakan genom gliporna i tänderna. Well, jag har för tillfället fullt utav sockerkaka på golvet...

Dag ett har passerat, det är ikväll som inflyttningsfesten börjar...
Elefanter har inga nyckelben.

Lugnet före stormen...

Jag sitter här o allt som hörs är fläkten från datorn och kylen.

Jag har satt upp rullgardiner idag och nya stänkskärmen är på plats. Om en kvart ska jag hämta min tvätt. Imorgon vid den här tiden så kommer det hit massa folk, och värre blir det :)

Jävligt kul det där med Island :D Haha, dom har tröttnat på 'oss' och "letar nya vänner" så erbjöd dom Ryssland en övergiven amerikansk militärbas... haha, stört kul.

Vanligt folk ger en drink eller nåt sånt som muta eller för att visa sin uppskattning. Island ger iväg en övergiven militärbas.

Ungefär som att få en turkosa pyjamas; "Öh, jaha, tack?"

Island, Island, Island....
Spheno palatine ganglioneuralgia är den medicinska termen för den huvudvärk som ungefär en tredjedel av världens befolkning kan få när de äter glass. Alltså Breainfreeze. Det har jag föresten aldrig fått - även fast jag försökt....

Det här med studier

Jag sitter här med kladdkaka, te, lite ljus och Principles of Economics. Tänk att jag alltid går igenom samma scenario. Först läser jag ett kapitel. Efter ett tag läser jag samma kapitel igen och jag inser att jag inte hajjar så mycket. Sen läser jag det en gång till - bara för att konfirmera att jag är korkad och inte fattar någonting. Jag funderar på om jag inte skulle ha sökt jobb på Scania-linen istället.
Till slut läser jag det en gång till, dunkar skallen i väggen! Ger iväg stridsvrål!!! Springer in i badrummet och lipar åt spegeln! Springer tillbaka, öppnar och stänger kylskåpet frenetiskt tills dess att en symfoni uppstår som jag joddlar nationalsången till!

Och plötsligt, plötsligt är det fullt logiskt! Sen när jag kommer att repetera det här kommer jag att förbanna mig själv för att jag inte förstod det direkt.

Tralalalala.... :)
Korthanden död mans hand var den hand som James Butler "Wild Bill" Hickock satt med då han sköts till döds av Jack McCall 1876. Handen består av två äss och två åttor plus ett femte kort. De flesta är överens om att paren var svarta.

Från halloween :)
Man var ju inte så sugen på o ragga på Halloween, om man säger så, haha...
I Sverige finns det bara en enda fisk som är giftig och det är fjärsingen. Den är ungefär lika giftig som en geting.

Som "i sanningens Ögonblick"

Både pinsamt och korkat! :D Jag ger er....tam tararam! *trumvirvel* Thomas Asp's jakt efter övernattning i Skövde.

Jag tänker mig att han resonerade logiskt till en början: "Alla heter typ Malin i Skövde..." Men sen gick det åt skogen. "Jag frågar den här Malin..."
Så går han in på min kära vän, Malin Ernstssons blogg och skriver det här:

Kommentarer
Postat av:
Thomas

Hej! Jag tänkte bara höra om jag o Johnny kan bo hos dig i helgen, vi kan inte bo 8st hemma hos Pontus i hela helgen, blir på tok för trångt.
Skulle vara jättesnällt, vi gör inget större väsen utav oss och är lugna killar.

Mvh/ Thomas

2008-11-10 @ 23:16:57 Postat av: Malin

Tycker lite synd om er som måste åka 30 mil för att hälsa på Pontus varje dag bara. Känns lite onödigt kanske :)

2008-11-10 @ 23:19:17
URL:
http://malicious.blogg.se/

HAAAAAAAAAAAHAHAHAAHHAA, iallafall, så inser han sitt problem; Den här Malin bor ju i Södertälje.

Fortsättningsvis försöker han rädda upp det, men det blir bara värre:

Postat av: Thomas

Kan bo hos dig någon helg framöver ändå? =)

2008-11-11 @ 05:53:20 Postat av: Malin

Hahahahhahah nej.

2008-11-11 @ 16:56:18
URL: http://malicious.blogg.se/ Postat av: Pontus

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAH SÅ STÖRT KUL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se för er själva på Malins blogg. :D


Bland alla hieroglyfer på väggarna i Själarnas brunn i filmen Jakten på den försvunna skatten kan man se bilder av robotarna R2-D2 and C-3PO från Stjärnornas Krig-filmerna.

I föreläsningssalen

Vi har just startat kursen Ekonomistyrning och det är en diskussion om kurslitteratur. Vår föreläsare är föresten jävligt tajt, ännu ett koncentrationsproblem...suck
Manlig elev ~25: "...Så varå, har jag köpt övningsboken i onödan nu?"
Föreläsaren: "Ja, ni behöver dock ett kompendium, men du kan väl lämna tillbaka boken för 500:- eller vad du nu köpt den för?"
Manlig elev ~25: "Happ... Jag köpte min för 720 spänn!"
Föreläsaren: "Ha! jag hittade den för 519:- på nätet... Men så är jag utbildad ekonom också, MUWAAAHAHA!!!"

För övrigt fick jag mig en ny dusch idag. Jag behöver verkligen ordna en ny stänkskärm. Det är inte kul att komma till skolan och se ut som man legat i en skyttegrav i fyra månader. Jävla regn. Sen stör jag mig som fan på att tidigare ägare av min lägenhet hängt upp persiennen snett! Hon var ju inte ens asiat, så hon ska väl kunna se rakt tycker man. Å andra sidan var hon dataspelsutvecklare och dom torde ligga i någon gråzon mitt emellan. När jag ändå är igång vill jag säga att Göran Persson fortfarande är en tjockis, Mona Sahlin en tobleronesnattare och Pacos soffor är fula.


Riksbanken fick 1904 ensamrätt att ge ut sedlar och mynt i Sverige.

...Eller jag kanske har fel? ;)

Jag kommer hädanefter schpruta ut inlägg för att kompensera min abstinens och mitt behov av ventilation.

Jag skall nu ge Dig, bäste läsare, ett scenario som jag och blonda Erik genomgick idag och avslutningsvis ska jag trampa några på tårna.


Jag & blonda Erik

Operation: Couch Purchase!
Klockan slog fyra, jag slängde mig in i Eriks bil och vi gled ner till statoil. Där hyrde vi ett släp, hakade på det på bilen och körde mot Falköping!
Efter lite navigering och ett telefonsamtal hittade vi fram. Väl där bar vi ner min supersoffa för trappen. Den tydligen bara var en månad gammal och hon hade velat ha 8500:- först - men jag, prutade ner den till 5000:-, king ;) Sen åkte vi tillbaka och skulle bara ta den upp i min lägenhet. Problem ett uppstod. Hissen var för liten. Eller så var soffan för stor. Jag har inte riktigt bestämt mig...
Nevertheless, vi försökte ta den uppför trappuppgången, men den skrapades mot kanten o blev ful :( Sen skruvade vi bort benen och provade. Fortfarande för stor :(
TIllslut så slog vi våra ekonomhuvuden ihop! I ilfart körde vi till Coop-bygg, väl där mötte vi världens hormonbrud, asså, all inklusive! Piercing, bred käke, stor panna, ilsket uttryck - hon snusade säkert och hade säkert ett flertal tatueringar också. IALLAFALL, så frågade vi henne efter rep! Hon brölade ut att det fanns vid spiken. Så vi kilade dit, fann 30 meter rep som jag köpte.
Därefter åkte vi hem igen, band repet omkring soffan och halade upp den längs balkong-vägen! :D SÅ JÄVLA SMART!

Efter det power-bikade jag iväg och handlade lite - fortfarande utan stänkskärm, jag blev sprayad i ansiktet några gånger, men vafan - och 2 minuter senare stod jag och skalade potatis och gjorde egna pannbiffar med purjolök, bacon och fetaost i. Samtidigt skruvade Erik fast benen och fixade ihop soffan.

Två tjejer skulle aldrig ha kommit på det här ;)


Prefixet dys- som sätts framför en mängd olika ord och därigenom ger dem betydelsen fel-, illa- eller miss- kommer från grekiskan.

I am back!

Hali hallå! I'm back online & fit for fight.

Jag hade tenta i lördags. Tänk, att när jag först gick på Ragnhild så blev jag överaskad av att det var provtid på två timmar. I Lördags satt jag i tentasalen mellan halv 3 och fem i halv 8. 4 timmar och 55 minuter. Den gick bra :)

Det första jag gjorde efter tentan var att slå en pling för en lägesuppdatering och efter två sekunder skrek jag ett stridsvrål av glädje när jag hörde att Arsenal fullständigt eliminerat Manchester united tjaffset med 2-1. Mums... Äntligen var det pay-back time till alla united tjack. Min sms-tumme glödde hett och jag fick så få svar tillbaka...? Jag fnittrade som en flicka_12 resten av kvällen, hihihihihihi.

Noterade ni föresten den här:


Ge militären alla pengar dom kräver, säger jag! Med sånna här "olyckor" kan jag betala hur mycket skatt som helst! Bort med Danskarna bara. Är det inte ett lustigt sammanträffande att dom blev skjutna i Karlsborg, några ynka mil från Skövde...?

Underbara nyheter iallafall. Missförstå mig inte här va, jag är en människovän - saken är bara den att Danskar inte är mycket till människor... ;)
Nu ska jag iväg o köpa soffa! Piece by piece kommer på plats i den hära lägenheten. Piece by piece kommer att gå sönder på torsdags nära mina fantastiska vänner af Södertälje ankommer. Hm.
1994 släpades 36021 felparkerade bilar bort från New Yorks gator.

Bästa läsare!

Håll ut :)
Internet får jag på måndag.


Tenta på lördag. Jag är inte ens stressad. Det bekymrar mig.
Enligt sägnen drack den aztekiske härskaren Montezuma 50 koppar choklad om dagen i koppar av guld.

Åter till biblioteket!

Hallå!
I fredags blev det fullt ös medvetslös och jag klädde på mig en mantel, en huva, en brynja, ett svärd, målade mig med kajal och sprejade håret vitt
sen söp jag bort min vänsterhandske.
Eller, båda två försvann - men idag kilade jag iväg till kårkansliet och dom gav mig glatt EN handkse. Vad är det för stil liksom? Fatta vad störd annons jag måste lägga ut på blocket nu; "En vänsterhandske från Filippa K, storlek Medium, köpes!"
Sux.

Min mormor o morfar + mor var och besökte mig fredag/lördag. Dom kom, dom såg och dom stökade ner. Sen stack dom. Jag tackar iallafall för mikro, spot-light och trevligt sällskap ;)

I helgen var det massa minusgrader och gatorna blev hala. När jag var ute och power-bikade så genomgick jag en kontrollerad krasch med en exploderad stänkskärm som resultat. James Bond skulle bli avundsjuk på hur elegant jag krachade! Jag åkte i en nerförsbacke-kurva snabbt som fan och plötsligt börjar däcken glida, jag stoppar ner vänsterfoten i marken och lyfter vänsterhanden från styret! Vänsterdelen av styret slår ner i marken, fram-stänkskärmen flyger av! Och där åker jag, balanserandes med vänsterfoten i marken + vänsterdelen av styret skrapandes tills dess att jag stannar, voilá!

Snart får jag Internet hemma... Men nu måste jag återgå till studierna, adjö!