Whatever...

Det finns många saker man inte bryr sig om ett dugg. När det kommer på tal så himlar man med ögonen och vill bara flyta ihop i en pöl och försvinna så att detta onödiga inte lägger sig på minnet eller dylikt. Ni är med på vad jag menar va?

Vet ni vad som kan vara det värsta? Kanske Internets mest idiotiska ting?  Det är bokstavligen talat besvärligt att läsa! Jag tänker på alla dessa "event" vars "wall" fylls utav ursäkter varför personen i fråga inte kan närvara.
"Skulle JÄTTEGÄRNA komma men jag ska till Thailand två veckor"
"Sårry, röjjer sönder Strängnäs då"
"kan inte komma, är barnvakt under den helgen"

HERREGUD!?  På eventets wall måste det vara meningen att diskutera själva tillställningen, ingen i hela världen bryr sig om anledningen varför en person inte kan komma. Antingen kommer man eller inte. Är man rädd att såra värden och vill förklara sin frånvaro - Ring, o gör det i god tid. Själv hatar jag folk som ringer i sista stund o langar till med nån idiotisk ursäkt, typ; "du, sårry Larry, kante komma, jag sitter i karantän - svininfluensan du vet..."

Här sitter man och blir tvungen att sortera intressanta wall-posts med massa trams. Och om nu Evelina inte kan komma för att hon ska ta crack i Karlstad så rör det mig inte i ryggen.
Detta ting kanske inte uppfattas som ett problem såhär hux flux. Men! Detta fenomen upprepar sig på varje event och jag har verkligen svårt att förstå själva grejjen. Den gör mig de facto, komplett psykisk. Tror denna ursäktsägande människa att resterande gäster finner det intressant att veta att den ska fika i Västerås i helgen? Nej. Om jag tar i alldeles för mycket? Nej. Detta störda beteende måste bekämpas. 

"Kan tyvärr inte närvara på ditt namnsdagskalas, jag ska ut och sjunga med kören just den helgen"

Det måste ju finnas en motståndsgrupp på fejsbuck jag kan gå med i. Alltså, jag står verkligen inte ut. Jag skulle kunna spontandräpa någon om jag mötte den på stan. Alltså inte mörda med blicken utan verkligen sticka något föremål i personen. Om någon läsare här vet en sådan motståndsgrupp: Låt mig få veta och omfamna mina likasinnade.

Det är en sak jag kommit underfund med: om man tycker en sak - finns det alltid minst en miljon människor som håller med en.
När ett piggsvin är i fara springer det snabbt bakåt mot angriparen och sticker in piggar i dennes hud.


Kommentarer
Postat av: Malin

http://malicious.blogg.se/2009/march/det-ar-jag-som-ar-normal-och-ni-som-ar-konsti.html#comment



Shulululu great minds think alike!

2009-08-17 @ 23:15:15
URL: http://malicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback