Gud är emot mig

Den andra augusti fanns det inga moln på himlen.

Jag stod inne på Gant och det kom väldigt få kunder under hela dagen. När jag väl gick därifrån och var påväg att låsa upp min cykel så såg jag något som fick min toleranscentral i hjärnan att explodera.

Det var liksom inte bara en fågel, utan en hel jävla hord av fåglar som skitit, nej, sprutlackerat min sadel... Efter många könsord svor jag en ed på att äta mycket fågel i höst. Därefter började jag klättringen, jag var vid havsnivå och skulle 55 meter över havet. Det är nämligen så högt Fort Sjögren befinner sig. Jag var sjukt arg. Det var varmt, fuktigt och jävligt.

Lyckligtvis träffade jag Espirit-Jossan vid birkakorset och gick med henne en lång bit. Töser har en sådan lugnande effekt. Vanliga män gör liksom inte som Vesper när de är arga (han mordhotade fröken uebel utan anledning). Ilskan svalnade till slut. Bra bra bra.

Beachvolley dags!

Redan i slutet av 1800-talet fanns det kvinnliga poliser i Stockholm. De kallades "polissystrar" och jobbade uteslutande på prostitutionsbyrån - avdelningen där huvudstadens "glädjeflickor" skulle registreras och undersökas medicinskt varje vecka.



Kommentarer
Postat av: hespero

sluta!

2009-08-03 @ 16:33:37
Postat av: gespero

uppdatera! vafan är problemet ? haha neger

2009-08-03 @ 23:18:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback