Hä hä hä...

Well people, ni ser själva hur full David är på den här bilden:
....och ikväll ska han bli ÄNNU fullare, KARATEFYLLA ^^ hahaha.

Jag ska till Järna nu o grilla lite med lite ragnhildpeople sen tänkte jag invadera maren. See you there, puss.

Inte särskilt förvånande...

MORS!

Skötte mig så sjukt bra (bildligt och bokstavligt talat ;) igår asså, jag käkade massor med frukt drack lime-vatten, slet kommunister i stycken på command and conquer o bara tog det lugnt o la mig halv 10.  Som pricken på i:et så spöade Arsenal Fulham med 3-1, schtörtschönt.

En kombination av ovanstående har gjort mig helt galet fit for fight idag asså. vaknade pigg som en snuvig lärka! ^^

Tyvärr är det så att ärkesvinen: Manchester united, förmodligen kommer vinna Premier league, inte för att Chelsea är bra heller, det är typ som pest eller kolera, mögligt smör eller sur mjölk. MEN, man måste ju välja, och jag tror jag unnar incest-packet till united seger, främst för att de uppenbarligen har ganska många andra problem...


Jag har svårt o känna sympati, men det är ju fan synd om dom.
image85

Förutom att deras manager är gammal och förhoppningsvis dör snart, finns det något som i huvud taget är okej med det där laget?

No can tell. Puss / P

Ja, vad säger man?

Surfat runt överallt idag o hamnade tillslut hos en  Andrea som slängt upp ett test på sin blogg, lite småkul en tråkig dag som denna, göre schelv vetja: http://www.zapera.com/survey/demo/personality/ 

Det här fick jag:

InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".


Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.


Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.


Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

Jao, det stämmer in ganska så bra iallfall, tycker jag dårå ;)


Worst night ever...

Hallå där.

Jag tänkte få dig att inse hur bra du är genom att berätta hur dålig jag är, hajjaru?

Well, ibland kanske man borde lyssna på vad morshan säger... Att spela match igår var kanske inte sådär jättesmart med förkylning und so weiter...

Iof gjorde jag världens kanonglidtackling men eftersom det är konstgräs så kostade den mig en skinremsa på knäet 4cmx4 som, för den som är intresserad, svider som fan när man duschar eller bara kommer åt något. Det i sin tur gjorde att jag bara kunde sova på rygg i natt.

och vem kan sova på rygg? det går ju inte. Helt stört omöjligt. Såhär bör man sova enligt mig (:
image84

Schelv så fick jag ligga på rygg dårå, überförkyld, med täcket överallt utom på mitt stackars knä.

03:24 vaknar av att tänderna slår mot varandra så där ligger jag o kallsvettas som en annan taliban.
03:53 går upp o tar ett glas vatten, har ont i halsen som om jag svalt en spik, plus att jag fryser om mitt ben som jag inte kan lägga täcket på, haha.
04:13 vaknar efter världens sjukaste dröm, jag gick omkring på ragnhild o folk slog mig, o i början gjorde jag inget o sen gick jag bärserkargång o slogs som världens madman :P
05:55 det är ljust ute o jag ligger o skakar i sängen, har typ 5000 i puls och värsta rycket, trodde jag skulle få nåt hjärtstillestånd eller nåt.
08:10 går upp, trött, febrig och ba blä.

Värsta natten i mitt liv. Men men, sitter här förkyld o nedrig som en Polsk gruvarbetare och ska snart ta ett kanonbad. :)

Farshan har köpt en espressomaskin, så planen idag är att sitta vid datorn o dricka kaffe hela dagen.

Föresten hade han läst bloggen o läst kommentarer, o han var mycket fundersam o frågade om jag verkligen raggat på medelålderskvinnor... hahaha. Kan ju tala om för alla att jag faktiskt inte har det, det är mer min vän jonas uppgift då han dansat med en 48 åring. haha.

Puss påre.

Såklart

Hey hoes. Gårdagen var najs, vi började med en förfest hos Jesper klockan 3, sen kilade vi till Sofie vid halv 8 och halv 10 så var vi inne på hamnmagasinet.

Hos Sofie: Fullt ös medvetslös, spana in Jesper i bakgrunden ba.


haha vilken grönsakspolis till väktare och hippieorganisation till biljettförsäljare. De sålde uppenbarligen fler biljetter än vad som kunde rymmas så "vakterna" försökte att sila bort så många som möjligt.

Så grobianen till vakt som jag prata med hade ett litet förhör om vad jag druckit tidigare under kvällen samt om jag var lättpåverkad. Som tur är är jag jäääävligt bra på o ljuga på fyllan, det är rentutav en hobby när man är full, exakt som Erika... haha.

"Så vad har du druckit innan då?"
"En cider till maten." (6 alkoläsk, 2 Roggan special & en cider :D)
"jasså... alkoholprocent?"
"3 tror jag"
"jahapp...." *stirrar in i mina ögon, jag stirrar tillbaka med ett tunt leende*
"Är du lättpåverkad?"
"(Ja otroligt) he neheee du"
"dåså, välkommen in"

Vad var det där för judeförhör liksom? bah.

Nej, annars vare najs, allt flöt på o så. :)

Idag vaknade jag förkyld som en kines på grönland och mor säger åt mig att jag absolut inte kan spela match idag:
"Du har ju alldeles blöta ögon, och det kommer att bli värre o blah blah blah"

Men! Ringarna runt Saturnus låg i precis rätt position och bönfallde mig o lira, så jag kände att det var mitt kall.

...Plus att det är såååå jävla kul o spela fotboll och det var ju faktiskt seriepremiär och derby på samma gång!
Well... matchen dårå, schelv gick min puls upp i 160 såfort jag joggade så jag lirade bara en halv halvlek för att jag höll på o dö där ute, kände mig som en riktig fullblods Polack; förvirrad, trög, snuvig, svettig, fattig och hungrig.

Men men, vi låg under med 3-1 i halvtid och sen fick vi damp o jag med mitt moraliska stöd från bänken guidade Bronxeng till seger med 5-4! O YEAH :D

Så sjukt bra, ska ta o fira det med o spränga kommunistkubaner i command & conquer, herrå. Puss.

jag sommtrode att det skulle var vrsta

pangkvällen, vwellwell well, det ar okej osdåärva, men vafan, koigen, det här var typ som stanleys deluxe - inte oketj, jag ville ha mera crazy saker. det bästa var att lindbeg försvann, varådå? hahhahaha

och ragnhild ppl, ni var great, luv you. puss.
men seriöst, kvinnor.. shit dom äör så komplicerade tänk så lättare livet hade varit om man var bög assp nabblir ju förbannad.

bah. sen bjöd jons mig på kebab YUMMIEE, o sen gick vi hela vägen hem, snakca om motion, måste gåt åt minn 30000 kalorier... matcj imorn dårå, som tur är, är vi 11 MÄN på plan, lätt o konversera lätt o komma överens inga intreger eller "skilda värdlar" elelr rederiet, åt sjogen mer der.

jag sger det det är bronxeng vs ö-bois, ösetertälje, med bassel dakhlalla och tobias vad du nu heter i efternamn, men båda dom nissarna har "förhiner" bah, med andra ord så ågar dom inte möta mig o elias... hihi.

är då sjukt förkuld så jag ska sova nu. så jag kan spela match imorn.
denna kväll var OK, men jag stör mig på att mobiräkningen blir så hög, sen fattar jag inte vad det är för fel på er folk där ute? skriver jag i sms att jag älskar dig så är jag för helvete inte kär i dig, det är typ som godnatt, så sluta svara så konstigt, släng dig i en brunn o stoppa händerna i en hushållsmixer. hek  då

Alkohol är bra.

Ikväll smäller det. Det som är bra med alkohol är bland annat att det spontana jaget kommer fram. Då folk ångrar saker o ting dagen efter beror endast på att de gjort något som kanske inte 'passar'. FAST det man gjort är ju det man verkligen innerst inne ville göra, således är det man gjort rättfärdigat.

Liksom jag hävdar Gustav Orest att man inte tänker klart när man inte är påverkad. Man kan liksom stå inför flera val och på fyllan har man lättare att bestämma sig o sen ba köra. 

Cajje sitter här brevid och har vissa synpunkter på att jag kastade en spanskordbok i nacken på han under marknanadsföringen. Han satt där o gjorde JAG-SKA-SKÄRA-HALSEN-AV-DIG-GESTER, så jag var tvungen att agera.

Föresten var det nytt bottenrekord med folk på historian idag, vi var 7 pers, resten är inne i 'trotsåldern' och sitter hemma o super ner sig inför mösspåtagningen bara för att man just inte får det.

...Schelv sparar jag mitt till ikväll. Ja, ikväll smäller det, alkohol är bra.

Spanjor, din fuling

Amen morsning! Nu ere såhärva, att min mor fyllde 49 idag hurra! :D

Var o tränade igår o så, det var okej. sen skjutsar jag alltid hem Elias efter träningen och efter som Sisam och en av spanjorerna ska dit också så kör jag dom till hovsjö aswell. MEN, igår hade jag en blå handduk i baksätet o när spansken hade gått av, så var den försvunnen!

Spanjoren baxa en blå handduk av mig! ...tú madre es un manzana!

Aja, har man så fult namn som han har förstår jag att man måste hävda sig på nåt sätt... men ge fan i mina prylar... hoppas han har benskydd på sig nästa träning...
Han heter Rubbén. haha. Låter som en michelindäcks-gubbe-namn :D aja, han är inte bra på fotboll heller. inte engelska heller föresten. ibland undrar jag om han ens hajjar spanska... jag försöker ju konversera med pysen men han blev väl inte vaggad korrekt när han var barn.

Aja, appro på Elias så får jag inte skriva det jag tänker skriva, men eftersom jag som sagt tänker skriva det så gör jag det, hajjaru?

Erika har tvingat på Elias nån slags "vårrensning" man käkar bara grönt stuff i en vecka, och Elias tycker att det är jättemesigt, så om jag skriver det här så får jag stryk. HAHA, abri hit me, hit me.

Scelv bryr jag mig egentligen inte, men det är så tråkigt o se Elias på dåligt humör hela tiden, vilket han gärna är när han är hungrig, får spö i schack, Tekken o blir tvungen att gå ut med soporna. he.

Tåmårråw lär det blir SMOCK-fullt på hamnmagasinet, så förmodligen måste alla dansa tryckare för att få plats (inte mig emot dårå ;) men det jag tänkte komma till är att man bör vara där lite tidigare för att undvika kö und so weiter. jag säger senast halv 11.

Over n' out /Din honung på nätet

Skärde eller skar?

Vadå skar!? Det klingar fan så mycket bättre i munnen när man säger skärde.

Så iallfall, vi var o lagade mat hos vår schtekare till spanskalärare Magnus, o jag skärde ju då kyckling. Appro på o skära saker o ting.

Kamrat Anna & Tjackie är säkert jätte duktiga på massa saker, men att skära lök? Fy farao vad jag skratta (väldigt tyst dårå eftersom jackie har en stenhård höger) men lökbitarna såg verkligen ut som rena rama Tetrisbitarna gånger 10 i storlek. påminde mycket om storleken på äpplen i äppelpaj. (sen hade de skal med också) hihi
tihi, puss på er.

(jag hade erbjudit mig att skära löken först av allt, men de ville göra det så jag sa okey.)

När jag påpekade (mycket försiktigt och med en undergiven och snäll ton) att löken kanske var lite stor, ja gott folk, som alltid med kritik till kvinnor så lackar dom ju ur fullständigt.

Anna:
"AMEN GÖRE BÄTTRE SJÄLV DÅ!!!"
"ja sa ju att jag kunde göra..."
"asså lägg ner!" *skvätter vatten i ansiktet på lilla mig*

Bah, kvinnor...

Bästa kvinnliga läsare, jag älskar dig, men ni tar ju åt er saker o ting så hårt, det behövs liksom inte. Vi grabbar gör det mycket enklare, känner man att nån gått över gränsen så får man en käftsmäll o sen ere klart. (Likt Roggan vräkte bort Lindbergan när han spelade falsk musik på datorn ;) då tar man en öl tillsammans dagen efter. Ni kvinnor därute har en tendens att alltid tjafsa till allting och vara sura i 25 år tills ni fått en ICA-50 kr kupong och en ny bikini då vänder livet, eller?

Äh, Puss.

Södertälje, da snabbmat city

Reklamfilm för Södertälje?HAHA, Bra va?

sigh.

Jag förstår inte alls poängen med depp-låtar, dom gör en knappast på gott humör, eller? Och vem vill sitta sur hemma o mögla o fylla huvudet med sorgliga tankar, hm?

Det låter iallafall inte så smart. Nej, åt skogen med depp, in med Melody club, O yeah!
Melody Club - Fever Fever, bäst i test.


Fever fever leave my heart alone
Teardrops down my face
I curse the day when I was born

Lost inside her grace
And you surrender sweet surrender
Bound within a sigh
She takes you under, keeps you under
And she puts a spell on you

Keyrå.

Godkväll gott folk, det har varit en dag som det hänt massa bra o dåliga saker men det mynnar väl ut som ganska balanserat.

De dåliga:
1. Jag blev väckt 3 gånger i morse (ber om ursäkt om jag var lite hård, men man blir ju alltid irriterad när man blir väckt, även om det så är jultomten som väcker en)
2. Jag brände gröten imorse ;D jag skulle ju göra värsta pangfrullen, men så fastna jag för sporten o sen lukta det konstigt så jag fick äta brun gröt. O yeah!
3. Jag sa åt frisören att klippa 1,5 cm i luggen... uppenbarligen missuppfattade hon det hela och klippte 8 cm. Men det kan väl vara skönt med kort hår också ^^ Det är värsta fotbollsfrillan, dessutom är jag trött på allt tungt fluff som varje gång man gick liksom studsade: *boing, boing*
4. Ingenstans i Södertälje finns det en svart skjorta med vita ränder, vad är det för fel? Därför ska jag göra en gathering på torsdag o raca upp till skärholmen...

Det bra:
1.
Åt faktiskt en kanonfrulle ändå dårå om man tar bort gröten..haha, jag hade melon o tranbärsjuice o A lá Pontys marmeladmackor och päronyougurt :)
2. Kort enkel skoldag, satt bara o surfade lite fakta om MC-gäng haha, det är alltså ett arbete jag pysslar med...
3. Var o fikade med Jonas, Annastasija, Sven-wenn-lund, gurran och Olsson. Det var bra :)
4. Hade världens kanonpass på gymmet o jag känner att jag är redo. Beach 2007, here I come!

Så det flyter.
Kom o tänka på förut, när vi var o gymmade jag o David, så jävla kul, han ställer sig i ett skåp där på badhuset (ni vet själva hur stora skåpen är där i suppose) o sen fastnar han! haha så jävla kul, jag kommer ihåg vår konversation...

"Ahh, vafan, jag sitter fast!"
"HAHAHA, Det är bara att trycka ut dig, låtsats att du är tandkräm! hahahaha"

...tyvärr kom han ut ganska snabbt :D

JAO, en kort sekvens från Sthlm live, haha lite sådär bauta klockren... ;)Eller?

Lågt, uft, så lågt.

Ligger o drömmer vackra drömmar, har sovmorgon till 10:30 mmmm....

HALV ÅTTA ringer min mobil.

"hö, öhhh, tjaaa det är Jonas, du va göry?"
"Sover..."
"aha, tänkte fråga om skjuts till skolan, men det går asså inte?"
"...exakt."
"så kommer du till matchen ikväll"
"...kanske"
"hö, öh, ok. amen herrå"
"bye"

sur o irreterade slänger jag mobilen åt sidan, men kommer snabbt igen o somnar om...

RING RING. 8:54

"Heeeeeeej, det är Emelie"
"amen tja"
"så vad gör du?"
"Sover."
"aha, jo, jag tänkte att vi kunde åka till skolan tillsammans"
"nej."
"vadåra?"
"för jag sover"
"ajuste du börjar ju senare än mig"
"...korrekt."
"Du har inte lust o skjutsa mig till skolan då?"
"NEJ."
"nahe...vadåra?"
"asså jag lägger på luren om 3 sekunder."
"meh vadå...."
"1."
"jaha, okej"
"2...3... click"

somnar faktiskt om en gång till, kommer ihåg min dröm exakt :)

RING RING 9:02

"Heeeej, det är Emelie"
"men vad vill du mig?"
"Jo, jag tänkte, jag ska ju ändå inte gå på psykologin, så då börjar vi samtidigt, ska vi äta frukost tillsammans?"
"Nej."
"nehe, varför dårå?"
"För jag tänker sova"
"jaha? amen kom igen vi käkar frukost hemma hos mig o sen åker vi till skolan?"
"...med all respekt, vad i ordet n-e-j är det du inte förstår?"
"omeh, aja, så du vill alltså inte skjutsa mig till skolan?"
"Precis..."
"Men varför?"
"asså, du kan ju välja mellan ' därför' och 'jag vill inte' ta det alternativ som känns bäst, godnatt"
"jaha, hej då då"
"hej."

AAAAAAAAARRRRRRRRGGGGGGGHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!

LÅT MIG VARA...buhuhuhu...
 
Dessutom om man ringer på obekväm arbetstid så borde man öppna samtalet med : "vill du tjäna 80 spänn eller mer?"

Nu la jag ner det här med o försöka sova o gick upp istället. Börjar skolan om runt en timme så jag tänkte göra värsta KA-brak frullen med gröt o all inclusive ^^ Puss på er.

Hahaha, Vad Vill Du?

Hey honeys, Sossar måste vara den rasen med mest humor, tillåt mig citera Yilmaz Kerimo (s) från dagens LT:

"Moderate finansministern Anders Borg levererar en budget för de rikaste i Täby, Danderyd, Lidingö och Östermalm, men knappast för oss i Södertälje"

..."Den borgerliga regeringens politik är orättvis och oansvarig."

Muckaru med Anders Borg!? Då muckaru med mig pysen! och eftersom att Du herr Kerimo, uppenbarligen är en stackars desillusionerad proletär av högsta grad så känner jag, CJ Sjögren att jag som samhällsupplysare och ICA-kassör måste sänka mig några steg så att vi förstår varandra...

Därför tänkte jag berätta en saga för dig. Den är citerad från Lindbergans blogg som citerat den från nån annan snubbe osv, men det viktigaste är att jag kommer ner på samma nivå som Dig, så att Du förstår den, ok Kerimo, eru med? (hoppas du hänger med, även fast det är lite lång text :)

Tio vänner gick ut varje dag för att äta middag. Notan för de tio tillsammans hamnar på 1000 kr.


Om de delade upp notan på samma sätt som vi betalar skatter, skulle det bli ungefär såhär: De första fyra - de fattigaste - skulle inte betala någonting; den femte skulle betala 10 kr; den sjätte skulle betala 30 kr; den sjunde 70 kr; den åttonde 120 kr; den nionde 180 kr. Den tionde personen - den rikaste - skulle betala 590 kr.


De bestämde sig för att betala notan på det viset.


De tio åt middag på restaurangen varje dag och kände sig nöjda med uppgörelsen - tills en dag, ägaren till restaurangen gav dem rabatt. "Eftersom ni är så bra kunder," sa han, "ger jag er 200 kr rabatt på era middagar." Middag för tio skulle då bara kosta 800 kr.


Gruppen ville fortfarande betala middagen på det sätt vi betalar skatter.
Så de första fyra påverkades inte, de fick fortsätta äta gratis. Men hur skulle de andra sex göra - de som betalade? Hur skulle de dela upp rabatten på 200 kr så att alla skulle få sin "beskärda del"? De sex personerna insåg att 200 kr delat med sex blir 33,33 kr. Men om de drog bort det från varje persons andel skulle den femte och sjätte personen få betalt för att äta.


Restaurangägaren föreslog då att det vore rättvist att reducera varje persons nota med ungefär jämt och han satte igång att räkna på de belopp varje person skulle betala. Resultatet blev att även den femte personen fick äta gratis, den sjätte fick betala 20 kr, den sjunde betalade 50
kr, den åttonde 90 kr, den nionde 120 kr, vilket lämnade den tionde personen med 520 kr istället för tidigare 590.


Alla sex personerna fick lägre pris än tidigare och de fyra första fick fortsätta äta gratis. Men plötsligt utanför restaurangen började personerna jämföra vad de sparat. "Jag tjänade bara en tia av 200 kr, "började den sjätte personen. Han pekade på den tionde: "men han tjänade 70!" ?Precis,? sa den femte personen. "jag sparade också bara en tia. Det är orättvist att han fick sju gånger så mycket som jag!" "Det är sant!" skrek den sjunde personen. "varför ska han få 70 kr tillbaka När jag bara fick 20" De rika ska alltid få det bättre!" "Vänta ett tag," skrek de fyra första unisont, "Vi fick ju ingenting alls! Det här systemet utnyttjar de fattiga!" De nio personerna omringade den tionde och gav honom stryk. Nästa kväll kom inte han till middagen, så de nio andra satte sig ner och åt utan honom.


När så notan kom in upptäckte de något viktigt. Det fattades 520 kr.

Eru schön eller?


SNATTARE!!!

HAHAAAAA SUCKER! Jobbade idag dårå, och det blev lite action =) Bland annat var det en snubbe som snodde glass för 140 spänn o just då satt jag i kassan medan Maja och Saga sprang efter honom. Fy farao vad jag inte skulle vilja bråka med mina kollegor, dom ägde honom. Han började bli lite aggresiv så jag förberede mig för att volta upp ur kassan o dela ut en yxspark i huvudet på han, rycka pulsådern, och ge han en örfil,men ehm, dom gjorde det så bra själva så...

Sen kom grönsakspoliserna, väktarna alltså, o fick väääääärsta dampet.

Hört på lagret:

"fången": "Låt mig va, det är bara medicin"
Väktare Åke (Väktarnas egna über alfa-hane) : "HÅLLKÄFTEN, JAG BESTÄMMER OCH DU LYDER, ÄR DET FÖRSTÅTT?!"
"fången": "Du ska inte säga åt mig..."
Väktare Åke: "HÅLLKÄFTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

 hihi, helt crazy.

jaja, det var najs. Sen var det några lagom roliga kunder.
jag tycker om dom som formulerar frågor lite konstigt...som:

"Ursäkta, har ni mjölk här?" Visst blir man sugen på o säga: "Nej frun, det är en livsmedelsbutik vi säljer bara bensin." ? =)

Jag passade på o göra bort mig lite idag också, en medelålderskvinna frågar:
"Ursäkta, har ni blöjjor här?"
"aarå, här borta"
Går iväg o visar o pekar på "blöjjorna"
"här är dom"
"Men..det här är ju bara bindor?"
"öh...amen, går inte.. äh det var inget, vi har nog inga blöjjor, tyvärr"

HAHA :D


Fick träna mina engelskaskills idag o jag blev kallad Sir, tihi.

"Excuse me sir, but where do you have salt?"
"waba...sir? jaja, fy fan, ehm, over here"

Sen kom min personliga favorit. En syrian 50+ typ:

"22:50 tack"
"Duh fåhr en huhndrik av mih"
Tar emot hundringen med ett
"tack"
"Du får ochschå 2 koronas"
"aha, men det hjälper inte dig, om du har en 50öring så blir det jämn växel..."
"nehj, 22:50, de blir två koronas o du ge mih pengar"
"aja, jag trycker..."

så då får han ju 79:50 spänn tillbaka o ba börjar kolla på kvittot han får...
"duh, duh lurah mih!"
"nej, du gav 102 kronor, 102 minus 22:50 blir 79:50"
"Näh, du ljugher, varför du ljugha?"
kan inte hålla mig för skratt...
"haha, amen du kan ju räkna själv sen med miniräknare när du kommer hem, du har ju kvittot..."
"...du luhras... jag skah räkhna"

:D

Ta hand om dig, Du vackra bloggläsare :) Puss.

Morningfrill of the day

Hey peeps. och godmorgon! Gårdagen kändes inte som en lördag utan den här helgen har liksom haft två söndagar. Men med tanke på att det faktiskt inte funnit något plugg att leka med så har det ju varit hur skönt som helst.

Syrran plockade ner kameran och vi tävlade vems morgonfrilla som var mest najs, o eftersom vi röstade på oss själva så blev det oavgjort... aja här är våra vackra bidrag:


Rond 1

image78image80

Rond 2

image81image82


Äru schön eller?

Aja, tillbringade gårdagen med svansen och schackspelarn' hos Alexandra (fint hus btw) med lite folk, dom skulle vidare sen men inte vi inte :) . Moe trodde att jag hade kammat mina ögonbryn...wtf? jaja, kom o tänka på vad kul det var på tåget när vi skulle upp på skivan i torsdags. :D Det satt en äcklig stirrande gubbe som glodde på Moe så jag påpekade det för henne o då så vände hon säg om o gav en slängkyss till han HAHA det gjorde ju inte saken bättre direkt. ^^

jaja, ska jobba idag, ni vet vad som gäller, besök belönas med en plastpåse och om du är riktigt snäll så får du en klapp på axeln. ;)

ska äta lunch, Puss påre.

Hey, Eru Schön Eller?

Jao, jag fick ett litet smärre dampryck och sms:ade ut frasen "Eru schön eller?" till i princip alla med comviq på min lista.

Den bakomliggande anledning till detta bombardemang var att jag inte vill ha en dö-kväll. that sux. kanske borde nappa på johannes erbjudande om utgång...

aja. Sen är jag ju, liksom DU ganska trött på normalfrasen: "hej, läget, bra, själv, ok." så jag drog till med just "eru schön eller?" och eftersom det finns stackare där ute som uppenbarligen inte vet vad innebörden betyder så kan ju jag som samhällsupplysare  då berätta att "eru schön eller?" har innebörden; 'Är det lugnt' alternativt, 'Fan va du är najs, jag har lust o prata lite, svara vetja.'

Jag fick ganska många roliga svar, ska lista allihopa, för JA,  jag har jätte jätte tråkigt:

Jupp
yao, alltid, det vet du.
haha, aa fy fan, själv då?
öh?
va?
ja jävlar, vad gör du?
vafan menar du med det?
mm, du då?
eru :)
jamen du känner ju mig, för helvete, är det röjj ikväll eller?
aarå.
Är det bra eller dåligt?
schön kan du va själv.
aa, kul i torsdags?
ao, du med. vad gör du?
yes box.
vadå schön? Skön stavas det. (haha, sucker)
Aa
Que?

sen har jag inte fått svar från typ 7-8 stycken o så... ^^ haha

Ringde David upp: "KLART SOM FAN JAG ÄR SCHÖN"
o Elias: "kom hit med dig"
o Jonas: "kom o kolla, jag har rakat mig"


:)

Nej, generellt så HATAR jag sms, det kan väl vara ok med gulliga god-natt-sms, sms under lektion är ok, och sms som är korta som inte behöver svar är också ok. 

men annars känns det som om man bara skickar sms om man har något o säga som man inte vill/vågar i telefon.

am I not right?


RAWR!!

Yes. Jag är klarvaken och har genomfört min morgonrutin vilket innebär:
1. hoppa upp ur sängen som kung-fu kineser gör. (ni vet, man ligger på rygg och sen som sen slänger man upp benen som viagra och skjuter ner dom som om man siktar på Hiroshima o så landar man upprätt.) Ta daaa!

2. Kollar spegeln, det är alltid intressant hur morgonfrillan sätter sig, idag var jag alldeles platt på ena sidan och sen såg det ut som Crusty the Clown i simpsons på andra sidan. jag vill bli hårmodell! :D

3. traskar upp o sätter mig vid datorn o kikar igenom min statistik, för jag är väääärldens statistikbög, tog 3dje högsta unika ip-nummer rekord i igår dårå ;) Av konkurransskäl så kan jag givetvis inte anslöja några siffror, än för den andra innersta kretsen. det förstår du va.?

4. Sen när jag sitter här o känner mig allmänt ball så lägger jag upp en plan för dagen. Dagens göromål är följande, sätta mina vackra växter i större krukor, O yeah. Träna lite, mitt kort går ju ut 12 maj och jag har typ 5 Gainomax kvar, måste utnyttjas, föresten har jag börjat se massa ådror på armarna nu, JA, du kan kalla mig Alfred.

Fast o andra sidan är jag jävligt sugen på o glida upp till estocolmo o konsumera nåra skjortor, parfym, hårgelé och en glass. usch, nu blev jag ambivalent.


Sitter ni med nerladdningsprogrammet på så bör ni ladda ner Melody club - fever fever och  Mcfly - Don't stop me now , dom är najs.

Schelv så är jag fan sugen på o dra lite singstar eller en fin film ikväll...  

Den ena björken till den andra: "Do you löv me?"
"Näver"

HAHA. så jävla dålig, jag ber om ursäkt.  Amen den härå:

En veterinär blev sjuk o gick till doktorn. Doktorn bad denne att fylla i några formulär, ta en kopp kaffe, ställa nåra frågor om dens bakgrund o sådärva.
Då avbryter veterinären o säger: "Doktorn, jag är veterinär och behöver inte fråga mina patiener massa frågor, jag bara tittar på dom o sen ser jag vad det är för fel."
"okej, sa doktorn, du ska få se vad jag kan"
Han undersökte henne snabbt (kom fram till att hon var sosse) och fråga inte en enda fråga o skrev sedan ut ett recept till henne.
"ta de här tabletterna i 10 dagar, går inte det så måste vi avliva dig"

HAHA! Jag ska också bli sån doktor. hahaha

Här har ni aledningen varför jag sitter bakom en dator och inte schteker på en scen:
hehehe...

Aja, jag älskar min mor och sådärva men hon har ett skratt som låter som ett krigsrop från världens spartan! ...Eller som om hon får stryk. Hon sitter där nere nu, o varje gång jag inte är beredd på det så får jag världens adrenalinkick och hela mitt psyke blir inställt på att MÖRDA, mörda mörda mörda, o så rusar jag ner med min bambu-stav i högsta hugg för o göra slarvsylta av det kronjon som slagit min mor, o varje gång så verkar mina päron lite konfunderade hurvida jag mår bra eller ej...

...jag vill bara vara bra jue..

Bara så att ni vet.

Medborgare!
 
Eftersom jag känner att vi kan dela in Södertäljes 18+are i ketegorierna: Avskum och Icke Avskum så kan jag ju berätta att vi som tillhör kategorin Icke Avskum ska gå till Hamnmagasinet på mösspåtagningen, resten kan gå o hänga på Stanleys - om ni kommer in.

Och Du verkar ha hajjat saker o ting eftersom du besöker min vackra blogg, så det betyder att  Du ska till hamnmagasinet på fredag. Det förstår du väl? Bra, då är vi överens.

btw, ska du av någon outgrundlig anledning ha på dig slips, välj en snygg för fan. 


Min version av Gårdagen ^^

Well well well... Det blev inget inlägg när jag kom hem igårkväll, jag måste säga att det var min käre far som hindrade mig:
(Emelie hade snott mina nycklar, så jag ringde på ringklockan 4 på natten, men det frukansvärda vredesutbrottet som borde kommit, kom inte. Min pappa är snäll ^^ klaad heeest.)

"Men hörru gubben, vad gör du nu, slår på datorn?"
"jaaapp, måste uppdatera, det är min tradition o det är obligatoriskt"
"men du har väl skola imorn?"
"korrekt."
"vet du... jag tror att det är jätte jätte bra om du går o lägger dig istället"
"...okay"

Nej, eftersom Svansen (Davids) drog sig ur, så yrkade jag o Gremi på truppförstärkning, som blev Roggan & Rickard. Lite Ragnhildpower, pra pra.

Sen satt vi här hos mig o hade det najs o sen tog vi tåget upp o kom in på Berzelitjofräset runt 11. Värsta draget, jag hade iallafall klockkul (urkul, HAHA) men som vanligt så ska Tjackie "bankomat" Varli tramsa till nåt o visade upp sina höjdhopps-skills o hoppade in i DJ båset så att musiken abröts. BRA, Jackie, BRA.
Det var mycket kuligt folk där, det kändes som om halva södertälje var samlat där. Det var så att man fick träningsverk i hej-krama-muskeln.

Schelv så var det värsta jag gjorde att diskutera vad jag tyckte om en snubbes slipps, i lite för hög ton perhaps...
Nej, summa sumarum gårdagen: Mycket bra!

Tight Cherry skickade en bild från igår på tåget:image77
Schtekarna eller? haha så jävla ful :D (Poskar till vänster, CJ Schögren till höger, jag dåråh) haha...

JAJA. Vaknade idag dårå, eller morshan hade turen att komma hem o hämta en grejj o då samtidigt väcka mig, påminna mig om att jag börjar skolan om 10 minuter, o sen raca hon mig till plugget.

så jävla kul, vi var typ halva klassen i skolan idag, o av dom så var hälften helt retarded (inkusive mig) o där satt vi medan Mangan drog igenom historieseminariet... haha

Men jag o Miriam "Sylten" Remmo käkade pizza till lunch och det väckte tigern i mig. Jag blev råpigg o det var tur, för jag jobbade mellan 3-6 idag.  Jävligt schöna kunder idag asså, bara en som var retarded och en annan var ett ärkesvin (united supporter)
Den som var retarded var en (ursäkta språket) kärringjävel i 35 årsåldern som rusar fram till mig:
"ÅHH GUD, JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ ATT MAN SKA BEHÖVA BETALA FÖR ATT HANDLA, KAN DU VÄXLA LITE PENGAR ÅT MIG!?"
"öh... aha? jaha, vad ska du ha för växel?"
"EN TIA SÅ ATT JAG KAN FÅ UT EN VAGN... VAD ANNARS?" ger mig en blick som om jag vore värsta pantad
"Aa visst,  men du får ju tillbaka pengarna sen.."
"Vadå? Dom sitter ju fast i vagnen! *tung suck...*"
"ja, men när du handlat klart så är det ju bara att stoppa tillbaka vagnen o sätta dit nyckeln från vagnen framför så för du ju ut pengarna sen..."
"Ursäkta?"
"Ja, det är likadant här som överallt annars när du stoppar pengarna i vagnen, på typ coop eller willys eller var du vill"
"Hur ska jag kunna veta det? Jag lämnar alltid vagnen vid bilen, åhh jag måste blivit av med flera tusen på det här"
"trist" (YES!)

Asså, hur dum får man vara? Hon måste vara halvDansk o taskigt vaggad när hon var liten.

Nej hörni, Du där vackra bloggläsare, lämna en comment vetja, tjoflöjt!

Mors på er.

Haft en tung dag i skolan idag, saknade Olsson, han var väl o skar kebab... ska inte avslöjja hans affärsplaner så vi slutar där. 

Var o tränade just och sen när jag skulle duscha så hade jag glömt schampo, så typiskt. Men som tur är så stog det e tjock hårig syrian som gjorde reklam för McDonalds med sina ögonbryn. Så jag traskade fram till han o fråga om jag kunde få lite av hans schampo. ...jag vet inte om jag borde gjort det.

Well, jag fick ju schampo, men jag läste på flaskan o då stog det mild behandling blah blah, o sen massa hundratals olika örter o grejjer. Så jag funderar på om mitt hår blir lite scary ikväll... jag skyller på schampot om jag inte träffar nåra söta tjejer på skivan tonight. ^^

Månen och jupiter ligger inte i rätt position för ännu en dusch ikväll därför tänker jag strunta i om jag går omkring och lutkar te.

Föresten har det kommit till min kännedom att folk där ute inte visste vem Anders Borg var. C'mon? Jag frågade till o med ett gäng i tvåan på Ragnhild, "Ni vet väl vem Anders Borg är?"
...lång tystnad, en säger "ja" resten visste inte. amagad!

Det finns några människor man måste veta om, dessa är: Ingvar Kamprad, Anders Borg, Astrid Lindgren, Pontus Sjögren, Helge Skoog (tog bort systrarna Graaf på Davids begäran, han visste inte vilka det var), Fredrik Ljungberg och Leif loket Olsson. Annars är ju nåt fel. Aja, ska ta o säga åt Gremi o kamma sig så att han kan entra mitt residens ;)

Herrå, btw, visst var filmen nedanför urbota kul? :D

KUNG!

Först Danskar, nu Göteborgare, en jävla ras det där... (spola fram 20 sekunder)


HAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHH!!!!!!!!!!!!!ahhahahahaHAAHAHHAHAH!!!!!!!! (Har ni förstått budskapet? det här är kul.)

Puss.

Hey hoes!

Sitter här o känner mig så där bara spontant lycklig. Idag är det 50 dagar kvar till studenten...tic....tac....tic...tac.
Så lång tid tog det typ för mig o ladda ner en demo av Final Fantasy 8 när jag var 12, deru.


Aja, visste ni föresten varför Kuba inte har något VM-lag i rodd?
...Alla kubaner som kan ro bor i USA.
HAHA!

okej okej, den härå, Engelsk, så om du tror att det är Polska...Försvinn!:
"In California, you can always find a party; in Soviet Russia, the Party can always find you!"
he he he....

Vad blir en korsning av en Ragnhildare och en Igelsta?
En arrogant arbetslös!
tihi.

Pling. (klockrent)
Varför säger man inte jävla socialist?
Därför att man inte säger dum Dansk

(Danskar är alltså inte okej) HAHAHAHA.Over n' out/ Din startsida på Internet ;)

Pontus Goes Anders Borg!

Fy farao vad jag verkligen hittat min idol.
Vi är ena riktiga look-a-likes.Högeryttermittfältare, Brunnsäng?                                        Sveriges Rikes Finansminister?
image76image75
Pontus Sjögren?                                                                        Anders Borg?


Jag känner att han är mannen som puttar Sverige åt rätt håll. Han är så jävla bra, amagad!
(Jag ber om ursäkt om jag ser lite sur ut på bilden, men det är min matlagningsdag och jag vet inte vad jag ska göra, dessutom ser ju inte Borg så jävla munter ut heller.)

"Vi varvar praktik med teori"

Så sa dom till mig när jag schteke ombord på skutan: S:ta Ragnhild. "vi har UF, ni får lära er driva företag o blah blah blah."

Visst var det praktik utöver det... sitter här o har samhällskunskapslektion, men eftersom jag varit så über duktig på historiaprovet o skrev 19 (!) sidor ren kvalité så unnar jag mig lite paus. Därför sitter jag o kollar gamla bilder o hitta en på mig själv i en av Ragnhilds militärövningar.

Det här är jag i ettan på en historialektion, jag är jude i ett kallt Auswitch.
image74
...Eller tillfångatagen Igelstaelev, kommer inte ihåg vilket.

Praktik & Teori, javisst.

Ska käka, tjohej!

ÄÄÄÄUUUUUEEEEOOOIINSSSGHGFFF!!!!!!!

Jag tänkte anställa någon som kan jämra sig åt mig.

Krav:
Du är en söt och lagom deprimerad varelse som är bra på att forma orden: "jämmer. elände. Bah, hambug. fy farao vad du är dålig, men lockarna ser bra ut." (man kan ju inte gå i graven)

Troligtvis kommer Du att arbeta med mig, bara mig. Därför ser jag gärna att du inte är Manchester United supporter, kommunist, Mona Sahlin eller liknande avskum.

Jag värdesätter en allmänbildad individ som är bra på att berätta sagor, dra helt crazy skämt och besitter halvtaskig spanska.

Känner Du att Du är min man eller kvinna, sök för fan!

Arbetstid: Sena tisdagskvällar före prov.

Lön: Förhandlingsbart.

Kontaktperson:
CJ Pontus Sjögren

Ansökan slänger du in i en kommentar eller besöker mitt residens i Bronxeng, röd villa, grön gräsmatta osv.

Sööööödertälje!

 
Den undre är mycket bättre ;)


HAHA!!!!!

"Amen vafan, det var ju som värsta adaptern!"

Morsningkorsning.

Jag, Niklas & (Remi tihi) var o lämna blod idag dårå med Erika som övervakare, moraliskt stöd och retsticka.

Det var najs, mycket mellanmål blev det, haha som värsta tattaren, går till blodcentralen o käkar ^^ 
...dom hade påskgodis kvar, OBOY OBOY!

Så iallfall, den här levande fossilen till sjuksköterska kommer fram till mig med denna spade till nål och säger till mig:
"nu kommer nålen...*hugg, splatt* oj, hur kunde jag missa, du som har så stora kärl...*hugg, splatt*
"...ugh....lugnt, gör inget...argh.."

På Grremi så missa dom ännu mera, (har dom knarkat eller?) så det gick mindre bra för honom, den söta rackaren. ^^ hähä.

Som Remi så vackert sa: "vafan, var det där en nål eller?"
 "ao, uppenbarligen"
"Amen vafan, det var ju som värsta adaptern!"
HAHA, så klockrent.

Aja, det här är värsta warm-up inför torsdag, nu går alkoholet runt snabbare i kroppen... karatefylla O yeah.

Ska stänga in mig i mitt rum nu och plugga historia som värsta forskaren! Herrå!


"Did you acually know those girls?!"

Morning morning, vaknade sådär före väckarklockan ringde, O yeah.

He, hade träning igår dårå, o då träffade jag nåra av spanjorerna som var ute i fredags haha, fy farao vad kul. Dom är ju inte jätte hajja på engelska heller, så jag tycker min spansk/engelska blandad med många gester är helt klart über. jag är värsta språkröret:

"no, pero tú shall run to the corner la iquierda de gol y then volver con de bol, comprende?
"...creo.."

hähä, sen passade jag på o fråga lite om i fredags. ^^
"So did you enjoy the swedish partylife, i saw you last friday?"
"Ah, right, i remember i saw you there but it's like the only i remember, and you have so many nice girls in sweden"
"Yo se... by the way, did you ask a girl for her number and then called her and said something close to 'hola guapa chica'?"(de hade ringt Therése haha)
"Ya, you know wer're spanish we called a lot of girls"
"Haha, any luck so far?
"No, pero next time...but i saw you talk to a group of em, did you acually know those girls?!"
"Haha, yeah, why? did you like them?"
"Yeah, but i don't understand them, one of them, a blonde girl, just came to me and called me 'hijo de puta' for nothing, why?" (Alexandra....) HAHA
"Perhaps she thought you were someone else..."
"Sí, perhaps..."
(Puh.)

Aja dom var ena schöningar dom där asså, var lite sugen på o dra med dom på torsdag... men eftersom vi vid det här laget är fullt medvetna om hur ond Therése & co är, så är det nog ingen idé, (hon la på luren så fort dom ringde.) Därför tänkte jag säga att hon fått ett nytt nummer, o ge dom Davids hemnummer hahahah eller Fröken Ur det vore kul..hähä.

Skolan kallar och jag känner att min kunskapstörst bultar. Solong honey

Som Rickard brukar säga...

"Ska man göra nåt ska man göra det ordentligt"

Vilket jag kör stenhårt på när det kommer till alkoholkonsumtion. April månad är helt klart en utmaning för levern:
3 skivor
Mösspåtagning
Majbrasa-KA-boom dagen

Tätt följt av maj månad när det är kristihimmelfärd o vad nu som hänt jesus, det gör ju att man måste fira med mer alkohol.

och så har vi ju alkoholmarathon i juni, och för er som inte vet vad det handlar om så tänkte jag berätta det NU:

7 Juni klockan 8:00:
Det är dagen vi tar studenten, och vi öppnar med en champagnefrulle.
8:03 Mer champagne.
9:00 vi kilar iväg till kyrkan medan Rektorn pratar om hur skutan åker omkring, schelvklart är fickpluntan med, strörom 54%.
 
11:00 Lunch i form av 1 liter öl, det är mycket protein i öl så det räcker.
11:30 Efterrätt: Champagne och jordgubbar.
11:40 Påtår.

13:00 Schteker ner till maren med studentledet o hälsar på släkten "shyst, 3 champagne flaskor, could come in handy..."
15:00 Champagne slut, förkröket börjar.
22:00 Halvt medvetslös intar vi krogen

8 Juni, dagen då Igelsta & Tälje tar studenten.

9:00 väckerklockan ringer, går upp redlöst full och med rädsla för att bakis-tillståndet skall infinna sig så börjar vi light med en frulle och nåra Fernet shots.

10:00-22:00 Förkrök.
22:00 intar vi krogen för att sedan få taxi hem i form av ambulans.
 
Marathon slut. Moget va?

Föresten har vi börjat prata om vad vi ska skriva på vårt banér på studentflaket. Min o halva klassens personliga favorit är att på ena sidan skriva:
"S04 ba' schteker. Gucci eller Prada, det är frågan." och på andra sidan skriva:
"Ja, vi ser NER på er"

Detta bör man ta med en stor nypa ironi men eftersom vi vet att många av er där ute verkligen tror att vi är råseriösa så tycker vi det...ja, schteker.
Tjejerna i klassen tror att folk kommer att kasta ägg på oss, inte för att de kom med något annat förslag, men de vill liksom ha nåt i stilen "hurra, vi har tagit studenten"
....jätte jätte kul.

Vad säger ni gott folk, förslag på banér?

Men snälla Sverige?

Medmänniskor!!! Med all respekt, vad fan är det för fel?

Såg på nyheterna, enligt en oppositionsundersökning som Göteborgsposten styrt upp så ligger socialdemokraterna för närvarande på 44,1% medan alliansen ligger på 41,4%.

okay, det kan jag väl respektera, att 44,1 av 100 individer vaknat på fel sida i hela livet. MEN. De sa på nyheterna att sossarna ökat med 4,7% sedan Mona Sahlin tagit över. SAY WHAAAT?
Får den där kvinnan makten i Sverige så är det ju kört, då är det ju bara ta värvning i främlingslegionen och hoppas på en snabb död. Nej, hon är som Jonas så vackert brukar uttrycka det: "En jävla U-människa"

Svenskarna saknar ju inte humor iallafall... haha.

Stackars Söndag.

Söndag är ju en ångestdag, förfärligt trist. Idag ska jag ner o träna lite med greken o sen ska jag hämta far vid bromma flygplats och sen är planen att hooka upp med lite Ragnhilders och samla våra krafter och schteka lite historia. Så Ragnhilders där ute, jag utser Micce till fangeneral, så ta kontakt med honom bois.

Aja, fy farao vilket bra påsklov det varit måste jag säga. Väldigt lite dötid, lagom party, mucho fotboll, Arsenal vann igår med 2-1 föresten. Ingen heder åt Åsa som trodde att Cesc Fabregas var Christiano Ronaldo. amagad ;P

Iof tog Danskarna knäcken på en ganska bra. Men omväxling förnöjjer eller nåt...

CJ Sjögren ansiktsuttryck efter en hård dag med Danskar o annat slödder.
mo?


Sen så känner jag att det är hög tid för hämnd till dom där karlsson sakerna. Vi gjorde en kill & tjej pose på skämt. o så slänger hon upp dom på nätet! o vi ser ut som kronjon, söta kronjon dock, men ändå kronjon.  så då tänkte jag att minus & minus blir plus, o därför postar jag båda bilderna ;) amagad va smart jag är.
Den där Touch av Tess peta upp vår ena skämtbild , den till vänster

Låt mig hjälpa dig på traven, den till vänster är killpose o den till höger är en tjejpose, visst är jag söt? tihi.

Aja, passade på o blev mordhotad av Davids imorse, de var najs. Schelv så är jag så in i helvetes förbaskad på den där amputerade rullstolshandikappade eskimåhybriden till igelstabarn som tänker tattuera sig i form av en Mötley Crüe tattuering. Detta med argumentet "jag är i trotsåldern"
BAH.

Föresten var jag ute i min lexus (okej, farshans då) o gled lite imorse varav en tjej med en sportbil (är inte så bra på bilmärken å så va, men den va röd och hade fyra hjul), hon stannar brevid mig vid ett rödlyse kollar in i min bil drar ner sina glasögon, blinkar med ena ögat o börjar gasa.

Schelv kunde jag inte annat än le, dra på musiken så att man blir lite så där fartglad (Melody club är ju förjävla bra alltså) sen så drog jag handen genom håret gav henne en Ragnhildblick-deluxe och antog utmaningen. AMEN KOM DÅ!
Vi stog där vid rödlyset vid Scania huvudkontor ni vet? bra bra.
...hon tjuvstarta, fy farao vad hennes überbil accelererade. så när hon fuskat till sig 1-0 så stog vi vid campus telge och jag var så jävla sur. jag vet att det är jätte jätte barnsligt men jag blir alltid helt jävla galen & förbannad om jag förlorar nåt, speciellt mot tjejer, o hon fuska också!

Men jag var minsan först till rödlyset vid centralen o då satte jag på låten: Pappa betalar o så vevade jag ner rutan o lät hon höra. Hon ba garva o satte på samma låt :D haha.

Ska dra till David nu, herrå

Gårdagen ur ett nyktert perspektiv.

Well well well. Jag måste säga att gårdagen var jävligt bra, man blev lite lagom sådär mysfull som ni såg i föregående inlägg. ;)

Spanjorerna var fett roliga o prata med, vi hajja inte vad dom sa, dom hajja inte vad vi sa. o där stog vi babbla om allt o inget i typ en kvart. Det bästa var när jag tröttnar o säger leendes
"fan va ful du är"  bara för att han ändå inte hajjade liksom. Då kommer vakten o säger
"hörrö, lägg ner det där"
"Lungan, han e spansk serru, han hajjar ingenting"
"haha okej, fortsätt så"

schöning ;)
Sen sa jag åt den där Alexandra mojängen o säga till en spanjor "hijo de puta"  (men jag sa det på skoj)
snabbt som satan rycker hon tag i en spanjack o ba: "HIJO DE PUTA MOTHER FUCKER" (okej, minus "mother fucker") but still, helt crazy, jag trodde hon skulle få spö (eller jag själv hehe), så jag var snabbt där o började prata fotboll med spansken så att han skulle komma på andra tankar.... shihi ^^

Aja, vaknade upp idag lite småfull, märkte att jag låg o stirra i taket o klappade katten, gick upp o styrde upp lite mackor o sen åkte jag iväg o hämta Elias, för det var ju som nämnt i föregående inlägg match idag.
Brunnsäng - Gnesta

Vi hade tydligen mötts för 4 veckor sedan o åkt på spö med 3-2. Ingen ordning, dax o visa vem som bestämmer.
Jag fick lira högeryttermittfältare o det var najs, förutom att jag gick omkring alldeles bakis på planen med darriga ben och rapade öl då o då. o yeah.
MEN.
vi har hörna, så jag traskar upp o blir markerad av världens grobian, han lukta förfärligt och var stor som ett hus.
Men med tanke på att jag lirat back i 8 år så har jag lärt mig alla tjuvknepen som anfallare gör mot sina försvarare. Så när hörnan slås så sätter jag en armbåge i njuren på han o sen, (tänk er i slow-motion) så liksom försvinner gravitationen och jag ba'  flyger samtidigt som alla mina lockar på huvudet får sig en viagra-injektion och reser sig som stål och sen ba PANG, så nickade jag upp bollen i nättaket, 1-0 för Bronxeng. Schtek.  Det var så längesen jag gjorde mål, närmare 8 år sen då jag mest lirat back sen dess, så jag tyckte att jag förtjänade detta stycke text.

Well, vi vann med 7-2, Firma Sjögren/Kranz har ju en tendens att spela fysiskt, men det var ju då dessa bönder från gnesta som började. Jag dårå, som är lite smartare än Elias ger igen när inte domaren kollar, tihi.

Elias blev utvisad.
Jag blev kallad 'fitta' ganska många gånger, de va najs, för de fick massa gula kort hela tiden... hähä.
Jag råkade stämpla sönder deras målvakts målvaktshandskar, men han var ett svin o förtjänade det.

Schelv så tycker jag att det är ganska kul med vuxna som retas med varandra.
Jag fäller en gnestaspelare o han blir liggandes, då kommer olof (min gamla mattelärare i brunnsängsskolan för den som känner att den ville veta vem olof är) o säger till gnestasnubben:
"Nä men gubben...ska du inte ta o åka till sjukhuset?"
"hö, aa om du kör då."
"hah, betalar du bensin då, för så mycket som du väger lär det gå åt 3-4 tankar" så joggar olof iväg.

....shihi^^

Obligarotsik

sdt stog din tig o lgoga in idag, gien, jat misttänker smurgjäveln som förra gånger, mpå han sitte i ett gfänbrlska e som ett annan t avsum,
AVSKUM.,

hur som ehelst, hade trevlgit i dag rådår, var hos elias o erika o åt middag, mub y bein pajj erika, yoyreäre the man (FAST WOMEN DRÅ)  o sen kilade vi ned till stanleys bisschauffören, ser ner`? jag stavar bätter än den dära dminstrativa personlen, DÖ.  hur somgehkst jag åkte med mitt busskort som ej bvar pluskort ,hähähä.

det var kul. sen åkte vi till stnalet, i brist på OLSSON  the man, så åkte vi kommunistteat (buss) sen var vi på stnölayes,f rukstasncärt 'cjlig öl, jävla erbetra öl, vaed äre dte för feö`??? 

och sen, DU alecandra, din jävla shoritzo, (korvca, alltså)  korv. vet ni vad hon säger gott folk? nej sålöart onte , låt ig berätta)

"lvoar du att säga hej till mg på stan, äben vast du går på ragnhild"
whatya think facka mother facker, nje för att jag just gr tagnhild ska jag adrig hejja oå golk med inkomst iner 10 miljoern.

JKLART JAG säger hej. jag säger alltid hej, setuöst , jönner DU nån mer social person än mig? let me know.

micce e glad ellr? nu blir dt gånger två.
moe ba' försvan,, som zorro, jäbla typ de dära alltså. moe toe päron pung du  e både lock o sund i havets våta dmma kan du inte simma. Poeten Sjögren, AMAGAD, så jävla copyirght

sen var det ett pack spanjorer där ocksp, fy faroa vad kul, domv a nas, o jag prata lite spanska md dom, "pero porqoe es tú en suceica?" "BLÖA BLAH BALG"


(LIKE I CARE) men jag eju som sagt en sicloal prick. så iallfall träffade calle o alex palex fdär ena riktiga huvudar, dom har typ trat sig igen tror jag, det e kul o ta på deras huuvdet. komm till grönlund, wohoooooooooo

BOSSE-lina, hepååre.
shit som d är teherese alltså, haha." du kan kalla mig tessan, o henne tess"

OKEJ..

hur sommhelst ,den döra elxenadra typen , ohon tog i mitt hår hela tiden, som om jag liksom icat för bra fruisör tonight, "NU SKA JAG PAJJA DEN HAHAAAAAAAAAAAAA"

tillingarna kalsroon är onda. omda onda onda.


så iallgall , david ringde just, fick skjtsua av sandra, schelv gi kjga skjtus av jonas mami, jag lova o ge henne tv åtimjan växter som jag odlat, shyrre va? så jväla rätt. amagad.

imorfon är det match, noble BRONXENG contra gnesta, yo joego con brunnsäng,  yo es un mittältare de derchsor. RiCKARD HAJJARU? P YEACHCCCCCC

sov gott vejt,a det vore värre o sova ont eller hur?

"Ursäkta, jobbar du här?"

Goddagens du vackra bloggläsare.

Idag har det var en ganska upp & nervänd dag. Det började i morse att jag vaknade av mig själv 10 över 8. Därefter skulle jag kila till jobbet.

MEN. Igår när jag körde hem från fotbollsträningen så bytte jag inte skor där, utan jag körde hem med fotbollsskorna på, o glömde mina vanliga skor i bilen. I den bil min käre mor just åkt i väg i. Det resulterade i febril skojakt, o mina vanliga skor är fina så varför skulle jag behöva ett till par liksom?
Nej, efter mycket letande så fick det bli mina grusfotbollsskor.
Så jag har gått omkring i vår butik med fotbollsdojjor idag, som en riktigt tattare :D Men ingen verkade ta någon notis om det...haha

Men gud vad jag blir trött på folk som knacker en på ryggen när man packar upp saker o frågar "ursäkta, jobbar du här?" Vad tror folk? att jag har en ICA-tröjja o packar upp saker för att det e ballt eller?

Varje gång blir jag så sugen på o säga: "Nä jag jobbar faktiskt som slussöppnare i Makedonien, sen såg jag att det fanns en ledig ICA-tröjja här o lite roliga burkar att leka med"

Idag kom det givitvis några stycken o när den tredje frågade så svarade jag:
"Nej, jag gör ju inte det... ba' skojja, yes?"
"JA MEN DET VAR JU JÄTTEROLIGT"

haha, amen screw you hippie. Det är sånna man har lust att säga åt: "Du, jag vet ett ställe som pysslar med kognitiv behandlingsterapi, nåt du behöver verkar det som..."


Sen så fick jag en självförtroende kick. Satt där i kassan och fixade o trixade lite o sen kommer det en ganska söt tjej förbi, köper en MER-flaska och sen när jag ska ge henne kvittot så säger hon:
"Du... är du singel?"
Jag, som inte kan annat än le, vill ju veta hennes namn o säger:
"he, vem frågar?"
Hon tvekar lite o säger sen:
"Min kompis undrar"

YEAH RIGHT.
och isf, borde jag redan då talat om att jag inte tycker blyga brudar är nå kul. ^^


More tests' to come!

http://www.blogthings.com/whatagequiz/ Kolla din Egentliga ålder ;)

You Are 21 Years Old
Under 12: You are a kid at heart. You still have an optimistic life view - and you look at the world with awe.

13-19: You are a teenager at heart. You question authority and are still trying to find your place in this world.

20-29: You are a twentysomething at heart. You feel excited about what's to come... love, work, and new experiences.

30-39: You are a thirtysomething at heart. You've had a taste of success and true love, but you want more!

40+: You are a mature adult. You've been through most of the ups and downs of life already. Now you get to sit back and relax.

Ok, sen har vi ju Divatestet.. vänta ska leta upp det.


Amen nu hittade jag det (:

http://ynr.blogthings.com/areyouadivaquiz/

You Are a Super Diva
Some may complain about your diva ways, but you brush them off.
You simply demand the best - and there's nothing wrong with that.
Don't stomp on the little people too much though!
You still need them to get to the top.

Haha, whaaat?
Therésekinderägget säger att det är för jag går på Ragnhild, jag är ju det, "bara en Ragnhildare". Så Ragnhild people... 

Give it a shot ^^

110!...

...var Min poäng ;)
http://www.environstudios.com/quiz/manlighet.php

Din poäng: 110
Du är en mognande kille. Om några år är du att kallas en man. Ta en öl och lär av de äldre så blir du en god man.

Verkar mest vara ett test ett pack femenister kokat ihop, mer man, mer korkad va? ;)

Haha, men ganska kul, pröva själva, säg er poäng ;) Var ärlig som jag ^^

(Klart det skulle vara lite kul o slå sönder en TV...bara lite grann) hihi.


Perfa.

Det är lov, solen skiner och det finns inga jobbiga panflöjtsindianer på gatorna på stan. Livet leker med andra ord.
Var o lunchade med Erika på nancys (varför bytte dom namn från sandys, egentligen?) och jag prövade på lite mexicantjofräs. Det svåra är o hajja hur man käkar, schelv så äter jag som en svenne med kniv o gaffel o dom där majssakerna som är hårda tar jag i handen. Ann-Marie visade mig en gång i stockholm hur man skulle göra allt men jag har liksom glömt bort det.

Sen kom David ner på stan o vi traskade iväg till KC. Väl där så går det förbi en syriansnubbe 55+, såg jätterar ut, typ så som alla gamlingar ser ut i Werters orginal godisreklamfilmer och säger till Erika:
"hej, hur är läget?"
Erika drar på ett riktigt pure-blood Ragnhild smile. Ni vet sådär ett lagom falskt rakt streck och kisande ögon, samtidigt som man vickar huvudet lite.
"Jo... Det är bra."
Lång tystnad.
Snubben står ju kvar där o väntar på att hon ska säga, "själv?"
...well, she didn't så går den rara gamlingen i väg jätteledsen. :(

Jag blev lite förvirrad o frågade varför vem snubben var. Men det var visst ingen hon kände, så då var det OK att vara dryg eller?!  fy Erika, fy ;)

Appro på egentligen ingenting. Jag tycker det är lite lustigt när folk säger "vem är du?" eller "vem är han?" (eller henne, eller den/det osv.)  jag menar, vad vill man egentligen få för svar?
Ska man rabla personnumret eller?

"Jo men det är ju jag! 880726!"
Generellt när nån säger "vem är du?" så visst tolkar man det nedvärderande? Så det känns inte mer än rätt att vara en smula dryg tillbaka.
"Ja, vad sägs om uteslutningsmetoden? Jag är inte din mamma, är jag din pappa? Ja, kanske det kanske"

"Jo, jag är snubben som du borde veta namnet på om du har en TV hemma" (Iof är det lätt att kontra på då man kan säga: "aha, så du är meterologen på TV 4?")

Nämen seriöst, en dum fråga får ett dumt svar.

Föresten har jag inte hajjat grejjen med o vara anonym på nätet. Jo men det är väl underbart, så kan man picka på alla och gå undanmärkt förbi, det är ju så sött o falskt. Nej, jävla usama Bin laden stil asså. Screw you anonyma där ute, ni är grötskinn.


Vafan, arroganta arbetarsvin!

Nu ere såhärva att jag är en principfast man som håller mitt ord. Jag skrev förut att jag skulle skicka ett brev till Swebus angående "ej i trafik" skyltarna och det har jag gjort, o idag kom svaret.

Detta skrev jag:

Goddag, Pontus Sjögren heter jag och studerar på gymnasiet. Jag har en fråga angående era bussar som ni väljer att skriva "ej i trafik" på. Visserligen förstår jag budskapet, typ till exempel att busschauffören vill ha lunch. Men jag efterlyser lite fantasi och humor till den grå vardagen!

 

Vad sägs om att byta ut texten mot något lite flashigare typ: "Busschaufför ute & cruisar" , "Lunchdags!" eller "Påväg till macken"?

Jag känner att allmänheten behöver en smula extra humor till sin vardag, så jag tycker att ni borde ta upp det här som ett förslag, då alla tjänar på det, är vi överens?

 Tack på förhand/ Pontus

Svar:
Hej Pontus Sjögren,

Ska framföra detta till cahufförerna.

Vänliga hälsningar
Carola Aldenholt
carola.aldenholt@swebusexpress.se


Swebus Express AB
Kundservice
Box 5090
550 05 Jönköping

Jag menar WTF? En rad får jag tillbaka, schyst!
Dessutom vill jag inte att det skall framföras till "cahufförerna" , utan till chaufförerna. Jävla swebus dyselexibarn, inte undra på att det alltid blir massa krångel med bussarna om den administrativa personalen är vänsterhänta bananböjjare som inte ens kan stava till "chaufför".

Bah, ingen humor alls, DÅLIGT SWEBUS.


Aja, bois n' göls. Tänkte att jag var tvungen att visa ännu en scen ur American Idol, den här snubben är ju hur schön som helst. "DON'T SING IT, JUST BRING IT"Det roliga är ju att det skulle vara en förolämpning mot mig att påstå att jag skulle vara sämre om jag så var lobotomerad & tandlös på fyllan med en punkterad lunga och skulle sjunga samma sak. ^^

"This is just ridiculos, if you don't mind me saying..." xD hihi

Aja, just nu är det ju ren lycka som is in the air.  Påsklov är ba för bra asså... :)

Swenska tjej - It's the grej!


HAAAAAAAAhahahaahah, "If you want a tjej with hår under armarna who svär like a sjöbjörn and works on P3, maybe a Göteborgstjej is something for dig?" HAHA!
Eftersom jag själv är en fördomsfri människa kan jag inte annat än hålla med honom.

HA, eller den hära "The Svenska tjej likes the killar to visa känslor and städa the badrum, they thinks it's manligt för Svenska män to be like a tant, but it's konstigt, because then the tjejgäng  go to Grekland and then they wanna ligga med en hårig apa with a hajtand runt halsen who behandlar dom like skit, för us svenska killar blir det liiite förvirrande"
:D HAHA!

Jag har börjat bli en jävel på o uppdatera asså...

Förut uppdaterade jag typ 2-3 gånger i veckan o nu är det 2-3 gånger per dag istället ^^
Men det är ju såhärva, att det här är så jävla kul, o jag tycker om o sprida glädje o kärlek, O yeah. ta för er gott folk, det finns en bit Pontmeister till er alla ;) Grr.


HAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA. "Ehm, what else do you love to do?"
"uh...well, I like to dance..."
"..just, you know, maybe get into dancing... haha"
HAAAAHAHAHahahahahaHAHAHAH!!!!

At last, lov!

Yes box, sista dagen arbetad på länge, nu börjar lovet liksom, hur bra är inte det? ^^

Idag var det bara en enda retarded som kom till kassan.
Jag har dragit hans( runt 40 år med skägg & småfet)  varor o eftersom han ser lite seg ut så tänkte jag säga "var det bra så"¨
men med tanke på 4 år i Syrianska och 3 år på Ragnhild så blev det fel, o jag sa istället:
"Var det så"
"va, va sa du?"
"Var det bra så?"
"Det sa du ju inte alls, du sa ju 'var det så' eller hur?"
"ursäkta, jag sa fel."
"Jaha, hur ska du ha det?"
jag kan ju inte låta bli att le, den här snubben står o är seriös till döden för att jag glömde ett ord...
Så jag biter ihop och säger:
"Var det bra så?"
"Sa du rätt den här gången eller?"
Man liksom känner att pulsen ökar och knogarna böjjer sig lite lätt och ådran i pannan dunkar...
"äh, 155:50 tack."
"ehm, nä, ska ha ett paket hårda gula blend också"

AAAAAAAAARRRRRGGGGGGGGHHHHH.
Why me, o why me?

Btw, Visst fan är snubben i röd tröjja i bakgrunden hemskt lik Mona Sahlin?


Ha, Elias vavarejasa?

Gled hem till Elias o Erika igår med min skugga och svans: Davids. Där träffa vi Avand som var nere från Umeå o så, det var trevligt. Men så nämner jag för sällskapet att imorn kommer det en decimeter snö, min farsha brukar kolla vädersidor o sådär. Elias ställer sig lite tveksam till det hela.

"höh, tror du jag gå på det eller? Så bara för din farsha säger någonting så är det så eller?"
"haha, du får väl tro vad du vill, men om några experter säger att det så kommer snö i juli så skulle jag ta med paraplyt när jag går ut." 
"jeje, vi får väl se om det blir snö dårå, knappast liksom"
"Aja, det är inte så att jag egentligen bryr mig jag bara la fram lite fakta..."
"jeje vi ska se...(fnitter)"

Och well well well people? vad har vi här? Snö

Det roliga med mr Elias är att han gärna har en tendens att inte lyssna på informationssamhället. Frågan är, lyssar han inte på skyltar heller? :D Schelv ska jag raca efter honom när han införskaffat körkort o undersöka saken, jag kan redan nu tänka mig scenariot:

"Va, vadå kraftig sväng höger? Ingen simpel jävla skyltjävel ska säga åt mig vad jag ska göra, jag viker inte ner mig. För att tydligt visa att ingen skylt har makt över mig ska jag göra det motsatta, svänga vänster"

*PANG*

"Ha, viker mig...ugh..inte...för uh....NÅT eller NÅN...jag vann..."

eller? ^^ tihi.

Nu är jag fett laddad för o laga lite gröt och sen power-dra-varor på ICA bandet, hey hoes here I come!

Påskdagen at work...

ZZZZzzzzzZZZZzzzzZZZ...Vafalls kom det en kund?

Amagad, det var rena rama gravgården inne på ICA, det var ju überstängt på resten av kringlan, bara vi som hade öppet.  Så detta är min latcho-dag i kronologisk ordning:

En sån fantastisk skådespelare som man är, så råkade jag spela Emo idag, dvs, jag skärde mig i armarna, med hjälp av kartonger. Det är ett jävla pyssel o vika kartonger speciellt dom som Multivitamin juicerna ligger i. Jag undrar verkligen vad den kartongproducenten tänkt... "Amen fan, vi gör en kartong av plåt och målar den i kartongfärg så att vi kan skada ICA-personalen hä hä hä..." no?

Satt i kassan o jonglerade kvitton i min ensamhet i brist på kunder. Det gick så jääävla långsamt. 14:09 ...tic...tac...tic.. sätter mig o läser igenom ICA-bladet nåra gånger, godis 4.90 , oxfilé 79.90 /kg osv osv. 14:11 tic...tac... bah.

Och när det inte kunde bli värre så blev det värre, det kommer in ett tjejbasketlag som är...DANSKAR.
buhuhu... Hur många kromosomer saknar dom egentligen? Alla tar en varsin kundkorg o så går de till kassan först o säger:

"VA ÄGER E?"
"jaja, det går bra"
"ÄGE VA ÄGER E"?¨
*Pekar frenetiskt på sin godispåse"
(I) aha...hon undrar vad det väger, hon vill inte handla nu.
så jag väger det, o så kommer nästa...
"VA ÄGER E?"
och nästa och nästa...
Jag gjorde ett försök med o säga att det finns en våg i butiken...
"Du kan ju pröva o "ÄGER E" längre bort till höger där nere" pekar mot vågen. (jag använde till o med skånsk accent)
"HULE HÄLE BINKE BÄNE!?"
"...äh, det var inget här ge mig det."
8-9 stycken var dom, o gick till mig som om jag var nån slags vågkonduktör...bah o sen 10 sekunder senare så ställer dom sig i kö igen o den här gången ska dom betala för godiset, jag hajja ingenting.

puh, vilken pärs. vilka renrasiga icke-arier, skulle dom komma tillbaka så var jag helt inställd på att  slita mitt hår som matadoren i Ferdinan.

Sen så kommer de en gång till, allihopa, o köper en varsin risifrutti.
"AU SCHEE?"
"ursäkta, vad sa du?"
"AU SCHEE, AÄO MEI SCHEE"
*viftar med handen som om man slår med ett pingisrack fast åt andra hållet*
"jaja, fy fan, det går bra"
lång tystnad.
"AU SCHEE EI KASA?"
*För handen till munnen*
(I) Aha, en det är en sked hon vill ha, perhaps!
"Nä tyvärr, har inga skedar här"

Så blir hon råförbannad o stormar ut ur affären.. vafan är det för fel?

Men! misströsta inte Danmark, här är min gåva till er! Nybörjare för Svenska.

HAHA. Suckers.

Nej annars gjorde jag som sagt egentligen ingenting, lättförtjänta pengar idag kan man säga. Den enda andra skumma typen som kom var en liten pojke som vill växla 300 kronor i mynt till sedlar.

Annars var det fina fisken, Davids kom på besök o snodde pengar av mig o köpte godis för det. kul kul.
Och nu sitter syrran o hennes polare o plattar håret på mig, så jag kommer se ut som som en poppare ^^

Ha en bra kväll, tjohej!

Dagens ICA-händelser.

Goddag goddag, kom just hem från jobbet. Sitter här o spänner av med en sockerdricka, o snart börjar andra halvlek av Arsenal-West ham, muy bien.


Den första idioten, var en liten skit jag känner igen från brunnsängsskolan, han gick i 7an när jag gick 9an.

Så slänger han upp två snusrullar. Så jag ber han snällt:
"Legitimation tack"
"aa, visst"
Förvånad som jag blir tar han upp ett legg. Men eftersom jag är totalt bombis på att den här lilla bidragstagaren är under 18, så kollar jag extra noga på legget, o ser att det inte är han helt enkelt.
"Happ, men det där är inte du, jag vet vem du är."
"Öh, det är visst jag."
"Men lägg ner, ska jag ringa väktarn eller?"
"äh vafan... det funkade på konsum förra veckan..."
Så stack han iväg.. haha, vilken tattare Deluxe.

Och för den som lyckats undgå det, så kan jag tala om att det är basketturnering in town=Danskar in tha hood=fel fel fel.

Förutom att jag hatar Danmark så är deras språk förmodligen det värsta som finns, i klass med Finska. Och det jävligaste av allt är att dessa röd-vita fanskap förstår vad vi svenskar säger, men man hajjar ju ingenting av vad dom säger utan bara ler o säger "jaja, det går bra"

Men idag var det en Dansk kund som tog priset. Han var en riktig pure-blood skurkslyna!

"HULE HALE BINGO BANE VISAKORT BANKE SANKE TINKE TANKE" *viftar frenetiskt med ett visakort*
"Jaja, det går bra."
"SKULE MULE DULE HULE? FÄRE SÄGU OSKLY SKLI GLIP!?"
"Jamen det är bara o dra kortet i maskien här serru" Säger jag med mitt vanliga honungsleende och pekar på kortautomaten.
och vad gör den lobotomerade (förmodligen bisexuella) alfahanen?
han stoppar ner kortet vertikalt och utbrister sedan.
"FUR ELVETE OGLI SKILUMPO GÄJS E MOJS"
Jag ler lite, tar kortet ur handen på han och drar det åt honom, o då får jag en blick som om jag vore cancer, samt en lågt muttrande:
"HULA UMBLE DUMBLE SLÖÄJSE"

inte ett "tack" utan, "HULA UMBLE DUMLE SLÖÄJSE"

Jag höll på o explodera, mina händer blev liksom huggtänder och jag satt där o funderade allvarligt på om jag skulle slänga på 4000kr på hans nota eller bara slänga en motorsåg i hans öga. ARGH.

Må han bli påkörd av en lastbil (utan bromsspår givetvis) och sen få cyanväte istället för vatten som dropp.

Och dessa danskar kom fram till mig hela dagen, o ba fråga efter massa saker på danska.
"skule haru, tuttebär?"
"öh, nej, SOHO ligger vid sjukhuset..."

jag menar, kan dom inte ha lite sjukdomssinsikt o fatta att hela deras befolkning lider av inavel och därför prata engelska från första början...?

Nej nej, nu ska vi jävlas med svenskarna och snacka som det låter som om vi har tre pizzor i munnen samtidigt som vi pratar.

(Från början bygger mitt Dansk-hat på att jag fick spö av 5 danskar i Danmark när jag var 8 år, o ingen har sagt förlåt sen dess)

Föresten så plockar dom med händerna ur lösviktsgodislådorna. bläh.

Ren luft idag dårå.

Jag var ju på schtan idag dårå med Davids o vi satt vid maren o lät vinden ta tag i lockarna (inte david dårå, för han är skalle-pär haha,  men det var najs)

När jag traskade runt där så kände jag direkt en frisk luft, och David var snabb med att påminna om att Emosarnas nationaldag var igår, (skärtorsdagen).

Under hela stan-besöket så såg jag en liten ynka ensam emo som förmodligen inte kollat i almenackan. what a pity. För att addera ytterligare argument till tesen "Påsk-makt, Emo-slakt" så gick vi förbi KC, och titta där! Det var überstängt.
Jag slår vad om att begravbyråaktierna skjuter i höjden atm, köp gott folk, köp!

Det är ju inte så att jag har nåt emot emos, riiily. jag menar helt seriöst mår jag bra när jag ser en sån, för då känner man sig själv jävligt bra. Dom är små vandrande uppåttjack. När jag blir rik ska jag köpa in nåra emos o ställa i trädgården...^^

Sen så åkte jag hem, o brände filmen 300 på skiva och sen åkte jag o plockade upp, Remi, Davids o Robban så satt vi här i mitt enkla residens och glodde på film med chips, toffefee, cola och annat godis.

PS
(Pontus Sjögren/Post Scriptum)
Visste ni att det enligt swesub översättare på divX, tydligen finns ett ord på engelska som betyder "puckelryggsförädaren"? hihi

Föresten så ska jag jobba imorn till måndag, så jag tycker att du gör bäst i att hälsa på mig där på Ica kringlan i kassan, så att min dag går lite snabbare, så bjuder jag på nåra plastpåsar värde: 2 kr/st, schyrre byrre va? Deal.

Ny tv-kanal införskaffad.

Äntligen lite riktiga nyheter...HAHA, eller, Lindberg & Remi ;)?

Schiva

Mors! Sitter här, lycklig med ett påskägg vid sidan av mig och ett glas oboy. helt bra liksom.

Igår åkte jag David o Tove upp till en skiva som en klass på tälje styrt upp. David och jag började pimpla vin hemma hos mig, hooka upp med Tove på stan o sen gled vi upp till Estocolmo. var där runt 11 I think. Där var det gott om massa bra folk. Men jag tycker det är jävligt unfair när jag hälsar på massa nya människor,o ba' typ "Niklas" "ao, tjena, Pontus"
"jo, jag vet, jag har läst din blogg"

Det har en tendens att bli en ganska monton konversation, "så vilket plugg går du på då?" "västergård, o du går Ragnhild, fint."
...happ.

"går du någon sport då?"
"mm, hockey, o du spelar fotboll, har blå skosnören på dina fotbollsskor, käkar kräm på torsdagar och din mormor heter Elsa."

^^
 
På bussen hem sjöngs det SSK-visor, jag blev snurrig o vill dra en gammal hederlig: SURYOYO MILAB, o rykte tag i Alex ataseven min gamla mittfältare men han var inte i rätt skick för att uppbåda.. vad ska vi säga, förhöjd sinnesstämning. Men han är en mycket bra liten varelse, shihi ^^

Och åsa haha, vilken söt liten filur: "asså min blogg den heter read, inte red dårå, o sen me, och sen älskare fast på engelska, lover, fast minus r:et på slutet, så det blir love, hajjaru?"

Ett mycket bra sätt att starta påskolvet på. Ska ta o käka upp påskägget jag fått nu, hejsvejs!

Haha!

Micke picke visade den här idag, jag tyckte den var kul ^^


Lindberg upp i dagen ;)

300, som en scen ur en film.

Välkommen du vackra läsare. Tänkte ge just Dig, en resenscion av filmen som är ärlig, till skillnad från alla mutade medier.

Utan att göra så mycket spoiler av den så tänkte jag börja med att berätta att själva trailern ljuger, de säger att det är 300 vs en miljon, vilket är fel. Det är nåra hundratal greker på spartanernas sida, vilket gör dom några 100% större i styrka. Nevertheless, efter filmen kan vi dra tre enkla slutsatser:
1. Handikappade dvärgar är onda.
2. Perser har en tendens att dö med stil.
3. Håret ligger alltid rätt på huvudpersonerna.

Aja, åter till filmen. I början målas spartarnerna upp lite som Igelstavikens hockeyspelare (fast med spjut istället för hockeyklubba). Lite sådär tönt-tuffa, inte rädda för nånting, smink, kantig gång, "jag bugar inte för någon, alla ska buga för mig",  sköldar istället för snus osv osv osv. 
Och sen har vi ju den här tjej-faktorn i filmen, de små detaljerna som gör att även kvinnor ska kunna tycka att en pure-blood actionrulle går att glo på. Fullvuxna män som gråter, lite falska känslor, några gulliga intriger, mansförakt och lite modekläder osv osv.

Själva filmen känns som om man tagit den bästa scenen ur en fantasyrulle och sen dragit ut på den o gjort film av den. Och det gör den lite enformig, men det var ganska fina krigsscener och fina landskap, muy bien.

Men vad är grejen med att alla hårdingar måste ha förlorat ett öga sedan tidigare?
Ärr på kroppen kan jag väl ha viss förståelse för, men alltid ett öga är borta, why o why?

Generellt sett en ganska förutsägbar film, som med de flesta amerikanska actionfilmerna. Tre plus av fem.
Gud bevare Prison Break.

Min humor... hehe

Ur Rocky, två killar + en tjej.

Tjej: Har ni gjort något annat än att bara kröka och liga på stranden sen ni kom hit?
Kille 1: Ja, vi var i Ao Nang och sköt med pistoler också! Helt bananas!

Kille 1: De har en skjutbana där, man får panga med magnum, 9 millimeter, 45:or och hagelbrakare! Det var svinkul! Jag gick på skytte när jag var liten så kan jag tekniken, man ska andas ut och sen krama hela pickan långsamt till det smäller!

Kille 1: Det roliga var att Mange är ju värsta vapenfetischisten! Han prennar på Gunses and ammo och Soldier of fortune och andra såna tidningar för klanmedlemmar och mobbade Amerikanska tonåringar i trenchcoat som gör rörbomber på håltimmarna, men han ver helt kass!
Kille 2: Äh va fan!

Kille 1: Han skulle inte träffa en ladugårdsdörr med bazooka ens om hela ladan rasade ihop över honom! Han höll på att blåsa bort hela fejset när han sköt hagelgevär för han pressade näbben mot kolven!
Kille 2: jag kunde väl inte veta att det värsta Wasaskeppskanonen!

Kille 1: Nej, för du är van vid att det bara vibrerar lite i spelkontrollen när du kutar runt med en luftvärnskanon och pepprar araber i Call of dutty!
Kille 2: Men alltså, det måste varit fel på geväret! Man flög ju ur flipflopsen för fan!

Kille 1: Sen fick han stå där med fläskläpp och bössan på sidan som en gammal redneck som jagar bort hönstjuvar från sin gård! GET THE HAIL OFF MA PROPERTY, NIGGER!!!!
Kille 2: Om måltavlan liknande dig hade det nog gått bättre...


HAHAHAHA! "Wasaskeppskanonen" HAHA!

Tihi...

Tjenixen, sitter här o bloggar, så svaret är JA, jag har utmärkt observationsförmåga. Tänkte posta en konversation jag hade med min söta granna nåra hus iväg, Sofia i ettan på igelsta som har fördomar om Ragnhild, no?

Vi prata frånvaro, o jag nämnde att jag hade hoppat över vårat stuidebesök på Bonniers idag.

Sofia - säger:

varför gjorde du det? blir det inte värsta grejen om man gör så på ragnhild? :P

Sofia - säger:

*-)

Pontus, säger:

AMAGAD! Jo först måste man gå till mentorn och förklara varför ett frånvarotillfälle uppstod, därfefter måste man skriva en rapport till rektorn, och är man inte 18 så ringer rekorn hem till en.

Sofia - säger:

Va?????

Pontus, säger:

he, på ragnhild spelar inte frånvaro någon roll, det är bara proven som räknas...

Pontus, säger:

och du trodde att jag var seriös :D

Inte undra på att blonda tjejer får dåligt rykte ;D

Sofia - säger:

haha Tackar! Tackar!

Sofia - säger: :P

Pontus, säger:

(F) :D

Sofia - säger:

nee men äre sant? måste man förklara sig för rektorn??

Pontus, säger:

HAHA, Sofia - välkommen till min blogg, det här måste citeras.

Sofia - säger:

Ne men lägg av!

Pontus, säger:

Jo, månen står i precis rätt position för detta! Se det som guda vilja eller nåt schtekigt om du är rädd... ^^

Sofia - säger:

haha, vad får du allt ifrån!

Pontus, säger:
;D

Pontus, säger:

så vad gör du?

Sofia - säger:

ja gör inte så mycket, ska ta och sova snart tror jag. vad gör du själv?

Pontus, säger:

håller på o postar upp den här konversationen på bloggen


Sofia - säger:
Äruu galeeeen, folk kan ju se!

Pontus, säger:

jo, det är ju liksom meningen...

HAHA

The enemy of my enemy is my friend.

Hey hoes.
amagad, ladda just ner sista avsnittet av Prison Break säsong två. mucho bien.

Annars har jag varit på KC, o sen tränat med Davids.

"Vadå, David har hon inte pojkvän?"
"Jo?"
"haha...lägg ner då?"
"Äh, det är mycket roligare såhär."

jag klagade igen på att de tagit bort blåbärspajjen, och då sa hon att bara för jag sa det ska hon beställa blåbärspaj tills nästa vecka,  shihi^^

Eftersom vi fått för oss att schack är mode så lirade vi lite och David började gå igenom hur man egentligen utalar ordet 'schack' .

"asså, det är typ som sh, som i Shakira"
"aa, eller tj, som i tjackluder"
Fast nu när jag tänker tillbaka på det så utalar man det ju lite mer [Irakiers parningsläte] lite mer som Sj, som i Sjögren. Eller Syrianers rop titt som tätt: [EEECCCHHHTTT] som förmodligen betyder nåt i stil med "Jaha, när har du namnsdag?"
he.


Måste ta o ge en liten hyllning till min far som börjat lyssnar på godkänd musik, Melody club, bra skit.
Å andra sidan gick han snabbt ner på noll efter ett par urusla skämt, som den hära;
"Vem köpte David biljett av då?"
"Remi"
"Aha, är han schackspelare?"

Buhuhu..
image67


Time's ticking...

Sitter här och bara njuter. solen skiner och Ragnhildettorna är långt borta i ungern, det är bara o hoppas på att tåget spårar ur nåra gånger på tillbakavägen.... Nej, men helt ärligt, efter att de gått en vecka i skolan så längtade jag efter den här veckan, veckan då dom skulle resa iväg nånstans. Och det har varit så jävla skönt i skolan, amagad!

men men, nothing lasts forever liksom. Var på KC=Kommunist cafét=Nova i luna (Jag måste ju göra förkortningen känd hos alla här så att jag i fortsättningen kan skriva 'KC' så att ni hajjar, hajjaru?) idag o spöade Micce på schack, det var najs.

Surfade runt lite på youtube och kom på nåt vis till ett klipp från Mulan.
 

Helt klart en underskattad film de dära. Såg den minst 40 gånger när jag var liten. Såg den med calleponken på bio föresten. shihi.

Dagen efter ^^

Tja. Vaknade idag runt 9, gick o hällde i mig nåra vagnlaster vatten, somnade om o vaknade klockan ett pigg som en lärka. Jag blir aldrig bakis, jag måste ha världens bästa alkoholkromosomer! kilade ner till maren med david & johan o käka lite glass. hade premiär med vita sommarjeans, o yeah.  sen gick vi till konsum o köpte lite ingredienser o gjorde hamburgare. mums filibabba.

En Pontus-hamburgare har följande på sig, i kronologisk ordning:
Brödhalva
Sallad
Felix-salladsdressing
En tomatskiva
Burgare
2-3 Ostskivor
Stark senap
Ketchup
Lök
Brödhalva.

Och absolut ingen saltgurka, för i helvete. vad är det för jävla kronjon som hittat på den idén? Finns det någon med ett uns av stil som käkar saltgurka på sin hamburgare? sí? NEJ, Åt skogen med saltgurka.

Ursäktar lite för föregående inlägg, men jag var lite skrivsugen igår och jag rättade ganska länge innan jag publicerade det. haha.


Kom o tänka på min diskussion jag hade med en snubbe på stanleys igår, han var en sån där rikemanssyrian  som gärna skyltade med sina pengar, så vi pratade lite politik och aktier och snacka lite om Iran o kärnvapen och sånt man tänker på när dricker alkohol.
Då frågade jag:
"Aha, men hörru, om du fick fett mycket pengar, vad skulle du göra då? asså så mycket så att du blir ekonomiskt oberoende?"
"Ahlan, jag skulle köpa jordklotet, hehe"
"he, vet du vad?"
"vad?"
"jag säljer det inte..."

Då fick han skrattdamp o bjöd mig på en Tequila ^^

Jag var ju verkligen på humorhumör igår, som vanligt träffar man ju massa nytt folk o så, träffa nån snubbe som spelat fotboll förut.
"Vänta, vad hette du i efternamn sa du?"
"Sjögren, utan z"
"vadå utan z, det är väl inga z i Sjögren?"
"Exakt...hehe"

Yes, nästa utgång blir på torsdag med Remi o Robert ablablalblablala på deras skiva. Whejj!

Edit:
Jag röjde uppenbarligen runt i folks bloggar i går natt, något som Micke valt att söka en tolk efter...
 ur
www.Wennlunds.blogg.se :
"Jag söker en tolk nånstans där ute som kan berätta för mig vad Pontus förösker säga mig med den här kommentaren som jag fick inatt klockan 3 typ, Det är väll inte svenska? eller kanske samiska eller nått... han var ju uppe vid ishotellet för ett tag sen, han kanske lärde sig det där..."

Rubriken: Pont sh ak sh,ömnas !!!!

Kommentaren: ska ba tala o för dg din lilla nöflöjts spelare att jag säger att jag har rätt o då ksa du lyda det hajjr du va, o sene det skivapp torsa fa i sthlm d u då vet, då ska ir örja so jag gjrt i kvll o så ycker jag du kannta o uppdater har jag just gjort seherru, ditt lilla FETTO kd itnve vara så kul ose missnöjda logggbesökare. bah, tyck oupp dig o komma dig hannar blir du hitler jugend , du och lbir det krige eller hur förodlgen blitzkrigeg!1!!!!!!


jävla smurfjävel!

jag säger det, nån smurf har snttt mede lösenord , ajg pröade secx gånger o komma in på min blgog men det gikc til lslut,m jag tror nån smurf hadr tagit mitt lösenord. FAN.

var hos erika o llais sådrva ,v et var najs, mycket bra flk där o sådära va , så det va kul. men på vägen dit värar bbätsan roligast, david ska gå av bid sjukuset ,samtidgit som det sitter en massa emos lngst bak i bussen (jag htycker inte om emos alltså, de är som kommunister o adam sam, helt fel alltså ,måste säga deet aa) så varew särhärva david går av bussen o d gäster jag til hann "klä upp dig för fan du ser ut somm en kommunist" o d äs säger emosaernra där bak, asså kolla på ren där brat jäveln, i npr hag bara ler tillbaka så säger den där "eo ledaren " va, hörru, vill du nåt eller? (som om han vill ha en billig ponginför sitt gäng liksom)

ehm , näea, jag paratar inte med människor somm har en inkomst i klass med din" där blrev den lilla fula gossen ägd, ävevn som jag ar ganska sarkastiskt, som de flesta föstårt.


måste s säga att den här snubben REMI är så jävla schön, en riktigt liraren sörni, han har båfde huvudet o öronen på skaft.

tänkye s kila förbi på han s skiva på torsag, hippas han håller humöret uppe för då böir dt bra sörni.

tänke bappsa på o hylla olsson, ollsun är en riktig jävla näsflötsjspelare, om vi fortser från att han spöar mig i skack, så är han en jätte najs gosse, han skjutsa hem mig o sjomas, JOANS,  vi tänbke låss men det vill inte olsnon, emen vit ätek göra det för skojs skull va, så jag nita han hårt på käken o sen blev viv homies igen o gick hem till han o käka nudlar, det var najs. sen när jag gick hem mötte jag hanna o sfie, rktiga tråkmrtar., dom däa asså, salamifioler båda tvåp!!

tack för att jag får skriva på fylllan, jag går bara i therese spår, hon är ett kinderägg!

over n anot!