En tisdagsanalys vare här!

Till o börja med ställer jag mig frågande till varför så många kära Södertäljebor fått för sig att hjälpa uteställena med att sälja biljetter? Det är ju det enda som står på facebook. Ibland får jag för mig att man förbinder sig att sälja 10 biljetter till juldagen eller vad det nu är så fort man själv köpt en biljett.
Kommer ni ihåg BRIS-reklamen när "mobbarna kommer hem, genom Internet"? Ni biljettförsäljare är precis som sånna här idiotiska ouppskattade telefonförsäljare man vill spotta på, på stan.
"Hej, ringer ni med tre?"
"Nej, jag ringer bara för 4 kronor i månaden, jag har comviq och ni tre-ringare förstör min budget och jag skulle vilja skära av era fötter o händer o byta plats på dom och sen peka och skratta......" *börjar gå därifrån*
"Nej, men kom hit, jag har nånting som kan passa dig för blah blah blah blah"
"NEJ, jag skulle inte byta om jag så fick ett ligg på köpet, VANISH!!!!!!!!!!!!"

Det värsta av allt på facebook, är att ni försäljare skriver in det som era status "Biljetter till juldagen 073******" så man läser det utan att man vill, precis som när man aftonbladet får reda på att Britney's syrra skaffat en unge till. Jag vill radera ut sån information ur mitt huvud. Jag vill inte bli påprackad saker och ting! Detta power-bombande av reklam bygger sedan upp en retorisk fråga; Det går inte så bra för ert ställe va? Som har 200 ungdomsarbetare på facebook och som bombat reklam sedan Oktober....
haha, hoppas på en kul juldag för er ;)
Älgskylten är den mest stulna vägskylten på våra svenska vägar.

Kommentarer
Postat av: Hespero Di'walldo Gonzales

Det är tyskarna som snor skyltarna!

2008-11-18 @ 16:32:40
Postat av: maddie

hej kara kompis. vill du ha lite tisdagsnoje sa kan du kolla den har http://www.youtube.com/watch?v=NlMYWuGUZlM lite freak varning :)

2008-11-18 @ 21:11:20
Postat av: Pontus

Hespero: SANT!

Maddoe: Haha, tack honey :)

2008-11-19 @ 23:46:48
URL: http://pontmeisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback