...Eller jag kanske har fel? ;)

Jag kommer hädanefter schpruta ut inlägg för att kompensera min abstinens och mitt behov av ventilation.

Jag skall nu ge Dig, bäste läsare, ett scenario som jag och blonda Erik genomgick idag och avslutningsvis ska jag trampa några på tårna.


Jag & blonda Erik

Operation: Couch Purchase!
Klockan slog fyra, jag slängde mig in i Eriks bil och vi gled ner till statoil. Där hyrde vi ett släp, hakade på det på bilen och körde mot Falköping!
Efter lite navigering och ett telefonsamtal hittade vi fram. Väl där bar vi ner min supersoffa för trappen. Den tydligen bara var en månad gammal och hon hade velat ha 8500:- först - men jag, prutade ner den till 5000:-, king ;) Sen åkte vi tillbaka och skulle bara ta den upp i min lägenhet. Problem ett uppstod. Hissen var för liten. Eller så var soffan för stor. Jag har inte riktigt bestämt mig...
Nevertheless, vi försökte ta den uppför trappuppgången, men den skrapades mot kanten o blev ful :( Sen skruvade vi bort benen och provade. Fortfarande för stor :(
TIllslut så slog vi våra ekonomhuvuden ihop! I ilfart körde vi till Coop-bygg, väl där mötte vi världens hormonbrud, asså, all inklusive! Piercing, bred käke, stor panna, ilsket uttryck - hon snusade säkert och hade säkert ett flertal tatueringar också. IALLAFALL, så frågade vi henne efter rep! Hon brölade ut att det fanns vid spiken. Så vi kilade dit, fann 30 meter rep som jag köpte.
Därefter åkte vi hem igen, band repet omkring soffan och halade upp den längs balkong-vägen! :D SÅ JÄVLA SMART!

Efter det power-bikade jag iväg och handlade lite - fortfarande utan stänkskärm, jag blev sprayad i ansiktet några gånger, men vafan - och 2 minuter senare stod jag och skalade potatis och gjorde egna pannbiffar med purjolök, bacon och fetaost i. Samtidigt skruvade Erik fast benen och fixade ihop soffan.

Två tjejer skulle aldrig ha kommit på det här ;)


Prefixet dys- som sätts framför en mängd olika ord och därigenom ger dem betydelsen fel-, illa- eller miss- kommer från grekiskan.

Kommentarer
Postat av: Johnny

den där bruden...hmm låter som Hesperos senaste ragg! HAHAHAAAAAAAAAAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

2008-11-10 @ 23:12:53
Postat av: Lindberg

Kul när du en dag ska flytta ut soffan ur lägenheten...

2008-11-10 @ 23:14:14
Postat av: Malin

Antingen har du en asbred balkongdörr eller bara en väldigt smal hiss. Har inte riktigt bestämt mig än..

Postat av: Pacs

haha johnny du ska var snäll mot jesper, vi har bara en som han

2008-11-10 @ 23:18:29
Postat av: Pontus

JB: HAAAAAHAHAHAHAHA :D Jag kan tänka mig. Stackars Vesper...

Lindberg: Då slänger jag ut den genom balkongen! Enkelt & praktiskt!

Malin: Hissen var för kort, det var bara det. Jag tog ju inte in soffan på bredden direkt... haha. Stört kul kommentar Paco råkade lägga i din blogg föresten :D!

Pacs: Gissa varför vi är så snälla mot dig? ;)

2008-11-10 @ 23:45:04
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: Malin

Men jaha! Ja! Av någon anledning får jag för mig att " vi gör inte mycket väsen av oss" inte stämmer till punkt och pricka ;)

2008-11-11 @ 00:02:07
URL: http://malicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback