Binominalvarå?

Vi hade en föreläsning i statistik igår. Efter att ha spänt ögonen, lagt huvudet på sne och dragit tag i håret för att försöka frambringa ett momentum av tokfokus så pausade jag till. Den här föreläsningen kändes som fejkföreläsningen vi hade under introt. Vad man än pratar om brukar man ju fatta ett hum iallafall. Nu förstod jag fan ingenting.

Fackulteten här är lika med 5 varför man kan ta bort 4*3*2*1 och säga att (A union B)(A snitt C) är samma sak som Pi^3. Pi är då inte 3,14 utan en symbol precis som Y eller X. Vidare säger vi att P((X)-med fötter är lika eller mindre än 2)) vilket med formel 37 kan räknas ut för att få frekvensvärdet, därefter kan man med formel 21 ta fram väntevärde och med formel 23 ta fram variansen, dx-m^2 - fast det är inget ni tänker på. Ni undrar naturligtvis varför vi inte räknar ut det här med formel 19? Ja, för blah blah blah...

Mina försvarsmekanismer startade igång. Jag drog ett span på övriga studenter. Ha. Någon satt med vidöppna ögon, en suck släpptes ut här och där. De flestas ögonbryn hade lagt sig vid hårfästet. Snett bakom mig satt en morsha, hennes minspel och utstrålning visade en knäckt kvinna.

Ja... jag håller mig nog sysselsatt den här veckan. Om en vecka vet jag att jag har koll på det här. Gälla krejjer asså. I jul är jag en mastermind.
Människans vanligaste sjukdom är coryza, mer känd som förkylning. Den finns i stort sett överallt på jorden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback