God morgon!

Det här skulle kunna vara en sanslöst bra morgon om det vore så att brödet inte var slut. Jag har inte bara en kaffe, underbar musik utan DN och DI liggandes vid min sida. Som spindeln i nätet sitter jag och uppdaterar mig och kan även konfirmera att det känns som det varit konstant sol i hela September. Oerhört trevlig start på hösten.

Appro på morgonens nyheter har jag uppsnappat en artikel där folk är arga för att Sahlin dragit iväg till Mallorca och festat. Först trodde jag att hon gjort det för mina stålar. Jag var inte arg. Jag var beslutsam och preparerade ett brev med mjältbrand och skrev Stalin, Rosenbad på det. Sen såg jag att hon pröjjade det själv, då eeere ju luuuuuugnt. Herregud, varför bryr sig folk, hon får väl parta om hon vill? Hon gör väl mer nytta där borta än i riksdagen? Skål för det ;)

Vahettereee häromdagen när vi satt upptagna med mission 24 så satt vi runt ett bord. Designingengörerna gjorde their thing och satt och ritade, skissade i massa program. Jag, Erik & Sebbe pysslade med hälsa. Det är ju viktigt att trivas på jobbet. Jag langade upp Champions League på skärmen. Efter en titt på Soccernet blev jag kroniskt deprimerad, Arsenal låg under med 2-0. Mina lockar blev raka, munnen torr och ögonen vattniga. Det är ju för fan fel i facit tänkte jag och slog mig ansiktet. Plötsligt dog datorn i 40ionde minuten. Inget batteri. Jag var destroyed. Vid halv tolv gick vi till baren, tog en after work öl och slog upp reslutaten. Arsenal hade vänt och segrat. 3-2. King ;)

Det kan bli en bra höst det här. Sverige ska ba piska på Danskarna 10 oktober. En tågresa fram och tillbaka kostar 687 kronor. Tempting...

Världens snabbaste djur är tornsvalan som kommer upp i den imponerande hastigheten 171 kilometer i timmen. Geparden kommer först på 8:e plats med sina 105 kilometer i timmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback