Ingen sympati från mig

Jag sitter här, äter och slöspanar på Plus. Det handlar om ett par som har en unge och ännu en påväg och båda har precis börjat plugga vidare. Dom gnäller om att dom har det dåligt ställt.

Socialdarwinisten inuti mig vaknar till liv! Hur fan tänkte dom? Det värsta av allt är att programmet är vinklat så att man ska tycka synd om dom. Pah! Det var som igår, när jag och Erik kollade lyxfällan. Ibland undrar man hur slut i skallen alla är. Ibland vill jag bara slänga in alla dom i ett hus och leka Sims. Det är ju precis vad dom vill allihopa, att någon ska ta hand och detaljstyra dom. Folk är ju så jävla värdelösa. Egentligen är jag mest förvånad över att dessa människor överlevt hitintills. Att dom kommit ihåg att äta när dom varit hungriga. Jag skulle vilja ge dom en klapp på axeln och säga "bravo" till allihopa. Det som ingen av dom här stolpskotten fattar är att alla som bor i det här inte-så-länge-till framgångsrika land har världens chans att verkligen åstadkomma något. Ingen här heter Zulughbo och går till en brunn varje dag och hämtar oförorenat vatten. Helvete! Tänk! Tänk efter och åstadkom något och sluta gnäll för jag och många med mig skiiiiter i om du har det dåligt ställt. Gör något åt det! 

Jag vet vad det är för några som sympatiserar med sånna härna, dom kallas såssar! Det är sånna som vill förbjuda sms-lån bara för att "individer" inte kan läsa och ta ansvar för vad dom gör. En fantastiskt dyster syn på människan.


Potentiell såsse som eventuellt köpt clips för sina sms-lån.

Fan, det värsta av allt är att runt halva befolkningen i detta avlånga land tänker sådär fikusaktigt. Tänk om det skulle bli maktskifte 2010, med Mona Stahlin vid spetsen. Då är det bara att sälja allt man äger, packa och dra. Dra, fort som fan. Ragnarök hägrar.
En flarra Vitamin Defense kostar 22 kr på apoteket.


Kommentarer
Postat av: jesper

stackars pontus! det heter grills...

2009-09-04 @ 23:40:02
Postat av: Riddare Rosen

Clips?!

Dessutom har ni likadana halsband ;)

Postat av: Pontus

Jag har hört att det heter clips... haha, men jag är inte så insatt. Stackars Vesper som inte har "shift" på sin dator...

Du Al-x, han har nåt fejkbronsaktigt från sunny beach. Inte jag! Dansa iväg med din guldjacka från H&M dam nånstans ;)

2009-09-05 @ 10:27:45
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: Lindberg

Är det jag som skapat detta nyliberala monster? ;)

2009-09-05 @ 13:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback