Att maximera dagen

Jag är uppe i varv nu, jag har ett bra flow!

Efter att Sverige tråkade ut Malta och efter en utskällningsperiod på en kvart så var vårt sällskap fast beslutna över att tre poäng ändå är tre poäng och på kåren kan vi fira detta.

Vi drog igång en liten förfest hos mig och efter ett tag droppade det in åtta nollor som vi shottade slut på "HRISTIST!!!" med. Det var en trevlig kväll på kåren. Det var karaoeke-kväll, vilket kan liknas med förnedringens Idol. Men vad gör väl det när allt kommer omkring, alla är ju glada ändå.

Idag vaknade jag och hämtade min Dagens Industri ur brevlådan kombinerade den med en kaffe och kände mig som en konung. Man kan få två veckor av Dagens Industri gratis så det har jag ordnat. Efter det traskade jag iväg till skolan och hämtade ut mina tentor. Dom skall jag ge till mamma när jag vill förhandla om något, hon brukar vara generös när sonen lyckas med något, det händer ju inte så ofta... ;)

Jag träffade Sebbe sen och vi gick till försäkringskassan och skaffade oss bostadsbidrag. Helt sjukt men underbart. Man får pengar för att man bor någonstans, farligt nära medborgarlön va.



Det var ju en molnfri himmel och solen strålade intensivt så vi tog en glass och satt oss vid torget i stan. Det är faktiskt väldigt fint, torget i Schövdee! Vi hittade en vacker tös som vi bjöd till Zacharias, Erik & Bondens fest som smäller av imorn. Vi sa: "du kan ju höra med dina vänner också såklart" En JÄVLIGT riskabel mening det där om man inte sett frökens vänner, det kan ju resultera i katastrofernas katastrof, men varför vara så negativ? Snygga brukar väl hänga med andra snygga? Det här kan bli succé...

Efter en session i skolans bibliotek med en släng av statistik cyklade jag iväg till fotbollsträningen och när jag kom hem slängde jag in en matlåda i mikron och ilade iväg till biografen för att skåda Inglorious Bastards och här sitter jag nu. Fan, det var en jävligt bra film. Välgjord och genomtänkt. Sånt uppskattar jag, när det är lite tanke bakom. Det får gärna vara filmer där allt inte måste detaljberättas för att alla mongon ska vara med och haja. Dom kan youtube-surfa eller nåt. Det roar väl dom små liven.

FÖRESTEN! Idag hände det nåt helt jävla sjukt! Det är Skövde vi pratar om och jag kan berätta att ett FATTIGT JÄVLA FIKUS BAXAT MITT CYKELLYSE! Ge tillbaka det för fan! Blir jag påkörd och överlever lovar jag att dedikera tid för att söka upp dig ditt sjuka as och sen ska jag stoppa i dig roofies och ta dig till en tatuerare och ha lite kul. Du betalar givetvis dina egna tatueringar...
GRRRR!!!!!!
Ordet amatör kommer från franskans ord för älskare, amateur.

Kommentarer
Postat av: f.d. kollega

Chockerande, tar du del av något som kan likanas vid medborgarlön:)!

2009-09-14 @ 22:35:06
Postat av: hespero

hahaha stackars pontus i sin för stora 30-tals kostym :D

2009-09-14 @ 22:44:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback