Och jag blev 21!

Igår fyllde jag 21 och i förrgår hade jag lagat lite mat till de närmsta som belägrade fortet vid 16:00. Det mesta gick smidigt. Visserligen spöregnade det i 10 minuter, jag fick några kallsupar när jag dök ner i bålen, Lindbergan fick ett glas rosé kastat på sig av nån och när jag såg att alex sprang ut på verandan med famnen fyllds av paraplyn, svenska flaggor och terpentin, då, då skakade jag på huvudet och kastade mig ner i bålen ännu en gång.

Å andra sidan så upptäckte jag både Johannes och Alex i förrådet vid 16:35. Dom såg ut att vara bestörta av förvåning, jag hann knappt tänka något innan de höll upp två glas. "Titta vad vi gör!" sa Johannes stolt och visade upp två spritfyllda glas med en touch av mojitoblandning. Jag kunde ju anat vad som skulle ske.

Ptja, vad hände egentligen..
Jesper kastade smällare på Alex som dansade regndans till allas skratt och att det vid ett tillfälle stod massa töser på min balkong i kjol gjorde ju faktiskt ingenting alls. Ida, som Odellskan refererar till min love of my life var här, smällde i sig 4 chokladrutor och stack ;) Men det var förvisso inget jämfört med Vesper och några till som vid 22:25 stod i förrådet med varsin gaffel och åt upp överbliven mat.
Jeff ville nog mörda mig för att jag tog på mig en likadan skjorta. Han sa det inte högt, men jag hörde det på hans ansträngda röst. Jag kunde ju bytt ja, men... den var ju faktiskt fin tyckte jag, och visst skall födelsedagsbarnet ha företräde när det gäller till val av kläder?



Vid 11 skred vi ut till Flamingo, där strikade jag en posé, eller några fler - men av barmhärtighet till anonyma nykterister så publicerar jag bara en bild.  Efter det tog vi oss till femfemnoll och det slutade med att klockan var 04:15 när jag och Alex tog en Taxi förbi sjukhuset där det hux flux hoppade in två mongotjejer varav den ena utbrast: "Jag var just på sjukan, jag har fått ett cp-anfall" "jaha" tänkte vi och delade taxi mot brunnsänghållet.



Det blev en mycket trevlig tillställning tyckte jag :) Tack alla som var med!


Henry Seely uppfann 1882 det elektriska strykjärnet. Han var dock lite före sin tid och kunde inte sälja sin produkt eftersom folk ännu inte hade elektricitet i hemmen.



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback