Jävla julen

Julen är en tid då folk anser sig ha viktigare saker än att spana kanonbloggar. Tänk på min statistik liksom... herregud.

Återkommer nästa år.


It's gonna smell tomorrow

krut & champagne, vilken kombination!

Det är som det är. Alla frågar alla: "vart ska du?" alla säger: "jag vet inte" fast alla har egenligen en aning om vart den ska, men det är ju topphemligt för läcker det nånstans kommer Rinkeyby Bois Deluxe och förstör inte bara hus o hem utan snor även jackor och skor!

Därför råder det en fruktansvärt falsk hemlighet bland oss!

Krogen är ju utesluten. Helt utesluten. Det var nån som frågade om jag skulle med till Melody club. Redan då ville jag kontrafråga: "vill du med till Kaliningrad?" Men snabbt la personen till "...kostar 200:- spänn"

"Vill du med på en guidad rundtur i Kaliningrad med en HIV-smittad guide under garanterat spöregn?"

Svarar man "Ja" kan man gott o väl traska in till Melody club.
Nej, det är hemmafest som gäller, woohooooo!!

Det finns goda utsikter för att det kan bli ett gott nyår, förberedelserna är gjorda.
image588
Lägg märke till min snygga Arsenal-fotboll jag fick i julklapp... hihi..

Mohihihihiihiii...

Arsenal end the year on top after West Ham came from behind to beat Man Utd 2-1 earlier in the day.

image586
image587

En jävla bra dag, dagen till ära har jag införskaffat 10 flarror skumpa och ett playstation 3. Ska spöa syrran i Need for Speed. Adjö.

Sov gott Cryistiano

Countdown

Det gäller att förbereda sig. Det går ju alltid som det går, men med rätt förberedelser så höjjer man lägstanivån oerhört!
Som jag alltid brukar säga; Planera, Marschera, Spåra!

PMS, woohooo!!!!

Kannibal

Jo, en kvinna kan vara så vacker... men varför, varför händer det så ofta att kvinnor omedvetet har 3-4 hårstrån fastlimmade i mungipan utan att märka något? Min egentliga fråga är: Varför påpekar ingen försiktigt att den vackra honan i fråga har en fet DNA-sträng hängades från pannben till läppen?

Det är ungefär som när folk sitter med nån svart grejjsillimoj mellan tänderna och alla ser det, men ingen vågar säga till. ...Men öh, varför? "buhu, jag är rädd att såra person: smutstanden"
jaha, tänk om ett kex går förbi som smutstanden gillar, så langar smutstanden på värsta smajlet och kexet blir skrämd till döden för att den tror att smutstanden gjort en tandtatuering!?

Visst fan vill man bli medveten om att man har en grej mellan tänderna? Är det pinsamt att påpeka fel? Men nä, eller jo... man säger ju inte direkt:  "Fan, du har fetaste finnen i pannan, du borde klämma den, men ställ rej långt från spegeln för det där kan nog bli en gul tsunami asså..."
Visserligen borde man kanske förstå det själv... En grejj mellan tänderna uppstår hux flux och det märker man ju inte av sig själv, inte lika lätt som en alpha-finne i pannan iallafall... haha!

Nej, jag drar denna utomordentligt simpla slutsats: Det man själv skulle vilja bli tillsagd om, bör man påpeka för andra. Visst kan det kanske bli någon pinsam sekund när man försiktigt påstår saker som: "du kanske borde ta o raka bort allt utstående näshår...?"  (och det är ju lite värre att som kille påpeka att en tjej har musche...) men, gillar man personen i fråga, tror jag iallafall att den uppskattar förslaget, i annat fall får den ju tänka på att påpekaren bryr sig om den. Avslutningsvis: Bäste läsare, ser du en kvinna som blir vackrare utan hår i munnen, gör en win-win tjänst och påpeka det för kvinnan.

Eder Dr. P(hil)ontus

Servitören!

Snubben till höger är den mystiske Messias jag träffade... när det nu var... häromdan...
image585

För ibland när jag träffar nytt folk så kan jag bli sur. Jättesur. Jag utgår från att alla människor är bra, o sen ba. NÄ. jahapp. Då kommer dom mörka tankarna... Utåt sätt är allting normalt, men inuti, bakom barriärer av fluffiga lockar kokas det hemska öden åt personen i fråga...: "Må du deporteras till en schimpansfarm... ja.... I AFRIKA... och när du får Aids, för ja, det kommer du få... av schimpanserna.... då... då ska jag rejsa ner med ett jetplan... låtsas förlåta dig... men nej nej! ....jag ska köra över dina ben... och kanske din vänsterarm..."

Men ehm, den här Mathias dårå, lyckas på varje foto få fram det här svärmorsdrömleendet!  Han är reko ;) . Mystiskt. Men alright!

Imorgon ska jag diskutera ännu en betraktelse jag snappat upp! Och eftersom mina hökögon spanar kvinnor och inte män, så ska vi gå igenom varför just kvinnor ibland går omkring med hårstrån i munnen - men aldrig märker det. Ska man antyda nåt? Låtsats som allt är normalt? Ta bort hårstråt själv och lägga till en lätt smekning av "misstag"? Tänk om hon har mjäll på hårstråt, vad gör man då? Ringer 112? kollar i taket? skriker: HJÄLP!! o flyr? Kastar upp mynt så att det exakt räcker till ett head & shoulders paket? Ska man kanske börja slicka på sitt skägg?

Frågorna är många, imorn kommer herr Sjögren med sina synpunkter & eventuella lösningar.

Ja, det gick som det gick helt enkelt

Som munkarna säger; det som sker, det sker.

Det är kul det där. Man vaknar. Tänker. Grubblar. Drar slutsatsen: Amen igår var fan riktigt kanonbra!
Det lustiga är att ju fler människor man pratar med dagen efter, desto fler scener spelas upp för en och det blir dessa ständiga: "AH, JUSTE JA!"
Jag & Paco tog tog för övrigt korv-ätar-rekord i krogkön in. Dom slank ner likt vatten i bakistillstånd... kvällen började med andra ord; ypperligt.

"Ere Pontmeisters!? Din blogg är så jävla ful!"
Jag lyfte ena ögonbrynet, log gayigt och kontrade med full styrka...
"vah? Haha, ska du uttala dig om nåt sånt med ditt fejs? Hoppas du snubblar och glömmer att ta emot dig."
"Asså, jag sa att den var kul, inte ful..."
"...öh, sårry rå... haha"

Jag kommer ju komma hem med platt näsa nån gång.
Jag fick sånt här pirr i kroppen och gick omkring och retades, något så fruktansvärt. Jag skrattade så jag grät asså... "Julklappströjja I suppose? Ja, för du ser ut att ha blivit fett övertalad av släkten att den är fin, men vet du vad? ....eller DU, det var inget hohohoooooo - men eh... *lägger handen på axeln och pratar pedagogiskt* det betyder ju inte att du är en sämre människa..."
Aja, när man står där med sin drink, ragglandes och ler gayigt med ett sugrör i munnen så har jag svårt att hålla mina skratt-tårar borta. Studentsångenmelodi: Diiiiiimmaaaan ääääär min vän, vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro,
där de härliga lagrarna gro!

Och
Alex skrev om det i sin blogg, men jag har också minnen när jag kommer ihåg situationen bra men glömmer ett ansikte... skitirriterande. Som när jag satt o pratade med en tjej, så kommer Emmy förbi, fnittrar ondskefullt och häller nåt på mig... morr... jag försöker komma ihåg vem jag pratade med, vad Emmy kastade och varför hon kastade... men det är pusselbitar som fallit bort!

Men vad var det för fel på garderobspriset? Fyrtio spänn för att slänga in sin rock brevid nån annans nersmutsade fjällrävenjacka från 2002? OCKER! Tur att det gick snabbt att komma ut - iallafall för vissa...;)

Kul att Alex boi beställde in champagne för åttatusen - på Johannes kort. Haha!

Och dom obligatotoriska samtalen uteblev inte här inte....

Madde säger:

sen sa du att jag var dum för att jag aldrig ringde så där spontant klockan 4 på natten :P

...ja? ;)

Äh, slutsats: Ha kul, ta allt med en nypa salt för det som sker, det sker.


I possess vast information!

Jag har 3-4 bloggar i skallen, dom kommer, inom kort, sprutas ut likt ett skott från ett avsågat hagelgevär!

Stand by.

Woohooo....

Sitter här med en julskinkasmörgås med senap på, earl grey te, lockarna står åt alla håll. Jag är helt utslagen. K.O.

Idag är det ju bakisläsning för hela slanten. Men jag är inte riktigt på det klara med vad jag skulle vilja läsa nu, kanske om nån som har det värre än mig... ´
well, det är inte bara jag som är förvirrad iallafall...

Hanna säger:

va fan va de som va kul igår nu igen

Pontus, säger:
vadå?

Hanna säger:

vet inte

Hanna säger:

nått va kul

Hanna säger:

kommer jag ihåg

Hanna säger:

men kommer inte ihåg vad

Hanna säger:

vart träffade jag er

Pontus, säger:
ingen aning

Hanna säger:

hatar att jag har så dåligt minne...


haha, fan det hände många konstiga saker igår. Well, jag antar att det kommer upp piece by piece vart efter hjärnan blir uppdaterad... Som han snubben... Martin servitören, ba poff! Uppenbarade sig som Messias... och Martina & fröken Höeg på kebabben, o Terese som ramla o fick hjärnskakning, äh, det är ingen idé att tänka.... ska ringa nåra samtal, tjenahejsan!


Trevligt trevligt!

Igårkväll loggade Anastasia från Idol in på MSN, wohoooo. Så jag satt där o skrev. Öste ut min charm och tindrade med ögonen. Men vafan hjälpte det, inte har hon nån spelning i Södetälje inte. Äsch.

Sen kilade vi till Alex boi o hade Airhockey Tournament X-mas -07.
Jag kom trea, Paco vann.
Sen hade Jesper & Alex brottningsmatch, paco kollade parlamentet klipp på youtube, Jeff var DJ och jag hade världens halleluja-moment; Anna gav mig hårmassage samtidigt som Malin gav handmassage. Mums filibabba.

Innan på kvällen hade jag och Anna en diskussion rörande Champagne.

Pontus, säger:

du kan ju inte känna skillnad på champagne och mousserande vin... ;)

Anna säger:

haha du e alltid så nerkränkande!

Pontus, säger:

det finns inget som heter nerkränkande, syftade du möjligtvis på nedkränkande?

Anna säger:

meen åååh

Pontus, säger:

eller?

Anna säger:

ja kanske det

Anna säger:

^^

Pontus, säger:

haha, för det finns inte heller, sopa!

Pontus, säger:

 :D hahahahahahahha

Anna säger:

Men HA HA HA HA

jätte kul!!^^


hihihi....


Ni kan kalla mig kristallkulan

Imorgon kommer bloggvärlden fyllas av fruktansvärt ointressanta listor på vad folk fått i julklapp eller gett iväg i julklapp!
Självklart får man väl printa ner vad man fått, men jag ber på mina knän, försök skriva nåt kul som hänger samman med presenten.
"Jag fick rosa strumpor"   

*gäsp*  WhateveR

"Jag fick nåra strumpor som med sin töjningsförmåga säkert rymmer två rediga nyårsspyor, det kanske till och med matchar om man dricker nåra Rosa Pantern!!!"

Haha, eller vad vet jag, men man kan ju försöka använda sin fantasi lite... tycker jag dårå...
...Om man nu inte vill vara ett fantasilöst ärkesvin vill säga, bespara mig önskningar såsom: "jag hoppas du får en handgranat i magen med mera". ;)

Tack för mig.


God Jul Rå ;)

image583
Jag & Syster

Såhär i juletider vill jag passa på att tacka alla som orkat läsa det hära sofistikerade avslappnade tramset jag sitter o petar ner dag efter dag och jag hoppas att ni nån gång surfat vidare med ett leende på läpparna ;)

Jag tackar för alla kommentarer, roliga, snälla & störda!
Jag har iallfall haft kul härva, verkar ha rört upp lite känslor & tankeställare här och där... ;) Men det är bara mysigt, inte sant?

God Jul Påre!

Quite predictable

Julafton dårå. Släkten kommer. De yngre får höra den hära "oj, vad stor du har blivit", medan de äldre får kommentarer gällande huset, "oj, det här var nytt" blah blah blah.

Alla gör en lägeskoll, vad göra alla atm? Pluggar, jobbar eller steker?
Matdags, det skålas - och för att bryta den läbbiga tystnaden som uppstår när alla dricker utav vinet så kommenterar någon smaken på vinet vilket drar upp en omfattande vindiskussion.
Alla pratar friskt tills den yngsta i sällskapet som ofta är blygast säger nåt, då spänner alla öronen, ler och lyssnar och ställer pedagogiska enkla ja/nej frågor.

Kalle Anka börjar, dom äldre som vill ha nostalgiminnen kollar ivrigt, någon glor för att det är tradition. (Schelv så är jag jävligt sugen på Kalle Anka när han ska fota fåglarna när den hära "wa parapapapaparaja" hoppar omkring... haha den är så jävla kul! :D)
Vidare är det paketöppning, det värsta efter att få en julklapp man inte vill ha är att se någon bli besviken av en julklapp man själv ger. Det får inte hända! Men jag har handlat klokt.

Men sen efter kaffet tar det liksom slut. Man sitter där och jäser av all uppsvälld mat och sen ba vipps så drar alla.

Det var det liksom. Men Mulan har jag sett över 40 gånger o inte tröttnat, inte kan man tröttna på julen heller... hihi

image582
God jul bäste läsare ;)
Eftersom det är jul tycker jag att ni kan klicka på min reklam till höger ;) ---->  haha

Amen vilken överaskning...

...nä, inte fan blev det bara en drink som det skulle bli. Hem stack jag inte heller. Näpp, efter omfattande bröstsim inne på golvet på Flamingo ramlade man in på TK och sen var man fast.

Till o börja med måste jag ta tillbaka allt ont jag sagt om Bengtssons, fy fan, träffade världens bevis på att evolutionen kanske faktiskt går frammåt igår. Vilken Bengtsson asså, trevligt att råkas herr Martin ;) hihi..

Sen kom hockey-Hugo fram o mumlade lite. Han försökte säga att man inte ska dra alla hockeybois över en kam. För övrigt trodde jag alla lagt det där bakom sig... ;). Jag försökte säga att man ibland måste genaralisera för att kunna dra slutsatser. Tillåt mig exempelfiera: All snö är vit. Men nä, viss snö är gul också! Men man utgår från att den är vit, således drar jag varje snöflinga över en kam för att kunna uttrycka mig.
Nämen hockey-Hugo var najs, slutade dock fan aldrig att prata, men jag är ju inte den som är den som smiter iväg från en intressant diskussion ;) Det kändes efteråt som om han var Schulman, och jag Jihde, så fick han sin minut med massa "blah blah blah" och sen fick han en kyss på munnen, o där spräck fasaden och plötsligt var vi påväg till guldfynd för att handla halsband med kompishjärta! ;)

Det blir alltid massa bloggsnack på krogen, man hänger där vid baren och försöker med all kraft banka ner en passoa i halsen. Då hör man den hära frasen: "Nämen, ere Pontmeister?" Jag öppnar förstulet ett öga och gör en SWOT-analys av personen; "Strengths, Weaknesses, opportunities, Threats"
"...aarå, schelv då, vem är du?"
"Bengtsson här..."

Djävulen: Arrghhhh, vi är stendöda!!!! Langa en pungspark snabbt som fan, sen drar vi!
Ängeln: Nämen se så rar han ser ut...
Djävulen: Men det är en Bengtsson!?
Ängeln: nawww, where is the love? Klart grabben ska ha en kram...

Eller dom här socialt självmordsbenägna efterhägsna, ja alla negativa adjektiv!: "åh, skriv om mig imorgon" 
Herregud, jag har redan gjort flera mongoinlägg, hur stor familj har ni egentligen? ;)

Haha, Paco åh min Paco....
image581
"Sheeena chic"
haha...

HA!

Match/SpelstoppSpeltypSpelalternativOddsResultat:
a.Middlesbr-West Ham
22 december 2007 kl. 15:55
1X2
22.952
 
b.Reading-Sunderl.
22 december 2007 kl. 15:55
1X2
11.801
 
 
Totalt odds: 5.31
Vinst: 212 kr


Hohohoho! 212 kronors fylla, räcker till kebabb också! Joakim von Anka go fuck yourself!

Lägesrapport!

Well well well, klockan är, strax efter 12 och jag sitter här med Britney Spears - Santa, can you hear me för fulla muggar!
Vid min sida har jag nåra mackor med brieost och ett redigt glas mjölk!
Igår var trevligt.
Som vanligt ringer Johannes dräparen och väcker mig ur min skönhetssömn. Jag som kom hem halv 5 imorse. Jävligt tråkig taxichaufför. Såg ut som en nerknarkad öststatare och pratade som en Ryss med urinvägsinfektion. Herregud männska, gaska upp rej!

Kul att Madde håller på o tjurar innan o ba "Jag kan inte sjunga singstar utan massa alkohol"
I början drack vi vårt kära lådvin af Chardonnay sofistikerat. Men vilka jävla svampar, Madde & Sofie. *Sluuurp*  Madde transformeras till värsta amazonen, sliter sönder paketet och gör alkis-suget...
Madde "Svampen" Gustavsson

Sen spöade hon skiten ur alla på singstar. Skoningslöst. Jag fatta ingenting.
JAJA, Arsenal-Tottenham nu. Och ikväll syns vi på flamingo gott folk. Adjö.

haha truth!

Konversation:
Pontus: haha, Elin är ju som Paco!
Martina: det är ju värsta förolämpninge jueeeeeee
Pontus: ah, mot paco ja...

Vart är världen påväg?

Det vankas lunch. Spaghetti & köttfärssås.

Jag: "Du har väl curry hemma?"
Johannes: "nää!"
Herregud, grabben har egen lägenhet men inte curry! Det är ungefär som o gå o köpa korv med bröd. Fast utan korv. Eller som att hoppa fallskärm. Fast utan fallskärm.

Jävlar i helvete vad sur jag blir! Curry är det viktigaste att ha i köket efter vattenkran!
Jag drar iväg o handlar curry åt karln'.

Ciao.


Alla har ju sin dag

igår var inte min dag. Inte alls. Varken fysiskt, mentalt eller spirituellt.
Lockarna var helt fel, dom gick ut som kinatak och när man försökte böja tillbaka dom så ba: "FJONG" Gravitation, vad är det?"
Jag frågade Madde & Sofie igår; "Ni vet typ, bor man i Sverige så är man ju svenskar, men vet ni vad man kallas om man bor i Elfenbenskusten?"
Madde: "Elfenbenare?"
Sofie: "Neger?"
...
Det här var ett sånt ögonblick då man slår sig själv i ansiktet med öppen handflata och drar den långsamt neråt samtidigt som man utbrister ett långt "åååååååhhneeeeeejj"
(För övrigt kan jag meddela Dig om att dom kallas för Ivorianer. Från Engelskans namn på landet; Ivory Coast.

Sen rasade min humoraktie några hundra procent. Det var inte min dag helt enkelt.
Sofie: "Amen typ som Botwid"
Madde: "Kan man heta det?"
Jag: "Haha, då kan man bli kallad för bottennapp-Botwid... hahaha"

Ur form helt enkelt. Men idag är det andra bullar! Lockarna ligger rätt & jul-humorn flödar!

image578
hihihi...


Icebreak!

Godkväll! 

I dessa tider väntas en massa firande. Men som vanligt i detta stela samhälle så börjar inte festen när alla samlats utan när alla fått i sig minst tre glas!
Det är dåligt med Icebreakers. Jag har fått det intrycket att killar som inte känner varandra har lättare att snacka med varandra än tjejer som träffar nya tjejer.

En tjej hälsar som om hon inte kan kämpa emot dragningskraften och handen liksom pekar neråt. Som en död kall fisk. Och när man väl tar tag i den så känns det som en vobblande spaghetti. Sen sitter hon vid sitt gäng och väntar på att sina tre glas kan gå ner så att hon inte verkar konstig när hon går fram o socialiserar med nya tjejer.

MEN! Singstar har uppfunnits, oh god bless Singstar!
Underbar icebreaker!
image576

Men, det tenderar att skena iväg. Plötsligt står playstationet på dansgolvet. Plötsligt får man inte prata längre, för då stör man. Efter ett tag får man inte sjunga heller, för "DU ÄR JU HELT JÄVLA TONDÖV, DU PAJJAR MICKEN SPYSKALLE!!!" Visst kan man väl gå därifrån, men vem vill sitta i ett hörn med 15 andra kåta falsksjungande snubbar och diskutera vikter på gymmet, dricka vidriga groggar och banka varandra i ryggen så att revenen punkterar lungorna...?
och när man väl är påväg att vinna, som förra helgen mot fröken Billstam, (hon var så jävla besegrad, kuvad, övervunnen, slagen, bemästrad, raderad, makulerad, ja, klådd!)
Då stänger hon av låten skrikandes: "VAFAN, DET HÄR ÄR JU EN KILL-LÅT!!!"
Aha, vad fick jag göra? 
Sjunga: Lisa Nilsson - Himlen runt hörnet

Det var ju bara o gå o sätta sig i gayhörnan med en flarra sprit. omedelbart.

Attencione, jag delar in mina bloggbesökare i två kategorier. Kategori 1: Snälla kloka varelser. Kategori 2: Onda människor trevandes efter kärlek. (Hos Pontmeisters får alla kärlek som behöver, eller en förolämpning)
Jag frågar er båda; förslag på bra & dåliga icebreakers?

Alex boi hade vissa synpunkter på min geniala icebreaker till Emma i lördags. Vi träffar henne på stan, det första hon gör är att be om ett tuggumi. döh. "Du föresten, vilket litet huvud du har!"


Hoho, offentlig sektor hallå hallå

Jag fick just ett mejl. Jag har inte läst det ännu men rubriken lyder:
"För er som jobbar fredag 21 december och som gillar tårta..."

Jag ska läsa det där brevet långsamt... hihi...
Tack skattebetalare, tack!

Do it ;)

image575
Köp en snygg också vetja ;)

@ macken vid södra:
Johannes: "Tror ni att det är diesel där?" *pekar mot en pump*
Jag: tja.. det står ett D där, det heter väl inte "dbensin"?
Johannes muttrar: "ho ho... nu var du rolig..."
"hahahahaha...hohoho haha, jaja, jojo haha..."

Sitter här o fnittrar fortfarande fan. Dbensin. haha.
"Jag drar i väg och handlar köttfärs på ICA och tankar bilen med dbensin"

Haha, nä fan, ska sluta nu... Jag ber om ursäkt. hihi... "dbensin" haha...

Jävla alex

Jag i egenskap av samhällsupplysare, tjänsteman och yttermittfältare skulle skriva lite om mainstream, men nä nä. "Upptaget" vare här.
Jag gör en bautakort version!

"Top notch"
Men frukta icke, du kan fortfarande skämta om ICA:s köttfärs, det är fortfarande kul! Kött, kött, mera kött!
Måste tänka... hehe... fan vad skön marknadsföring dom kan ha på sin köttfärs nu...

"Ica:s Köttfärs, en upplevelse du sent kommer glömma!"
"Hur smakar golv? Ica:s köttfärs, ordentligt blandad!"
"Ica:s köttfärs, känslan sitter kvar länge..."
"Lite spill får man räkna med, rabatt på Ica:s köttfärs, MUMS!"
"Ica:s köttfärs, för det är du värd"
"Köp Ica:s köttfärs nu, pencillin & alvedon ingår!" 
"Ica:s köttfärs, när du får oväntat besök"
"Ica:s köttfärs, nu extra miljövänlig - återanvänds för fullt!"
"Tänkte du köpa ett svärd och hugga ihjäl någon? Köp Ica:s köttfärs, billigare, dammigare & effektivare!"
"Vill du hämnas på släkten för dåliga julklappar från förra året? Varför inte bjussa på lite Ica köttbullar!?"
"Behöver du bli sjukskriven? Kom ihåg o ta kvittot när du köper köttfärs hos Ica-MAXI!"
"Pengarna tillbaka om du är missnöjd med Ica:s köttfärs - om du nu kommer tillbaka..."
"Kinderägg överaskning är pasé! Välkommen in till köttdisken på ICA-MAXI!"hihihihi....

Frustrationens attackvåg

Det finns tre situationer där jag fullständigt tappar kontrollen över mig själv.
1. Kraftig berusning
2. Fotbollsmatch
3. Diskussion med en besserwisser.

Vi rusar in på 3an direkt dårå. Jag & Johan (snubben på bilden nedan) satt o käkade lunch igår och på nåt vis kom vi in på skinnhandskar. Vi prövade varandras och pratade om ditt & datt.
Men plötsligt utbrister han:
"Gissa vad mina kostade?"
"jadu... 200:- typ?"
"Nae, 150:-, fett bra kvalité."
"jahapp."
"Och dom har bättre kvalité än dina!"
*Sätter en kycklingklubba i halsen, hostar, spottar, fräser, sväljer mat i fel strupe* "Errrrm, not to step on your toes, men om du jämför så skulle en känseldöv människa inse att dina handskar är grövre, sämre designade och sömmen är... är...ja rent ut sagt, vedervärdig!"
"Tsssss... Vad kostade dina & Vart köpte du dom?"
"Haha, 500:-, Filippa K, vartifrån är dina då?"
"Stadium. Mycket bättre kvalité..."
"Men nej! haha, du får väl säga att du trivs bättre med dina men det Är en märkbar kvalitétsskillnad..."
"Mm... mina har bättre kvalité... Dina kommer gå sönder, mycket snart"
"AAARRRRRGGHHHH! DU KOMMER GÅ SÖNDER MYCKET MYCKET SNART!"

Vi lämnade det där. Tanken att sitta hos en idiot till psykolog hos polisen tilltalade mig inte...
"Ni diskuterade skinnhandskar och plötsligt högg du en gaffel i låret på karln', har jag förstått det rätt?"

DIE!

image574
Johan. Somliga gååååååår med traaaasiga handskar, sääääääg vad beroooor det på?

STADIUMKVALITÉ!

NU skiljer vi agnarna från vetet

Fan vad trött jag är på den här sablans "Hey there Delilah-låten" Det känns som om det pågår en depressionstävling. På tal om det. Lasse Lind, vafan tänkte han på?
"Jag vet, jag skriver ner massa låtar så halva Sverige tjurar ner sig, så höjjer vi vattenståndet i Mälaren med 4 meter, då rensas alla nötskal vid mälarbadet bort! Fan vad smart jag är.."

Hoppas han får hårt, hårt nageltrång.

Ut med Depptramset! In med: Troll - Jag såg mamma kyssa tomten    Wooohooooo!

Den ska jag mejla favorit 103,9 om idag på önskefavoriter ;)
Järnspikar vad pepp man blir!
5 dagar kvar gott folk... 

UPPDATERING:
Haha! nu nu nu! 10:27

Jag mejlade! Dom spelar den!
Troll - Jag såg mamma kyssa tomten

Tacka Pontus i stadshuset! Waaaa!

UPPDATERING:
13:58
...Kul att en kvinna köpt temuggar och konterar det som "Samhällsutveckling"...

UPPDATERING:
15:41
Nu spelar dom låten igen, hihi! 103,9 vilken hyvens radiokanal! 

Party party!

Tjena.
Snart är det julfest. Fick just reda på att det är bordsplaceringar. Suck. Hur stor är chansen att jag får sitta med fröken Manfredsson eller herr Lago?
Det är dom enda jag vill prata med. Nä, jag kommer säkert hamna runt ett bord fullt av vaktmästare. Då jävlar blommar Jesus.

Ser scenariot framför mig. Jag skulle inte klara av att uppföra mig. Jag sätter mig vid ett runt bord fullt utav vaktmästare.
"Tjena, jag heter Pontus, jobbar på Redovisning & Ekonomisupport"
Flera stämmor samtidigt: "Hej Pontus"
Vanlig (sur) vaktmästare: "Fan vare kliar i skrevet..."
"Att döma av din hygieniska utstrålning bör du kanske pröva att duscha..."
Vanlig (sur) vaktmästare 1: "Är det du som..."
"...som sköter sitt arbete, you must be the other guys..."

Anders Lago, lend me strength.


Blahblahblabbelfish!

Min käre far har det inte lätt. En mexikan som inte var så bra på Engelska försökte vara snäll/artig och tog hjälp av babbelfish...

> From: Ruiz, Ronaldo

> Sent: den 12 december 2007 18:01

> To: Sjögren, Håkan

> Cc: Agutiar, Ruiz A; Arieta, Vinela

> Subject: RE: Migration of site to Your.AZ

> Importance: High

>

> Raring Hakan ,

>

> Ledsen Jag var bildning något förbrukaren och kunde inte svar din

> kalla. JAG gör har en intranet tomt med AZGard , och den har få informationen utom det er in använda och vilja bli befolkat vid Vinyela.

>

> Du kan finna den inne om intranet så CAMCAR mikroskop och du kanna ta

> en utseende och ge oss om du har någon spörsmålen.

>

> JAG tänka så du sa så pass Vamosa har den förorätta informationen.

> Behaga låta mig veta om du behov var det något ännet JAG kanna hjälp du med.

>

> Bäst hänsynen,

>

> Ronaldo R.
"Raring Hakan" hahahaha!

Inget konstigt med det?

Det roliga är, att det ser naturligt ut. Hahaha! :D

image573
Sienna "Jeff" Miller

Tänk på krogen när Lastbils-Lars, Scania-Sonny & Byggare-Bengt tagit nåra öl.  Akta dig Sien... öh, Jeff.

Bäste läsare - är denna bild inte värd en kommentar? ;)

skinka & senap, here I come

Ny dag, nya skattepengar! Andra (!) julfesten idag wohoooo!

Haha, kommer tårarna nu?

Avram Grant: "Jag tycker vi förtjänade en poäng"

Haha, really? Skit ner dig!


...Nä, men inte ska jag...

Det kom in en massör för en stund sen och frågade rakt ut: "due, skulle du vilja ha extra massage?"

Haha, om jag vill ha betalt för att få massage i en halvtimme? Well, jag är ju inte den som är den...

...Jag undrar just varför hon valde ut mig. Jag intalar mig att det var för min släta muskulösa rygg till skillnad från mina russinkollegor...

Föresten så måste städerskan trott att jag var gravt cp då jag satt o ryckte mot kinden, vevade fram o tillbaka med handen. Meeeen till slut efter många tårar fick jag bort mitt skäggstrå.
Fy farao vilken bra måndag!


Häxmeister

Jag som tyckte att jag rakade mig så perfekt imorse. Så passionerat bra! Men så har jag ett skäggstrå kvar. Bra Pontus. Bra.

Detta julklappsinhandlande..

..Det är svårt det där. Det gäller liksom att ta tag i det, helst innan den 24e också.

Man kanske skulle se till o bli kidnappad. Eller bara kila iväg. "Nä, tomten behövde hjälp så jag glömde köpa några klappar..."

Hum....

"Det blev inga julklappar för jag fick Alzheimer i fingrarna och kunde inte knyta snören runt paketen så jag sket i det. Här har ni en trisslott var."

Nämen jag har lite koll på vad jag ska köpa... inte till skitungen dårå... hon skulle jag ge en trisslott till som jag redan skrapat... hahaha. Hon gnäller på mig för att jag vill ha comviq kompis påfyllning, men hon vet själv inte vad hon önskar sig. Dumskalle.

Får bli en runda på stan idag. Man kanske skulle beväpna sig så att man inte, likt Jeff, blir nerskallad i gatan utan anledning.... haha ;D

Arsenal march on!

image570
Former Chelsea defender William Gallas won it for the Gunners at the Emirates.

Made my day ;)

Söndag!

Och statistiken stiger!
Ery bakis? Är det en ångesladdad söndag inför vad som komma skall!? Tillåt mig lufta mina tankar om en viss sorts bloggare!

Jag tänker på dom här som går runt i alla möjliga bloggar och skriver typ: "Ha en bra kväll" "Rösta mig på" "Gå in på min blogg" Sen är det vissa av dom som har typ 75 kommentarer i varenda värdelösa inlägg. Och, gud vad jag skulle vara avundsjuk om det inte var för att dom kommenterarna mer är ett "framtvingat svar" eftersom kommentar-spammaren skrivit så sött: "ha en bra kväll".

...*gäsp*

Jag är inte den som vill använda dom här bas-adjektiven som "patetiskt" eller "skaffa ett liv" för det är ju så jävla mainstream.
Jag vill heller inte vara så drastiskt & uttala att dom borde dö allesammans, men dom kan ju åtminstone bryta alla ben i kroppen tycker jag, efter pröva en giljotin på sig själva... jag är lite kluven... (höhö) hahahahaha...

Nämen seriöst. Sluta upp med detta fasansfulla beteende! Annars kan jag bara sitta här och be för att ert skägg växer inåt...

mm mm mm... <3

Hade bråttom till fotbollsträningen. Sprang in i badrummet, slängde i första bästa schampoflaska och rejsade iväg!

image569
Nu luktar hela jag lavendel.

Heey girl ;)

Visst är det trevligt med kvinnliga poliser. Men jag ställer mig lite frågande till deras gigantiska behov av att hävda sig. Är det en kille & en tjej som är partners så ska tjejen promt gå igång 100% där killen skulle prata hårt för att klara en situation.

Haha, som igår efter att Jeffan blivit utvald & utkastad ur vår bil av ett gäng neandertalare, såhär i efterhand tycker jag att det är lite kul nästan... haha, och Jeffans frågande ton efteråt: "VARFÖR JUST JAG!?" 

Jadu, fingertoppkänsla kanske ;) haha!

Nämen så kilar vi förbi nåra poliser och istället för att ta fram pistolen och skjuta ner dom här idioterna så haffar som en snubbe som går förbi och frågar: "Kan jag få skjuts, ska till Villagatan" "Nej." "och det här betalar jag skatt för?"

Tjejpolisen går igång... Och snubben åkte i fyllecell, för det där. suck. Äre det Jag betalar skatt för eller?


Jag har tänkt lite på det här med namn & efternamn. Det är tur att det dör ut massa namn, vissa är ju förskräckliga, jag tänker typ Gudryn, Evert & Bengt. Vad som är desto sorgligare är att efternamn tenderar att vara svårdödade. Jag aldrig hört talas om en Gudrynsson eller Evertsson, men ständigt hör man Bengtsson. Herregud... Som på den gamla goda tiden när man satt i kassan och frågade efter legg/pass.
Ha. Se där, en Bengtsson. Helt Beng (haha!), ofta skrattar jag med gud hur han lyckats exprimentera med oss människor men koncentrerat sig på Bengtssons.

Summa sumarum: Gudryn, Evert & Bengtssons, jag lider med er.

Utfall

Well. Om man ser till division så låg vi längst ner (7an) haha, dom andra kom från 4an 5an, &  6an. Vi producerade 5 mål på tre matcher.
Mer än så säger jag inte. Haha.

image568
Jag & Elias

Vad som var ganska kul, var att när det blev mål så spelades det musik i högtalarna. När Suryoye BOIS gjorde mål drog dom igång Ibrahim Erkahl, "suryoye-musik" alltså. När IK Thun gjorde mål (lag från landsbygden) så blev hårdrock alternativt stenhård techno. haha ^^

Jävla bönder o deras brutalt usla musiksmak. Att dom lyssnar på  hårdrock & techno måste ju vara för att överrösta traktorljudet när dom är ute och kör på åkrarna... haha, eller ha hög-tempo-musik för att mata kossorna i snabb takt!

Tacka Reggae.

Igår

Mycket trevligt. Jag förlorade visserligen mer än jag vann på singstar. Men det kanske inte var en skräll, ändå... hehe.

Fotbollsturnering. Västergårdshallen blir invaderat av Bronxeng Crusade. Det här kan nog bli bra... 

Suck. När jag flyttar hemifrån ska jag ha en fet matta i min lägenhet, o nån gång då & då skaka den. Men nu ere ju inte så. Övervåningen är min domän. Gång på gång måste jag försvara den mot angripande fiender. Men nu ska Fangeneral Sjögren greppa sitt svärd och röjja runt och annihilera allt damm från alla smutsiga vrår. Bäste dammtuss, consider yourself exterminated...

Attack!

Jag antar alltid utmaningar ;)

...Så länge som det inte är en utmaning att skicka vidare ett kedjebrev eller stryka tvätt!
Men herr
Christermagister har ... vad ska vi säga.. bett om mina synpunkter gällande positiva/negativa egenskaper som jag uppskattar/förkastar hos mina medmänniskor! Klart grabben ska få det ;)

Jag är en sån najs snubbe, så jag brukar oftast utgå från att alla nya människor jag möter är asbra! Meeen så är ju inte fallet, så jag tror att jag kommer lista fler saker jag stör mig på... ;) Vi får se, jag skriver direkt ur hjärnan.

Humor, måste jag säga är en av de absolut viktigaste ingredienserna i en lyckad människa. Med humor kommer man långt, man kan använda det både för att charma, ta sig ur besvärliga situationer och framförallt; få människor att skratta. Jag känner mig iallafall bra när jag säger nåt kul o folk omkring mig garvar... hehe.
Visste Du föresten att man enligt Illustrerad Vetenskap blir 7 gånger vackrare när man ler?

Människor som bjuder på sig själva, exempelvis folk som är kanonkassa på singstar, men som är med & kör järnet! Det tycker jag är härligt :) 5 P:n

Kunskap, människor man kan diskutera med, alltså lite mer än "tjena, läget" som förstår lite mer avancerade skämt, allmänbildade människor helt enkelt.  

Socialt begåvade människor, individer som förstår lite mer än vad som sägs. Kan dra slutsatser av kroppsspråket, betoning på vissa ord och subtila vinkar. Förstår även vad som är ironi och inte, kan skratta där gnällspiken gnäller. Ett lysande exempel på en som besitter denna förmåga är faktiskt Ida.


Nu ska vi se, jag avskyr...

Besserwisser, alternativt; människor som inte kan diskutera/kompromissa sig fram till en lösning. Finns väl inte så mycket att säga. Jag och många människor med mig skulle skratta om dessa människor bröt många ryggkotor på en gång!

Gnällspikar, individer som tjurar & kritiserar UTAN den här glimten i ögat som gör att gnället får karaktär och ofta blir en kul grej istället. För ja, man kan gnälla med humor, spana ba herr Schulman, hur jävla glad är han? ;)

Strikta människor, som planerar allt i 140 veckor i förväg och aldrig gör nåt annat. Jag håller med om att man bör ha en plan, men måste ju kunna impulsgöra grejjer för det. Samma sak gäller insnöade typer som ba: "vadå, om vi ska hitta på nåt nu, klockan är ju 8 på kvällen?" mhm, o ändå sitter den som ett cp på MSN till halv 2. Kul.

Lättirriterade människor, gör vääärsta grejjen av egentligen ingenting. Förtjänar att strypas flera gånger om. Om & om igen. och om igen.

Sådärva, Så tänker jag.
Bäste läsare, hary nåt att invända? ;)

Morgondagens löpsedel i LT...

...Skulle jag sätta till: "Hett luciafirande i stadshuset!"

Min första instinkt skrek: Jävla skit, nu anfaller Danmark!!!

Lucian stod under en brandvarnare. Jag tackar gud & Anders Lago för att vi inte har sprinklersystem här. Men fan vad kallt det var ute, nu var vi, alla som jobbar i stadshuset, tvugna att rusa ner till stationen. Där stod man som ett mongo i T-shirt, huttrandes och fick konstiga blickar på sig.

Och barnen som sjöng var söta & nervösa.

Djävulen: Fast mest nervösa. Tråkigt för dom att dom blev avbrytna av världens granatalarm!
Ängeln: ah, stackars bedårande barn...
Djävulen: Fast skulle man ha ett ärligt hjärta av sten skulle man för en sekund erkänna att man trodde larmet var en del av uppträdandet.
Ängeln: Haha!
Djävulen: Du skrattar!?
Ängeln: Amen det är ju sant ju (A)...
Djävulen: HAAHAHAHAH!

Men vaf...

Ängeln: Såg du inte hur hon log nurå!?
Djävulen: Eh, jo, hela snubben vibrerade ju, hon fuckar upp kemin för oss!
Ängeln: Amen asså allt hopp kanske inte är ute...
Djävulen: Hary hällt saltsyra i ögonen eller? Det där var väl mer ett hånleende...
Ängeln: Det var det ju inte... Hon kanske tröttnat på sin snubbe och gav därför nu ett inbjudande leende!
Djävulen: Haha... Nädu, hennes smajl var mera "Tjena, vafan gloru på?"
Ängeln: Äh, vad ska vi göra då?
Djävulen: Haha, vi ska ge ett smajl tillbaka som utstrålar: "HAHA, ditt vackra pulver, du är tillsammans med en mes!"
Ängeln: Hur gör man ett sånt smajl?
Djävulen: Meh, man höjjer på ena ögonbrynet, piercar blicken i ögonen på henne och kröker fram ett litet leende som tar fram en ifrågasättande min...
Ängeln: Aha... du tror det räcker?
Djävulen: ...Vi skulle kanske ta o humma högt & ljudligt på Magnus Ugglas "Du är för fin för, för fula killar" också...
Ängeln: Vad elak du är...
Djävulen: Ibland går elakhet & sanning hand i hand...
Ängeln: Men...
Djävulen: Käften! Ska du vara ärlig eller oärlig?
Ängeln: ...
Djävulen: Nu blev det jobbigt va? ;)
Ängeln: Öh... Man kanske inte behöver säg..
Djävulen: MEN HERREGUD!? Men sitt där och åk stjärtlapp på ditt snorgula gloria, gör det då. Snack & verkstad vare' här! Muwahaha...

Man kan inte vara bra på allt...

...Men jag måste nästan säga att syrran är ganska bra......Inte för att hon tar mig på Bob Marley på Singstar... but still... ;)

Jonas H(arry) Lindberg

image566
Han inkräktade på Min mark...

Bakom kulisserna...

Jag går ständigt omkring med en Ängel på ena axeln och en Djävul på den andra:

Djävulen: Ha! Hon hade pojkvän!
Ängeln: Så kan det gå...
Djävulen: HAHA! Jamen han ser ju helt efterbliven ut, förstår då du hur Du måste vara som får nobben!?
Ängeln: Jo...  han ser onekligen ut som en mes. Men han kanske är jätte fin på insidan...?
Djävulen: Hahaha, jo, tjena! "jävlar! spana grabbens lungor, åh han är min" *pladask* vafan troru?
Ängeln: Nej men inte så..
Djävulen: Nä, jag säger då det, jag menar, vafan, tänk om du skulle bli tillsammans med den där bruden...  eftersom hon var tillsammans med den där efterblivna snubben förut så betyder ju det att Du är lika efterbliven! haha!! Tyvärr boss, hon är bränd.
Ängeln: Men hon kanske tar  sitt förnuft till fånga, mognar till eller...
Djävulen: Käften!
Ängeln: Men...
Djävulen: Tig! Hon är ändå inte bra för oss. Hon förstår inte sitt egenvärde! Jävligt synd, för hon är ju så sjukt vacker, hon ger till o med ett sken att vara smart...
Ängeln: aaahh... fylliga läppar, ögon som liksom glimmar, som ett litet busfrö som vi skulle rycka in i krig för!!!
Djävulen: Haha, sant sant, meeeen näe. Hon blev tillsammans med en bollrädd djurvän istället. Haha, ska bli kul o se hennes ansiktsuttryck när en fet Dansk riktar en shotgun upp i hennes fejs.
Ängeln: Hur kan du säga så om nån som är så vacker!?
Djävulen: Äh vafan, du har rätt. Jävla skit, ja, jo.  Jag ändrar mig, hon måste beskyddas, charmas, erövras!
Ängeln: Han tar nog hand om henne...
Djävulen: Åh, jo, precis som messmör lägger sig på en macka! Ba ligger där o drygar som ett mongo, sen käkar Dansken upp dom båda två! Nej, nu är det slut på allt mjäkande, försvinn, jag skall se till att meistern går o köper en yxa...
Ängeln: Men sluta nu!
Djävulen: Varå? Nån måste ju försvara den fagra mön mot den här fjanten som passivt har ihjäl den här kvinnan för att han immiterar MESSMÖR!
Ängeln: Våld löser in...
Djävulen: "inga problem blah blah" Jaha!? Det är tack vare USA:s kanoner som du inte hailar varje morgon och ikväll, föresten har det väl aldrig hjälp att sitta o be heller...
Ängeln: Har du prövat att be?
Djävulen: Nej, men jävla järnspikar!! *kastar frisbee med ängelns gloria, ängeln faller av axeln*. Nuru meister. Nu är det du & jag. Du & jag... Som jag alltid brukar viska i ditt öra: En kvinna utan pojkvän är som öppet mål, har hon boyfriend så ere bara en målvakt ivägen - lite svårare att göra mål. Knyt dojjorna general! Dax att erövra ett hjärta! ;)

Rim på 5 minuter

Vi har julfest på jobbet idag. Man skulle visst göra ett rim på vad man ska ge bort. Jag fick panik och poeten i mig vaknade. Min klapp jag ska ge bort är en Kaffekvarn.

Den är inte till för barn,

men blir det fel kan du säkert anmäla den till ARN!


Denna grejj kan inte tala

men man kan man stå på stan

och kanonmala

varför inte hela dan'?

För det är en ...


;)


Jhon muttrar...


Vi har varit backkollegor en gång i tiden, hållt linjen och utkämpat hundratals slag! ;) (både på och utanför planen)

Assault unit P & J Pride vs Fofo & Ceasar, phase one: Harassment & Agitation!


Mission (almost) accomplished.

Alla som inte dansar är....... säger:

men hon e rund som en boll och jag har kass bollkontroll

Han skickade sin önskelista till mig också. Ganska finurlig...
image565

hi... Adjö!


Nu till kvällens garv...

Min käre vapendragare Jonas, bilden nedan, har på fyllan ringt hem till sin polare Viktor och sluddrat fram:
"dueee jag täkbte ba frågah, har du stånd när du skiter?" och lagt på.

No big deal tyckte Jonas. Tills han fick reda på att Viktor, hans polare (!) polisanmält honom för trakkaserier! :D

image563
HAAAHAHAHAHHAH!!!!!

Nåväl. Människor som backstabbar andra har nåt problem att skåda frammåt och förstår uppenbarligen inte konsekvenserna av sitt handlande.

...Även om den kanske skrattar för stunden...

Glögg vare här!

Kilade ner till Märta 64 och mormor Sigfridsson ~60:

Märta: "Åh, min man vettu, gick in på systemet o kom ut med flera flaskor...!"
Sigfridsson: "ååhååå!"
Jag: "Ah, blev det någon Gröna Hissen då?"
Märta: "Nä, jag drack glögg i helgen...TJUGOENPROCENTIG... hehehehehe...den var god...hehe"
Sigfridsson: "Åhåhåhåhå, den måste jag köpa!"
Jag: "haha, var den inte stark?"
Märta: "Näh, eller jo, i början men sen såe... *snurrar med ögonen* så kändes det inget..."
Sigfidsson: "HAHA, den ska jag köpa!"

Jag gillar mina kollegor. Dom är gosiga ;)

Tänk på den globala uppvärmningen ;) haha

image562

Låt mig slippa gå omkring som en jude, investera i en vit jul & våga väga röka ;)

Systemålder på Hespero ;)

image561
Hespero Di'walldo Gonzales 20 år ;)  Han föddes en torsdag för 7 305 dagar sedan!

Och om exakt 2 veckor är det julafton!

Tips på healing-ritualer?

Nåt har hänt med min nacke. Den lyder inte order. Jag går omkring som en zombie. Jag kan inte köra bil, för så fort jag ska vrida huvudet så skriker det till och jag börjar köra vingligt. Fan. Jag går o lägger mig i fosterställning o spelar Playstation... herrå.

Uh, Whatever...

så fort jag vaknar börjar det, mor & far.

Farshan: "Tjena, du, du verkar nykter, vi har en lista här..."
Moí: "meh vafan, 'godmorgon godmoooorgon'"
Farshan: "Du får ta o dammsuga, hela huset!"
Mor: "Eller byta en våning mot att städa en toalett..."
Moí: "Meh, såhär tänker jag göra, först fotbollsträning, sen ner på stan o käka lunch eller ta en fika, sen börjar Middlesbrough-Arsenal. Så halv fem är jag öppen för förslag."
Farshan: "Jaha, vad gör du då, då?"
Mor: "haha, vad är han sämst på..?"
Farshan: "Jadu... haha"
Mor: "Han är sämst på båda! HAHAHAHAHA"
Farshan: "hahahahahaha!! neeeee vi äääälskar diiiiig"

...Det är inge kul o vakna längre.

Bright ;)

image560
^^

Fan, jag börjar snart få självförtroende på riktigt på singstar. Igår tog jag både Emmas & Magdalenas skalp! ;) hihi..

Aja, nu är fotbollssäsongen igång för fullt! Adjö!

Killar kan!

Igår klädde vi granen hos Johannes & gjorde knäck! Johannes Bagdadlägenhet-look-a-like blev som "före bomberna faller" Det blev ljust och spännande!

image557
Röven raskar över risen... så har jag sjungit i alla år, jag har aldrig vetat att det varit "räven" haha

image558
KNÄCK!

image556
Blev helt knäckt! Woooooohohoohooho

image559
Tittar du riktigt noga så ser du hur bitter fröken Jakobsson är... Jag, en man, vann över henne på singstar med låten Total eclipse of the heart.

Mitt stackars uppblåsta ego blir bara större.

Mums..

Klockan är snart 7 och månen lyser med sin frånvaro.
Idag på min sista arbetsdag kom det en kvinna ~45 till kassan och sa:
"Jag hittar inte brödet, är jag blind eller?"
Ska man vara ärlig i en sådan situation? 

Givetvis.


Ja låda!

Yes box, sista dagen i mitt liv hos ICA idag ;) Måste köpa massa chokladpraliner när jag fortfarande har personalpris...

MFE, hälsaru på eller? ;)

Att skapa nåt från intet!

Nu sitter jag här igen. Det är fredag, statistiken är alltid sämst på fredagar, näst sämst på lördagar, och sen blir det värsta viagrastapeln på söndagen. Bakisblogg a lá Pontmeister. Men, att författa ett inlägg, det kan vara ett jävla prolem ibland...  Jag sitter ju inte direkt här för din skull (fast jag blir väldigt lycklig när jag får kommentarer) utan för min obotliga abstinens att printa ner mina galna upptåg, hur det är att vara ung på 00 - talet, kryddat med humor, ironi & livsglädje!

Ha, där fick jag till det! Men det löser inte mitt problem. Jag sitter här o känner suget, galna idéer slåss i skallen, det står dvärgar i pjäxor och dansar och varje dvärg hoppar fram och skriker en varsin story:

"Berätta den om Benny!"  Nej ditt pulver, den är redan berättad!

...tomrum...

En tajt tjejdvärg med toppluva hoppar fram: "Vad sägs om att lägga ut dagens outfit?" Amen herregud, klockan är 18:54, jag har inte ens tagit nåra glas ännu. Vanish!

"Jag vet! utbrister nästa dvärg, sparkandes vild med sina pjäxor. Du kan ju göra narr av några modebloggerskor, då får du kanske ett höjt ögonbryn, istället för dom här "du ska dööö" kommentarerna av alla sårade snubbar som du sätter på plats?"   Mycket bra motivering...

En dvärg med svarta pjäxor, pipskägg och morgonrock avbryter: "...NÄMEN DRA MÄ BAKLÄNGES I HUNDSKIT O KALLA MÄ ROLF!?!? Då kanske alla missbildade snubbar som skriver anonyma attack-kommentarer tror att du viker ner dig, anfall general! anfall!!!" Åhåhåhå, strålande! Du blir befordrad!

Du ska veta det, bäste läsare, att alla inlägg som hamnar på Pontmeisters gått igenom en omfattande behandling!
Bland annat rättstavningskontroll, le-framkallning, betoning - lättläst så att alla mongon jag pekar ut ska förstå till fullo vad jag menar (på den punkten har jag misslyckats nåra gåner - mongon är överskattade - , åtskilliga dvärgar fick sätta livet till... pjäxorna ba flög..) slutligen blir inlägget scannat av Fadefara-dvärgen som röntgar inlägget efter ord & fraser mellan raderna.

image555
Capish?


Behind the scenes...

image554
hehe...

Insider...

...157 200 kg löst gatusalt kostar 80 486,4 kr...

Godermorgon, godermorgon!

Wohooooo fredag!

Idag ska jag konstruera en: Absolute Dwarf Airbus Veri. Fikat. ION-cannon 007

image553
Förra veckans modell; Ter. ROR - isten Flankenhet      Men den var skitdålig, krashade in i ett bordsben...

Haha, igår satt Alex boi på min MSN, och Paco på Alex MSN, sen blev det ett klassmöte med typ 10 pers i en konversation.

Charlie vs Sofie. Calle var väl en smula... taggad ;) Jag vet inte Sofies anledning, men hon var jävligt sur verkade det som, jag läste visserligen inte allt, men det var nåt hon sa som klassades "quote of the year"

Kan jag få citatet som Sofie hade sagt av någon Ragnhildare som var med? :D

Superwall...

Kedjebrevfolkets paradis!

"blah blah måste ba skicka den här vidare, vad har jag att förlora?"

Värdighet, respekt & framförallt tid.

Är det NÅN som tycker om kedjebrev?

Snälla, snälla snälla, kan jag få ett vettigt argument om varför man skickar vidare ett kedjebrev? Upplys min lobotmerade själ & hjärna, åh kunskap omfamna mig...

hihi, Puss!

Fiiiiiiraaaa mera!

Tjenamors! Det är mörkt ute. Småkallt men ändå inte snö. Regn. Så folk går igång i stora emo-kollektiv och ba tjurar. Det är som en stor fet tyck-synd-om-mig tävling, man är konstig om man mår bra nu för tiden. De är mer det här stuket:  "buhu... jag har det hårt i skolan, jag får inte min veckopeng, jag har bara omaka strumpor, ingen skriver till mig på MSN fast jag har ett "-" tecken framför mitt namn och..."

...*gäsp*

Men sätt dig på café Nova, låna en gitarr och dunka dig i skallen med den. När du väl är medvetslös märker varken jag eller du av dina problem. En win-win situation med andra ord ;)

Nej, sofistikerade läsare där ute, ersätt gitarren & café Nova med ett glas vid brasan. Det är bättre medicin! ;) 

image552
Doffen & Jag.

Imorn blire julbak... hihi. Sweet.

Det Är genomskinligt...

Tjingelong, nu tänkte jag vara sådär igen. Peta upp nåt som, om man ser det ur rätt perspektiv är komiskt, i detta fall kanske lite tragikomiskt. Men för vissa som ligger i riskzonen, så är det ju en väckarklocka! Vi har gått igenom omaka strumpor och symboler på MSN, nu ska vi gå över till en viss attityd som genomsyrar vissa människor då o då.

Det är kul det här. Jag känner mig som den här knarkaren som kommer till mellanstadiet och berättar vad som är fel. "Jag har gått igenom det pysen, det var ett helvete, bespara mig nu mina ögon att se dig ful"   ;)

ahrrrm ahrrrm... jo såhärva. Beteende & attityd. Jag tänker den här dum-tuffa varianten som framträder när någon ska försöka imponera på nån annan alternativt slå sig in i en krets!

Till exempel så händer det att en yngre tjej som pratar med en äldre snubbe kan dra till med: "jomen fan, drog i mig 84 cider och injicerade en flarra vodka i benet!!!!!!"
Jaha. Kul. Hoppas det var billig vodka. Tönt.

Men 95% av alla dom dära är män... fy fan, vilka träskmongon. Det kan vara en snubbe som typ spöar ner sin polare eller snackar massa skit om sin polare för att få en billig poäng inför en brud/sitt gäng. Suck. Var vänlig att hoppa ner från ett stup.

Jag vill fråga er kvinnor. Märker inte ni så fort nån snubbe spelar på en sån där fasad? Och, om ja, är det najs eller?

Nä, jag tror såhärva, att eftersom fler män än kvinnor kör den här fjant-stilen så måste det ju betyda att det lyckas oftare, vilket tvingar min rationella del av hjärnan - den är liten, men existerar - att lägga fram 3 möjliga utgångar om att kvinnor 1. Är korkade och går på det. 2. Förstår inte sitt egenvärde och accepterar sin lott. 3. Vill ha ett sär att ta hand om.

Oavsett vilket alternativ ni hamnar i (ni som nu är i zonen): ha barmhärtighet! Skaffa inte barn!
Stackars avkomma, stammis på BRIS vid 4 års ålder...

Kort & Gott: Det här med att spela upp en "ball" fasad tenderar att bli löjeväckande. Jättetöntigt. Och visst, det kan väl lyckas nån gång när motparten är full, alternativt korkad. Men att börja "bli ball" blir pinsamt när motparten förstår att det bara är skitsnack. Det säger mest nåt om den personen som utövar detta ynkliga beteende... Det är en person som inte trivs med sig själv. Men oavsett vinsten; att vara beredd att backstabba sina polare, ljuga och smutskasta för att bygga ihop en gloria av bajs. Det är väl inte värt det - när det väl kommer till kritan. Eller?

/Dr. P(hil)ontus

Jag saknar ord...

...Vaktmästarna förstod inte ändå! Jag fick tillbaka brevet igen. Vad ska jag göra. Vad ska jag göra...? Dom vill ju verkligen kriga med mig. Jaja. Fangeneral Sjögrens suveränitet är okuvlig. 
 
Etapp 1.
Den här gången ska jag bifoga en en blankett, en inbjudan... "Välkommen till Svenska 1, vi börjar på torsdag med substantiv bla bla bla"

Får jag tillbaka brevet då... då startar Etapp 2. Då ska jag smörja in brevet med lim... Kladda överallt, inuti också. Jag ska skriva med limmet på kuveret: "Hary ingen humor eller?"
 
Muwahahaha!

Nä, nu blommar Jesus, igen!

Vilken hångeltyp är värst? Ställningen just nu:
Ödlan (5.0 %)
Stinkaren (26.6 %)
Tvättmaskinen (8.2 %)
Kannibalen (2.4 %)
Sugproppen (2.2 %)
Retstickan (4.4 %)
Kvävaren (5.4 %)
Långtradaren (2.8 %)
Dreglaren (10.3 %)
Rökaren (20.6 %)
Snusaren (12.2 %)
 

Huuuuur kan kannibalen bara ha ynka 2,4% !?

Vart fan är världen påväg? Kan man få lite kommentarer om detta konstiga fenomen, vad tycker Du?

Jag fattar ingenting.

Humorbyte

Från ICAs dummerjönsar till den offentliga sektorns rationella resonemang!

image551
Dom som är dubbeldiagnosboende har två stycken Kund-id ^^

"hmm... ojojoj, nu göre ont i skallen, ta det andra Kund-id:t!" 

Ett nummer per diagnos?

Sitter man vid sitt kontor har man lätt för att börja fnittra åt saker som är till o med halvkul ;) Men min stackars bröstkorg... den vibrerade som jag vet inte vad. Och min hjärna ska alltid gå vidare och göra historien mer komplicerad för att få ut så mycket humor som möjligt.

Ofta innefattar det dvärgar, djurvänner eller pjäxor... min arma stackars hjärna... :(

En ynklig lite fråga bara...

...jag tittar på min MSN-lista och jag vill inte ta upp det här... men... jag vill bara fråga lite granna. Sådär lite försiktigt. Är du i riskzonen så får du inte bli sur. Bara enkelt förklara för en stackars förvirrad man hur det faktiskt ligger till. Deal?

Utmärkt!

Jo... detta bindestecken, eller minustecken. Det här: -

Ehm... Uppenbarligen lägger man till denna "-" framför sitt namn på MSN för att hamna "högst upp på listan" Exempelvis: "- Pontus,".   Vill man vara riktigt fräck eller ännu mer speciell kan man våga att lägga till några mellanslag mellan - och Pontus, exempelvis " -     Pontus,". För då kommer man ännu högre än dom andra lustigkurrarna som bara har den här: -

Det kan inte vara en slump att 13 stycken har så på min lista. Den enkla slutsatsen är ju uppenbarligen att dessa individer vill bli lite mer "upptäckta". Jag kanske har fel, vad vet jag... *  Det i sin tur är ju inget fel med det ;)

MEN, då tänker jag såhärva. Den person man vill ha tag i o skriva till, ja, den söker man ju på... och om man nu har skittråkigt och skummar igenom listan och sen tar "första bästa" för att skriva lite till... Jag menar, vill man vara en sån? Asså en sån som råkade bli upptäckt först för att nån hade skittråkigt?

Och då stå ut med denna "hej, läget, bra, du, görs, inget, du, okej... tomrum." i onödan? :D

Bäste "-" användare, hur ligger det till? 

Ska kila iväg o ta lite glögg! Adjö!

*Jag har inte fel ;)

He he he... N00b

Nu är det nåt miffo som dragit igång larmet i stadshuset igen. Ja. Jag har själv gjort det tre gånger, men det var väl inte mitt fel att det stod en larmad dörr ivägen!?

...jag ville ju bara ha lite varm choklad...

Vafan ere för fel?

Det finns nog fan i mig inget undantag. Alla vaktmästare har nån form av rubbning. Någon liten. I huvudet. Som sprider sig, sakta men säkert ut i heeeeela kroppen. Den hjärntvättar individen och gör den fientligt inställd till alla Pontus i en radie om fyra mil.

Om jag skriver Kommunstyrelsekontoret/Vaktmästeri på ett brev (internposten), så ska det uppenbarligen till vaktmästeriet, det borde dom ha koll på e f t e r s o m det är Dom som hämtar & lämnar breven. Men för att jag råkar tillhöra kommunstyrelsekontoret så skickar dom det tillbaka till mig.

Nu ska jag posta övertydligt... ;D
Kommunstyrelsekontoret
Vaktmästeri
Bangatan 4
151 89 Södertälje
(Den ska alltså till er)

Ska bifoga ett personligt brev: Bäste vakt-"mästare" jag jobbar på Redovisning & Ekonomisupport, inte Redovisning & Vaktmästaresupport. Adjö.

Hihi... morr morr...


Alkisgran!

Låt oss bygga en tillsammans!

image550

Up for the challenge?


I lockarnas värld...

...Är det en tunn balansgång mellan morgonfrilla och katastrof!
image549

Ni ser hur jag utstrålar begäret efter en sovmorgon! Men nej nej...
Varför?
Varför blir inte dvärgar längre? Nä dom blir bara inte det, lika glasklart måste jag pallra på mig lite kläder o rejsa till jobbet... på momangen!

uh.

Adjö!

Oh, God, lend me strength!

Hur jag än gör så råkar jag reta upp folk. Då o då. Det bara händer. Nån kanske har på sig omaka par strumor. Man frågar lite försiktigt om det är meningen. Då får man den där blicken. Herregud, halloween kanske är flyttad eller nån viktig snubbe i Sudan kanske har dött...? Det kan ju finnas en intressant orsak om varför man faktiskt har omaka strumpor på sig.

Det behöver ju inte betyda att människan spydde i strumplådan och dom enda par strumorna kvar var en halv strumpbyxa och en raggsocka. (Vore så fallet - skulle det ju vara en berättar-värd story i vilket fall som helst)

Jag vill hävda att jag aldrig retar folk obefogat och att människor generellt blir skitförbannade för egentligen ingenting.

Det är Det som gör det så kul att sitta här vid min skärm o peta ner lite anklagelser, diverse påhopp och nåra hån här o där. Det roliga är när nåt pucko går på det och blir SKITFÖRBANNAD!

he he he... Den sitter där, bakom sin egna skärm o ba: "Asså, nu håller den där Pontmeister på igen, nu går jag konstigt också.... faaaa-an... Men jag vet! jag skriver en anonym kommentar vilken galenpanna han är, då kanske han tar reson!"

...*gäsp*

nä, nu erövrade jag nåra sekunder ur dens liv. - (fick den att skriva en felstavad kommentar som inte röööööör mig i ryggen!!!) hihihihi....
Precis så tänker jag föresten när jag tutar på okända människor på gatan, för att dom ska gå omkring o tänka: "vem var det där? Kan det vara Bosse kanske? mutter mutter..."
Haha...

Slutsats: Ha inte, inte, INTE på dig omaka strumpor. Det är inte bara fult & respektlöst mot omgivningen utan väcker även tidskrävande frågor såsom: Var är människans blindstav eller ledhund? Har varelsen omaka pjäxor på sig när den åker skidor också? Är ena foten större än andra och har den därför olika tjocklekar på strumporna?
Bespara mig detta grubbleri, tack.

Eder samhällsupplysare, Ekonomiassistent & strumpkonnessör.

image547


Frustrationens hand...

image545
Men snart ere revansch, fast på Tekken 4... och då knyts min hand - förutom ett finger... he he he...Adjö...

Länge leve "friskvård" haha

Det är ett hårt liv här i stadshuset. Jag får betalt för att massage idag.
Jag tackar Dig bäste skattebetalare, jag tackar dig.

<3


Ba så Du vet...

I sommar belägras Innsbruck & Salzburg. Svea rike har en två fighter i Innsbruck; Ryssland & Spanien, medan Grekland blir makulerade i Salzburg.

Jag tänkte släpa med mig en mindre infateribrigad ner dit. Annars ansluter jag mig till en. Dit ner ska jag bara. Så ere. Om jag så ska lifta med en dvärg.

108455-544
Salzburg

108455-543
Innsbruck

Nya tag, nya tag...

Åh, igår satt jag i kassan. Skitförbannad över förlusten mot Ann-Marie. Så fort det kom en jobbig kund så satt jag där o fräste och spottade.

"Oj, jag glömde ta en gul paprika, får jag gå o hämta?"
"Nej."

"Vet du vart skaldjursfonden står någonstans?"
"Ja, i butiken."

Jag står o packar upp saker.
"Jobbar du här?"
"Nä"
"Men..."
"Ba skojja."

Jag var helt klart definationen av: Bitterfitta.

Sen mot slutet av dagen så bestämde jag mig för att gaska upp mig, så jag köpte några såna hära nya Belgiska lyxchokladpraliner. Lime, Svarta vinbär, Mango & Granatäpple. Kilopriset ligger på 690:-
Tacka personalpris ;)

...Och efter att Arsenal demolerat Aston villa så mådde jag genast bättre.
I halvlek kom Alex boi, så jag fetchade med mig en vinflarra och två singstar... & sen gick det som det gick. Jag vaknade iallafall upp några gånger av att Emma armbågade mig i tinningen... FEM GÅNGER. Freddan låg o andades i mitt öra för att Malin bestämt lagt sig som ett X och tog upp hela sängen. Tjockis ;)

Alex boi låg på golvet :D
O jag langade med han på fotbollsträning, med Bronxeng! Det var en annan ny också: 90 kilos syrian. Haha, han sträckte fram foten precis när jag sköt så jag sopade till hans ben, så låg han där o kved. O nåra minuter senare gjorde Alex boi exakt samma sak fast på andra benet... haha. Så låg han där.
Välkommen till Bronxeng ;D

Nej. Hujeda mig... Den här låten håller klass med Darin...  Emmy Feat. Mattus: Papper & Penna

...Bättre utstrålning än Darin också. Och snyggare.

Tom sorg

Det är en sorgsen man som sitter här. Jag vaknade just & känner mig som ett skal. Jag fattar inte. Det spelar ingen roll att jag vann 3 matcher - jag förlorade en. Mot en tjej. Mot Ann-Marie. På Tekken 3.

Igår kändes det som jag vann 13 rätt på stryktipset - fast vinsten var 4 spänn. jag klarar inte det här. Jag mår psykisk dåligt. Det är som David & Goliat, fast nån släppte en atombomb i skallen på Goliat, så även fast han knockat David medvetslös så förlorade han ändå.

Jag är bara så jävla sur. Idag kommer den mest hänsynslösa kassör som suttit i kringlan löpa amok. Jag ska ta mer pris av alla, och så fort nån ifrågasätter mina handlingar så ringer jag väktarna!

...Ingen förstååååår....hur dåligt jag mår...

Skit.