Amen vilken överaskning...

...nä, inte fan blev det bara en drink som det skulle bli. Hem stack jag inte heller. Näpp, efter omfattande bröstsim inne på golvet på Flamingo ramlade man in på TK och sen var man fast.

Till o börja med måste jag ta tillbaka allt ont jag sagt om Bengtssons, fy fan, träffade världens bevis på att evolutionen kanske faktiskt går frammåt igår. Vilken Bengtsson asså, trevligt att råkas herr Martin ;) hihi..

Sen kom hockey-Hugo fram o mumlade lite. Han försökte säga att man inte ska dra alla hockeybois över en kam. För övrigt trodde jag alla lagt det där bakom sig... ;). Jag försökte säga att man ibland måste genaralisera för att kunna dra slutsatser. Tillåt mig exempelfiera: All snö är vit. Men nä, viss snö är gul också! Men man utgår från att den är vit, således drar jag varje snöflinga över en kam för att kunna uttrycka mig.
Nämen hockey-Hugo var najs, slutade dock fan aldrig att prata, men jag är ju inte den som är den som smiter iväg från en intressant diskussion ;) Det kändes efteråt som om han var Schulman, och jag Jihde, så fick han sin minut med massa "blah blah blah" och sen fick han en kyss på munnen, o där spräck fasaden och plötsligt var vi påväg till guldfynd för att handla halsband med kompishjärta! ;)

Det blir alltid massa bloggsnack på krogen, man hänger där vid baren och försöker med all kraft banka ner en passoa i halsen. Då hör man den hära frasen: "Nämen, ere Pontmeister?" Jag öppnar förstulet ett öga och gör en SWOT-analys av personen; "Strengths, Weaknesses, opportunities, Threats"
"...aarå, schelv då, vem är du?"
"Bengtsson här..."

Djävulen: Arrghhhh, vi är stendöda!!!! Langa en pungspark snabbt som fan, sen drar vi!
Ängeln: Nämen se så rar han ser ut...
Djävulen: Men det är en Bengtsson!?
Ängeln: nawww, where is the love? Klart grabben ska ha en kram...

Eller dom här socialt självmordsbenägna efterhägsna, ja alla negativa adjektiv!: "åh, skriv om mig imorgon" 
Herregud, jag har redan gjort flera mongoinlägg, hur stor familj har ni egentligen? ;)

Haha, Paco åh min Paco....
image581
"Sheeena chic"
haha...

Kommentarer
Postat av: Bengtsson

Härlig läsning så här på dan före doppardagen. Du är trevlig du med. Ha en God Jul!

2007-12-23 @ 13:13:31
Postat av: Anonym

Hittade dig!
Vackert!

2007-12-23 @ 18:08:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback