Oh, God, lend me strength!

Hur jag än gör så råkar jag reta upp folk. Då o då. Det bara händer. Nån kanske har på sig omaka par strumor. Man frågar lite försiktigt om det är meningen. Då får man den där blicken. Herregud, halloween kanske är flyttad eller nån viktig snubbe i Sudan kanske har dött...? Det kan ju finnas en intressant orsak om varför man faktiskt har omaka strumpor på sig.

Det behöver ju inte betyda att människan spydde i strumplådan och dom enda par strumorna kvar var en halv strumpbyxa och en raggsocka. (Vore så fallet - skulle det ju vara en berättar-värd story i vilket fall som helst)

Jag vill hävda att jag aldrig retar folk obefogat och att människor generellt blir skitförbannade för egentligen ingenting.

Det är Det som gör det så kul att sitta här vid min skärm o peta ner lite anklagelser, diverse påhopp och nåra hån här o där. Det roliga är när nåt pucko går på det och blir SKITFÖRBANNAD!

he he he... Den sitter där, bakom sin egna skärm o ba: "Asså, nu håller den där Pontmeister på igen, nu går jag konstigt också.... faaaa-an... Men jag vet! jag skriver en anonym kommentar vilken galenpanna han är, då kanske han tar reson!"

...*gäsp*

nä, nu erövrade jag nåra sekunder ur dens liv. - (fick den att skriva en felstavad kommentar som inte röööööör mig i ryggen!!!) hihihihi....
Precis så tänker jag föresten när jag tutar på okända människor på gatan, för att dom ska gå omkring o tänka: "vem var det där? Kan det vara Bosse kanske? mutter mutter..."
Haha...

Slutsats: Ha inte, inte, INTE på dig omaka strumpor. Det är inte bara fult & respektlöst mot omgivningen utan väcker även tidskrävande frågor såsom: Var är människans blindstav eller ledhund? Har varelsen omaka pjäxor på sig när den åker skidor också? Är ena foten större än andra och har den därför olika tjocklekar på strumporna?
Bespara mig detta grubbleri, tack.

Eder samhällsupplysare, Ekonomiassistent & strumpkonnessör.

image547


Kommentarer
Postat av: Alexander

Det här skriver jag endast för att vara elak. Ska sova snart, ska trots allt upp om cirka 12 timmar.

Postat av: Pontus

...När du vaknar har jag tjänat 1/5 av din månandsinkomst ;D

2007-12-04 @ 07:25:39
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Stefan

hahaha...jag måste börja tuta lite oftare. speciellt när man ser en barnvagn och en morsa som tassar på tårna. då vet man att ungen precis ska somna in och om man då drar av en harang med biltutan lyckas man nog väcka den lille sömntutan...

mahahahahahah

2007-12-04 @ 10:01:28
URL: http://www.sugbloggen.se
Postat av: Pontus

Haha, eller glida i vattenpölar brevid busshållplatser...
Alternativen är många ;D

2007-12-04 @ 11:07:51
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Stefan

nu gav du mig en idé....to be continued in a blogg near you...

2007-12-05 @ 12:36:52
URL: http://www.sugbloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback