Kannibal

Jo, en kvinna kan vara så vacker... men varför, varför händer det så ofta att kvinnor omedvetet har 3-4 hårstrån fastlimmade i mungipan utan att märka något? Min egentliga fråga är: Varför påpekar ingen försiktigt att den vackra honan i fråga har en fet DNA-sträng hängades från pannben till läppen?

Det är ungefär som när folk sitter med nån svart grejjsillimoj mellan tänderna och alla ser det, men ingen vågar säga till. ...Men öh, varför? "buhu, jag är rädd att såra person: smutstanden"
jaha, tänk om ett kex går förbi som smutstanden gillar, så langar smutstanden på värsta smajlet och kexet blir skrämd till döden för att den tror att smutstanden gjort en tandtatuering!?

Visst fan vill man bli medveten om att man har en grej mellan tänderna? Är det pinsamt att påpeka fel? Men nä, eller jo... man säger ju inte direkt:  "Fan, du har fetaste finnen i pannan, du borde klämma den, men ställ rej långt från spegeln för det där kan nog bli en gul tsunami asså..."
Visserligen borde man kanske förstå det själv... En grejj mellan tänderna uppstår hux flux och det märker man ju inte av sig själv, inte lika lätt som en alpha-finne i pannan iallafall... haha!

Nej, jag drar denna utomordentligt simpla slutsats: Det man själv skulle vilja bli tillsagd om, bör man påpeka för andra. Visst kan det kanske bli någon pinsam sekund när man försiktigt påstår saker som: "du kanske borde ta o raka bort allt utstående näshår...?"  (och det är ju lite värre att som kille påpeka att en tjej har musche...) men, gillar man personen i fråga, tror jag iallafall att den uppskattar förslaget, i annat fall får den ju tänka på att påpekaren bryr sig om den. Avslutningsvis: Bäste läsare, ser du en kvinna som blir vackrare utan hår i munnen, gör en win-win tjänst och påpeka det för kvinnan.

Eder Dr. P(hil)ontus

Kommentarer
Postat av: jempa

jag brukar minsann påpeka när martina har saker mellan tänderna. fast först får hon se trög ut ett litet tag, men om en kisse skulle gå förbi skulle jag säga till direkt. och jag drar en ännu simplare slutsats: jag är en bra vän.

2007-12-29 @ 17:43:17
Postat av: jempa

inte för att hon brukar har saker mellan tänderna.

2007-12-29 @ 18:09:04
Postat av: Idarfelicia

Incredible site!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback