Sjukt klatschigt!

Igår firade jag lilla greken som tagit studenten. Efter ruskigt god mat kilade vi hemmåt och stämplade in. Det 'nya' TK, 550, var fräsch(are). Men det tog för lång tid och beställa, baren var för stor eller så var personalen för gröna. Jag vill inte vara den som dömmer ;)
Vackstanäs hade sin slutskiva där och jag undrar vart alla dom människorna varit förut. Det fanns massor man inte kände igen alls.

Jag stack runt klockan ett och påväg till Södertäljes Mecca, kebbaben, mötte jag fröken Lindståhl som var så rak att en linjal hade sett sne ut om man jämförde... haha... Vi tog en romantisk middag på tjorren mittemot Nordea. Kokt korv!
image886

Jag tänkte lämna henne hemma och kila ner till Olearrys snabbt som ögat. Det var iallafall min mastermind-plan. När vi gick förbi tälje kebab stod det 4 syrianer där och tittade på oss när vi hasade oss frammåt o dom ba:
"iiihhh, grattis grattis!!"
"Ooooohh 25000 i månaden i 25 år, shiiit"
En ställer sig bakom den andra och gör ljud: "Ga-DANG, Ga-DANG"
Amanda trodde förmodligen att dom grattade henne för att hon tagit studenten i förrgår (men det syntes ju inte direkt), iallafall, leendes säger hon:
"Åh, tack, tack!"

Jag höll på o garva ihjäl mig, och syrianerna såg helt lyriska ut :D
Sen hade vi djupa skvaller-diskussioner och fröken blandade ihop H.I.V med DNA, ja, det hände massa konstiga saker... haha.

Sen var jag nere på stan vid halv 2, men då kilade jag hem till Johan, Bronxengs vänsterback ;) o sov i hans vattensäng! kuligt ^^
Idag är det föresten självaste Brunnsängsdagen! Vi kommer förinta Fogdö klockan 3. Alltså - det är på Brunnsängs IP allt händer! Igår natt när jag vandrade på stan så kom jag på en asbra ramsa som jag har bestämt att laget ska skrika innan match:
"Bäst på plan!
Snyggast på stan!
BRUNNSÄNGS IK!!!"


Sjukt klatschigt! Ni kan kalla mig Horace ;)
Klockan tre idag smäller det, hoppas på att pubilken från bloggen blir lika bra som senast ;) Shuuu!
Det finns cirka 40000 arter av träd.

Nog för att Erik Niva ser ut som en fjant...

...Men skapa en smula fotbollsfeber kan han ;)
Jag ska peta ner några rader från hans krönika i S:


Visst går det fortfarande att inbilla sig att ett OS kan väcka ett liknande intresse, men det är helt enkelt inte sant.
    När de två engagemangen stod emot varandra sommaren 2004 så spelade det ingen roll om måtten mätte ekonomi, engagemang eller vad som helst; fotbolls-EM i Portugal var på alla sätt mellan två och tre gånger så stort som sommar-OS i grekland.
    Omfattningen kan i och för sig tyckas vara irrelevant för oss idrottsälskare, men någonstans där i massan finns ändå något som lockar.
   Folk drar folk.
   Det som är intressant för den ena blir per automatik också mer intressant för den andra.

En del av kittlingen med de verkligt stora idrottsevenemangen är känslan av att befinna sig i stormens öga, att själv se hur morgondagens nyheter blir till.
   Det pratas ibland ibland om hur det moderna västerländska samhället saknar "lägerelder", något som får alla att samlas och som skapar gemensamma upplevelser.
   I sommar tänds en sådan lägereld - högre och starkare än någon liknande eld som tidigare brunnit - och jag vet redan nu att alla som läser de här raderna kommer att samlas vid den.
   Så roligt som vi ska ha har vi ju inte haft på två år.


RAAAWR!!!! Stackars Grekland den 10 juni...  Jag ser det framför mig, domaren blåser av för avspark och Lagerbäck drar fram sin arm som i en enorm Charge, och vrålar med skräckinjagande röst som mäter 5,6 richterskalan: Unleash hell!!!

Det finns en kvarts miljard aktiva fotbollspelare i aktiva lag.

Semester med onda ögat, wohooo!

Jag har tagit semester imorgon. Det ska bli trevligt. Ekonomisystemet är nerstängt så jag tänkte att det var lika bra!
Fy farao vad jag låter vuxen. Jag är jävligt vuxen - inte enligt mina föräldrar, utan enligt mig. Enligt mina föräldrar är jag en utvecklingsstörd demon som blott existerar för att stöka ner mitt rum. Jag har körkort. Jag kan saker. Visste du föresten att hieromati är konsten att spå i inälvor? Nä, men jag är ett litet mastermind, så jag har koll på sånna saker - stora som små. Jag har kreditkort. Jag sopsorterar & jag tar en dag semester och får långhelg.
Asså, jag är typ 36 egentligen...
...skulle vara trevligt om det åtminstone stod 20 på körkortet också. ...26 juli... tic tac... tic tac...

Jag kan föresten tala om att jag har träningsvärk sen igår. Så jag har gått omkring med 'onda ögat' idag, jag är lite sur.
image885
Onda ögat

Nej, jag ska ta mig en te och harcore-msn:a. I skrivande stund är 56 online, från "-    emma" till
"Victor | | Vagnhärad nästa! 1 Juli" Det finns så många konstiga msn-namn. Det senare namnet tex; Vad är poängen, liksom syftet tänker jag... Heter han så för att han vill att man ska fråga om det mån tro... jag ska fan fråga han på en gång... fan vad snäll jag är mot mina läsare. Jag undersöker saker!

Pontus, säger:
hey

Victor || Vagnhärad nästa! 1 Juli säger:

hej hej

Pontus, säger:
varför heter du "vagnhärad nästa! 1 juli"?

Victor || Vagnhärad nästa! 1 Juli säger:

flyttar dit då

Pontus, säger:
aha. I see. varför har du det som msn-namn?

Victor || Vagnhärad nästa! 1 Juli säger:

kul grejj? :P


Ja, jävlar vad kul... jag håller på o göra i brallan, så mycker garvar jag. HAAHAHAHAHAHAHA!!!! 

Asså jag är inte sur, bara lite trött och i "the evil-eye mood" då gör jag konstiga saker... och sen så var det ju inte så jävla roligt heller... PING, teet är klart!
Jag återkommer imorgon bitti!
Sandel är ett pulver av rött sandelträ som bland annat används för att ge konserverad ansjovis sin röda färg.

Ironman!

Det är vad jag är. Idag, direkt efter jobbet var det 'kommunruset', (och direkt när jag kom hem dammsög jag undervåningen, WAA!!! Jag är ostoppbar) av någon outgrundlig anledning valde jag att springa en mil. Något jag ångrade lite innan start, men musklerna i benen var mjuka och jag hade bra bodywork musik, så det flöt på!

Jag kom iallfall på 8:onde plats tror jag, jag vet inte tiden exakt, men en kille som jag såg gå i mål före mig hade 45.05, så jag tror jag fick 45.30. Min målsättning var iallafall under 50 minuter och att inte stanna. Mål: Avklarat! Jag har värsta kult-jogging-skorna. Kvar från årskurs 8. Jag springer liksom i två rejält slitna reliker:
image882
Artifakter från förr, riktiga trotjänare minsan!

Det var en kvinna, i sina bästa år (A), som sprang på som fan, asså, rena rama amazonen! Jag hakade på henne tills det var 500 meter kvar av loppet, då rejsade jag förbi, men jag var tvungen att söka upp henne efteråt och ösa massa beröm! (inte för att jag anser mig asbra på löpning, och jag vet att det är lite tabu över att säga det här, men hon var grymt bra för att vara tjej - och halvgammal... hihi) Hon sa att hon kände igen mig. Att hon sett mig i en skolkatalog. Leendes fick jag höra att hon hade döttrar ;) , Erika Staving(?) tror jag. Jag känner igen namnet, men får inte upp nåt ansikte :( haha..
Aja, värsta järnmorshan iallafall, 49 bast! I'm impressed ;)

Tömde mobilen på lite bilder, och kom på en sak som bör tas upp. Det finns en infernalisk trappa i Södertälje. Det är den som är bredvid McDonalds som går upp till flickskolan.
image883
Idiotiskt trappa

Den är helt störd. Man kan inte gå normalt i den. Varje trappsteg är ju typ 4 dm, så det slutar med att man tar ett trappsteg i taget. Det blir helt enkelt jobbigt för ena benet, som måste trycka ifrån vid varje trappsteg. Trappstegen är dessutom för långa för att man ska kunna ta två i taget. Trappjäveln är bara helt störd. Pröva att gå i den så förstår du.

Världens enda uppstoppade blåval finns på Naturhistoriska Museet i Göteborg.

Äh, shit happens ;)

Jag som person är social. Jävligt social. Ibland försöker jag vara rolig, för jag trivs med leende människor runt omkring mig. Sen att folk skrattar åt mig, för att skämten är så urusla, ja, det bekymrar inte mig. Jag har ju uppnått mitt mål.

Men ibland så går det ju lite fel... Till exempel på jobbet i fikarummet ibland...
Vi pratar om människor som sänder ut negativa vibrationer och vad vi tycker om dom, jag tar till orda:
"Ja, som till exempel när jag jobbade i kassan på ICA, när man vet att man gjort allt rätt, och ändå så står det alltid nån surkärring vid slutet av kassan och läser av kvittot och stirrar ondskefullt på en! Fan vad jag hatar dom."
Det blir en hisklig tystnad i kafferummet tills 3-4 stycken utropar:
"Jag kollar alltid kvittot!"
"Kvitton är jätteviktiga, man måste undersöka dom noga!"
"Inte kan man lita på kassörer och kassörskor, dom gör ju fel nästan hela tiden!"
Jag skruvade på mig nervöst och ville helst flyta ihop i en pöl och rinna långt därifrån...

En annan gång pratade vi om Man vs Kvinna, om det var okej för mannen att kvinnan drog in stålarna och hade karriär eller om det ansågs "fult". Dom flesta trodde på det senare, inte skulle väl en man låta frun tjäna pengar och vara hemma med barnen?
Jag utbast:
 "Jorå, lätt, jag skulle inte ha nåt problem med om min tjej var mer framgångsrik... fast, hon får inte vara starkare än mig, tänk vad skämmigt att få spö av frun, höhö"
Precis när jag sagt det insåg jag hur dumt det lät. haha, som om det skulle vara mindre skämmigt att spöa frun liksom... hahahaha. Återigen blev det en gravlik tystnad i fikarummet.

Damerna på jobbet pratar mode, om mönster o.s.v, vad som är okej eller inte.
En tant: "Jag tycker om rutigt, det är så festligt!"
Jag skär in: "Klart det kan vara okej, men jag fattar inte vad det är för mongon som blandar det med randigt, vem tycker det är snyggt liksom?"

När tanterna lämnar fikabordet, observerar jag att en utav damerna hade rutig tröjja respektive randiga byxor. Jag visste liksom inte vad jag skulle göra, så nästa rast fick jag göra nån urusel save genom att spontant uttrycka vilka shysta undantag det finns när det kommer till kombinationer av mönster...

Tja, det är väl helt enkelt sociala smällar man får ta för att ha det trevligt resterande 99% av tiden ;) Men just då känner man sig kanske inte som Einstein... hihihi...
Det finns 270 olika arters bin i Sverige och bara två av dessa bor i kupor eller i vilda kolonier med en drottning och drönare. Resten lever ett glatt singelliv och fortplantar sig bäst de vill.

Jo, juste ja!

I lördags morse kom jag hem med bilen halv 12 från alex boi, stentrött. Min mami står o snackar med våra grannar, Maddes mamma o pappa. Social som jag är, traskar jag ner för att prata lite. Men innan jag hinner säga nåt utbryter Maddes farsha övertygat:
"Oj, ska du verkligen köra idag?"
"Haha, va? jag är bara stentrött..."
"jahaja... det lät lite sådär på rösten *immiterar nån form utav mörk bakisröst*"

Han attackerar mig när han har en dotter som kallas Svampen. Hmpf. Min retoriska spontana fråga är: Är det här fair?
...Jag tror minsan att jag ska skicka ett litet brev till familjen Gustafsson där en bild bifogas som illustrerar hur Madde "Svampen" Gustafsson ekonomiskt tar en sista slurk utav lådvinet.
image881
Madde hängde bakom Flickskolan på stan med några tomte-look-a-likes, jag körde hem henne tidigare idag, jag kanske skulle ställt bilen och lämnat henne där ;) Hihihihihihihihihi......

Uttrycket spam i ordet spam-mejl kommer från en sketch med Monty Python.

Rehab Deluxe

Hey
Vi förfestade o spanade schlagern på Worldclass. Det är ju bara att inse att en kombination av tjernobyl & Sovjet påverkat alla öststater till det sämre. Hur kan man rösta på Bosnien&Hercegovinia? Det luktar arsenik lång väg tycker jag...
image879image880

Nåväl, runt halv elva trippade jag & Johnney därifrån som förtrupp. Olearrys var kanoners. Jag tyckte det var roligt, det var många man kände man inte sett på länge :) Fast, det kändes som om alla typ var jävligt dyngrauka, mycket mer än vanligt.

Sen hamnade vi tillslut hemma hos Paco, det sanna gruppboende-beteendet kom till liv och skratten flödade :D Asså, det var så fruktansvärt kul!
Paco till Jeff: "Jag attackerar, NU!"
Jeff: "..jahaja... ... ... AAAAAAAAHHHHHHHHJJJJJ!!!!"
image877
Gruppboende-paco. Tänk vad många skratt schnubben frambringar, han lyser upp livet en smula ;)

Idag åkte Jag,  Johannes, Jesper, Pelle & Calle ut till Johannes sommarpalats. Det var precis vad jag behövde. Vi åkte ut med båten och solade lite. Sen grillade vi hamburgare, badade i deras pool med 29 grader. Tillslut la jag mig i hängmattan och läste min Illustrerad Vetenskap medan sommarvindar svalkade behagligt. Jag läste om mörk materia i rymden, att det är som ett skelett som håller uppe den synliga materian. Kan vara bra att veta!

Pontus: "Aha, Madde, hur går det med syrran och hennes fotboll?"
Sofie: "Vadå Stocholms blodbad!?"
Stackars Sofie, så går det när man regelbundet sniffar mjältbrand...

Nu ska jag iallfalla somna in! Det har varit en väldigt lång helg, väldigt skönt :)
Den mängd kött en Tyranosaurus Rex kunde ta i munnen skulle räcka för att försörja en familj på fyra personer i en månad.

Vilken helg, vilken konstig helg

Sooooooomliga gååååååår i traaaasiga strumpoooor, säg vad beroooor det på?
CRACK-ALEX!
 image876

*på efterfest hos paco*
Alex: "vafan, är det intersportstrumpor du har på dig *drar av min strumpa*
Pontus: "MEN DITT JÄVLA TJACK, nej det är det inte!"
Alex: hm... *drar av andra strumpan* ....hihihihihihi *tar upp en tändare och springer iväg*
Knark-Alex eldade upp mina strumpor.

Här sitter jag i panik och skriver. Johannes kommer när som helst, vi ska på rehab i Johannes sommarstuga i Trosa.

Sen ringde Johnnys morsha imorse och undrade vart han var. Själv visste jag knappt vart jag var någonstans, men hon hade verkligen mammaröst som genomsyrades av orolighet och hysteri. Jag hade ingen aning vart little Johnney var nånstans men sa att han gått hem till en tjej för att lugna ner henne. Vid denna tidpunkt vet jag inte ens vart Johnney boi är.

Har stenbråttom nu, adjö!
En giraff har sju halskotor, lika många som de flesta andra däggdjur, men de är mycket längre - cirka 40 centimeter.

Äh, jag har iallafall kul ;)

Godkväll.
Jag sitter här bredvid Alex boi o Freddan.
Alex konsumerar cocacola light och springer omkring i Azeroth, han är präst.
image875
Alex ordnar virke till cocacola-lighten.

Han ska läka skador, det fattar vem som helst. Så påpekar han att jag skrattar hela tiden. "Du ser så lycklig ut Pontus... hihihih stackars Pontus... Men, hörrö, vafan gör du?"
"...va? Jag smäller av en raket härva... hihi"
"Vi slåss för livet och du smäller raketer... Stackars Pontus"

Jävla tjack-alex. Vi har dött tre gånger. Bra präst, jävla antroposof-präst, stick till Järna! Ja, gissa vad jag garvar åt...
image874
Crack-alex!!! Ser ut som Tomas Brolin... hahahaha

Till kongressen i USA hade Anders Lago med sig 3 St:a Ragnhilds-bordstandar, 6 böcker om Södertälje, 1 kabinväska, 8 "exklusiva" pennor, 6 blå kassar med kommunmärket på och 6 blå pappersmappar till ett totalt värde utav 3320:-


Guds vägar äro outgrundliga...

Varför är det fruktbitar i yougurt? *Tung suck......*
*håller upp mitt glas med yougurt med äppelbitar i och tittar på det med en sorgsen och trött blick*
*drar en modifierad version av hamlet; "åh fruktbit, att vara eller icke vara - det är frågan...*
*sänker glaset till bordet igen, tittar långsamt upp på dataskärmen med ögonlocken halvt öppna*
*Kisar snabbt med ögonen! SKRIKER OCH SKALLAR DATASKÄRMEN, OM OCH OM IGEN!!!!!*
"VAR*dack*FÖR* ÄR *zack* DET *dunk* FRUKT*dasch*BITAR *crash* I FOLKS *smash* YOUGURT!!?!?? SVARA MIG!!!!! *dasch* *dasch* *dasch* *dasch* *dasch*
Acidofilus Lanseras 1982 som magens bästa vän.

Jag hissar & dissar!

Island hade ju sin charm. Konstanta isvindar från nordpolen gjorde att man ofta gick omkring som punkare. Najs ;). Meeeen, det känns ju inte så skönt just nu va, jag dissar Island.

image870
PunkarePontus

Årets första utomhusbad närmar sig med stormsteg! Detta är från förra årets första utomhusbad. Jag vill hissa utomhusbada!
image871image873
image872
Under varje dag av inspelningen av Sagan om ringen serverade köket 1460 ägg till frukost för de som var med och filmade.

Hjälp mig att analysera

God kväll!
Ibland sitter man brevid nära och kära, man har det trevligt. Allt flyter på. Tills ens granne bredvid en börjar skaka med benet!

Efter ett tag ber man denne att sluta, men det håller ofta inte särskilt länge. Det kommer som små vibrationer och eskalerar tills benen mer fungerar som ett vindkraftverk i orkan. Plötsligt skakar ens arm och gaffel till - på grund av grannens ben, och då, ja då jävlar blommar Jesus och man lackar ju ur totalt! Man sliter sitt hår, man svär inombords & man föreställer sig mordscener i huvudet. Det är ju liksom inte bara lite irriterande utan man önskar helt enkelt livet ur individen i fråga.
Min fråga till er skakare, dom jag kommer på så här hux flux är Alex boi, Doffen och Martin Storm.
Vad exakt tror ni att ni håller på med? Sluta upp med det omedelbart, annars finns det risk att jag kastar en kubb i valfritt öga på er. Ni förstör stämningen med era "omedvetna" vibrationer.
DU, läsare där ute, har du något tipps om botemedel? Eller kanske en förklaring till detta extremt störda beteende? Langa en kommentar med din teori, tillsammans kan vi kanske iallfall ge det här en diagnos...
Diamanter är rent kol och de kan därför också brinna. Vid ungefär 800 grader Celsius brinner de och förvandlas till grafit.

Läs & lär!

Jag har nämnt det i kort version förut, men jag måste nog dra en utläggning om det här ämnet. För det är stort, berör många och helt sinnesjukt!
Jag tänker på den officiella EM-låten. Eftersom jag inte skriver för nån seriös tidning eller likande så kan jag vara fullständigt ärlig och ändå behålla jobbet. Jag har blivit sjukt uppretad. Man skämtar liksom inte om fotboll, speciellt inte om den officiella EM-låten. Herregud...

Den officiella låten sjunger Frans, en liten skitunge från skåne som inte kommit in i puberteten. Melodin påminner om, ja, jag vet inte ens vad den påminner om, men det är fan i mig inget behagligt. Ungens motbjudande skånska röst vet jag precis vad den påminner om! Ni vet när man spytt så mycket att man inte har nåt kvar i kroppen, men fortfarande drabbas av spyreflexer, det ljudet är identiskt med det skånska drabblet han slemmar fram i micken. Jag borde nog kila här ifrån snart innan jag skriver nåt opassande, för jag är så jävla förbannad...
Texten kanske är skitbra, vafan vet jag, men den hör man förstås inte mellan alla skånska kväljningar. Och det är väl ändå lite tråkigt?
Här är ett 36 sekunders klipp från låten. Hämta lustgas och pumpa in i tinningen, snabbt! Annars varnar jag för ett långt: "jaaaaaaaaaaaha.... Officiella em-låt sa du?" Ja, det sa jag, det är helt sjukt. Titta nu.Det enda ord man kan försöka pussla ihop är "fotbollsfest", men bokstavsbarnet skränar ut "feeutbååålsfescht"

Fett kul att dom textar i början föresten... haha. Med all rätt, jävla skåningar, lär er svenska eller kom till södertälje vi är bra på att lära ut språk här serrni (det där menade jag förståss inte, herregud nej, hoppa i havet)
JAG VET, att det inte är ungens fel, eller jo, delvis, han borde naturligtvis inte ställa upp! Tänk om försvaret skulle be mig flyga iväg med ett JAS-plan. Jag skulle givetvis tänka "åh, ballt" men inte, inte, INTE genomföra det, eftersom jag vet att det skulle göra mer skada än nytta. Likadant borde Frans, Elias eller vafan ungjäveln heter tänka, ja jävlar vad sur jag blir, jag måste gå härifrån snart.
ÅHHH, jag skulle vilja dra en rakapparat på ungen i mitten på huvudet, mitt på huvudet, en rand ner till nacken, så att han får som en omvänd punkfrilla... HAHAHAHA, då skulle jag iallfall kunna le när jag hörde låten i radion....

Men asså, vad tänkte förbundet egentligen? "Det är så dyrt med etablerade stjärnor nu för tiden. Vi lånar en liten Tarzan från ett gruppboende och ger han en macka, så var det löst!"  JÄVLA SKURKAR!
SOGHSJGDHSÅNGJSGISDGOKMDGF
Och sen är det helt otroligt att, nej fan jag går nu, Adjö!


En svensk köper en ny kortlek ungefär vart femte år.

Regn, då blir bonden glad ;)

Har du tråkigt på grund av vädret? Är du lite ledsen i ögat? Eller tänker du 'efter regn kommer sol'?
Här är ett kort personlighetstest du borde göra, 10 enkla frågor :)
http://persontester.svd.se/take_test.php?idRegTest=1658

Jag fick 79/100

Du är inte alltid optimist, men din optimistiska sida tar ofta över. Du är ganska realistisk och ser för det mesta saker för vad de är. Denna inställning till livet lönar sig, både i ditt privatliv och professionellt. Ditt sätt att se på livet ger dig inte bara mer energi, det gör också att du kan mobilisera dina krafter och fortsätta kämpa när du upplever motgång. Du ska uppskatta och vårda den här sidan hos dig själv, den är en av dina styrkor.


På grund av friktion kan ett Concordeplans nosparti bli cirka 180 grader varmt under en flygning. Resten av planet blir också varmare på grund av friktionen, fast inte lika mycket. Då metall utvidgar sig vid värme blir planet 24 centimeter längre när den flyger med topphastighet.

Woooohooo!! Pax för...

att ha Seyfonmonumentet på min gräsmatta!
http://www.lt.se/index.asp?kat=st&i1=index_red_2007.asp&i2=1&Id=26620&isp2=hela
Dom har ju överklagat ...igen... nu till regeringsrätten.
Det roligaste till sånna här artiklar är kommentarerna efteråt.
Först kommer det alltid en fanatisk assyr, typ: SÅ LÄNGE MITT STOLTA ASSYRBLOD FLYTER I MINA VENER SKA JAG KÄMPA FÖR VÅRT SEYFONMONUMENT OCH MOT MUSLIMERNA, DEN ASSYRISKA ELDEN SKA BRINNA MÄKTIG OCH VACKER OCH VI GER ALDRIG UPP, MÅ GUD VISA VÄGEN OCH HJÄLPA VÅRT FOLK!

Sen kommer någon vanlig "förnuftig" Svensson som säger: "Vi vill bara att ni betalar monumentet själva och ställer det på er mark. Lägg krafter på nåt vettigare istället. "
Då kommer den fanatiska assyrens side-kicks igång med 'tunga' argument såsom: "Jävla smygrasister, ni förnekar ett massmord, jag vill bara hedra mina förfäder!!!"

Nån svenne har tröttnat och vill provocera lite - för syrianer/assyrer är nog det mest lättretade man kan få tag på: "Du kan väl hedra dina förfäder varje dag om du vill, eller måste du ha ett monument till det? Skriv ut en bild från datorn och titta på istället. Ni kommer till vårt land och kräver massor med saker hela tiden! Ni ska ha bidrag, våra jobb, ni kastar sten på våra bussar. Kort sagt: NI FÖRSTÖR vår stad!!! Och nu vill ni att vi ska betala nåt monument som vi inte bryr oss ett skit om!? Inte undra på att folk krigar i era länder, ni är ju för helsike barbarer allihopa. / Välbeställd pershagenbo 

...Och så här håller det på. Det är ju ingen mysig stämning inne på LT.se direkt. Det är ganska tragikomiskt. Å andra sidan är ett skattebetalat Seyfonmonument det sista man vill ha...
Till frukost åt jag en marmeladmacka, ett glas jordgubbsfil och ett glas äppeljuice.

Det är en kluven man som...

...sitter här och trycker på tangenterna.

Vi hade ju då match ikväll. Förut har jag idiotförklarat Hespero för hans citat: "Om det var lagligt att mörda, skulle jag ha ihjäl flera stycken..." Jag vill nu hissa istället för att dissa Hespero. Jag vill ha ihjäl Viktor. Ni vet, "Hella". Jag önskar livet ur han.
Efter tio minuter i matchen kommer han på att han ska tejpa foten. VEM FÅR SPELA MITTBACK DÅ.......... Allround-player Sjögren perhaps? No? JO.
Där stannade jag och led resten av matchen med argumentet i paus: "vi behöver en snabb back". Jag hade liksom en protecting shield emot allt - inklusive smicker. Jag var jävligt butter.

Sen råkade jag föresten riva ner en snubbe, jaha, tredje gula kortet på tre matcher... hihi (A)... Tyvärr avstängd nästa match :( Hmpf!
image869
Allt jag egentligen ville var att skaka min rumpa emot hans och få hans lunar... Alla missförstår mig!!!!


Haha, jag touchade till en snubbe till och domaren satte handen mot fickan och jag greps av ett hysteriskt fotbollsvrål: "NEJ NEJ NEEEJ NEEEEEEEEJJJJJJ!!!!!!!" Då såg han förmodligen att jag redan hade fått ett gult kort, så jag klarade mig från rött...hihihi...
...Det gjorde däremot inte Hella - han kom in igen som mittback, vi showade tillsammans, det var iof jävligt roligt. Två psykopater bredvid varandra. Haha, jag tycker nog om Viktor lite granna ändå... Vi gjorde det bra, tills han dampade på en snubbe..och ja, hans andra gula & adjö.

Vi vann med 3-2, fruktansvärt oförtjänt, Thomas gjorde ett fult mål som vanligt. Men alla mål räknas ju... ;)
Man kan döda en skorpion genom att hälla vinäger på den.

GB - lek & lär!

Det roligaste ifrån i lördags var när Jag, Jesper, Johan, Paco, Mikaela och Fanny satt i ett rum och så frågar Jesper Mikaela: "En utav oss kommer ifrån ett gruppboende, gissa vem!"
*Mikaela tittar nervöst och med flyktiga blickar på Paco* "Asså... vadå... gruppboende?"
Johan: "Haha, aa, nån utav oss, vem tror du?"
Pontus: "Hahaha, du vet väl vad ett gruppboende är va? *gör mongo-rörelser*
Jesper: "Någon här... är väldigt tyst.... HAAAHAHAHAHA"

I och för sig sa Fanny en sjukt konstig och således rolig grej i lördags, snudd på gruppboende-beteende. Tyvärr råkade jag avslöjja att det citatet var värt en publicering. Då fick jag lova att inte publicera det. För det kunde ju uppfattas som, eh, lite pinsamt kanske ;) & lovar jag så lovar jag. Doh. Det är hårt att vara en gentleman ibland.

Jag har kommit fram till att jag är jävligt bra på liknelser och metaforer, sug in det här: Fula skor förstör en snygg kostym emedan ett par shysta skor kan rädda en mindre snygg kostym - samma sak gäller kvinnoben! Fula ben förstör en snygg kvinna emedan ett par tajta leggs kan väga upp, tja, nåt mindre vackert på kvinnan. Man kan välja själv. Snygga ben är som ett triumfkort. 
Present från P-meister till kvinnorna af Södertälje, en riktig win-win present!
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article487088.ab

Kuren mot celluliterna

bo Ät bra mat.

bo Drick ordentligt med vatten.

bo Sluta med alkohol och tobak.

bo Kör minst fyra konditionspass i veckan.


Så uppstår en cellulit:

ci Dålig träning.

ci Blodförsörjningen till kroppsvävnaderna blir sämre.

ci Fler slaggprodukter samlas, syresättningen blir sämre i vävnaderna och omsättningen i underhudsfettet låg.

ci Underhudsfettet "härsknar" när den bindväv som ska kapsla in underhudsfettet (mellan huden och musklerna) klibbar samman och bildar gropar.

Den enda biverkningen med den här kuren är vissa dödsfall av män som kör av vägen. Snygga ben är en jävla traffikfara kan jag tala om, dom bör blott färdas på cykelvägar.

Match idag ja, så jag har sparat musche så att jag ser skitfarlig ut... Stackars strängnäsbor.... Mohahahaha, musche-Pontiac och polkagrisarna anländer ikväll ;)
Ditt hår växer snabbare på sommaren, eller när du åker på solsemester. Detta för att håret får ett extra tillskott av vitaminer, dels från solljuset och dels från den färska frukt man ofta inmundigar på semestern.

Ýes box!

Här sitter jag tio i fem och borstar tänderna...
Konstig helg det här. Match imorn ;)

George Foreman, tidigare världmästare i boxning, har 10 barn av vilka 5 är pojkar. De heter alla George. Först kom George Jr, därefter George III, sedan George IV, George V och slutligen George VI.Attitydproblem? Fuck you, du har uppfattningsproblem

Just nu är jag jävligt sugen på att kedja fast en liten indier i arkivet och skrika: "ARKIVERA DET JAG HAR PÅ SKRIVBORDET SOM SKALL ARKIVERAS!!! Jag tar ledigt lilla indier, trevlig "helg" hördu... hihiihihih, adjö! PS. Det finns en coca-cola i kylskåpet du kan ta DS."
En giraff springer i 57 km/h.

Hey... Godmorgon :)

image868

Skulle lika gärna kunna vara en lapp från framtiden av Alexander till hans ungar när hans mamma inte finns i närheten och han får diska själv. Haha...

Skulle jag diskat innan så hade jag lagt av med det för att se vad som hände... ^^
När Carl Milles gjorde Poseidon-statyn på Götaplatsen i Göteborg, ansåg stadens borgarkvinnor att den var för vågad. Milles ordnade detta genom att förminska statyns penis. Står man dock på konserthusets trappa och tittar på statyn, ser fisken i hans högerhand ut att kompensera för detta.

HJÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!!!!!!!!

Hej, som mycket annat man undrar över kan man söka efter kunskapen på internet. Det har jag emellertid inte lust med, jag vill ha ett snällt, pedagogiskt och enkelt svar på frågan:
Hur programmerar man bort ord man lagt in i T9?

Jag vet inte hur många jag skrivet "Hora ikväll då?", "Ja, det kan man ju Hora" eller "Lugnt, jag kan Hora den sen"
Jag vill skriva "göra", men 'Hora' kommer upp. Jag får så konstiga svar ibland. Folk missförstår mig.
Samma sak gäller "Jao" som jag använt en gång för att driva med en schubbe.
Nu kommer "Jao" istället för "kan". Det stör mig. Jag framstår som värsta bergsturken i vissa SMS nu. "Jao du göra det sen?", "Jao inte, jag är upptagen" osv...

Värst är det när jag är stressad och båda fel inträffar... "Jag Jao Hora det sen." "Jao inte du Hora mat åt mig? ;)"

Jag skulle vara glad om någon vänlig själ kunde hjälpa mig :)
Till ytan kan Sverige jämföras med Irak och Marocko, i Europa närmast med Spanien.

Tjaa... det låter ju rättvist...

Jesper säger:

fan vad najs ! vi borde flytta ihop

Jesper säger:

fatta

Jesper säger:
du lagar mat och jobbar , och jag jobbar
Jesper säger:
så skulle vi kunna köra en sportbil och bo i en hyffsad lägenhet på stan


Den hårdaste/snabbaste tennisserven i historien är uppmätt till 246.2 km/h och den stod Amerikanen Andy Roddick för.

Miljöfjant...

http://newsbusters.org/node/20680?q=blogs/noel-sheppard/2008/04/22/abc-s-20-20-gore-used-fictional-film-clip-inconvenient-truth

Al Gores hyllande miljöfilm innehåller ÄNNU, en bluff. Han hade snott ett klipp från "The day after tomorrow" som stöd till hans teori. Klippet är helt gjort på en dator.
Allt fler domedagsprofetior rörande global uppvärmning känns mest som nåt aftonbladet kan sälja extra lösnummer med.

Så länge det är rent på gatorna och ren luft bryr jag mig inte om det blir lite varmare :)

Föresten önskar jag rabies till människorna som skräpar nerspeciellt vid maren - ...massor med rabies. Asså, fick dom bara trasiga leksaker som barn eller? Det finns liksom papperskorgar 10 meter ifrån, ändå lägger dom skiten mellan springorna eller slänger skräpet i vattnet.
Apropå det, vad gör alla störiga fiskare där? Varför flyttar dom sig inte till andra sidan? Varför puttar man inte i folk i maren oftare?
Frågorna är många, svaren få...


Hästar står upp ca 92% av dess liv. Till skillnad från människans 23%.

YES!

HENRIK LARSSON är med i EM-truppen till i sommar!!!!!!!

57 sekunders nostalgi:Det här kommer bli KUNG! :D

Sen kan man ju ifrågasätta Andreas Granqvist och Daninel Andersson, dom lär ju visserligen ändå inte lira nåt... but still.

Gällande EM-låtarna vill jag bara ge den "officiella" EM-låten en spark emedan Markoolios - "Sverige, de bästa på vår jord" den, den vill jag hissa :D

Henke har lirat 93 A-landskamper.

Läsarna chattar med Mona Sahlin

Jag plockar ur lite citat som fröken Sahlin sagt idag:

"Jag vill se ett samhälle som präglas av frihet och rättvisa, det är min vision"
Men du lilla gumman, du är ju socialdemokrat?

"En grundprincip måste vara att det ska vara lätt att göra rätt. Samtidigt är det inte rimligt att andra olagligt ska tjäna pengar på andra människors arbete."
Då gör vi det lagligt med högre skatter då...

image867
Mona Sahlin

"En ja- eller nej-fråga:
Det är bra för Sverige att det finns människor som tjänar mycket pengar?
/Peter


"Ja, vi socialdemokrater har ingenting emot att människor tjänar pengar. För många företagare och entreprenörer är det en viktig drivkraft. "
Ja, varför vill du ta bort motivation och drivkraften då? Ditt jävla mäsk. Ber om ursäkt för språket, men Mona Sahlin är ju så korkad att hon inte ens fattar hur idotiskt dum hon är.

"Anser du att det vid något tillfälle är rimligt betala över hälften av varje intjänad krona i inkomstskatt?"
"Jag tycker att det är rimligt att vi prioriterar jobb och välfärd före sänkta skatter. Den principen måste gå före andra principer."
Ja, hon tycker det är rimligt. Alla framgångsrika människor är onda och skall bestraffas!

Det tragikomiska är att hon vill satsa mer på utbildning men för en politik där de som investerat i en adekvat utbildning blir ekonomiskt straffade.
Appro på utbildning måste jag citera ännu en grej:
Min fråga är: Har du någon formell utbildning?
Gymnasieutbildning? Högskoleutbildning? Talar du engelska?
Med vänlig hälsning
/Marianne Jonason


"Jag har både gymnasieutbildning och talar engelska."
Men kan inte svenska... "både" du menar "bara" förståss.
KUL att en gymnasiestudent är en kandidat att leda landet. Sen får hon makten och sen börjar folk klaga... DUMMA DUMMA LAND!!!!!

Jag blir så fruktansvärt deprimerad. Jag har sån stor lust att köra ner en toblerone i halsen på henne så att hon är tyst en stund. "Jag vill se ett samhälle som präglas av frihet och rättvisa, det är min vision" Haha, jävla pajjas.
*gnider öronen* *whoosaaa*.... *whoooooosaaaaa*


Mona Sahlin har fått flera parkeringsböter på sin bil med körförbud.

Peon says: Work work!

Hey..
Jag är helt slut. Jag har jobbat hela dagen, sen stack jag från jobbet till gymmet till mitt garage. Det är ju PINGISMÅNDAG, WOOHOOOOOOO!!!!!!

Efteråt sätter jag mig i soffan i 3 minuter och tittar lite med mamma. Plötsligt säger hon med en sån hära trött och nästan irriterad röst: "Hänger du upp tvätten sen?" Frågan var givetvis retorisk. Chefen säger X, Pontus utfärdar uppdraget. Det är en tyst överenskommelse.
En gång när jag gick i femman så hängde jag tvätt för att mamma hade sagt åt mig att göra det. När jag blev klar ropade jag på mamma, för jag ville få lite bekräftelse. Lite beröm. Jag hade ju gjort nåt som ingen av mina vänner någonsin gjort. Vad gjorde min mamma när hon fick se den upphängda tvätten?
Hon skrattade. Hon skrek av skratt. Ett skratt så fullt utav hån att mina lockar på huvudet blev raka.
Jag blev ledsen. Jag var dålig. Jag gjorde mitt bästa men blev utskrattad... :(
Sen gick jag därifrån och byggde ett legoslott som jag sparkade sönder. Sedan dess tog det flera år innan jag hängde tvätt igen.

Så, ja, fullt förståeligt förträngde jag dagens uppgift, min mamma kilade just förbi mig med en tung suck som mätte 5,8 på richterskalan och sa: "Du kan inte bara leka hela dagarna, det gååår bara inte. Du måste ta någon dag i veckan där du hjälper till hemma blah blah blah"

Asså, lätt för henne att jämföra "hänga tvätt" med pingis!!! Hon har ju allt redan! Hon har en snygg villa, en man som kör lexus, en blommande trädgård, två katter, två barn. Jag har liksom ett pingisbord i garaget omgivet av skräp. Hon vägrar liksom förstå att jag måste bli bra i pingis! Vad ska brudarna säga om jag är sämst på pingis liksom? dah. "Är du tillsammans med Pontus?" "aa" "Aha, är det han som är så dålig på pingis?" NEJ, MAMMA, NEJ! IT'S NOT GOING TO HAPPEN! NEVERRRRRRR!!!!! Hihihihihihi....

Jag Är rutinerad serru. Jag vet precis hur dom där samtalen går till. Det är bara att ge med sig direkt. Annars kommer hoten fram: "...du får du inte låna bilen" "åh, gillar du att tälta mån tro? Det verkar nämligen så" osv osv. Jag förlorar liksom alltid i längden.
image866
Jag är en händig man, när jag vill ;) tam ta ra ram...

Det värsta av allt är att jag vet att mina föräldrar har rätt. Jag har lite dåligt samvete ibland. Okej. Jag är lite lat. Korrigering; Minsta motståndets lag-lat. Okej. Jag ska försöka att bli duktigare... jag lovar. Jag valde föresten onsdag som min städdag. Men, att hänga tvätt är liksom inte min grej... okej?


Man kan inte hålla andan tills man dör.

Ni skattebetalare kan väl få en bit av kakan också... ;)

Hihihihi......
image857
Personligen stod jag & Mr Kuylser fyra rader från scenen :)

image858
image859
Alla kommunbrudar är inte 156 bast iallafall... ;)

image860
Se så söt Anders Lago är som Tellytubbie :D

image861image864
image862image865
image863

Jag tackar dig, skattebetalare ;)


Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är taurofobin där man är rädd för tjurar.

Well done

Ännu en kanonhelg avklarad! Vi spelade föresten bara 4-4 mot svensk-syriska. Det var fan dåligt, för vi var bättre än dom :(
Efter matchen kändes mitt huvud stort och tungt, jag var bitter och ville kritisera det kvinnliga könet för att få en kick
- ja, jag kände mig exakt som
Alexander.
Jag o Paco gjorde mål iaf. För övrigt nickade jag i ribban och Pacs hade ett par chanser som var svårare att missa mål på än göra mål på. Men men, shit happens va.....

Min kollegor på jobbet är fan jävligt sköna, gummor med massa kunskap och härdade efter år utav alkoholintag. Jag kunde inte annat än le när jag mottog ett mejl i torsdags, innan kommunfesten:
image855
Startar klockan 5! Fullt ös medvetslös ;)

Nåväl, efter vi hade haft matchen så fick vi en impulsidé att grilla lite hos mig. Jag, Johnney, Hespero, Johan och.... *trumvirvel*.... TA RAAAAAA: GRUPPBOENDE-PACO a.k.a Thomas!
image856
HAAAAAHAHAHAHAH!!!!! Kolla blicken, kolla hållningen, kolla hur mycket senap han har på korven!
Paco, direkt från gruppboendet! HAAHAHAHAH!!!! :D

Sen kom det lite flickor och det blev en trevlig kväll :)
Glasshuvudvärk orsakas då kyla kommer i kontakt med ett spindelvävsliknande nät av nerver i gommen. När detta nervnät kyls ned tror hjärnan att den håller på att förfrysa och skickar bud om massa varmt blod dit som ska värma upp hjärnan. Blodet forsar dit (i onödan) och kyler inte alls ner hjärnan utan skapar huvudvärken i stället.

Det är i Brunnsäng det händer!

Imorn 16:00 på Brunnsängs IP är det avspark mellan Brunnsäng och Svensk-Syriska.

Vi liggar etta i serien och det är ju ett derby utan dess like! Kom och sätt dig i en brassestol, sola och spana matchen vetja ;)
Vill du bekanta dig med moståndarklacken över kaffe och skorpa? Nedan följer ett ordlexikon med vanliga fraser:
"kelb" = "Hej"
"Nik emo" = "Fint väder idag"
"Nik emo, di kota demo!" = "Fint väder idag, se på solen bara!"
"cuz emeck" = "Kaffet är gott"
"kahpe!" = "snygg slips!"

Flygande kryckor kan förekomma...

1969 delades segern i Eurovisionsschlagerfestivalen mellan fyra länder, Spanien, Storbritannien, Nederländerna och Frankrike då de alla fått 18 poäng. De skandinaviska länderna protesterade genom att inte deltaga året därpå och efter det ändrades reglerna så att situationen inte skulle kunna uppkomma igen.

Asså...

...Sofies pappa värmer sin filmjölk i micron!

Gör folk det? Gör Du det?  Har jag gått miste om nåt?

WOOOHOOO!!!! KOMMUNPAAAARTY!!!!

Okej, förra året hade showen bestått av Lill-babbs. Jag får inte ens upp nån bild i huvudet, men det låter ju inte så jävla upphetsande direkt... Det hade dessutom varit dåligt.

Nu var det iaf stenbra!!!
Asgod mat! 80% av populationen var kvinnor -Även om man lätt kan sålla bort 97% av dom. ;) Och sen var det jävligt bra show med Charlotte Perelli, Nordman, Magnus Carlsson, Jan Johanssen, Herrey, Tommy Nilsson, Pernilla Wahlgren och massa roliga sketcher med snubbarna från Täljerevyn!

Pernilla Walgrens ben är exakt så som tjejer ska ha det, jag fattar inte att hon är 42 asså.
Helt schukt. Jag stod och hängde med Mr Kuylser, alltså Sofia Kuylsers farsha.  Schön snubbe, avslappnad, glad & reko, som en norrman. Jag nämnde fröken Wahlgrens ben och det bara lyste i ren extas från pappa Kuylser. Vi var exakt på samma våglängd. Där stod vi som förtrollade och skrålade ut "Picadelly circuuuuuuus.....!" Hehehe...
image854
Pernilla Wahlgren

Nu är jag iaf trött till döden. Jag kom ju aldrig hem efter Ragnhildskivan. Jag sov tre timmar hos Paco och gick till jobbet sen. Men jag arbetade bra idag, trots att det blev värsta karatefyllan. Jag fattar inte. Jag blir aldrig härdad :(
Nevertheless, det sprang omkring en fotograf idag under showen, jag petar upp fotona när jag får dom. För det Var ballt :)
Sen var det jävligt kul när Anders Lago och hans två side-kick-kommunalråd, hon miljöpartisten, Eva (?) och vänsterpartisten Stefan (?), hoppade upp på scen i tellytubbi-dräkter! Höll på o garva ihjäl mig :D
Sen var Moderaternas brud, Marita Lärnestad ganska töntig tycker jag. Hon var kaxig på ett fel sätt medan Mr Lago stod där med glimten i ögat. Hon led av hockeypockesyndromet. Det tar emot min blåa själ - som ibland nästan blir brun -att konstatera att Anders Lago verkar vara en bra mycket bättre ledare än Lärnestad.

Nu sitter jag här i onsdagens party-outfit och ska duscha & gå o lägga mig. Adjö!

I Indien talar man över 140 huvudspråk och 845 dialekter.

Åh, så tråkigt...

Danskarna flyr Skåne

Uppdaterad 2008-05-08 11:03

Nu går flyttlassen tillbaka över Öresund. Fallande bostadspriser i Danmark får rekordmånga att ge sig från Skåne till östra Danmark, skriver Sydsvenskan.

Tja, en fredlig lösning är väl också okej... ut med packet bara! Skär loss Danmark från Tyskland och sätt kurs mot nordpolen. Då skulle dom minsan bli förvånade! Vaknar upp utav att en isbjörn står o flinar med dennes arm i munnen. Fan vad jag skulle skrika av skratt då asså... HAHAHAHAHAH!!!!!

Man nyser i en hastighet av cirka 160km/tim.

Morgonstund har just nu inte guld i mund...

Chaa.
Jag var på Ragnhildskivan igår.

...Just nu är det jag, min Arsenal-kaffekopp och min webradio mot världen.  Jag tackar skattebetalarna för fruktkorg och kaffeautomat väldigt mycket just nu. *tar en tugga av ett äpple och sväljer direkt så att man hör ett "gulp"*
Föresten var det en kärring som hällde vatten på mig, Paco & Alex igår - jag antar att det var en kärring, när vi stod och samtalade utanför Nordea igår på natten. Nästa gång på fyllan kan den ju räkna med ett ägg på rutan... ;)

Jag vaknade upp hemma hos Thomas :D haha, shit asså... vi skulle göra salamimackor igår när vi kom hem. Det  blev mer bröd på skärbrädan än i munnen. Sen tror jag att jag hade salami överallt i ansiktet, man vaknar på natten och känner en difus saltsmak...hahaha.  Det är kul det där, när alla som är inblandade i nåt projekt ska vara experter, då spårar det oftast ur! Lilla Paco... Han är en bra vän :D

Var inne en sväng hos Sigfridssons kontor, hon är som min personliga präst. Jag berättar saker för henne, hon lyssnar, skäller och skrattar. Nu fick jag skäll.
"Fasen, var du ute och slirade igår!?"
"Ey! Ditt kära barnbarn Therese var det också!"
"Mitt i veckodagarna... Jädra unge!!!!!! Ingen koll har man, baske mig!"

Sen diggar jag mitt demonleende i LT idag. Jag tittar på mitt foto och kommer exakt ihåg vad jag tänkte...
...Fotografen har nog den fulaste skjortan jag sett i hela mitt liv...  hihihihi........

En fjärilshona lägger ungefär 500 ägg under sitt liv.

Åh, herregud...

Hur mycket får/fick ditt bröllop kosta? Ställningen just nu:
Max 10 000 kr (24.0 %)
10000-25000 kr (19.0 %)
25000-50000 kr (22.0 %)
50000-100000 kr (20.1 %)
Över 100 000 kr (15.0 %)
 

Kul att 1/4 av befolkningen max lägger 10 lax på ett bröllop. Ska man vika en ring i folie eller?
Personligen är jag mer inne på syrian-stilen. Man bjuder in alla man känner och ser till att det blir ett hejdundrandes kalasparty!!!!!! WOOOOOHOOOOO!!!! FYRVERKERIER, LYXMAT & ELTON JOHN, ALLT & ALLA SKA MED! RAAAAAAAAWR!!!

För kom igen... 10000? Det blir liksom en bussresa för familjen till strängnäs och en beggad smörgåstårta. Kul.
Forskare har tagit fram en krasse som ändrar färg från grönt till rött när det växer nära sprängämnen. Tanken är att man lättare ska se var det finns landminor nedgrävda.

Det här med förväntningar...

Vad jag kommer peta ner här är egentligen självklart, men man tänker liksom inte riktigt på det.

Vad som är bra eller dåligt styrs helt och hållet utav vad man trodde om det innan - oavsett vad det är. Ska man t.ex ut på krogen och tror att det ska bli skitbra, men blir medelbra - så blir man besviken. Ska man ut en vecka före löning och det är medelbra, då blir man glad istället. Även fast det är samma resultat.

Värre är det här i bloggvärlden! Man går igenom sin vanliga runda... man vet vad var och en av bloggarna har för potential. Man har inga förväntningar att en modebloggare ska vara rolig. Däremot går man in på Schulmans eller Pontmeisters ;) blogg och förväntar sig att bli roade. Så är det! Det gör det mycket svårare... man kan inte överaska läsaren utan att spåra ur, och det mer och mer för varje gång.

Så, för det här inlägget slänger jag fram en jävligt rolig bild på Pacs från Åre:
image852
Schlitna HIF-mannen efter 24 öl :D HAHAHA!

Sen skriver den där P-man om nån glad jävla naturskildring. Wtf?
Även fast en modebloggare (som vanligt) beskrev sin värdelösa vardag med nåt återkommande i-landsproblem som smutsiga skosnören så blev man besviken på P-man medan man var ligiltig till modebloggarn för man visste ungefär vad man hade att vänta sig.

Dah. Är det här fair? 
...Ja. Skulle jag nog svara efter lite tänkade. En person lirar i Allsvenskan och en i division 6, även om dom en gång råkar hålla division 3 klass båda två så är det lirarn' från allsvenskan man blir blir ledsen på ;)
Låt mig baxa ett citat från Spiderman 1 ;) 
"With great power, comes great responsibility..."
En klysha som stämmer. Key! haha..

Det tråkiga är att det lättaste sättet att roa folk idag är att göra narr av andra... Gissa liksom varför Schulman tjänar mer pengar än Björn Gustafsson...

Nu var jag djup och pedagogisk igen... Tänk dig mig som lärare! :D haha, fan vilken skön klass det skulle bli!
Nevertheless, dax att däcka!
image853

Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp i himlen.

Wanna have a piece of me!?

Jag har tidigare berättat om fejden jag har med den kära damen på jobbet. Det började med att jag råkade missa en liten grej - som jag korrigerade jättesnabbt - men hon blev skitförbannad o var asdryg!

"Jag kanske borde markera allt med gult, så att du verkligen... förstår"
"Jag vet hur man ska göra, det är lugnt"
"Jaja... du säger det"

OCH vad fick jag av henne sen!?

image849
ARGH! Jag slet mitt hår! Jag blev så jävla sur! Hon förolämpade min intelligens, hårt!

Så jävla drygt skrivet också! Jag menar, vem avslutar nåt med "häls x"? Man visar verkligen att man inte orkar skriva "hälsningar". Inte ens lite respekt fick jag!

Jag satt i ett kokande dovt raseri och arbetade. Hon skulle få igen! Bråkar med P-man minsan... hoppas hon har nån religion att luta sig tillbaka mot, det kommer hon behöva... jag kommer makulera henne innan hon hinner säga "förtidspensionering" . Det var vad jag tänkte! Så arg var jag! ;)
image848

Jag gjorde allting perfekt. Plöjjde igenom faktura efter faktura. Minutiöst. Plötsligt upptäcker jag några konstigheter. Med rynkad panna kilar jag iväg till min kollega, granne & kompanjon; Kristin. Jag berättade historien och omedelbart kunde Kristin berätta att den här Ulla hade gjort fel. Fett fel. Kugghjulen i huvudet rullade igång av ett kort fniss *hihiihihih* och, gissa vad jag skickade iväg idag...

image850
"Häls" hihihi... och jag markerade i gult :D hihihi. Watcha gonna do now Ulla!?

Morr... ;)

Ordet diabetes kommer från grekiskans ord för vattenrör. Namnet syftar på att diabetespatienterna ofta producerar stora mängder urin som en följd av att de ofta är väldigt törstiga.

Livstopp!

Hey
Det händer väldigt många roliga saker på kort tid just nu, dom senaste dagarna har varit fruktansvärt bra! Jag tycker om allt i min omgivning, gränsfall till en hippie... haha!

På tal om det var gårdagen jävligt rolig :D Först var vi hos mig o grillade några stycken, Hespero, Alex boi, Johnney, Johan & Succépacs. Sen kom det några flickor aswell. Dom var ganska nya, eller vad man ska kalla det, Pacs till exempel hade aldrig träffat någon av dom. Och jag vet inte riktigt varför - kanske för att Paco var fullast - så drog vi fram massa historier om honom.
image844
Thomas "Paco" Asp i svart, aka HIF-Mannen.

"Haha, han har suttit i fyllecell" "På fyllan en gång ramlade han och slog upp ögonbrynet och en annan gång på fyllan brottades han med sin morsha som slog honom medvetslös"  HAAAAHAHAHAH!! Asså jag garvar fan ihjäl mig fortfarande. Paco ba: "aa, tjena, Thomas heter jag." hahaha!
Första intrycket satt klockrent ;)
Det bara eskalerade, och sen berättade vi att Thomas ibland säger "k" istället för "g", Då gick Alex igång med barndomshistorien när han och hespero gick vid ett dagis då Thomas kommer springandes och ba: "Spriiiinkk, spriiiiiink! jag slok iken krinden me en jäääkla fart!" HAHAHAAH!! Estland-Thomas :D

Sen kilade vi ner till O'learys iallfall, där var väl det som det brukade :)
image845
Slappna av o ta en öl säger jag bara, make love - not war ;)

Nåväl, efteråt så skulle Hespero prompt sova hos mig, asså, det var helt stört. För Johnny var vår chaufför som körde hem var och en till varandra.
"Jag ska sova hos dig Pontus"
"Det får du väl göra, men asså, varför åker du inte hem o sover hos dig själv?"
"Vadå? Vill du inte att jag ska sova hos dig...?"
"Haha, vafan, jag är totalt likgiltig till det, men liksom varför vill du?"
"Vi ska prata... om djupa saker..."
"Men, det kan vi ju göra nu?"
"nä... asså, det blir inte på samma sätt"
"Men... Det är iof jävligt skönt o kunna sträcka på sig i sin säng..."
"Jag kan väl sova i ditt garage då!?"
"hahaha, vafan då för?"
"JO, på ditt pingisbord kan jag sova!"
"Men VARFÖR vill du så gärna sova hos mig!?"
"Vadå, vill du inte att jag ska det eller?"
image847
Jesper "Hespero Di'Walldo Gonzales" G till vänster.

(Efter en kidnappning utav Alex boi på stan så blev vi tre gossar i mitt rum och Alex låg o garva åt Jesper medan jag mest släppte ut frustrerande ljud - alex skrev ner flera citat i sin mobil, lär väl dyka upp så småningom.)

För att nämna några händelser:
Hespero: "...Kan vi inte ligga sked då?"
Pontus: "Men NEJ!"
Hespero: "Vadå, är du sur?"
...
Hespero: "oj...hihi, jag fes under täcket, hihiihih"
Pontus: "ÅÅÅÅHHHHHHHHH!!!!!!"

Sen när vi tillslut ska sova så känner jag värsta tentakeln på min rygg.
Pontus: "JESPER, TA BORT DIN JÄVLA ARM INNAN JAG SLÅR IHJÄL DIG!!!
Alex boi: "haahahahaha, stackars jacko..."


I Nordamerika finns det grodor vars blod innehåller kemikalier som fungerar som antifrysvätska. Grodorna kan därför klara temperaturer ner till åtta minusgrader.Nyheter & Historia!

Appro på ingenting så måste jag berätta nåt helt sjukt. JAG väger mer än Alex boi :D Fett stolt. haha. Vi vägde oss igår, visserligen med kläder på, men han vägde 72 nåt, och jag 73 nåt. Kung. Han får spö, varje dag i veckan. Vilken jävla fjäder asså. Jag sätter mig på han o så kommer han inte upp. I Brunnsäng är jag även känd som PonTysonTus the annihilator, det är inte så många som vet det, men jag är jävligt farlig. JÄVLIGT farlig.

Jag har föresten en äkta bambu-kung-fu-stav i mitt rum. Jag brukade slå Johan (greken) med den när han vägrade lämna mitt hus förut. Helt stört. Han kunde bara lägga sig mitt på golvet och ba: "amen flytta på mig då, jag går ingenstans!" "men jag har fotbollsträning, skärp dig..." "Ser det ut som om jag bryr mig eller?"

Jag kunde ju inte göra annat en att le en smula och skrida in till mitt rum och hämta min stav och sen ba GA-DASH! Fett kul. En gång råkade jag bryta hans revben, då blev jag glad. Det var jävligt kul. Det var en gång när han inte ville gå ut ur mitt hus som vi började brottas och sen ramlade vi ner på golvet, fast jag knäade han i bröstet. 

Då, då ville han minsan gå hem. HAHAHAHA! Men jag lät han inte gå hem då... hihihihi... "Vadåra, du ville ju vara kvar här?" "uhhh flytta på dig, uhhh, nåt har gått sönder här...shit...uhh"
"Ser det ut som jag bryr mig eller?" he he he....
Där fick han så han teg :)
Match idag!

På en vanlig fotbollsplan får det plats 51 000 människor - om de står tätt.

Måste bara säga...

...att det är jävligt kul att 1825 människor sett videon som jag filmade när Jackline Varli hade en fejd med en bankomat i Barcelona.
Här är den igen för den som vill frambringa ett smajl ;)  Jag tycker inte alls om youtube-länkar som folk lägger upp på sina bloggar, men den här är bara 17 sekunder lång :) ....och jag brukar inte länka så ofta... ;)


Hespero in action:

Somliga tänker ett steg före, somliga tänker ett steg efter

Hespero: "men eee, grabbar, vi kan väl höras på MSN ikväll och bestämma att vi ses imorn då?"
Johnny: "öh...?"
Pontus: "Vafan ska vi ses på MSN och bestämma det om vi redan har bestämt det nu!?"
Hespero: "hm...?"
Paco: "Vilket jävla tjack..."

Jag, Johnny, Paco & Hespero sitter i bilen och pratar om nåt

Hespero: "...Nämen jag brukar kidnappa folk"
Paco: "haha, jaha, vilka rå?"
Hespero: "Engla, typ"
Alla är tysta en sekund och tittar på varandra, *hah? hahahahaha*
Paco: "Asså, sånt där skämtar man väl inte om... haha shit vad slut i huvet!"
Hespero: "Vadå!? Var det jag som våldtog henne eller?"
Alla: HAHAHAHA!!!!
Paco: "haha, nu kommer säkert Pontus blogga om det här!"
Hespero: "Näääää gör inte det"
Pontus: "haha, nä, okej." *håller tjuvkors*

Hespero: "Skulle det vara lagligt att mörda andra, skulle jag nog mörda flera stycken..."
Pontus: "Fan dåra?"
Hespero: "...Det finns typ, jävligt många som jag stör mig på..."

Feliz navidad betyder "god jul" på Spanska och är inte nåt som judar säger. Man kan lätt tro det.

Kalas!

Det var varmt på TK igår. Fan vad glad jag blev att det regna, så alla som ba "man kan ju inte vara inne på valborg" blev blöta. Jag har lust att sniffa lustgas och fnittra högt och länge åt er :D

JÄVLAR! Det är fotbollsträning. More to come!

Sayonaraaaaa
Myror har inget skelett.