En ynklig lite fråga bara...

...jag tittar på min MSN-lista och jag vill inte ta upp det här... men... jag vill bara fråga lite granna. Sådär lite försiktigt. Är du i riskzonen så får du inte bli sur. Bara enkelt förklara för en stackars förvirrad man hur det faktiskt ligger till. Deal?

Utmärkt!

Jo... detta bindestecken, eller minustecken. Det här: -

Ehm... Uppenbarligen lägger man till denna "-" framför sitt namn på MSN för att hamna "högst upp på listan" Exempelvis: "- Pontus,".   Vill man vara riktigt fräck eller ännu mer speciell kan man våga att lägga till några mellanslag mellan - och Pontus, exempelvis " -     Pontus,". För då kommer man ännu högre än dom andra lustigkurrarna som bara har den här: -

Det kan inte vara en slump att 13 stycken har så på min lista. Den enkla slutsatsen är ju uppenbarligen att dessa individer vill bli lite mer "upptäckta". Jag kanske har fel, vad vet jag... *  Det i sin tur är ju inget fel med det ;)

MEN, då tänker jag såhärva. Den person man vill ha tag i o skriva till, ja, den söker man ju på... och om man nu har skittråkigt och skummar igenom listan och sen tar "första bästa" för att skriva lite till... Jag menar, vill man vara en sån? Asså en sån som råkade bli upptäckt först för att nån hade skittråkigt?

Och då stå ut med denna "hej, läget, bra, du, görs, inget, du, okej... tomrum." i onödan? :D

Bäste "-" användare, hur ligger det till? 

Ska kila iväg o ta lite glögg! Adjö!

*Jag har inte fel ;)

Kommentarer
Postat av: - Anna/

Jag har så faktit och det är inte för att vara först på listan eller nått. För jag är lyckligt lottad så mitt namn börjar på - Anna/ jag tror det handlar mer om att de ska se lite snyggare fräääsigare ut liksom ;) that it i think!

2007-12-04 @ 23:01:43
Postat av: Pontus

aha... I see ;)
Jag tackar ödmjukast för informationen och ber om ursäkt för min tröghet.

Postat av: Sandra

Jag är helt på din sida Pontmeister! Skitirriterande när folk har så. Och jag heter ju ändå sandra (=typ längst ner).

2007-12-05 @ 17:28:21
URL: http://amicus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback