Det lyser igenom så lätt

Hallå där gott folk, det har varit lite halvdan uppdatering i mars härva. Men tentor och hemkomst har varit orsakerna till det.

Appro på hemkomst så är det himla spännande att vara hemma. Man vet aldrig om man kommer härifrån med livet i behåll. Samma dag jag kom hem var jag, Jesper & Jeff ute och tog några öl. Sen tog vi en span inne på The Strip och sen åkte vi hem. Dagen efter fick vi höra att det var skottlossning på ett ställe där vi gått förbi typ 10 minuter tidigare. Nån blev skjuten i huvudet, någon i benet. Den ene hamnade i koma och plötsligt dök det upp 200 pers utanför akuten. Södertäljes egna främlingslegion mobiliserade.

I lördags var det som följ utav detta typ en miljon poliser ute, piketpoliser och ledningsfordon. Fick jag bestämma skulle jag flytta garnisonen i Schövde till Södertälje, för här finns det uppenbarligen levande mål att likvidera på.
Övningsmomenten är många, både bombräder, markstrid och gisslandraman finns här gott om.


Alex körde över en vpk:are häromdan som var ute o cyklade, men lyckligtvis har polisen i Södertälje viktigare saker för sig än sånt här småtrams. 

Samma kväll gick vi ut på kvällen och sa tjabba. Innan utgången var jag vansinnigt rädd för att hamna i oändliga konversationer med människor man halvkänner och inte alls vill prata med. Det gick ganska bra. Dock hamnade man oundvikligen i några sådana och det är ju så hjärtskärande jobbigt att stå och snacka med någon man inte bryr sig om som egentligen inte gjort ett skit medan man vart borta men försöker få det att framstå som om den räddat världen, tjänat 10 miljarder och hjälpt ensamma katter att få ett hem.

Det är sånna där man vill sätta dit och bara: "Men hörre du, du har ju sålt majblommor och bingolotter det senaste halvåret?" fast samtidigt ids man inte sparka SÅ hårt på den som redan ligger ner, även om det vore trevligt att väcka till den ordentligt. Oavsett vad så vill man ju bara snabbt smita ifrån den här personen så det blir lätt att man låter det passera.

Imorgon åker faktiskt Barcelona ut ur Champions League. Det är det inte många som tror för att Arshavin, Van persie, Song, Gallas och Fabregas är skadade, men så ere.

09/10 Arsenal 2-2 Barcelona - Theo Walcott
30 kilo plutonium räcker för att tillverka sju atombomber.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback