Veckorapport

God morgon!
 
Ännu en vecka har passerat och jag har bockat av kulturutflykt med kulturföreningen till La Rochette (liten by i Luxemburg) och tittat på slott, champions League-bevakning, styrelsemöte med efterföljande styrelsemiddag, adjö-fest för Vincent vars kontrakt går ut samt ett grill-& fotbollsevenemang som Tim styrt upp.
 
Angående grill-& fotbollsevenemanget som det gått ut informativa mejl om flera veckor i förväg så kan man ju ha räknat med att den som håller i eventet då också fixar i ordning allt. Men 30 minuter före avspark hade vi faktiskt varken fotboll eller grill :D Det ordnade sig till slut och vi blev iaf 8 bakfulla svenskar och två stackars Luxemburgare. Kvalitén på spelet var väl... sådär.
 
Vi i Svensk-Luxemburgska Kulturföreningen (som verkligen konsumerar otroligt mycket kultur) har iaf beslutat att åka på konssert i Dortmund på onsdag. Det råkar vara en Techno-fest just då så det blir till att ladda bilen med LSD & ecstasy och brumma iväg. Spännande spännande... Köln ligger ju där nånstans också och hade ju varit roligt att beta av.
 
Återkommer med rapport om det spektaklet!
 
Beskåda Svensk-Luxemburgska kulturföreningen. En något homogen grupp. Unga vita män utan moral & karaktär som gärna bär skjorta, skämtar över gränsen och reflekterar över livets eskapader över en öl eller två. Voilá!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback