Paris med panelen

Hej,
 
Det har ju som bekant varit påsk och det innebar för egen del att jag satte mig i min gråa bil, sög tag i ett gäng i vägtullar och vipps, så var jag på en flygplats i Paris där löken, Malin & Erika väntade. Planen var utstakad; en sväng i Paris, pit stop i Champagne, Luxemburg by night och utflykt till Trier (Tyskland). Så! Det var bara o checka av alltsammans! Eftersom jag egentligen är allergisk mot ställa-upp-sig-för-fotografier-foton så har jag bränt av ett par bilder lite i farten, det kanske någon noterar här o var. Bilderna blir mycket mer levande då tycker jag :)
 
Triumfbågen, check.
 
Erika, Löken & Malin. Lokani såg en fransman och är skitarg. Han råkar tyvärr hata Liverpool, koriander och Fransmän.
 
Eiffeltornet på håll i domedagssol, check. För långsynta.
 
Eiffeltornet på nära håll i bättre väder. För närsynta. Snällt med handikappanpassade bilder va?
 
Om nån kuf där ute förutom jag undrar hur det här förbannade tornet ser ut underifrån så har ni en bild på det här. Varsågod.
 
Om man ställer sig framför alla asiater med kamera som står o fotar, då får man bäst bild. Smart va?
 
Erika & jag på klassiskt träningsvärk-i-käke-manér. I bakgrunden ser ni kravallstaket, turisthorden samt en snutt kärnkraftsreaktor. Romantik i Paris? Pah.
 
Här ser ni Malin med 2 kilo hårvax & magknip. Ni noterar killen bakom som tittar? Han undrar också vad grejjen med allt hårvax är och sträcker sig efter en alvedon i fickan. Snällt.
 
Eiffeltornet by night med förstorning på kameran och 1 km avstånd. Därav pixlarna. Men fint med strålkastare i toppen.
 
Notre dame, check.
 
Hej, jag heter Johan Kindholm och är påväg att gå in i en stolpe, tacksåmycket.
 
Malin & Erika, tänker på macarons och flinar hungrigt.
 
Bro med lås.
 
Samma bro. Med MASSA lås. och det här är bara ena sidan. Lika många på andra också. Att gå loss med bultsax här skulle nog ändå gör det till ett månadsprojekt att ta bort alla.
 
Louvren, check.
 
Rullskridskopoliser. Bara att hälla ut en påse grus om man blir jagad av en sån dära så snubblar de omkull. Det har jag sett i Kalle Anka.
 
Hux flux råkar vi faktiskt vara i ett blommande Luxemburg, tjohoo!
 
Erika spanar efter ankor.
 
Utflykt till Trier och Moselfloden. Jag och Lokani kastade sten och försökte träffa bojjen där, men vi missade och missade och missade. Tur att vi inte bor i Palestina.
 
Det var det! Supertrevlig påsk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback