Snedvridet

Det stör mig att den större delen av svenska program på TV framställer svenskar som ett gäng mongon. Att regeringen är blå för tillfället tyder ju på att så kanske icke är fallet.

Titta på Ullared, Lyxfällan, Färjan eller Paradise Hotel. Där visas svenskar med max 80 i IQ regelbundet. Eftersom det kommer nya säsonger och det dyker upp fler och fler stolpskott så börjar man ju undra vad det är för folk som sveriges försvarsmakt egentligen skyddar.


Mäskfever! Tjohooo!

Jag vill ha fler program som draknästet, di-tv, Idol eller På spåret, där avhandlas bra grejjer och talangfulla eller smarta svenskar sållas fram och visas upp. Hurra, tack så mycket :)

Det är så trist att slå på sin schwindyra tv och bara kunna välja mellan program som får en att associera till Botkyrka-boys, asfalts-Conny på plattan eller Fail-Feffe utanför bolaget på alla kanaler.

Det finns ju så många bra svenskar där ute :) Dom borde synas mer!

Appro på det ska jag begrava mig i biblioteket i två veckors tid. På återseende. God natt!
Turturduvan kan flyga så fort som 80 km/h.

Kommentarer
Postat av: Malin

Sorgligt nog har minst hälften som ser på sånt skit ett IQ på max 80 dom med.

Sorgligt nog har tio stycken uppdaterat sina FBstatusar med "OMG PHStefan, vad gööör duuu?" Eller "Paradise Hotel <3<3" Eller "Stefan for president" :(

Sorgligt nog är det rätt underhållande att peka och skratta till Lyxfällan. :-)

Postat av: Pontus

Haha, alltså, lyxfällan är sjukt bra att se på för fattiga studenter. Det är enda gången det känns som man har en hygglig ekonomi ^^

2010-01-05 @ 18:30:10
URL: http://pontmeisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback