Tissel tassel...

Efter ett jubel hos Casa de Asp och en Arsenalseger kilade jag bort till Alex för att närvaro på vår trevliga slappkväll. Vi gjorde fläskfilétoast med brieost, vitlökssmör, tomater och sallad! Schukt bra. Sen kom vi på att det vore trevligt med en shake n' bake. Johannes och jag var förväntansfulla på en mumsig chokladkaka - men sen var det Alex som skulle tillverka detta, en variabel vi inte riktigt hade med i uträkningarna. Efter 40 minuter i ugnen skrek Alex att den var rinning! När jag gick till ugnen (efter kakan totalt stått i ugnen i typ 1½ timme) utbrast jag ett: "men vafan Alex, vad har du gjort!?" och rotade i papperskorgen efter förpackningen med instruktionerna på.

Tillsätt 1 3/4 dl vatten och rör om. Det var dom enda instruktionerna. Tillsätt 1 3/4 dl vatten och rör om. Alex hade inte hällt ner ca 2 dl vatten. Han hade hällt i två liter vatten. TVÅ LITER VATTEN. I EN KAKA? Vi ska liksom inte göra varm oboy här - utan en chokladkaka. Men detta blev ett epic failure. Vi fick varm vattensås med kakao.

Jag & Johannes var sjukt arga. Alex skulle försöka rädda sig och rörde ihop en smulpaj snabbt som fan och serverade.

Alex & Johannes

Johannes: "Tro inte att du kan rädda dig med att höfta upp en smulpaj såhär!"
Alex: "Vad är det nurå?"
Pontus: "Jag tyckte den var okej, ioförsig max okej."
Johannes: "Den smakade ju förjävligt, jag äter inget mer av den." *ställer skålen demonstrativt på bordet*
Pontus: "Hahahaha!"
Johannes: "Jamen Alex det förstår du väl själv? Om jag knappt kan byta däck på en bil så ska jag ju inte försöka laga en bil?"
Pontus: "HAAAHAHAHAHAHAHA!"
Alex: "Men..." *blir avbruten*
Johannes: Det är ungefär som att jag skulle montera ett däck med fälgsidan inåt, det är ingen idé att försöka.
Vincent van Gogh lyckades under sitt korta liv bara sälja en enda tavla, trots att han målade över 800 målningar och 700 teckningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback