Diskdemonen

Jag har drabbats av ett helt sjukt fenomen. Jag har en diskdemon i min lägenhet. Jag har aldrig sett honom helt och hållet, bara hans verk och jag säger det, mina damer, mina herrar - det är ondaste av de onda väsen jag har att göra med. Jag har ritat en skiss av hur jag tänker mig att han ser ut. Jag kallar honom Lasåly efter Lars Ohly. haha, kul va? ;D


Det ligger till såhärva, jag diskar en eller två gånger om dagen. Varje gång jag diskar är det orimligt mycket disk. Det kan vara så att jag gör köttbullar och makaroner. En rimlig dos av disk vore ju en tallrik, ett glas, en kniv & gaffel, stekpanna och kastrull. I mitt fall är det icke så. I mitt fall när jag inte ser på så dundrar Lasåly fram och hittar på massa disk.

Plötsligt när jag ska diska så ligger detta i min diskho: Två stekpannor, ett decilitermått, fyra tallrikar varav en djup, fem knivar, en gaffel, en karaff, tre glas och en ugnsform. Man ba: "jaaaaaaaaaaaahapp.." Varje dag står jag där duktigt och låtsas som ingenting och diskar duktigt min disk. Men det börjar kännas konstigt nu.

Är det fler än jag som råkat ut för Lasåly? Kan jag få lite sympati här? Berätta.
Australien är tre gånger så stor som Grönland. Grönland är å andra sidan inte en sammanhängande kontinent som Australien är, utan består av flera mindre öar som täcks av den tjocka inlandsisen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback