Herrsittningsanalys

Igår var det herrsittning. Den hade jag sett fram emot som "kanske den enda dagen på kåren då man inte får uppenbarelsen av att ramla in på en world of warcraft-server". Jag såg fram emot en smula klass & elegans då det äntligen var klädkod :)

Nu hade jag visserligen en otursdag då Arsenal torskade mot Sunderland och förutom det blev jag utplacerad i ett hörn längst bak. När man pröjjsade sittningen fick man fylla i önskvärda bordsgrannar och jag hamnade inte bredvid någon men det var egentligen inte så farligt. Jag tycker egentligen att det är trevligt att träffa nya människor och visst var mina grannar det. Men, jag var inte på humör att gå igenom det där obligatoriska: "vad pluggar du? Jaha, är det kul? Var kommer du ifrån? Hur kommer det sig att du valde Skövde? Vad har du gjort innan du började plugga?" blah blah blah. Visst ställer man frågor ibland där man inte bryr sig om svaret bara för att ha ett fungerande samtal...
Just då hade jag hellre suttit vid mina polers och dragit tunga internskämt, skrattat våldsamt och höjt decibelnivån till max!

Åter till utstyrslarna, (man ska veta att iallafall 70% utav gästerna såg propra ut men... det är ungefär som att se en ny porsche med en fet repa på vindrutan, helheten kan enkelt bli förstörd av det där lilla :) jag vet att jag flera gånger skrattade på utsidan och pekade infernaliskt medan jag grät på insidan. Händelser jag kommer på sådär på rak arm:

*En kille hade stoppat in sina kostymbyxor i strumporna.
*En annan hade kombinerat sin kostym med ett par smutsiga conversekängor.
*Kostym & bandana var även representerat...
*Slips hängandes som ett snöre runt halsen med tre öppna skjortknappar var populärt
*Men det värsta var en schnubbe som Erik sett stoppa in sin kavaj innanför byxorna :D För hans del hoppas jag att han var dyngrauk... 

Maten var okej och man fick 5-6 glas vin och det var ju trevligt! ;) 


Jag hade dock gärna bytt ut tre utav glasen mot lite shystare mat :) men, det är ju en herrsittning och visst förstod jag att kårens tjejer som alltid strippar på sittningen gärna vill att vi har minnesluckor från den delen... och överflöd av vin har visserligen folk dött av men det är ju ett ypperligt sätt att fördriva tid på ;)

Strippen borde jag inte uttala mig om, jag har hamnat i ett litet trans och alla tjejer är plötsligt ointressanta när jag jämför dom med en viss tös :) Övriga killar tjoade och visslade medan jag åt utav min dessert.

Summa sumarum, visst, trevlig tillställning och visst finns det massa bra folk där ute. Men vafan är grejjen med alla nördar? Nog kände jag mig allt som en agent från antipiratbyrån...


1873 drogs den svenska riksdalern in och ersattes av kronan.


Kommentarer
Postat av: hespero

Du får fan ta och ändra layout! den ser ju fördjävlig ut din blogg ! :P

2009-11-23 @ 18:31:57
Postat av: Pontus

Jajusteja... det skulle jag gjort i april men det blev aldrig av... haha. Ska ta tag i det snart!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback