Ängeln måste dö

Från en fantastisk fredag till en medioker lördag. Den här lördagen är bara ivägen för söndagen. Då är det både Arsenal-Chelsea och Barcelona-Real Madrid. Tiden tills dess skall bara dödas. Sopas bort!

Det värsta av allt är att alla jävla mongon som jag har lagt i kategorin "vänner" har fått för sig att ha en poker-turnering ikväll. Hemma hos mig. Jag gillar inte ens poker och dom få gånger jag spelar är jag endast med och finansierar skiten. Men nu har dom, med Överste Gruppboende Rosell i spetsen mobiliserat 8 pokerschnubbar för att spela poker hemma hos mig med argumentet: "Amen det måste bli hos dig, för du är den enda som har ett matbord"

Fattiga jävla luffare! Om jag inte sätter in ...vissa åtgärder vet jag precis hur det här kommer att sluta. Jag kommer att sitta i min soffa och spela lite på mitt playstation medan 8 lökiga sms-lånetagare sitter och släpper ut tunga mansvrål och äter upp mitt kylskåp. Plötsligt kommer folk att börja åka ur och min soffa kommer att fyllas med lökiga & besvikna pokersnubbar och sen kommer den hära: "kan vi lira lite eller?" och för att jag är så jävla väluppfostrad så kommer jag att ge iväg mina kontroller och sen slutar kvällen med att jag ligger i fosterställning i ett hörn medan det är svett-imma på rutorna, tomma ölflaskor här och där och disk överallt...

Det sjukaste av allt är att när jag väl säger, "amen ni kan väl lira nån annanstans, typ i skolan! Där finns det massor med stolar och stora bord, ni har ju passerkort!" så kommer den lilla ängeln på min ena axel säga att jag är dum och förstör mina vänners kväll! Men, den får fan inget utrymme idag. Nu går min nystädade lägenhet i första hand. Ängeln måste dö.


Adjö!

De medeltida svenska stiften var sju till antalet - Linköping, Strängnäs, Skara, Västerås, Växjö, Uppsala (ärkestiftet) och Åbo. Sverige förlorade Åbo 1809.


Kommentarer
Postat av: Max

Vad hände med inlägget om att vi skulle krossa Chelskij??? Tror det var du som jinxade matchen så allt bara gick åt hel-ete istället! ;)

2009-11-29 @ 23:57:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback