Förutsägbar framtid

Det är så trist när man vet för mycket om vad som ska hända. Vem vill läsa en hel bok om man läser de sista tio sidorna till att börja med?

Jag vet precis vad jag kommer pyssla med fram till torsdag nästa vecka. Jag kommer röra mig mellan min utpost och willys. Det är det enda. Gå upp tidigt, studera, bli galen för att jag inte förstår, studera mera, ha skrytstunder där jag berättar för mig själv hur jävla bra jag är som löst mysteriet och slutligen några belöningsstunder för att hålla psyket uppe. Detta kommer att gå på repeat nu ett tag. Himla monotont.

Det är som att spela ett spel och sen varva det om och om igen. För varje gång går det lite bättre, allt blir mer fulländat. Men det är så destruktivt. Jag finner det här rent utav stört.

Jag vill hem, spela krocket och joina Brunnsäng, NU!

Bronx!

Men först har jag en match i Våmb idag att ta itu med, jag tänkte scora också föresten, det är bra material till mina skrytstunder imorn.

Over n' out

Akademiker Sjögren
Det finns 270 olika arters bin i Sverige och bara två av dessa bor i kupor eller i vilda kolonier med en drottning och drönare. Resten lever ett glatt singelliv och fortplantar sig bäst de vill.

Kommentarer
Postat av: Pacs

Ser jag farsan där i bakgrunden? =)

2009-05-27 @ 20:49:26
Postat av: Pontus

Yes, det verkar så ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback