Fikafunderingar

Jag har fikat mycket under dagarna som gått. Man bollar så många bra tankar, funderingar och idéer under en fika. Iallafall i min krets.

"...Det finns ju ga-ran-terat fler snygga tjejer som går omkring med fula killar än snygga killar som går omkring med fula tjejer"
"Ja, det är för att bruden ser halvbra ut i högstadiet, blir tillsammans med sin schnubbe och är det i tre år och så utvecklas hon under tiden..."
"ah, precis! Fan, jag hatar brudar med kasst självfötroende. Kan dom inte inse att dom har en ful snubbe och kan få bättre..."
"Ja, men har de för bra självförtroende, sådär, att dom vet hur snygga dom är, är också förjävligt. Då blir dom diviga och får nån idiotisk attityd. Plus att den sorten ofta är korkade, tjack."
"Tjejer nöjjer sig med för lite. Dom skulel behöva lite manlig tävlingsinstinkt."
"...haha, ja! Tänk om tjejer vore lika smarta som oss. Då skulle snygga vara med snygga, och fula med fula!"
"djupt du..."


TIll mina kvinnliga läsare;
Det uppstår ett fenomen ibland som jag och mina manliga vänner försökt finna ett svar på. Vi tror att det finns smarta tjejer som av någon anledning fejkar det och målar upp en fasad av att vara dumma istället. Varför är det så? Alltså, jag kan ju efter relativ kort tid analysera den tjej jag pratar med och inse om är den vassaste kniven i lådan eller ej. Om hon pratar och för sig korrekt och plötsligt säger nåt idiotiskt så blir man ju misstänksam. Hon är ju inte såhär dum, vad är grejjen?
Korkade tjejer är jävligt osexigt. Jag behöver ju inte diskutera världsproblem eller kvantfysik när jag minglar, men nåt annat än senaste big brother-avsnittet vore ju intressant...
Högersidan i en bok kallas recto. Vänder man på bladet kallas vänstersidan verso.

Kommentarer
Postat av: J

Bra där Pontiac! våra tankar och idéer behövdes få ner på papper!

Postat av: Emsa

Vadå? Hur menar du? Spelar blåsta? Eller varrrrrååååå??? HALLÅÅ!?

2009-05-05 @ 08:52:39
URL: http://emsa.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag vet flera av mina kompisar som beteer sig precis som du skriver! Det är för att lätta stämningen, nu behöver inte det bli liksom en maktkamp där man småskryter bara för att ställa sig i bra ljus, om man lägger upp det fint läggs sånt snack ner omedvetet och man kan gå in på trevligare samtal :)

2009-05-05 @ 10:15:20
Postat av: Pontus

Jeff: Det kommer mera. Det här var blott avsnitt ett!

Emsa: Ett livs levande exempel ;)

Sara: AHA! Vad är det för looserinställning då, att bara ge upp sådär. Skulle jag aldrig göra... Men nu finns det iaf ett motiv... Hm...

2009-05-05 @ 10:51:49
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: Julia

Det är charmigt att vara lite korkad, och vi måste ju låta er tro att ni är smartare.

2009-05-06 @ 19:26:13
Postat av: hespero

Jag tror också att tjejer känner sig trygga med fula killar, eftersom att dom inte kommer att vara otrogna.

just av den faktorn att ingen tjej vill ha den fula killen eller att killen är så jäkla nöjd med sin snygga tjej och inte vill sabba det.

2009-05-06 @ 22:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback