Det är jag & afrikas barn

Vi har ingen mat.
Nog för att jag är frukostens okrönte konung. Men, ett mål mat om dagen? Hmpf, känns så ovärt. Rent spontant känner jag ett "antingen-eller" kall.

Så, jag öppnar mitt kylskåp och det är fasligt likt hur det ser ut i mina föräldrars kylskåp förutom att jag lite mindre av allt. Det finns sjukt mycket tillbehör men ingen riktig mat som bara står där, färdigserverad. Hmpf.
Jag har liksom vitlök, lök, avokado, currypasta, sambal oelek, kött- & hönsbuljong, majonäs, gräddfil, rödbetor, syltlök, tacosalsa, pesto, fetaost, soja, lingonsylt, soltorkade tomater, dijon-senap, sallad, turkisk yougurt, matlagningsgrädde, drottningsylt, stark senap & ketchup. Allt det står i min kyl och det är det som är grejjen. Ingen riktig mat.
Det är som att ha en perfekt fotbollsplan, två linjemän, en domare, fina hörnflaggor, shysta mål, bra ritade linjer, fint väder men inga spelare. Herregud vilken sjukt bra liknelse, J.K Rowling - släng dig i väggen va?

ooooooo... nu kom jag föresten på en grej. HA! Här skulle jag ha ett "stackars-student"-inlägg och så insåg jag att jag har ett paket renskav i frysen, en burk torkad svamp vid mikron och färsk, egenodlad timjan i fönstret tillgodo. YOU HAVE TO THINK OUTSIDE THE "BOX". HAHAHAHAHAHA!

Sorry afrikas barn. Gotta go, ses vi på toppen av Maslows behovstrappa!?
Tekniskt sett är det olagligt att bli full på en pub i England och Wales.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback