Sällskap

Det bästa med att bo själv är att man kan hela tiden, nåja, nästan hela tiden kan bestämma om man vill vara själv eller umgås med folk. Det kan ju vara så fantastiskt skönt att vara själv. Inget att tänka på, det kan vara lite småstökigt. Man behöver bara ligga i soffan och existera, det är guld värt ibland. Dock har jag liksom skalmans väckarklocka vissa ryck.

Hux flux behöver jag sällskap för att snacka lite skit eller nåt. Jag kan få en sån enorm sällskapssjuka; en gång åkte jag till exempel hem till Paco utan att jag hade jour - förstår ni vad jag menar? ;)

Det bästa med studenter är att de ofta inte har något som måste panik-göras. Vi studerar och får kunskap då och då. Tiden emellan. Mja. Det finns ju tid om man säger så.
Häromdan ringde sällskapsklockan så jag hittade på att jag skulle handla även fast jag inte behövde. Delmy, min granne, följde med bara för att sympati-gå med mig lite, det var hyggligt tycker jag, haha.
O i förrgår var Karro "inte vid datorn" offer;

Pontus, säger:

ey

Pontus, säger:

göry?

Du har precis skickat en vibb.

Pontus, säger:

KARRO!!!!!!!!!!!!! Jag är ensam!!!!!!!!!!!!

Pontus, säger:

haha

Pontus, säger:

Jag skär mig om du inte sällskapar mig!

Pontus, säger:

*splatt*

Pontus, säger:

åååhhhhhhhhhhhh farväl grymma värld, syns i nästa liv!

Men idag blir det ingen brist på sällskap. Gardet är kallat och Karro & Erik tror att dom ska kolla på hockey här. Pha! Hockey @ utpost Sjögren, knappast. Zakarias & Eric vet vad som kommer att ske här denna soliga onsdagskväll. Ida & de två Malin är ju inte dom som är dom heller... *clirr*


Våffeldagen uppstod ur ett missförstånd, det hette vårfrudagen förut - vår fru Maria. För att fira den hära bruttan; jungfru marias bebådelsedag. Men "vårfru" har blivit "våffel" haha, ganska starka religiösa rötter i det här landet.. Vad blir härnest, jesukors; "Va, saru motorcross?" haha, tjack-sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback