Pang sare!

Alla eventuella klagomål hänvisas till Zacharias Rosell i skrapan.
...och bonden, det störda lilla water-boy mäsket - han ringer o väcker mig klockan 8! Vad är det för sätt!? Han var ju själv med igår när vi skapade musik vid bordet kvart i ett;
KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRR
KÖ, KÖ , KÖR E, KÖR, KÖ, KÖR E
KÖRKÖRKÖRKÖRKÖRKÖÖÖÖR EEEE
KÖR E VEND!

Man vet det, att när folk tittar på en med den här "vad gör dom?-blicken" så har man sjukt mycket roligare än vad dom har :)
Hur vi nu fick idéen att vandra hem till Zacharias för lite lådvin, mja, det vet jag inte riktigt men bra var det! Kul att det kom en schnubbe och bad oss sänka volymen, jag tog en public bullet och sa att det var Jag som bodde där, hyggligt va?
"Jak ar thenta imorkon, sähnka volymhen?"
"Dåra, vi har inte tenta fören på fredag."
Haha, ni skulle sett hans fejs! HAAAAAHAHAHAHA!!! Ni vet nördar? När dom är arga så får dom liksom sjuka ryck, bits och allt vafan det är, dom har inga gränser! Detta faktum gjorde mig rädd så jag sa att jag ba skojja och vi stängde av allt och stack.
Så sjukt väluppfostrad asså.

Jag vaknade för en timme sen, satte på en kastrull vatten, hämtade DN och och slängde på lite ansiktskräm, SLUURP sa det. Ett gott tecken på att det var kul igår. Hux flux rusade Erik & Emma in här, pekade, skrattade & stack. Sen kom Said och hämtade två papper och en minut senare stormade Delmy in för att låna lim. Eller jag hade inte lim, vem har lim? Jag behöver också lim! Hon kilade iväg iaf. Nu sitter jag här lite sådär paff. Jahapp. Men solen skiner & Remi skrev just att West siberian gått upp idag också, jag kollade och ja, nu ligger jag fan i mig på plus! HURRA!!!!!

Finansman Sjögren
I Sverige skördas cirka 60000 ton morötter varje år. Ovanpå det importerar vi ytterligare några ton under våren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback