VAFAN GÖRY!?

God afton bäste läsare!

Man har ju en, vad jag skulle vilja kalla: toleransbarometer, inom sig. Liksom displayen på en stereo så går den upp och ner hela tiden. Någonting händer som stör en, ens toleransbarometer blinkar frenetiskt, man planerar en åtgärd och verkställer åtgärden - mätaren på toleransbarometern sjunker.

Men så finns det vissa saker som gör att de planerade åtgärderna inte sätts in, man blir psykisk, man blir trängd, man måste vid det här laget se blod för att blidka sin barometer.

Jag tänker på exempelvis personer som smaskar eller "visslar" med näsan när den andas för att den har nån rubbad snorkonstruktion där inne. På nåt sätt så känns det så elakt eller jobbigt att påpeka detta och be personen sluta att man i början försöker ignorera problemet, eller hur?
Men detta vidriga beteende tär på en, inte lite grann utan det gnager i ens själ! Det är örontortyr. Man stålsätter sig, håller för öronen, kanske smaskar eller snyter sig lite granna ljudligt, men nähä, ingen reaktion - hur fan kan det här sjuka aset låtsas som ingenting? Varför kan inte detta fullständigt intelligensbefriade 18-kromosomägda puckot upphöra med detta virusinfekterade beteende!?

Det som i början var en trevlig liten gathering är nu en personlig vendetta, jag vill åsmaka skada så att det blir jämnt. Ni vet hur det ligger till? Det här lärde man sig på dagis!
Slår Olof Per har Per rätt att slå Olof tillbaka, gärna lite hårdare än vad Olof slog Per eftersom att Per inte bara är sur utan även för att Per ska markera, uppfostra och läxa upp Olof för att han bröt den rådande harmonin.

(någon som har lite napalm att sälja?)
Världens första frimärke gav ut i England, One Penny Black. 1:a maj 1840 började de säljas, men konstigt nog började frimärkena inte gälla förrän 6:e maj.

Kommentarer
Postat av: Max

Haha så sant som det är skrivet! Känns som att det finns lite vettiga människor kvar i detta avlånga land även om det känns som att den skaran minskar drastiskt!

Postat av: Malin

Eller de som petar i sin egen mun med sina fingrar. Vad är Plackers till för? Jeeze humans...

2009-03-23 @ 15:56:25
URL: http://malicious.blogg.se/
Postat av: Pontus

Max: Japp, du har så rätt...

Malin: Mums!

2009-03-25 @ 08:01:56
URL: http://pontmeisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback