För jag inreder mitt hem med lycka

Jag vaknade idag av min sms-signal, utbrast ett: "Rise and shine!" och fällde upp överdelen av mobilen och läste att Karro var kaffesugen. I boxershorts lallade jag runt i min lägenhet, hummade glada melodier, drog upp rullgardinerna och det strömmade in solljus!

Efter en kort frulle @ Karro's packade jag mitt pick & pack och entrade bibblan för att starta igång mina tentastudier. När jag kom hem igen gick jag bara omkring i mitt ordnade kaos och log för mig själv. Där ligger kudden på golvet som jag slängde iväg av glädje när Almunia räddade straffen, där hänger min Arsenaltröja och vid balkongdörren ligger en tom tvåliters bravoförpackning smak äpple som jag kickade omkring på imorse när jag gick en bärsärkargång av lycka. Jag klarade 10 kickar ;)

På soffan hänger min Arsenaltjocktröja jag köpte i London när jag var 13, det fanns bara XL kvar, så jag köpte den för mina hårt besparade 600 schpänn. Den är fortfarande för stor och jag växer nog aldrig i den, men jag har en plan att tvätta den i 80 grader och ultra-torktumla den så att den ska krympa. Vad tror ni om det?

Lite för liten för XL

Räkningar, o trams städar jag undan illa kvickt, men de andra sakerna som ger lite glada minnen. Dom kan gärna få ligga kvar ett tag :)
Kinesiska muren och den gigantiska lersoldatsarmén tillverkades på initiativ av en och samma man, Kinas förste kejsare - Qin Shi Huangdi.

Kommentarer
Postat av: Anonym

HAAHAHAHAHAHAAHAHA FYFAN VAD ROLIG BILD! :D

2009-03-12 @ 16:57:10
Postat av: Pontus

Vesper, det finns ganska många roliga bilder på dig om man säger så. Nästa inlägg ska jag tänka på dig ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback