Destroyed

Det vackra solskenet blev ersatt utav snöstorm. Det gick inte alls bra o spela fotboll i snön, så vi hade världens fys-kalas!

Först utomhus i stormen, hoppa häck, springa från kona till kona, tacklingsövning och intervalltrams.
Sen gick vi in och slängde upp benen på en bänk och skulle göra 75 armhävningar. "Bröstet ska nudda marken - jag skiter i hur ni delar upp det, ni kan göra 5 åt gången om ni vill, men 75 ska det bli." Våmb gör mig oproportionelig! Det matchar inte min karaktär att ha lika stora armar som lår. Inte alls!
Sen satt vi 90 grader och hoppade upp på varandras axlar och gjorde grodhopp och äh, vi gjorde skitmånga saker!

Men det värsta var i slutet när vi var två & två och den ena ligger ner och slänger upp sina ben som den andra som står upp direkt ska slunga mot marken, är ni med? Då, då kom alla tjejer o kollade. Liksom till sista övningen, SÅ JÄVLA ORÄTTVIST! Sebastian som jag parade ihop mig med är dessutom målvakt och slapp vissa fys-grejjer som vi andra gjorde, så han glänste som fan medan jag låg där och skrek efter morfin:

MORFIIIIIIIIN!!!!! MORFIN FÖR FAN! JAG DÖÖÖÖÖRRRRR!!!!!!!!!!!!

Ja, då står dom där. Ultra-ögongodis med Frida i spetsen. Där ligger jag. Strandad val 1.0.  Dom tittar förvånat med sina vackra ögon djupa som brunnar. Jag möter deras blick med tungan ute likt en hund som sprungit aslänge, försöker frammana ett litet ironiskt leende, men då droppar det ner massa svett från håret ner i halsen och jag får kallsup och börjar hosta.
Well... tja, ska vi hångla?

Nå, nu belönar jag mig iaf med min fläskfilégryta-matlåda och sen ska jag på rehab hos Erik, pax för att avsluta den här kvällen bra!


En dödlig dos av arsenik är endast 120 milligram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback