Kungarna af planering

Man spanar runt en vecka innan midsommarafton. Vart skall jag och min krets fara någonstans detta år mån tro. Ah, där har vi ett alternativ och där har vi ett till. Gud vad bra det här löser sig. Vi får välja och vraka som vi vill, O life is good!

Dagarna går och alternativ efter alternativ kraschar och spricker utav olika anledningar. Men så ska det ju vara. Midsommarafton är precis som nyårsafton: Man sätter inte sin fot på krogen om man inte är lätt överviktig och tatuerad.
Alla människor i stan har ju iallafall varit på systembolaget. Så oavsett vad som händer så är det ju uteslutet att morgondagen slutar nykter någonstans. Det är ju en trevlig slutsats vi faktiskt redan kan dra nu. Frågan är bara vart allt skall förtäras. Vi har prövat hos mig några gånger vilket resulterat i diverse brännmärken, en översvämmning och ett hav av fimpar lite här o där. Mina päron har haft vissa synpunkter. Trots att morshan sprängde sitt tak med vinkorkar när hon var ung. Pff.

Nej, det här ska bli intressant och se hur det slutar.
En trevlig hemmafest fullt utav vackra töser med blommor i håret, eller... *trumvirvel*
....en folköl med en cheeseburgare i brunnsängs centrum?

Den som lever får se.
I genomsnitt handlar 35000 människor på Harrods på en lördag.

Kommentarer
Postat av: Lindberg

Jag har fan inte hunnit handla. Sovjetbolaget är ju för fan bara öppet en timme om dagen, varannan vecka i det här jävla landet. Det är väl lika bra att vara nykter.



Men nu skärper vi oss och klurar ut någon plan till imorgon!

2009-06-18 @ 21:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback