Jag tror på det här med regn

Regn är som den onda chefen, det är ett fenomen som sammansvetsar människor. Folk som inte ha nåt gemensamt kan iallafall diskutera och vara överens om att chefen minsan är en skithög och att den svenska sommaren är den bästa dagen på året - för resten verkar det ju regna på.
Det slutar med att folk gosar in sig i filtar ute under tak medan regnet vräker ner vid sidan om. Vet ni vad? Jag är rebell. Jag tycker att det kan vara mysigt med lite regn då va. Plus att det blir ett jäkla glid på krocketkloten.

Vi hade kanske årets förfest igår. Hela kretsen får man väl säga var samlad: Jag, Remi, Vesper, Alex, Johannes, Calle, Lindbergan, Jeff, Lokani och Pacs.
Vi spanade den katastrofala förlusten mot Italien. Jag la till Italien på min "såga-bort-landet-från-Europa-&-dra-till-nordpolen-och-låt-det-sjunka-lista". Danmark är numera inte ensamt på den listan. Kan italienare sluta filma nån gång? Jag sitter och väntar på att se benpipor varje gång italien spelar för att de ska få uppleva riktig smärta. Fuckin' cunts, som man säger i England.

Efter det blev det mat, allt från entrecôte till korv grillades, diverse snapsvisor skreks fram och sen fixade några massa musik, några våldsdrack och några spelade krocket. Vi hade en himla trevlig stämning. Lite jordgubbstårta och det blev succé. Tänk vilka bra vänner jag har va. Förutom att Vesper slog sönder sin tredje krocketklubba för säsongen och tog med sig ett vinglas och skyllde allt på mig.


Efter ett tag dök det upp lite folk och det fortsatte i ovanstående anda och vi hade en fantastiskt angenäm midsommar.
Hackspettens tunga är 4 cm lång. I förhållande till dess kroppsstorlek är det den längsta tungan i fågelvärlden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback