Äventyr!

Dimman tog oss med storm igår. Vi var sjukt långt borta ute i enhörna. Skulle någon be mig att hitta dit igen skulle jag inte ha någon aning om vart det var.

Där stod vi ett partytält och minglade och sedan var det kubbkastning. Jag har hört att man inte ska köra bil berusad men ingen säger nåt om kubb!? Det är ju totalt omöjligt att spela. Man langar iväg vad som känns som ett vanligt skott men råkar kasta sönder en tall 13 meter bredvid. Helt sjukt. Mina vänner, mina läsare, mina mäsk - spela inte kubb berusad.

Himla trevligt folk där. Dock så är det himla lustigt hur det finns några som aldrig tycks utvecklas. Dom har liksom alltid varit ointressanta mäsk. Hade vi varit i Harry Potters värld hade jag kastat spell of evolution på dom och hoppats på någon form utav utveckling.
Titta på vår Vesper till exempel, bara för att skapa lite funderingar och så, så sa han till fröken Uebel att hon borde mördas. I skrivande tillfälle vet ingen (inte ens han själv) varför.
...Swedish psycho?

Nåja, runt 01:30 så tog Johan tag i mig och började vandra, han hade tydligen beställt en taxi. Till slut kom vi till en busshållplats eller nåt (?) En trähydda var det iaf. Där stod en svartrockare och stirrade in i väggen trodde vi. Johan gick fram och rykte tag i svartrockarn som visade sig vara en apatisk Calle som mist talförmågan. Med ett skratt slängde vi in honom i vår taxi på vår färd mot efterfest i Brunnsäng. Calle stannade taxin tre gånger på hundra meter på grund av nån beslutsångest men valde iaf att dra hem, jag o Johan kilade vidare och när vi kom till vår destination så visade sig huset vara tomt!

Vi tittade på varandra med blickar som sa: "men vafan?" Det regnade som fasen ute och taxin drog iväg. Där stod vi utanför ett becksvart hus i nydala och blev blöta.
Plötsligt börjar Johan frenetiskt rycka i cyklar fram och tillbaka. Jag som har fullt upp med att hålla balansen fattade ingenting förens jag hör ett "AHA!!! NU KÖR VI!" och ser en leende Johan trampandes omkring på en nyfunnen cykel i cirklar. Jag satte mig på pakethållaren och vi åkte hemåt. När vi väl kom hem åt vi mackor och plötsligt dundrade Johanna, Bella & Malin in och det bjöds på en kort efterfest innan vi stupade runt 03:00.

Rehab hela veckan nurå, midsommar kommer i antågande!


Det finns ett världsrekord i att spruta ut vätska ur sitt öga. Rekordet 2005 är så långt som 2 meter och 65 centimeter. En man från Turkiet hävdar dock att han har lyckats spruta vätska så långt som 2 meter och 80 centimeter.

Kommentarer
Postat av: Lindberg

Fan, jag har saknat festandet med dig, Pontus, och herr Rosenberg! Jag får allt ta mig upp till Slöddertälje snarast.



Förresten: Stockholm stop-over i Volvo Oceans Race i helgen och kommande vecka. Någon som är på?

2009-06-15 @ 21:08:57
Postat av: Pontus

Det är med oss det händer, jag förstår inte vad du gör där nere...



Har det med bilar o göra eller? Haha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback