Att vara Vesper för en stund...

Jag är så sjukt fantastiskt pissarg. Vi spelade alltså 2-2 mot dom här södertälje-syriska, nu råkar jag ha fyra vänner där som av outgrundlig anledning finner det roande att spela med inavlade lagkamrater.

Till o börja med skulle vi ha vunnit matchen. Det var liksom 'FC Z suryoye-version' som stod på planen. Jag brukar vara förstående med domare och tycker att många får för mycket skit. Den här domaren vars föräldrar som olyckligtvis var tvillingar förtjänade oceaner av skit.

I början av matchen samlade han alla och berättade att han skulle varna för alla svordomar. Han var ju syrian, klart han fattar vad dom säger, det gör ju till o med jag. Men ack. Sen fick jag ett gult kort för att jag tacklade omkull deras 120 kilos feta kapten som för övrigt fick mig att tänka på påskön varje gång jag såg hans näsa. Där skulle jag fan inte ha ett kort. Är det mitt fel att en tjcokis inte kan balansera på sina små fötter!?


Hmpf. Sen tacklar jag honom en gång till och han, som är vandrande reklam för michelin ramlade omkull och tog bollen med händerna. Då försöker jag sparka den ur händerna på honom men blir nerslängd av nåt hårigt mongomäsk bakifrån och när jag föll drog deras kapten till med en eftersläng. När jag reser mig upp tänker jag "WOW, en björnpäls! Nähä, 10 håriga mongon i en halvcirkel..." och tjafs uppstod.


Då blir jag och deras tjack-kapten utvisade! Jag var så arg. Jag är så arg! ARGH.
Ha, det bästa är att man iallafall kan ventilera alla sina synpunkter till domaren när man är utvisad... mohihhihihi... Nu behöver han inte undra vad han är, för jag har liksom talat om det för honom.. hihihi.

ARG!
Människan är världens mest spridda däggdjur. På andra plats kommer husmusen.

Kommentarer
Postat av: Max

Haha det var ju inte deras mongo-kapten som du tacklade andra gången utan det var han som agerade mänskligt x2000 och såg inte att du stod i väggen!!! Jävla skit match :/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback