Sista lediga dagen

Det blev en del firande i helgen. Det var man värd tycker jag. Föresten vill jag tacka Kerstin & Reino för den moët jag fick av er. Den smakade precis som den skulle och jag har nu ett märke i taket av korken. Magnifique!

Kåren i fredags dårå och igår så hakade jag på hem till Oskar, mest för att se lite folk. En efter en säger samma sak: "Öh, dricker du inte? Du kan få en öl av mig blah blah blah". Nu kan man ju få uppfattningen att studenter är generösa - vilket visserligen stämmer när det gäller te.x alkohol. Men jag misstänker att den tysta överenskommelsen bland studenter (som också applicieras bland fotbollsspelare) - United we stand, divided we fall! - väger rätt tungt och inte fan ska det finnas några nyktra vittnen... Sen slutade kvällen mycket riktigt med att jag stod på husaren med en öl i handen. Typiskt va. Jag måste skriva upp "gå på lär-dig-säga-nej kurser" på min to-do list.

För övrigt har jag mest otur av alla i spel asså. Jag oddsade igår - sen att jag förlorar det utgår jag från, men inte på det här sättet! Jag gjorde en superdubbel. Den ena matchen satt säkert 4-1, den andra, där Wolverhampton skulle vinna, såg ut att gå vägen. Men med tre minuter kvar så blev det 2-2. Wtf?
United hade i vanlig ordning tur och gjorde mål i 90e minuten - det är fan bara dom som gör sånt! Men också chelsea vände med två minuter kvar.
Vilka jävla skitmotståndarlag, kan man inte skärpa ihop försvaret sista 5 minuterna? Kan dom inte ha förståelse för att det finns en snubbe i Sverige som lider oerhört mentalt utav att nåt tjack inte gör vad dom ska? BAH!
Aja, nu blir det till att sms-låna och vinna tillbaka mina pengar. Nån gång måste ju nån lyckas... Nu ska vi se... SÅ 120 spänn på Leicter mot Yeovil. Engelska division 2. Vinner jag inte nu då jävlar!

Hm, var har jag lagt mitt kreditkort...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback